Eh, eno ti Forex pa finansirajnuernberg wrote:hahhahahhaha obrij se
P.S.
ako hoces da te neko drugi brije
Moderator: anex
Eh, eno ti Forex pa finansirajnuernberg wrote:hahhahahhaha obrij se
to forex sranja ja ne bi ni pipno ... najbolje slusaj svoj stomak malo uzmi vremena pozabavi se tim i onda investiraj ... e sada da ti neko predlaze nesto i jos preko foruma suplja prica...corolla02 wrote:Eh, eno ti Forex pa finansirajnuernberg wrote:hahhahahhaha obrij se
![]()
P.S.
ako hoces da te neko drugi brije
karanana wrote:a unicredit nje ranije dizala? ja reko ovo ponovo dizu
pise na svakom ugovoru BANKA IMA PRAVO PROMIJENITI KAMATNU STOPU ZAVISNO OD SVJETSKIH KRETANJA KAPITALA... ili kako vec formulirano, i takav ugovor je potpisao svako ko je digao kredu.dnaxy wrote:moja djevojka radi u unicredit, i kako sam po njenoj prici shvatio da kamata za keditr ostaje uvijek ista tokom cijelog ugovora..cudi me sad ovo
cuj toamrica wrote:pise na svakom ugovoru BANKA IMA PRAVO PROMIJENITI KAMATNU STOPU ZAVISNO OD SVJETSKIH KRETANJA KAPITALA... ili kako vec formulirano, i takav ugovor je potpisao svako ko je digao kredu.dnaxy wrote:moja djevojka radi u unicredit, i kako sam po njenoj prici shvatio da kamata za keditr ostaje uvijek ista tokom cijelog ugovora..cudi me sad ovo
swirl wrote:Zna li neko vise o ovome? Je li se ovo povecanje kredita odnosi na sve kredite u UniCredit, ili?
Obrati se pismeno banci ako smatraš da imaš neke argumente.nineinchnails wrote:Ovim putem se zahvaljkujem UniCredit banci, njenim uposlenicima, a posebno sefovima i direktorima sto su se sjetili i za Uskrs mi poslali cestitku sa povecanjem kamate od 0.8% sto na moj kredit dodje jos dodatnih 6,000.00 KM.
Bas im od srca hvala. Kad je kamatna stopa padala, nisu se sjetili da mi tada "posalju cestitku", ali evo sada jesu![]()
Bas sam sretan zbog toga sto im mogu pomoci da imaju od sada malo vece plate.
Pa je li samo na one velike, tj. hipotekarne i slicno, ili i na one u iznosu od 5000, 10000 KM? Kontas?mima wrote:swirl wrote:Zna li neko vise o ovome? Je li se ovo povecanje kredita odnosi na sve kredite u UniCredit, ili?
Kako mislis na sve?
ZZZlica wrote:Bila već tema prije 10-ak dana
swirl wrote:Pa je li samo na one velike, tj. hipotekarne i slicno, ili i na one u iznosu od 5000, 10000 KM? Kontas?mima wrote:swirl wrote:Zna li neko vise o ovome? Je li se ovo povecanje kredita odnosi na sve kredite u UniCredit, ili?
Kako mislis na sve?
Sad cu ih majke mi zvati, meni ostala jos jedna rata kredita, nisu valjdaNa sve ....