BH sportski komentatori!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Gusztav

#51 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Gusztav »

Prva titula Želje sa Amarom Osimom, završila se utakmica sa Čelikom, Manijaci sa igračima slave i na tribinama i na terenu, nekako se komentatorka Edina Šehić probila do Amara i na početku razgovora pitanje k'o iz topa:
"Gospodine Osim jeste li srećni?" :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu istu utakmicu komentarisao je čini mi se Kemal Ahmetović. U jednom momentu Almir Tolja koji je tada branio za Čelik imao je dvije odlične intervencije u istoj minuti. Manijaci k'o Manijaci počeli pjevati: Almire, Almire, Almire...............Almire......... na..ši se k..č...e a veliki komentator kaže: "Odličan je golman Almir Tolja, znaju to cijeniti i navijači Željezničara, zato su ga i nagradili ovako gromoglasnim bodrenjem".

Svašta, i dan danas smo prisiljeni slušati debile sa FTV i BHT.
PriNc_ba

#52 Re: BH sportski komentatori!!

Post by PriNc_ba »

sha kaze gigant sad na ES-u xD Jeger (igrac frajburga) ostaje Jeger a ne Jegermajster na kraju utakmice :run:
mayab

#53 Re: BH sportski komentatori!!

Post by mayab »

Vidim da se samo prica o fudbalskim komentatorima, a ja bih volio vasa misljenja o komentaru F1 utrka na Hayatu, Edis Jasarevic je komentator!
Neelix

#54 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Neelix »

ne znam rijeci njemackog a trke obicno gledam na rtl-u. eto ti moje misljenje o njemu.
PriNc_ba

#55 Re: BH sportski komentatori!!

Post by PriNc_ba »

sta kaze gospodin juce na ES-u :lol: :lol: :lol: :lol: ja se prevrno od smijeha :D "nastavlja Valdez svoj sjajni golgeterski niz u ovoj sezoni... (pauza) ... ovo mu je treci pogodak u sezoni a posljednji put je pogodio u trecem kolu..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :skoljka:
WizzMerlin

#56 Re: BH sportski komentatori!!

Post by WizzMerlin »

ES2 Wolfsburg-Koln
"Evo sada minut sutnje za sve poginule na TAHITIJU" (spiker najavljuje minut sutnje za nakvog starijeg ciku cija se slika vrti na video panou, nakon 30-ak sec ukljucuje se komentator ponovo s rijecima): "ovaj se spiker propisno ispricao za ovaj minut sutnje" (nakon ove njegove recenice, igraci staju u krug na sredini terena i tada zapravo picinje minuta sutnje) :D
WizzMerlin

#57 Re: BH sportski komentatori!!

Post by WizzMerlin »

ES2 Wolfsburg-Koln
"Evo sada minut sutnje za sve poginule na TAHITIJU" (spiker najavljuje minut sutnje za nakvog starijeg ciku cija se slika vrti na video panou, nakon 30-ak sec ukljucuje se komentator ponovo s rijecima): "ovaj se spiker propisno ispricao za ovaj minut sutnje" (nakon ove njegove recenice, igraci staju u krug na sredini terena i tada zapravo picinje minuta sutnje) :D
WizzMerlin

#58 Re: BH sportski komentatori!!

Post by WizzMerlin »

ES2 Wolfsburg-Koln
WizzMerlin

#59 Re: BH sportski komentatori!!

Post by WizzMerlin »

ES2 Wolfsburg-Koln
zecko_kupuz

#60 Re: BH sportski komentatori!!

Post by zecko_kupuz »

Nemoj da se rugaš, i ti si se sad propisno ispričao, stavio si 4 posta. :lol: :lol: ;-)
WizzMerlin

#61 Re: BH sportski komentatori!!

Post by WizzMerlin »

zecko_kupuz wrote:Nemoj da se rugaš, i ti si se sad propisno ispričao, stavio si 4 posta. :lol: :lol: ;-)
hahahahaha tek sad vidjoh, zastopo mi SAX, pa sam valjda u sred refreshovanja nesta shebo :D

p.s. imal kakav moderator around da ofo makne :D pljis
nikad_izvini

#62 Re: BH sportski komentatori!!

Post by nikad_izvini »

Večeras u sportu FTV-a otkrih da je Kristina Ronaldo zapravo brazilac :D To je izvalila nepotpisana djelatnica FTV-a :-D
Djokej

#63 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Djokej »

Sjeća li se iko onog frajera što je bio gost komentator u prenosima Formule 1, još dok je bilo na Bht ili Ftv-u..
Frajer je uvijek isto priču pričo, trakšn kontrol, ja sam plako od smijeha.. Samo aerodinamika i trakšnkontrol..
Zvao se Eldin Dizdrević Trakšn Kontrol :D
samo malo

#64 Re: BH sportski komentatori!!

Post by samo malo »

Djokej wrote:Sjeća li se iko onog frajera što je bio gost komentator u prenosima Formule 1, još dok je bilo na Bht ili Ftv-u..
Frajer je uvijek isto priču pričo, trakšn kontrol, ja sam plako od smijeha.. Samo aerodinamika i trakšnkontrol..
Zvao se Eldin Dizdrević Trakšn Kontrol :D
Jest, on treksn kontrol, a Kemo Ahmtovic "postovani gledaoci vozaci upravo voze probni krug i idu cik cak po stazi, to rade da rastjeraju prasinu" :kravata:
lolo_lolo

#65 Re: BH sportski komentatori!!

Post by lolo_lolo »

samo malo wrote:Meni je najjaci onaj neki Vojislav sa Eurosporta 2, kad komentarise ono takmicenje sa cukama ili Otvoreno prvenstvo USA u katama, ja sam lego neki dan, ko onog pusti na televiziju?

opa bato, lepo se krece, poput vetra frfuta, zovu je gromovita ali trebali su je zvati frfutava (mislim da je rekao frfuta, uglavnom neka slicna izmisljena rijec)

ili kad pocne stenjati i derati se
sad sam gledao kako prenosi prvenstvo u dominama(cuj domine :lol: )

strasan komentator
skojotovski

#66 Re: BH sportski komentatori!!

Post by skojotovski »

mayab wrote:Vidim da se samo prica o fudbalskim komentatorima, a ja bih volio vasa misljenja o komentaru F1 utrka na Hayatu, Edis Jasarevic je komentator!

jasarevicu, jes' to ti? odron si, kad vec pitas!
phillie

#67 Re: BH sportski komentatori!!

Post by phillie »

skojotovski wrote:
mayab wrote:Vidim da se samo prica o fudbalskim komentatorima, a ja bih volio vasa misljenja o komentaru F1 utrka na Hayatu, Edis Jasarevic je komentator!

jasarevicu, jes' to ti? odron si, kad vec pitas!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Danas igrom slucaja naletim na bocanje valjda /bowls/ na ES2 i njihovog komentatora. Ne znam stvarno jel covjeku dosadno sto prenosi ovaj sport /meni bi bilo samoubistvo/ ili je prirodno talentovan za bisere, ne znam.
Posto je publika mahom gerijatrija, njegovi komentari su bili u stilu "ovaj mec posmatra 50 razularenih navijaca a nekim od njih je zabranjeno pljeskanje - da ne bi doslo do povrede" nastavak "napolju su instalirane boce sa kisikom da bi dozivljaj bio potpun" onda o igracima " igrac...je video da je lose basio kuglu, ili mu se nesto desavalo u stomaku, pa otud ovaj izraz lica...da ipak je lose bacanje, sa stomakom je sve uredu" o drugom igracu : " i evo sada oci boje duge je na potezu", pa opet o onom prvom " a ovaj igrac, inace policajac po zanimanju bacio je svoju kuglu i kao zecic poskocio u stranu hop hop hop"

PRICELESS
Djokej

#68 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Djokej »

Saša Vugdalić :lol: kakav kralj...
fini dečko

#69 Re: BH sportski komentatori!!

Post by fini dečko »

kakavdanakneiskustvu wrote:slušam i uživam u komentarima edina avdića na arenasportu,prenose nlb ligu
Zavidim ti, on je vrhunski profesionalac, a ima i dobru boju glasa :thumbup:
jazzer

#70 Re: BH sportski komentatori!!

Post by jazzer »

samo malo wrote:Meni je najjaci onaj neki Vojislav sa Eurosporta 2,...
Lik je najjaci!! Ja saltam kanale i na trenutak ostanem na ES2, prenosi kuglanje. U finalu
su neke dvije zene i jedna od njih je onako, ''jaca'', debela i ima velike grudi... Priprema ona kuglu
kad' ovaj lik kaze: xxx se priprema, da vidimo koju ce od ove tri kugle izabrati za bacanje.. :lol:
pa opet za istu: Gospodja xxx voli uci u MC restoran i reci: ''Dajte meni celi meni (menu) :lol: :lol: .
luckylaka

#71 Re: BH sportski komentatori!!

Post by luckylaka »

E juce gledam hayat sport i onaj Muhamed(jel se tako zove)boga mi ko da ima tvrdu stolice.Sve se nesto nateze hoce mu oci iskociti.Jest cudak neki a da je taraba,jest brate a jos gori onaj usminkani i zalizani(kako se onaj zove)Ko da ga Krava Perava priprema za nastup.Nema gori sportskih od Hayat-OVACA
Nagib

#72 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Nagib »

jazzer wrote:
Lik je najjaci!! Ja saltam kanale i na trenutak ostanem na ES2, prenosi kuglanje. U finalu
su neke dvije zene i jedna od njih je onako, ''jaca'', debela i ima velike grudi... Priprema ona kuglu
kad' ovaj lik kaze: xxx se priprema, da vidimo koju ce od ove tri kugle izabrati za bacanje.. :lol:
pa opet za istu: Gospodja xxx voli uci u MC restoran i reci: ''Dajte meni celi meni (menu) :lol: :lol: .
:lol: :lol: :lol: :lol: oplakah...ccc odron
NekoIzMase

#73 Re: BH sportski komentatori!!

Post by NekoIzMase »

Vojislav Mandic :mrgreen:
Ja zbog ovog lika gledam pikado, kuglanje, bocanje, kate, i ostale 'divlje' sportove :lol:
Globus

#74 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Globus »

Da ne bude da ih samo kudimo :D Veceras Marjan i ovaj Ibrakovic odlicno .. kad sam cuo da Marjan nije sam razocaro sam se .. ali ovaj Ibrakovic je odlican ..vidi se da poznaje nogomet .. :thumbup:
Djokej

#75 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Djokej »

Dobar Abdulah pravo, vidi se da je stručnjak a i dobar sugovornik.. Sjeća li se ko kad je Muhamed konjić bio gost komentator jednoj tekmi kad je repka igrala.. :lol: Ne trebamo HIM pustit da predju polovinu :D
Post Reply