Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prosli sam put otisla u mup, i potpisala da snosim odgovornost blabla...e sad me zanima (a zaboravila da pitam ) da li je obavezno da idem u mup ili uplatnica sama dodje na adresu po preuzecu posiljke?
u obavjestenju koje mi je stiglo pise da trebam dostaviti podatke osobe koja je vozila auto ukoliko to nisam ja, e posto sam to bila ja ne pise je l' se moram javiti i doci po uplatnicu, pise samo da ne moram dostavljati te podatke...
meni je najbolji ovaj debilizam i ostavljanje dijela asfalta za kameru u Binježevu, a čitav asfalt digli do Hadžića...ali eto, kao neko će ga nabrati više od 60 po onom starom sloju asfalta...
Pa ima pacijenata, koji voze vise od 60 km/h, kad alkohol reagira na mlado zensko tijelo na suvozacevom mjestu, mogu 14 gume sa Kobiljace sve da podnesu
prosli sam put otisla u mup, i potpisala da snosim odgovornost blabla...e sad me zanima (a zaboravila da pitam ) da li je obavezno da idem u mup ili uplatnica sama dodje na adresu po preuzecu posiljke?
u obavjestenju koje mi je stiglo pise da trebam dostaviti podatke osobe koja je vozila auto ukoliko to nisam ja, e posto sam to bila ja ne pise je l' se moram javiti i doci po uplatnicu, pise samo da ne moram dostavljati te podatke...
ako si ti ne moras ici samo cekas da ti dodju uplatnice platis i mirna si ne trebas nigdje ici
johntra wrote:meni je najbolji ovaj debilizam i ostavljanje dijela asfalta za kameru u Binježevu, a čitav asfalt digli do Hadžića...ali eto, kao neko će ga nabrati više od 60 po onom starom sloju asfalta...
Ja mislim da je onaj asfalt ostavljen zbog senzora i da nisu smjeli da kopaju da ne presijeku neki dio. Mislim da nije razlog prekoracenje.
shlauf wrote:Mašala, juše popušio 40,oo KM za radar poslije stupske petlje u pravcu Ilidže. Prekoračio 13 km/h. Uzeo uplatnicu i ove hefte treba platiti. Aferim
shlauf wrote:Mašala, juše popušio 40,oo KM za radar poslije stupske petlje u pravcu Ilidže. Prekoračio 13 km/h. Uzeo uplatnicu i ove hefte treba platiti. Aferim
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeee
pa ondje su redovni drotovi, kriju se po onom žbunju, još dobili nove radare, sad su opremljeni da mogu reketirat raju
aha. jer vidio sam da slika i na niskim 60kama. mislim da ima i tema. ali gdje na onoj relaciji od raskrsnice zeljeznicka stanica pa do kamere ima znak gdje pise da je ogranicenje 50? ili ako nema znaka treba da znamo da je 50?
karanana wrote:aha. jer vidio sam da slika i na niskim 60kama. mislim da ima i tema. ali gdje na onoj relaciji od raskrsnice zeljeznicka stanica pa do kamere ima znak gdje pise da je ogranicenje 50? ili ako nema znaka treba da znamo da je 50?
u gradu je 50 dok znak ne pokaze drugacije pa tako i na toj relaciji
a kod marsalke slika na 60,neki dan sam se nesto zamislio,bila je kazaljka malo ispod 60,pa evo cekam cestitku,ko zna jel meni uopste valja onaj mjerac brzine
karanana wrote:aha. jer vidio sam da slika i na niskim 60kama. mislim da ima i tema. ali gdje na onoj relaciji od raskrsnice zeljeznicka stanica pa do kamere ima znak gdje pise da je ogranicenje 50? ili ako nema znaka treba da znamo da je 50?
u gradu je 50 dok znak ne pokaze drugacije pa tako i na toj relaciji
a kod marsalke slika na 60,neki dan sam se nesto zamislio,bila je kazaljka malo ispod 60,pa evo cekam cestitku,ko zna jel meni uopste valja onaj mjerac brzine