BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#51 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by ladyblue18 »

riko-ga wrote:
awekenings wrote:Jel iko zna ocel' biti repriza tekme na hayatu (ili bilo gdje drugo) ... da mi je pogledat ponovo u normalnim okolnostima ... :)
E i ja se pitam to.Daj ba damije namiru preslusati Marjana legendu.Sinoc sam nesto malo cuo kad je nabrajo Spahiceve samo sto nije rekao ko je bio kum kad su mu se roditelji vjencavali.Lud frajer lud a Bosanac joj kombinacije za 10 :D
bit ce na ovim "reprezentativnim portalima" da se skine za nekoliko dana, za sada na tjubu imaju samo isjecci golova i razgovor nakon utakmice.
A na tv-u ne znam, ne bih rekla da ce biti.
Nego covjek tek na miru kada poslusa pa bar ove isjecke odvali u smijeh Marjanu, ja bar jesam :lol: A ni Vedadu nije mane :mrgreen:
sancica

#52 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by sancica »

Koliko znam karata za srijedu NEMA, sve planulo :-D
Svaka cast momcima, tako se igra, tako se zeli pobjeda, tako se brane boje svoje Bosne...tako ce biti i u Nicaze ako Bog da insaAllah. :bih: Komentator, ekipa, selektor..ama sve je :thumbup: EXTRA.....MASAALLLAH MASAALLAH
Meho Kodro

#53 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Meho Kodro »

ladyblue18 wrote: bit ce na ovim "reprezentativnim portalima" da se skine za nekoliko dana
Obavezno ostaviti i ovdje link (pretpostavljam rapidshare) da se moze cijela utakmica skinuta i opet pogledati :thumbup:
rewritable

#54 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by rewritable »

Zux wrote:Da ponovim pitanje... Zna li iko ista za karte za srijedu??? Jesu li pustene u prodaju?
U prodaji od proslog ponedjeljka. Mislim da je sve prodato. Mozda ce jos mali kontingent biti pusten na dan utakmice.
and

#55 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by and »

awekenings wrote:ne txt-u hayata nema nishta, bio snimak jutros u 3.30 ali se to nije moglo docekati ... bash b bih volio pogledati josh jednom ... :bih: :bih:
mislim da bi repriza trebala ići danas oko 15 40
faruche

#56 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by faruche »

Hayat BiH
13:35Odmori se zaslužio si, igrana serija
14:15Kermit u močvari, igrani film
15:37Belgija - Bosna i Hercegovina, snimak utakmice
Gandalf

#57 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Gandalf »

rewritable wrote:
Zux wrote:Da ponovim pitanje... Zna li iko ista za karte za srijedu??? Jesu li pustene u prodaju?
U prodaji od proslog ponedjeljka. Mislim da je sve prodato. Mozda ce jos mali kontingent biti pusten na dan utakmice.
Po dobrom starom običaju smrde iz NSBIH u saradnji sa smrdama iz Centrotransa su dopustili da se velikog broja karata dočepaju šverceri :x :x :x - tako npr. Jug je 10 KM , ali naravno nema ga za kupiti nigdje osim kod švercera koji ga prodaju po 20 KM - a u srijedu će biti sigurno i 30 KM - o cijeni Zapada i Istoka ne smijem ni da govorim :x :x :x
Hrast

#58 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Hrast »

Bosanski_kralj wrote:Jedva preživi ovu večeras tekmu, a opet u srijedu sve ispočetka.
A ja ću do srijede nastaviti po svome "Stradaćemo i to teško!!!!! Nažalost"
:D
To je i moja taktika. Istu sam pjesmu pjevo i protiv Armenije pa i razubasmo 4:1.

Dakle, imam veoma los predosjecaj sto se Zenice tice.. :D
Hrast

#59 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Hrast »

Meho Kodro wrote:
Pietje_Bel wrote: Ali mene zanimaju utakmice koje je Turska do sada igrala i rezultat tih utakmica. Ja se vise bojim za Tursku nego za Belgiju. Turci su mozda na papiru ipak jaci i stabilniji od Bosne. :(
Turska je 3 u Evropi, mora biti jaka...

Turska je kuci prosula neplanirano 2 boda protiv Belgije i neplanirano 2 boda u Estoniji
Ako u srijedu BIH pobjedi, a Turci izgube opet od Spanije, Turci bi bili daleeeeeko od baraza, Bosna bi protiv Armenije i Estonije mogla osigurati 2 mjesto

Ali daleko je to, nece biti lako sa Belgijom, oni vise nemaju sto izgubiti, ici ce ko "Kamikaze" u Zenici na pobjedu, sve osim pobjede za njih znaci bye bye Afriko

A to znaci da ce se morati otvoriti sto Dzeku i Misimovicu daje mnoooooogo prostora. :-D
Hrast

#60 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Hrast »

Pietje_Bel wrote:
Meho Kodro wrote:
Pietje_Bel wrote: Ali mene zanimaju utakmice koje je Turska do sada igrala i rezultat tih utakmica. Ja se vise bojim za Tursku nego za Belgiju. Turci su mozda na papiru ipak jaci i stabilniji od Bosne. :(
Turska je 3 u Evropi, mora biti jaka...

Turska je kuci prosula neplanirano 2 boda protiv Belgije i neplanirano 2 boda u Estoniji
Ako u srijedu BIH pobjedi, a Turci izgube opet od Spanije, Turci bi bili daleeeeeko od baraza, Bosna bi protiv Armenije i Estonije mogla osigurati 2 mjesto

Ali daleko je to, nece biti lako sa Belgijom, oni vise nemaju sto izgubiti, ici ce ko "Kamikaze" u Zenici na pobjedu, sve osim pobjede za njih znaci bye bye Afriko
I ja mislim da ce Belgijanci ici na kamikazu. Ali isto tako cim Belgija bude primila jedan gol oni ce izgubiti definitivno moral kao sto je se desilo jucer. Ja se nadam stvarno da cemo vise i mi na to Svjetsko Prvenstvo. Uvijek nas tutunu u najteze grupe. I prosli put smo bili u teskoj grupi. Da smo imali grupu u kojoj je Srbija ili Hrvatska mi bi bez problema bili prvi ili drugi. :oops:

To je zbog toga sto smo nisko rangirani i sto se nikada nismo kvalifikovali za bilo sta.

Hrvatska ima laku grupu, Srbija ne jer su i Rumunija i Francuska dobri u fudbalu, oduvjek. Srbi imaju slicnu situaciju kao i mi i - mora se priznati - do sad su odlicno igrali.
El_comadante

#61 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by El_comadante »

imamo dobru situaciju sada samo ih trebamo pobjediti u Zenici. kad smo tamo nevidim zašto nebi mogli i ovde. i onda pobjeda protiv armenije i turske i mi se plasirali. samo nesmjemo sada kiksati jer imamo zaista šansu veliku za drugu poziciju. sad il nikad!
Majjah

#62 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Majjah »

pirmin wrote:
buzzer wrote: ne bi me iznenadilo da su belgijanci namjerno dozvolili unosenje pirotehnike upravo u nadi da ce nasi navijavci podivljati, a utakmica biti prekinuta i presudjena u njihovu korist. u zenici se itekako moze sprijeciti unosenje i mirna bosna, dakle ne prepustati savjesti huligana sansu da se poseru na ovaj sjajni uspjeh.
Bakljada je bila kljucni momenat utakmice, momenat u kojem je splasnula ona psiholoska prednost Belgijanaca nakon izjednacenja.
Da je nije bilo sad bi se na forumu supljiralo o neuspjeloj Cirinoj taktici, nespremnosti, mentalitetu ...
:thumbup: upravo tako, u ljubavi, ratu i nogometu je sve dozvoljeno :D
Pietje_Bel

#63 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Pietje_Bel »

A sta je sa SALIHAMIDZICOM? Sta je sa Ibisevicom? Da li ce oni igrati? :)

Moze li mi neko reci koji su to igraci povrijedeni...?
burek_in_space

#64 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by burek_in_space »

medisa wrote:A ko će prenositi i komentirati utakmicu iz Ze?Neko reče da Komentator neće...Zašto? Valjda nam je svima jasno ko je stvorio cijelu ovu pozitivnu atmosferu oko repke... :bih:
Prenos iz Zenice ce raditi BHT a Marjan nije njihov komentator vec Hayatov.

Pietje_Bel wrote:A sta je sa SALIHAMIDZICOM? Sta je sa Ibisevicom? Da li ce oni igrati? :)

Hasan je zavrshio sa reprezentacijom josh prije 2 i po godine.

Ibishevic je povrijedjen i nema ga do jeseni najvjerovatnije u reprezentaciji.
Salihovic takodje povrijedjen,ali ne ovako ozbiljno kao Vedad.
zenny

#65 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by zenny »

gledam po forumima ali niko ne prica nista oko spahica il' sam ja propustio nesto.. ono sinoc mi je izgledalo bas ozbiljno :roll:
Pietje_Bel

#66 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Pietje_Bel »

burek_in_space wrote:
medisa wrote:A ko će prenositi i komentirati utakmicu iz Ze?Neko reče da Komentator neće...Zašto? Valjda nam je svima jasno ko je stvorio cijelu ovu pozitivnu atmosferu oko repke... :bih:

Pietje_Bel wrote:A sta je sa SALIHAMIDZICOM? Sta je sa Ibisevicom? Da li ce oni igrati? :)

Hasan je zavrshio sa reprezentacijom josh prije 2 i po godine.

Ibishevic je povrijedjen i nema ga do jeseni najvjerovatnije u reprezentaciji.
Salihovic takodje povrijedjen,ali ne ovako ozbiljno kao Vedad.
A kada ce moci Salihovic uci? Da li ce za 2 sedmice opet biti na terenu? :)
Majjah

#67 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Majjah »

Salihamidzicev povratak ocekujem kad skonta da ima sansu da okonca karijeru na jednom velikom takmicenju :D , znaci protiv Turske ili u zadnjoj protiv Spanije u Zenici :bih: Taman da nam zacepi onu desnu stranu i da pokusamo barem jednom u 90' i po njoj napasti, cisto promjene radi :D
burek_in_space

#68 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by burek_in_space »

zenny wrote:gledam po forumima ali niko ne prica nista oko spahica il' sam ja propustio nesto.. ono sinoc mi je izgledalo bas ozbiljno :roll:
Zadnja informacija od sinoc je da ce ga probati osposobiti,pa makar pod injekcijama morao igrati,ali ni on sam nije optimista po tom pitanju.
medisa

#69 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by medisa »

burek_in_space wrote:

Pa znam čiji je On komentator i ko ga je nagovorio da dođe u Sa. Baš mi je žao za BHT,neki će "smotanko" opet prenositi. Marjan je stvarno primjer svima koji misle da im BiH nije domovina.On je simbol ove Države.On je srećonoša...
Majjah

#70 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Majjah »

Pitanje za Zenicane...
Imali kakvih nagovjestaja da ce negdje (npr. Kamberovica polju) biti postavljeno nesto kao sinoc ispred pozorista u Sarajevu?? Protiv Spanije ono jednom sam bio na K.P jer nisam dosao do karte i bilo je extra ;)
Krigla_Sa

#71 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Krigla_Sa »

Ciro majstor, sumnjao sam u njega kada su ga doveli,ali stvarno kapa dole,on je najbolji sto se tice motivacije a to je po meni kljuc uspjeha. kakva taktika, i forumasi sto prate fudbal ce napraviti dobru taktiku :) ali sve je u glavama i motivaciji.
Sto se tice tekme u ZE, znam da ce ciro do srijede upozoravati na vaznost utakmice, naglasavati kako moraju biti oprezni... i onda pred izlazak na teren reci "hebite im mater,uvalite im 5 komada" :) :bih:
Ima da grizu u paklu ZE a u takvom ambijentu ce svako pasti,vjerujem da i spaniju mozemo pobijediti jer gledao sam tekmu belgija-spanija, belgija ih bukvalno razbila ali jbg, villa 2-3 min do kraja im zabi gol...
Pietje_Bel

#72 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Pietje_Bel »

Image

:-)
Pietje_Bel

#73 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Pietje_Bel »

Image

Places p.z. places. Ne placem matere mi.... :lol: Sjetih se audicije kad vidoh ovu sliku. :-)
Pietje_Bel

#74 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Pietje_Bel »

Image

Ovi jos uvijek misle da je rat... :D
Hrast

#75 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Hrast »

http://de.wikipedia.org/wiki/Fu%C3%9Fba ... n#Gruppe_9

Ovdje je i ranglista drugoplasiranih u svim grupama.

1 Russland 4 4 3 0 1 08:03 9
2 Ungarn 1 4 2 1 1 04:02 7
3 Schweiz 2 4 2 1 1 07:06 7
4 Bosnien und Herzegowina 5 4 2 0 2 12:05 6
5 Slowakei 3 3 2 0 1 05:04 6
6 Litauen 7 4 2 0 2 05:04 6
7 Irland 8 3 1 2 0 03:02 5
8 Kroatien 6 3 1 1 1 04:04 4
9 Island
Dakle, stvari dobro stoje, samo tesko ce biti poslije ako se bude islo u baraz. Idu samo cetiri ekipe dalje.
Post Reply