Zoya wrote:Ali mene zene ne pale
ne mogu da vjerujem. moj se svijet sad upravo srusio. skoro 29 godina zivim u uvjerenju da su sve zene biseksualke. burce, pomozi mi.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Zoya wrote:Ali mene zene ne pale
Ne fali nista lizanju, cak sta vise,,,,burek_in_space wrote:Zoya wrote:Ama gledala ja na filmu ba, sto cu probavati, i eto jednostavno mi se nije svidjelo to kako da ga nazovem "lizanje"
Auuu chuj gledala na filmu!NE mozhe tako Zoya,ne mozhe.Mora se to probati pa tek onda donositi konachne zakljuchke!![]()
I shta fali lizanju?!![]()
![]()
@druzhe Madner,odlichna sugestija i moram priznati da mi nije odmah pala na pamet,to za mushkarca u blizini.Ali kada si vec spomenuo,da iskoristim priliku i da napomenem nashu dragu Zoyu da Burek radi i izvan okvira jedine nam BiH,pa ako je neophodno dolazim da pomognem u rjeshavanju ovog problema!
ucinicu sve da postanem ozbiljan.burek_in_space wrote:Vama nema pomoci.Morate ili sa svima prichati ili nikako!callmethebreeeze wrote:dragi burece,
ja imam jedan veliki problem. iz nehata i u zelji da ispadnem smijesan napisao sam na forumu da zelim da mi se jave djevojke ( po mogucnosti godina 18-18,5) koje imaju webcam i msn. ni slutio nisam da ce moj inbox biti skroz zatrpan. sad ne znam sta da radim. koje kriterije da primjenim pri izboru msn-sugovornice. molim te, pomozi.
unaprijed zahvalan.
![]()
Naravucehenije: S obzirom da sam upoznat sa tim vashim nehotichnim ispadom,ubuduce ne pokushavajte ispasti smijeshnim na ozbiljnim temama!
Opasnost, osoba koja ozbiljno svata temu.zonbirile wrote:i tebi jedan pričao što je gledao,da je sex prava stvar.Samo nastavi,dok ne svršiš,sa pisanjem.
A sta je to sex? Jeli se jede ili maze na shnitu?zonbirile wrote:i tebi jedan pričao što je gledao,da je sex prava stvar.Samo nastavi,dok ne svršiš,sa pisanjem.
madner wrote:Opasnost, osoba koja ozbiljno svata temu.zonbirile wrote:i tebi jedan pričao što je gledao,da je sex prava stvar.Samo nastavi,dok ne svršiš,sa pisanjem.
Ja sam mrtav ozbiljan.callmethebreeeze wrote:madner wrote:Opasnost, osoba koja ozbiljno svata temu.zonbirile wrote:i tebi jedan pričao što je gledao,da je sex prava stvar.Samo nastavi,dok ne svršiš,sa pisanjem.
stani sad malo, jel' ovo zajebancija?![]()
![]()
Veoma komplexno pitanje i za'valjujem postavljachici shto mi je bash ovo pitanje postavila.Zoya wrote:A sta je to sex? Jeli se jede ili maze na shnitu?zonbirile wrote:i tebi jedan pričao što je gledao,da je sex prava stvar.Samo nastavi,dok ne svršiš,sa pisanjem.![]()
De pisi pa da i ja "svrsim" sa pisanjem na ovu temu (za danas)
P.S. BureKe, mozete li vi kao strucno lice da odgovorite na ovo pitanje?
Kolega,na dobrom ste putu da steknete status struchnog saradnika na ovoj temi,samo nastavite tako!madner wrote:Moram izjavit da se divim drugu Bureku na licnom zalaganju, koje ga cini svijetlim primjerom i uzorom ove generacije, prosle a bome i sljedece generacije.
Nista mu nije previse daleko, ni jedna zelja previsa mala, samo se svi nadamo da nece zaboravit da dokumentuje svoje podvige.
Sve za nauku
Ma kak'i.Ovo je samo rezultat trenutka moje nadahnutosti i mIRCerkinog ludog dana na poslu!zoom66 wrote:jel ovo konkurencija ridjobrkom i kolegama?
A mogu li ja da povedem ove moje 4 frendice pa da nam otkrijes tu tajnu u 12 okETA?burek_in_space wrote:Veoma komplexno pitanje i za'valjujem postavljachici shto mi je bash ovo pitanje postavila.Zoya wrote:A sta je to sex? Jeli se jede ili maze na shnitu?zonbirile wrote:i tebi jedan pričao što je gledao,da je sex prava stvar.Samo nastavi,dok ne svršiš,sa pisanjem.![]()
Sex se mozhe posmatrati na razne nachine i mnogo je definicija,ali samo je jedna sto posto tachna.
Ukoliko ste zhenskog roda i lijepog izgleda,nudim se da vam otkrijem tu vishevjekovnu tajnu,u 4 oka naravno!
Hmmm...proces ce ici malo sporije i tezhe,ali nije nishta neizvodljivo.Dakle,moRe!Zoya wrote: A mogu li ja da povedem ove moje 4 frendice pa da nam otkrijes tu tajnu u 12 okETA?
A mogu li ja da povedem ove moje 4 frendice pa da nam otkrijes tu tajnu u 12 okETA?Zoya wrote:Veoma komplexno pitanje i za'valjujem postavljachici shto mi je bash ovo pitanje postavila.burek_in_space wrote:A sta je to sex? Jeli se jede ili maze na shnitu?Zoya wrote:i tebi jedan pričao što je gledao,da je sex prava stvar.Samo nastavi,dok ne svršiš,sa pisanjem.![]()
Sex se mozhe posmatrati na razne nachine i mnogo je definicija,ali samo je jedna sto posto tachna.
Ukoliko ste zhenskog roda i lijepog izgleda,nudim se da vam otkrijem tu vishevjekovnu tajnu,u 4 oka naravno!
Kako se samo brzo pojavi kada treba Bureku pomoci,ma srce drago!HAVANA wrote:
Bureche, adjutant je ovde,samo da znaš.
Jaoj gos'n burece, bas ste divni i posve strucni u svome poslu. Ima da vas preporucim mnogima.burek_in_space wrote:Hmmm...proces ce ici malo sporije i tezhe,ali nije nishta neizvodljivo.Dakle,moRe!Zoya wrote: A mogu li ja da povedem ove moje 4 frendice pa da nam otkrijes tu tajnu u 12 okETA?
burek_in_space wrote:Kako se samo brzo pojavi kada treba Bureku pomoci,ma srce drago!HAVANA wrote:
Bureche, adjutant je ovde,samo da znaš.![]()
![]()
A to shto si mi danas htio administraciju na kosti natovariti,a?!![]()
![]()
Rekoh vec jednom danas,nama su zadovolj(e)ni klijenti najbolja reklama!Zoya wrote:Jaoj gos'n burece, bas ste divni i posve strucni u svome poslu. Ima da vas preporucim mnogima.burek_in_space wrote:Hmmm...proces ce ici malo sporije i tezhe,ali nije nishta neizvodljivo.Dakle,moRe!Zoya wrote: A mogu li ja da povedem ove moje 4 frendice pa da nam otkrijes tu tajnu u 12 okETA?
HAVANA wrote: Sve si ruže želio sam pobrati![]()
E nećemo tako Dino
Malo vishe detalja ne bi shkodilo,jer ovako mogu propisati neki neodgovarajuci lijek!lolita_xx wrote:zbunjena sam...
sta da radim?
moze li se pomoci?
burek_in_space wrote:HAVANA wrote: Sve si ruže želio sam pobrati![]()
E nećemo tako Dino![]()
A dok sam ja uchio,ti si po Zaostrogu i Makarskoj po uvalama borova tambur'o u onu gitaru ccc![]()
Doshlo moje vrijeme,ali necu zaboraviti adjutanta svog!HAVANA wrote:
Po Trpnju i Korčuli![]()
Jebi ga došlo tvoje vrijeme.
ma ne mogu ovako javno da kazem, neugodno mi...burek_in_space wrote:Malo vishe detalja ne bi shkodilo,jer ovako mogu propisati neki neodgovarajuci lijek!lolita_xx wrote:zbunjena sam...
sta da radim?
moze li se pomoci?