Savjet za kupovinu TIPO ILI GOLF 2

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Gile Šampion

#51 Re: Savjet za kupovinu TIPO ILI GOLF 2

Post by Gile Šampion »

volim.burek wrote:Sakupio sam nekih 3300km,pa se dvoumim izmedju ova dva modela.Golf 2 i Fiat tipo.Volio bi da cujem vase misljenje,savjet?Kakav je tipo za odrzavanje,ima li neko iwskustva sa njim.Licno mi se vise svidja od golfa,ali golf je jeftin za odrzavanje.....VAS SAVJET...HVALA U NAPRIJED.................
Eh prijatelju,da ti ja nešto onako iskreno kazem,a da li ćeš me poslušati ili ne to je tvoja stvar...
1999 godine sam kupio Tipa,koji je bio 93/94 godina proizvodnje.Znači relativno novo auto.Platio sam ga bio tada 3300 maraka.Platio porez i carinu i ne znam koliko me moglo doći još to troškova.

Pazi sad: kunem ti se,u naredne 3 godine koje sam koristio to auto,imao sam toliko troškova,kvarova,da kad sam to bacio na papir to auto me došlo oko 13000 maraka ! Samo dušmanu bih preporučio to auto da kupi!

Poslije njega sam kupio golfa 2,benzinca 1.8,86 god.proizvodnje, sa tim autom se preporodio...Platio ga 3000,da bih ga prosle godine prodao za 2500 hiljade...

Mislim da sam ti sve rekao :)
Neelix

#52 Re: Savjet za kupovinu TIPO ILI GOLF 2

Post by Neelix »

sajsiga wrote:jebo vam golf dvica mater seljacku,seljacine glupe umrijecete u njemu ,nosite ga u grob...postoje tri vrste vozila: mercedesi,auti i golfovi.PORUKA ZA SVE LJUBITELJE GOLFA DVICE WWW . SAJSIGA . BA
priznaj, koliko puta te je pregazila dvica na semaforu :lol:
johntra

#53 Re: Savjet za kupovinu TIPO ILI GOLF 2

Post by johntra »

taj isti Tipo nikada nije došao do drugog kontinenta, a autoindustrija tog kontinenta je na koljenima...a gle apsurda, taj isti FIAT će spasiti dio američke autoindustrije...kad sad bolje pogleda, amerikancima bi bilo bolje da se Tipo tamo prodavao :D
neki

#54 Re: Savjet za kupovinu TIPO ILI GOLF 2

Post by neki »

sajsiga wrote:ne idem ja pjeske i ne vozim se trmvajem,znaci nijednom... nego kako ti je halid??? jel ozdravio,jesil mu narandzi odnjeo hahaha obidji malo rodnu grudu sokolac i vrapce ,cujem da su sve ljepotani i ljepotice poput njega tamo...
vid dine vratio se iz banovica :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#55 Re: Savjet za kupovinu TIPO ILI GOLF 2

Post by dr.gog »

neki wrote:
sajsiga wrote:ne idem ja pjeske i ne vozim se trmvajem,znaci nijednom... nego kako ti je halid??? jel ozdravio,jesil mu narandzi odnjeo hahaha obidji malo rodnu grudu sokolac i vrapce ,cujem da su sve ljepotani i ljepotice poput njega tamo...
vid dine vratio se iz banovica :lol:
Sad će nazad(tj.treći klonirani nick) -čim Zumke pošalje Raketu-bus :D

Image

Ja se sjetih kako je Golf neumoljivo nastupao i nakon silnih metaka i gelera u junačkom tijelu...
Post Reply