Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Compact

#51 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by Compact »

mIRCerka wrote: Ne skreci s teme Compact.
I manite se prepucavanja, ako mozete normalno komunicirati, super, ako ne mozete, mandal, ban i tacka.
off topic:

Najplemenitija od plemenitih, amrica mi se javila, i red je bio da joj odgovorim, nepristojno je odšutiti! Što se tiče komunikacije, sve je ok, ne vidim problem. Ne možemo se lizati, jer onda forum ne bi imao smisla! Ova tema je smiješna, i treba je takvom i doživljavati! kriminalci, odbjegli imami, dileri, ovo samo na balkanu ima!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#52 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by mIRCerka »

Compact wrote:
I manite se prepucavanja, ako mozete normalno komunicirati, super, ako ne mozete, mandal, ban i tacka.
off topic:

Najplemenitija od plemenitih, amrica mi se javila, i red je bio da joj odgovorim, nepristojno je odšutiti! Što se tiče komunikacije, sve je ok, ne vidim problem. Ne možemo se lizati, jer onda forum ne bi imao smisla! Ova tema je smiješna, i treba je takvom i doživljavati! kriminalci, odbjegli imami, dileri, ovo samo na balkanu ima!
1. Trebate se svi drzati teme
2. trebate postivati kulturu dijaloga
3. NE TREBATE isti post postirati nekoliko puta
callmethebreeeze

#53 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by callmethebreeeze »

Zox wrote:
dobrovoljac wrote:

Ma Compact je za sve kriv. Ja ga evo gledam i on stalno piše kako bi bilo super da nema puno medresa i kroz svaki post indirektno plasira mržnju prema svemu što ima veze sa Islamom i Muslimanima. Treba ga banovati, namah!
i, da, ko god ukaze na bilo kakvu malverzaciju, marifetluk, lopovluk, ili kao u ovom slucaju dogadjaj iz crne hronike, isto tako banovat zbog islamofobije :)
Ovo o cemu je tema se, izgleda, desilo. Treba li odcutati da se neko ne daj ti boze ne uvrijedi?

hehe. ne mogu da vjerujem da ja ispadam glavni brainoc iz, ali ovaj topic ne ukazuje ni sto sto bi bilo od znacaja za siru javnost. da je rijec bila o gradnji komplexa na kovacima, reisovom uplitanju u politiku, saradnji sa sumnjivim likovima, a ne bih rekao. ali ova diskusija je smijesna. lik nije ni napisao svoje misljenje nego je samo bacio kosku kad je otvorio temu. sta je slijedece, ja koji ne vozim auto cu naci clanak o nekom udesu gdje lik vozio pijan i pitati vozace, insinuantnim tonom naravno, da li voze pijani.
Ridjobrki

#54 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by Ridjobrki »

dobrovoljac wrote:
Ovo se zove klasična ISLAMOFOBIJA:
Luke Perry wrote:da je manje medresa ne bi svasta moglo proci.
Hvala, prijatno.

Ne bih se složio, ovo je pokušaj ukazivanja na katastrofalnu kadrovsku politiku u IZ BiH od prvog stepena pa nadalje. Doduše, jako loše upakovan i lako ga je pogrešno shvatiti ali Luke je u pravu sa ovim s tim da bih ja, recimo, rekao da bi se moglo i sa postojećim brojem medresa držati nivo kvaliteta kada bi to bilo u interesu Cerića&co.
black

#55 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by black »

callmethebreeeze wrote:

hehe. ne mogu da vjerujem da ja ispadam glavni brainoc iz, ali ovaj topic ne ukazuje ni sto sto bi bilo od znacaja za siru javnost. da je rijec bila o gradnji komplexa na kovacima, reisovom uplitanju u politiku, saradnji sa sumnjivim likovima, a ne bih rekao. ali ova diskusija je smijesna. lik nije ni napisao svoje misljenje nego je samo bacio kosku kad je otvorio temu. sta je slijedece, ja koji ne vozim auto cu naci clanak o nekom udesu gdje lik vozio pijan i pitati vozace, insinuantnim tonom naravno, da li voze pijani.
pa eto po nekom pravilu, tema bi trebala biti zakatanchena, jer nema ni uvodne rijechi niti komentara od strane postavljacha, niti nekog chlanka, vec samo pitanje....
mIRCerka

#56 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by mIRCerka »

black wrote:
callmethebreeeze wrote:

pa eto po nekom pravilu, tema bi trebala biti zakatanchena, jer nema ni uvodne rijechi niti komentara od strane postavljacha, niti nekog chlanka, vec samo pitanje....
Ti se sit napricao na temi, a mrsko ti bilo kliknut PRIJAVI...
:D
k_c

#57 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by k_c »

Ma kakav je to Hodza ,njega su istjerali iz medrese u Novom Pazaru jos dok je bio drugi razred,onda ga je samozvani reis Zilkic proglasio hodzom! a svi znamo kakve mucke u Sandzaku rade Srbi! njihova namjera i jeste bila da se u vjernike uvedu Hodze -dileri,kako bi na taj nacin unistili tu vjersku skupinu u Srbiji! uzas
nineinchnails

#58 Re: Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by nineinchnails »

Sve je to "tu negdje".....kriminalci, politicari, dileri droge, pedofili i vjerski sluzbenici u raznoraznim medjusobnim "talovima". Nista novo.
Neki iz Sandzaka u Sarajevu dilaju auta npr., pa kradu ovdje druga auta da ih prodaju u Sandzaku i ...tako.
Neko auta, neko drogu.
Faternite

#59 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by Faternite »

Ljudi, gadna su vremena. Ostaje nam jedino da obratimo više pažnje na djecu.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#60 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by Truba »

hođa isti fudbaler Runi
fixer

#61 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by fixer »

Ridjobrki wrote:- Imaš? ;-)

- Imam. 8-)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D genijalno :thumbup:
IBM

#62 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by IBM »

Problem je u medresa.Tako reci da te svi razumiju. Koja ti je slijedeca misao? da je manje muslimana, manje bi bilo sranja? :D
Luke Perry

#63 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by Luke Perry »

IBM wrote:
Problem je u medresa.Tako reci da te svi razumiju. Koja ti je slijedeca misao? da je manje muslimana, manje bi bilo sranja? :D
budi bezbrizan. eto meni u inat reis otvara medrese gdje god stigne. nema zime za muslimane.
IBM

#64 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by IBM »

Luke Perry wrote:
IBM wrote:
budi bezbrizan. eto meni u inat reis otvara medrese gdje god stigne. nema zime za muslimane.
Medrese imaju status srednjih skola, imaju iste predmete kao gimnazije(doduse i vise). Jedina razlika je sto u komunistickom rezimu, nisu bile priznate a danas jesu. To tebi ocigledno smeta.
mIRCerka

#65 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu

Post by mIRCerka »

tema nije medersa i otvaranje istih vec Hodza iz sjenice koji je dilao drogu u Sarajevu.
Hvala na paznji, dovidjenja.
Locked