aj kolipacna cam majusna...hana_montana wrote:
Izaberite bas ove macice jer...
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#51 Re: Izaberite bas ove macice jer...
- hana_montana
#52 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Puno hvala!!!mIRCerka wrote:moras je dici na http://www.imageshack.ushana_montana wrote:C:\Documents and Settings\Computer\My Documents\maj pikcrsDSCN0020i onda http link stavit ovdje u img tagove...
- hana_montana
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#54 Re: Izaberite bas ove macice jer...
posto kosta da mi dash da je malo gnjavim 
- kockica_kockica
#55 Re: Izaberite bas ove macice jer...
hana_montana wrote:
koja mala slatka pufna
- hana_montana
#56 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Ma ja je gnjavim ne prekidam!A ona uziva!Evo upravo je bacila sovu na mom krilu nakon zgnjav zgnjav!!!mIRCerka wrote:posto kosta da mi dash da je malo gnjavim
- hana_montana
#57 Re: Izaberite bas ove macice jer...
pufna prava,ja sam pobudalila za njom!kockica_kockica wrote:hana_montana wrote:
koja mala slatka pufna
-
Mee
#58 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Mrnjau, kako su ove noge od stolice dobre za oštrenje noktiju

- hana_montana
#59 Re: Izaberite bas ove macice jer...
moja maca samo spava,jede i malo se poigra je li to normalno??
Ona je stvarno malo mace ali malo sam zbunjena,zar male mace toliko spavaju??Takodjer nece da spava u svojoj korpi nego se zavuce iza kreveta pa se bojim da joj nije hladno?Druga varijanta za spavanje je moje krilo!!Help!!!
- hana_montana
- Lucie
#61 Re: Izaberite bas ove macice jer...
nebrini to je normalno da male mace toliko spavaju. i maca je maca izabrat ce svoje mjesto zaspavanje, jos je nesigurna patrazi zavlacenje. daj njoj neku kutiju kde da se zavude da je sigurna ida njoj nije hladno od zida ili trpi i mazi u krilumoja maca samo spava,jede i malo se poigra je li to normalno?? Ona je stvarno malo mace ali malo sam zbunjena,zar male mace toliko spavaju??Takodjer nece da spava u svojoj korpi nego se zavuce iza kreveta pa se bojim da joj nije hladno?Druga varijanta za spavanje je moje krilo!!Help!!!
- hana_montana
#62 Re: Izaberite bas ove macice jer...
ma stavila sam joj kutiju ali nece da udje,al smo sada gurnuli krevet do zida i prostrli dekice po cijelom stanu pa se nadam da ce joj biti toplije!A ona je toliko divna da ja uzivam u svakom trenutku sa njom jer kad poraste bojim se da me nece ovoliko voljeti!!Lucie wrote:nebrini to je normalno da male mace toliko spavaju. i maca je maca izabrat ce svoje mjesto zaspavanje, jos je nesigurna patrazi zavlacenje. daj njoj neku kutiju kde da se zavude da je sigurna ida njoj nije hladno od zida ili trpi i mazi u krilumoja maca samo spava,jede i malo se poigra je li to normalno?? Ona je stvarno malo mace ali malo sam zbunjena,zar male mace toliko spavaju??Takodjer nece da spava u svojoj korpi nego se zavuce iza kreveta pa se bojim da joj nije hladno?Druga varijanta za spavanje je moje krilo!!Help!!!![]()
![]()
joj steta da nasi macori su vec veliki i ja bi opet malo mace
- Lucie
#63 Re: Izaberite bas ove macice jer...
to nebrini ako zasluzis, voljet ce te jos vise, i voljt ce te zauvjekA ona je toliko divna da ja uzivam u svakom trenutku sa njom jer kad poraste bojim se da me nece ovoliko voljeti!!
nasi macori najvise obozavaju spavati na jastuku, ili u mekanim psecim kreveticima
-
Mee
#64 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Ti dobi mazu a ja lavicu
Ova moja kad je budna samo grize, trči, skače... ubi... 
Normalno je da puno spava, ona tako raste (piše da je normalno i do 16 - 20 sati dnevno da spavaju)... I nemoj se prepasti ako trza nogama i "pravi face" (mrda ustima) dok spava, i to je savrseno normalno...
Normalno je da puno spava, ona tako raste (piše da je normalno i do 16 - 20 sati dnevno da spavaju)... I nemoj se prepasti ako trza nogama i "pravi face" (mrda ustima) dok spava, i to je savrseno normalno...
-
jasminasab
#65 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Jao, istopila sam se sFa.
Jel joj Pufna i ime?
Mee, sta se zalis, jesi ti prva birala?
Samo da kazem da je i treca bejbi, muskic, dobro i zdravo. On je u porodici u kojoj imaju i cukonju i kazu da ga cuko pravo voli i ponasa se zastitnicki prema njemu.
Mamamaca se oporavila, bebe joj ne fale, eto. Uskoro cemo veterinaru, barem joj te vakcine mogu priustiti i sta joj vec sve bude trebalo.
Mee, sta se zalis, jesi ti prva birala?
Samo da kazem da je i treca bejbi, muskic, dobro i zdravo. On je u porodici u kojoj imaju i cukonju i kazu da ga cuko pravo voli i ponasa se zastitnicki prema njemu.
Mamamaca se oporavila, bebe joj ne fale, eto. Uskoro cemo veterinaru, barem joj te vakcine mogu priustiti i sta joj vec sve bude trebalo.
- hana_montana
#66 Re: Izaberite bas ove macice jer...
hvala ti,meni je ovo prva maca i svi smo u kuci odusevljeni njom!!Lucie wrote:to nebrini ako zasluzis, voljet ce te jos vise, i voljt ce te zauvjekA ona je toliko divna da ja uzivam u svakom trenutku sa njom jer kad poraste bojim se da me nece ovoliko voljeti!!![]()
![]()
![]()
nasi macori najvise obozavaju spavati na jastuku, ili u mekanim psecim kreveticima)), najomilenije mjesto je na prozoru, kde mahaljaju celi dan
. tvoja maca je prelepa
-
Mee
#67 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Ma ko birao? Maca je birala, samo se fino pretvarala dok je nismo pokupili....
Cuj cukonja cuva mace
super mi je to, baš... Zamisli cukonju, hahaha
Cuj cukonja cuva mace
- hana_montana
#68 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Nije jos dobila ime upravo vijecamo ja sam za Lola,a cerka je za Luna!A bice po cerkinom vjerovatno!Ja je zovem Miu Miu i ona se na to odaziva!!!Drago mi je za mamamacu!!jasminasab wrote:Jao, istopila sam se sFa.Jel joj Pufna i ime?
![]()
![]()
![]()
Mee, sta se zalis, jesi ti prva birala?![]()
Samo da kazem da je i treca bejbi, muskic, dobro i zdravo. On je u porodici u kojoj imaju i cukonju i kazu da ga cuko pravo voli i ponasa se zastitnicki prema njemu.![]()
- Lucie
#69 Re: Izaberite bas ove macice jer...
divno je da macici imaju svaka svoj dom. I nasi psi obozavaju nase macke i bas zivi zajedno super.
ako trebate neke hitne savjete. koju hranu, koji pjesak za macji WC, koji WC za njih,koje grebalice itako samo pitajte. Ima tu puno mackoljubca da odmah posavjetuju. Da sa vasom macom ziviti sto lepse. Ja naprimjer kod naseg macora napravila gresku.kao beba spavo na jastuku i sapicama mi dirao kosu. Joj nije bio nista sladje i ja zaspala sa osmehom na licu. Sada kada macor ima 8kg zeli spavati na jastuku, ok nemoram ja imati jastuk
ali zeli da mi dira kosu to boli i unistava mi kosu kada trgne i kada ga izbacim on je ljut i nesvata zasto mu to radim. nemojte praviti moje greske

ako trebate neke hitne savjete. koju hranu, koji pjesak za macji WC, koji WC za njih,koje grebalice itako samo pitajte. Ima tu puno mackoljubca da odmah posavjetuju. Da sa vasom macom ziviti sto lepse. Ja naprimjer kod naseg macora napravila gresku.kao beba spavo na jastuku i sapicama mi dirao kosu. Joj nije bio nista sladje i ja zaspala sa osmehom na licu. Sada kada macor ima 8kg zeli spavati na jastuku, ok nemoram ja imati jastuk
- hana_montana
#70 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Ne znam za tvoju macu al moja se rodila za mazenje sad je dosla i cupala me za nogavicu pokusavajuci da se popne na krilo,i evo sad se gnjavimo i gnjavimo!!!!!!Mee wrote:Ti dobi mazu a ja lavicuOva moja kad je budna samo grize, trči, skače... ubi...
- hana_montana
#71 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Tesko se tome oduprijeti kad su mali!Ja kad svoju cujem da mijaukne odmah je uzmem u narucje i ona se smiri!A mislim da ce veceras spavati sa mnom u krevetu.Sta cu kad je ovako slatka i mala beba?I vjerovatno cu napraviti tvoje greske,znam sebe!!!!Lucie wrote:divno je da macici imaju svaka svoj dom. I nasi psi obozavaju nase macke i bas zivi zajedno super.
ako trebate neke hitne savjete. koju hranu, koji pjesak za macji WC, koji WC za njih,koje grebalice itako samo pitajte. Ima tu puno mackoljubca da odmah posavjetuju. Da sa vasom macom ziviti sto lepse. Ja naprimjer kod naseg macora napravila gresku.kao beba spavo na jastuku i sapicama mi dirao kosu. Joj nije bio nista sladje i ja zaspala sa osmehom na licu. Sada kada macor ima 8kg zeli spavati na jastuku, ok nemoram ja imati jastukali zeli da mi dira kosu to boli i unistava mi kosu kada trgne i kada ga izbacim on je ljut i nesvata zasto mu to radim. nemojte praviti moje greske
![]()
- Lucie
#72 Re: Izaberite bas ove macice jer...
onda dobro dosla u moj svet, setices se mojih savjeta kada ti velika maca unisti nove hlace od kostima jer ce grebati sapicom. kada ce ti pod nogama mjaucati toliko dugo dok "nesvatis" i neotvoris taj frizider i nedadnes komad sunke

- hana_montana
#73 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Ma neka,sta nas briga!!!Lucie wrote:onda dobro dosla u moj svet, setices se mojih savjeta kada ti velika maca unisti nove hlace od kostima jer ce grebati sapicom. kada ce ti pod nogama mjaucati toliko dugo dok "nesvatis" i neotvoris taj frizider i nedadnes komad sunke![]()
![]()
-
Mee
#74 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Heheh... i ja zadnjih dana hodam ko raščerupana kokoš
i u dugim rukavima
... Frizura? kakva frizura? 
I da, maca stalno spava sa mnom u krevetu, kad je prevarim zatvorim je u transportnu torbu, a kad je ne prevarim onda ONA spava a ja boga mi slabo, bojim se da je ne udarim, prignječim i sl...
I još neće vodu ni da pomiriše...
A čarapa više i nemam ... hahah
I da, maca stalno spava sa mnom u krevetu, kad je prevarim zatvorim je u transportnu torbu, a kad je ne prevarim onda ONA spava a ja boga mi slabo, bojim se da je ne udarim, prignječim i sl...
I još neće vodu ni da pomiriše...
- hana_montana
#75 Re: Izaberite bas ove macice jer...
Ja sam svoju prevarila za vodu,pa srkne pomalo stavila joj u one male posude od mlijeka za kafu rekla mi MircY pa probaj i ti!!!Mee wrote:Heheh... i ja zadnjih dana hodam ko raščerupana kokoši u dugim rukavima
... Frizura? kakva frizura?
I još neće vodu ni da pomiriše...A čarapa više i nemam ... hahah