Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
♥ Julianna ♥ wrote:Sarajkama dubina džepa nikad nije bila bitna. O maloj Sarajki je EJK napisao pjesmu, poslušaj.
"O maloj sarajki" Dobro sad.
Hoćeš da me rasplačeš, je li, e samo da znaš da sam jako emotivan kad su u pitanju naše "male sarajke"
Ajde molim te idi pleši negdje.
Bond_JaneBond wrote:Cure su samo oprezne. Osim toga, zene ako i jesu takve, takve su zato sto su ih neki muskarci ucinili takvima. (lijece opekotine)
A mozda si i ti jednostavno sam od sebe peh.
Naravno da su oprezne. Ne žele tipove bez pokrića. Prvo se gleda odjeća, šta se pije za stolom, mobitel... Da ne duljim. Kakav si kao covjek, ma neee, daj ti vamo bembaru da je kuci trznes, da je drustvo vidi.
A ti rece neke opekotine...uffff...Jadne..
Sarajke poslije zagrebčanki su najnafuranije cure koje postoje na balkanu. Ima puno ljepsih cura u Hadžići-ma, Zavidovići-ma, itd...Cure koje ne cijene materijalizam.
Kaže "čast izuzecima". Nema izuzetaka. Lijepa, minjak, kosica ....Zna se već.......
U Biću, pa na fukodrom, u Jež, pa na fukodrom...Dok god "moderne" iz džepa frcaju, bice svega...
BTW-Da iz Sarajevo-a sam, da izlazio sam po elitnim kafićima, da imao sam para, da imao sam bembaru
I da sarajke su najarogantinij tip djevojke. Snobovi na dvije noge.
"That's The Way It Is"
P.S.-Iznosim činjenično stanje, da se koja možda ne nađe uvrijeđenom. Objektivan sam i nepristrasan.
To ti upoznao neke sponzoruse koje i nisu Sarajke.
♥ Julianna ♥ wrote:Baš te je neka dobro nagrdila, pametna žena...
Vidim ja da ti težiš ka nekim ljepšim momentima između muškarca i žene, nekim dubljim. Ajde malo nek ti roditelji produže izlaske, skontaćeš neke stvari.
Samo sam razocaran, vjeruj mi.
Lucazode wrote: Vidim ja da ti težiš ka nekim ljepšim momentima između muškarca i žene, nekim dubljim. Ajde malo nek ti roditelji produže izlaske, skontaćeš neke stvari. Samo sam razocaran, vjeruj mi.
Lucazode wrote: Vidim ja da ti težiš ka nekim ljepšim momentima između muškarca i žene, nekim dubljim. Ajde malo nek ti roditelji produže izlaske, skontaćeš neke stvari. Samo sam razocaran, vjeruj mi.
nisu cure nafurane vec muskarci imaju otrcane fraze, i glupe ulete.... i jos kad prije toga cujem one izraze tipa vidi one trebeeeee dodje mi da se ispovracam
PalaSa Marsa wrote:Hehe Vid' Dijasporca jes' se pohasio
mora se malo, sta ces... mada ja sam na strani ufurantica ustvari.. pored moji fazona i pod'ebavanja hehe, vazda sam imao kolekciju ufurantica i pri madona za prijateljice snjima vecinu vremena potrosim da napravim jednog ili desetog bivseg ljubomornim, a meni to bas simpaticno hehehehe, muskarci su ku've to sezna :P:P I ja sam.. HEH
Da ti ja reknem 'vako neshta ..Ne'a od tebe co'jka dok te Bosanka ne protrtlja kzor svoje sake/pesnice, kako ho's ..Tako mo's se ti kocoperit' i pricat' ovo, ono...Bosanka je Bosanka
PalaSa Marsa wrote:Da ti ja reknem 'vako neshta ..Ne'a od tebe co'jka dok te Bosanka ne protrtlja kzor svoje sake/pesnice, kako ho's ..Tako mo's se ti kocoperit' i pricat' ovo, ono...Bosanka je Bosanka
mene je jedna bas zamalo izlemala, dal se to broji?