Balašević,Gojer,koncert u Sarajevu - ALL ABOUT

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#51 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by mIRCerka »

Amila♥Emir wrote:http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/estrad ... u-sarajevo

gojer, je8em ti svu familiju, a djole, razocarao si me totalno
Amila Emir, de spusti loptu

1. Kopiraj tekst, ionako nas sve internet pati, jos linkove pucate.
2. Spusti loptu i procitaj tekst, pa onda psuj, ako smijes.

Balašević odbio doći u Sarajevo
Pored pjevačke, Balašević gradi i režisersku karijeru...
04.03.2009. 04:30
Đorđe Balašević, čovjek koji je svojim djelima dokazao da se dobro snalazi u više poslova, skoro da i nema vremena za privatni život. Naime, pored pjevačke, Balašević gradi i režisersku karijeru. Ovaj umjetnik je protekle godine režirao film "Kao rani mraz". Za isti ovih dana snima muziku, tako da za svakodnevne koncerte i putovanja skoro da i nema vremena.

- Blašević je svu snagu usmjerio ka komponovanju muzike za svoj film. Naravno, ne želi napustiti pjevačku karijeru, pa je ugovorio nekoliko koncerata za naredne mjesece. U pitanju je samo nekoliko, ali u ovoj situaciji, mislim da je i to sasvim dovoljno. Dobili smo puno poziva od prijatelja iz Sarajeva, no nažalost morali smo odbiti ponude. Nije da ne želimo tamo održati koncert, već jednostavno, nemamo slobodnog termina. Đorđe uskoro završava muziku za film, a onda slijede premijere. One će biti održane u svim većim gradovima regije. Želim naglasiti da Sarajevo nećemo zaobići i nadam se da ćemo uskoro uspjeti pronaći termin i za koncert i da će se Balašavić napokon družiti s tom publikom - naglasio je za "as" menadžer Đorđe Balaševića Budimir Gođevac.

STA TI JE GOJER KRIV STO BALAS NEMA VREMENA ZA KONCERT U SARAJEVU SADA?????????????????????????????????????????????
Amila♥Emir

#52 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by Amila♥Emir »

cekaj, balasevic nema vremena da odrzi koncert 1, jedan koncert u sarajevu, a ima vremena da odrzi 4 u zagrebu? ma molim te :|
black

#53 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by black »

Dobili smo puno poziva od prijatelja iz Sarajeva, no nažalost morali smo odbiti ponude. Nije da ne želimo tamo održati koncert, već jednostavno, nemamo slobodnog termina.
uvjek dobar gost

#54 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by uvjek dobar gost »

Amila♥Emir wrote:cekaj, balasevic nema vremena da odrzi koncert 1, jedan koncert u sarajevu, a ima vremena da odrzi 4 u zagrebu? ma molim te :|
Onda ja psujem i za masu drugih koji nas zaobilaze u širokom luku.. a sviraju u Zagrebu il u Beogradu...

P.S

nema sekiracije Vendi svira uskoro !
*mima*

#55 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by *mima* »

Amila.......na cem si ti danas?
mIRCerka

#56 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by mIRCerka »

Amila♥Emir wrote:cekaj, balasevic nema vremena da odrzi koncert 1, jedan koncert u sarajevu, a ima vremena da odrzi 4 u zagrebu? ma molim te :|
Kupicu ti ja strik pa se objesi jer nece Balash svirati ovdje uskoro.
Naslov i uvodni post su ti "skandalozni", a u pitanju je BALAS KOJI GANJA DRUGI BIZNIS.

PS Iako volim slusati Balasa, nece mi suze niz ledja zbog JOS JEDNOG koncerta koji se desiti nece. Koji se nije ni planirao.
Amila♥Emir

#57 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by Amila♥Emir »

uredu, neka bude tako da "nema vremena", ipak mislim da je u pitanju problem u vezi narodnog pozorista, koje je uzrokovala reakcija gojera, ali ok, kuliramo

:thumbup:
mirzazmaj

#58 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by mirzazmaj »

ma j.... ga, steta al koga nema bez njeg se moze.
mIRCerka

#59 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by mIRCerka »

Amila♥Emir wrote:uredu, neka bude tako da "nema vremena", ipak mislim da je u pitanju problem u vezi narodnog pozorista, koje je uzrokovala reakcija gojera, ali ok, kuliramo

Ko bi platio tu salu? Ko bi snosio troskove? Stampanje ulaznica? Struja za ozvucenje? Smjestaj benda?
Sve to kosta. Ko sto mi smeta 100 milja datih za 3 pozorisne predstave, smetace mi i te pare.
Hljeba i igara bjese poslovica. Vise hljeba u njoj nema. Jebes i igre i zabavu. JEbes zabavu i koncerte ZA NASE PARE dok se za neku djecu mora prositi sica od 10.000 EURA da im se zivot spasi.
Al ne...hajmo kolektivno plakati sto prelivoda Balash nece doci.
mericak

#60 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by mericak »

Ja mislim da smo mi, kompletna drzava, dno dna i da ko god iole vrijedi, zaobilazi nas u sirokom krugu. :x Svira se na sve strane, samo ne kod nas. Kod nas nastupaju samo odroni koji pjevaju o gacicama, brushalterima i drugom donjem rublju i koje su ga rade pokazati za male pare, te o bambusima, pandama i sl. Cula sam da hoce Mile Kitic da napuni nasu malu Skenderijicu...Zaista bi bila premala da primi sve njegove fanove. :twisted:
A cinjenica je da Balas za nas nema vremena a za 7 koncerata u Sava centru i ne znam koliko u Zagrebu je imao? I sto je najcrnje, ni najmanje mu ne zamjeram, sto da se covjek ofira pa da mu neko kaze da je spao na to da pjeva u Sarajevu i da ga porede po posjecenosti sa koncertima Kitica i njemu sl.
Mi ionako zivimo (u najboljem slucaju!) jos uvijek u XIX vj., i dok svi hrle krupnim koracima naprijed, nama je krajnji domet da se stalno pusemo Olimpijadom koja se desila kad sam imala 3 god....Od tad se u nasim zivotima izgleda nista drugo (a da je dobro) nije desilo da bi bilo vrijedno pomena! Uskoro ce i ovima sto pjevaju o donjem vesu biti ponizenje da nam dolaze...Tad ce nam pjevati ovi sa Vogosce, sa naslovima pjesama tipa: Moj me Hasan (valjda je tako!) ko bubanj dere!
swirl

#61 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by swirl »

Pa dovoljno je da pogledate http://www.muzika.hr i da vidite da se kod nas apsolutno nista ne desava. I kad se nekad desi neki koncert, to je blijeda sjena onog sto se desava u drugim gradovima.
Solomon Bicakcic
Location: Nije mene niko spremo, nit sam ja koga spremo. Sam sam se spremo

#62 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by Solomon Bicakcic »

Pravo sam se nasekiro
uvjek dobar gost

#63 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by uvjek dobar gost »

mericak wrote:Ja mislim da smo mi, kompletna drzava, dno dna i da ko god iole vrijedi, zaobilazi nas u sirokom krugu. :x Svira se na sve strane, samo ne kod nas. Kod nas nastupaju samo odroni koji pjevaju o gacicama, brushalterima i drugom donjem rublju i koje su ga rade pokazati za male pare, te o bambusima, pandama i sl. Cula sam da hoce Mile Kitic da napuni nasu malu Skenderijicu...Zaista bi bila premala da primi sve njegove fanove. :twisted:
A cinjenica je da Balas za nas nema vremena a za 7 koncerata u Sava centru i ne znam koliko u Zagrebu je imao? I sto je najcrnje, ni najmanje mu ne zamjeram, sto da se covjek ofira pa da mu neko kaze da je spao na to da pjeva u Sarajevu i da ga porede po posjecenosti sa koncertima Kitica i njemu sl.
Mi ionako zivimo (u najboljem slucaju!) jos uvijek u XIX vj., i dok svi hrle krupnim koracima naprijed, nama je krajnji domet da se stalno pusemo Olimpijadom koja se desila kad sam imala 3 god....Od tad se u nasim zivotima izgleda nista drugo (a da je dobro) nije desilo da bi bilo vrijedno pomena! Uskoro ce i ovima sto pjevaju o donjem vesu biti ponizenje da nam dolaze...Tad ce nam pjevati ovi sa Vogosce, sa naslovima pjesama tipa: Moj me Hasan (valjda je tako!) ko bubanj dere!
Kako sam se nadala dobro sam se udala !!!!!!
burekodsira

#64 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by burekodsira »

svi bi htjeli u evropu ali kad neko posluje "evropski" (omg naziva) tj ugovara i ispostiva termine, onda se bar pola ljudi a i zena bune sto nemoze mahalski "idi njima posle haj sad vamo"
Jara

#65 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by Jara »

Balašević je odmah poslije rata održao dobrotvorne koncerte u Skenderiji...kako se to zaboravlja... :-)
Banksy

#66 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by Banksy »

Može Balašević napuniti i Zetru i Skenderiju, da hoće.

Nažalost, na velikim koncertima se, zbog velikih troškova, ništa ne zaradi.

Tu su sponzori (kao što je bio UNHCR, davne neke), pa nek se snalazi, k'o i drugi.
Jara

#67 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by Jara »

Ipak je on onda zaradio poprilično...i sve dao u humanitarne svrhe...uz potpis advokata i organizacije na čiji račun je uplaćeno...čini mi se za djecu invalide...sam je rekao da treba provjeravati i pratiti da sredstva dođu do onoga kome su namijenjena jer ima loše iskustvo sa himanitarnim akcijama...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#68 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by Admir_1984 »

mIRCerka wrote:
Amila♥Emir wrote:uredu, neka bude tako da "nema vremena", ipak mislim da je u pitanju problem u vezi narodnog pozorista, koje je uzrokovala reakcija gojera, ali ok, kuliramo

Ko bi platio tu salu? Ko bi snosio troskove? Stampanje ulaznica? Struja za ozvucenje? Smjestaj benda?
Sve to kosta. Ko sto mi smeta 100 milja datih za 3 pozorisne predstave, smetace mi i te pare.
Hljeba i igara bjese poslovica. Vise hljeba u njoj nema. Jebes i igre i zabavu. JEbes zabavu i koncerte ZA NASE PARE dok se za neku djecu mora prositi sica od 10.000 EURA da im se zivot spasi.
Al ne...hajmo kolektivno plakati sto prelivoda Balash nece doci.
Sta sad treba sve da stane? Ovaj grad je po ko zna koji put pokazao da je jedna obicna selendra
pita

#69 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by pita »

Predlazem...da se Bora seljacina iz Cacka ponovono pojavi u nasem selu zvanom Sarajevo
tako...da i seljaci imaji dovoljno prostora za koncerte :D i mirna bosna
mIRCerka

#70 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by mIRCerka »

Jara wrote:Balašević je odmah poslije rata održao dobrotvorne koncerte u Skenderiji...kako se to zaboravlja... :-)
Jara, molim analizu sljedeceg

Naslov: Balasevic odbio doci u Sarajevo.
Uvodni post:

tekst sa linka:Balašević odbio doći u Sarajevo
Pored pjevačke, Balašević gradi i režisersku karijeru...
04.03.2009. 04:30

Đorđe Balašević, čovjek koji je svojim djelima dokazao da se dobro snalazi u više poslova, skoro da i nema vremena za privatni život. Naime, pored pjevačke, Balašević gradi i režisersku karijeru. Ovaj umjetnik je protekle godine režirao film "Kao rani mraz". Za isti ovih dana snima muziku, tako da za svakodnevne koncerte i putovanja skoro da i nema vremena.

- Blašević je svu snagu usmjerio ka komponovanju muzike za svoj film. Naravno, ne želi napustiti pjevačku karijeru, pa je ugovorio nekoliko koncerata za naredne mjesece. U pitanju je samo nekoliko, ali u ovoj situaciji, mislim da je i to sasvim dovoljno. Dobili smo puno poziva od prijatelja iz Sarajeva, no nažalost morali smo odbiti ponude. Nije da ne želimo tamo održati koncert, već jednostavno, nemamo slobodnog termina. Đorđe uskoro završava muziku za film, a onda slijede premijere. One će biti održane u svim većim gradovima regije. Želim naglasiti da Sarajevo nećemo zaobići i nadam se da ćemo uskoro uspjeti pronaći termin i za koncert i da će se Balašavić napokon družiti s tom publikom - naglasio je za "as" menadžer Đorđe Balaševića Budimir Gođevac.

Ako covjek kaze da nema vremena, onda nema vremena.
Ili ne zeli dok se ne stisa njegovo pljuvanje Tita, tj njegovo odricanje svega onoga sto je pricao i pjevao o njemu, a karijeru izgradio upravo na tom patriotizmu.
Ali jos jednom, naslov bi trebao biti "Balash ne planira uskoro u Sarajevo jer nema vremena".
NA obraz i avazu i AmilaEmiru
Banksy

#71 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by Banksy »

Kemal Monteno je prodao Skenderiju, uz kartu najskuplju ikad za tu dvoranu, za 5 dana, karte su pukle, mogao ju je napuniti 7 dana zaredom.

Mogao bi to i Balašević, bez problema. Ali, tu (bez sponzora) nema velikog novca i to je razlog. Sve ostalo je šuplja.
Jara

#72 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by Jara »

Mirci, nema tu šta da se analizira...sve si rekla ovim:
Ali jos jednom, naslov bi trebao biti "Balash ne planira uskoro u Sarajevo jer nema vremena".
zimomor

#73 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by zimomor »

Jel' ovo Avaz krenuo u hajku i na Balasa?
murti439

#74 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by murti439 »

ISLAMOFOB!!! :D
mIRCerka

#75 Re: Balasevic odbio doci u Sarajevo!!!

Post by mIRCerka »

EDIT: tekst izbrisan zbog neopravdane reakcije korisnika :/
Zasto ne editujes u
EDIT: tekst izbrisan jer nisam ni ja procitao clanak pa se prosuh ko riza.
Post Reply