Good Year Liga

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Prince wrote:Lasko - Partizan 80:49
Toliko o jakom Partizanu :lol:
Juniori Partizana bez ijednog igrača iz prvog tima ili starijeg od 19 godina :)
negativac

Post by negativac »

A šta li desilo s onom pričom"mi ćemo bre ovo smešno takmičenje s drugim timom da dobijemo"....pa gdje nestade "najperspektivniji" tim evrope...gdje su potencijal, rezerve, mini ciklus i drugi termini iz škole Duleta Vujoševića... borovnjak, veličković, tripković "zveri"jebote...dobro falile su "zvezde" šuput, božić,avdalović,perović??? ali "Čiča" će to da kalaiše..samo ako skupi testisa da se pojavi "bilo gde osim u otadžbini"
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

negativac wrote:A šta li desilo s onom pričom"mi ćemo bre ovo smešno takmičenje s drugim timom da dobijemo"....pa gdje nestade "najperspektivniji" tim evrope...gdje su potencijal, rezerve, mini ciklus i drugi termini iz škole Duleta Vujoševića... borovnjak, veličković, tripković "zveri"jebote...dobro falile su "zvezde" šuput, božić,avdalović,perović??? ali "Čiča" će to da kalaiše..samo ako skupi testisa da se pojavi "bilo gde osim u otadžbini"
Pretpostavljam da ces nam sada reci kada i gdje je to Vujosevic iyjavio . Volim sport , pratim sport , ali to prvi put sada cujem .Znam da je covjek sunj , da nema dlake na jeziku , ali da tako nesto kaze ... Sto se tice "najperspektivnijeg tima " , tu ti je prica sasvim drugacija. Dok JUNIORI Partizana igraju u jednoj ovakvoj ligi , dakle protiv jakih ekipa , cak ekipa koje igraju i u EVROLIGI ( Olimpija, Cibona ) , juniori vasih ekipa igraju razne turnircice po BiH . Zato se i desava da su vam ekipe pune stranaca , recimo kao u Bosni , a do je tako nema bas velike perspektive za kosarku u BiH .

Inace sto se tice Partizana u Laskom :

Tripković Uroš 1986
Božović Slobodan 1979
Marković Miloš 1984
Samardžiski Predrag 1986
Erden Semih 1987
Borovnjak Dejan 1986
Veličković Novica 1986
Paunić Ivan 1987
Kovačević Maksim 1987
Đurković Marko 1987
Duvnjak Uros 1986
negativac

Post by negativac »

I svi ovi "talenti" su dovoljni za -31 u Laškom koji posjeduje nevjerovatan kvalitet.... pa ko nije čuo za vedetu Laškog borisa gnjidića.... trostrukog nba all star igrača...s nestrpljenjem očekujem pohod Partizana na krov evrope ove sezone..... samo što se put završava u Prokomu...Čičino srce će valjda da izdrži.... ipak je on "uvek bio za srpsku stvar"
A stranci....Fred house 1977g. Pljevlja.....Gerald Brown 1976g. Kragujevac ...Schea Cotton 1978g Valjevo....Marvin o Connor 1976g Užice....Goodyear jaka liga? pa jeste ako gledaš iz prespektive kk torlak...
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

negativac wrote:I svi ovi "talenti" su dovoljni za -31 u Laškom koji posjeduje nevjerovatan kvalitet.... pa ko nije čuo za vedetu Laškog borisa gnjidića.... trostrukog nba all star igrača...s nestrpljenjem očekujem pohod Partizana na krov evrope ove sezone..... samo što se put završava u Prokomu...Čičino srce će valjda da izdrži.... ipak je on "uvek bio za srpsku stvar"
A stranci....Fred house 1977g. Pljevlja.....Gerald Brown 1976g. Kragujevac ...Schea Cotton 1978g Valjevo....Marvin o Connor 1976g Užice....Goodyear jaka liga? pa jeste ako gledaš iz prespektive kk torlak...
Ti kako ti kazes " talenti" koji po tebi ne posjeduju kvalitet su prvaci Evrope u skoro svim kategorijama .Ti klinci kao sto rekoh IGRAJU i sticu iskustvo , ne samo u Partizanu nego i u Reflex-u , Buducnosti . Koja jos ekipa u ovoj ligi ima igrace od 16,17,18 godina kao vec nabrojani klubovi ? Umjesto da radite kao Partizan , Buducnost ,da ubacujete u vatru mlade igrace jer se samo tako mogu kaliti i postati ime u kosarci , vi dovodite perspektivnog Aleksica, Parezanina , Markovica ... Takvim stilom Partizan je stvorio Vujanica ,Krstica,Perovica,Avdalovica ( reprezentativci SiCG ). Necu ni pricati o Divcu , Danilovicu, Djordjevicu ... Iz Buducnosti imas Pavlovica , Cabarkapu u NBA ,Koljevic je na pragu NBA .Pogledaj kada budu igrali u Sarajevu malog Dasica (1988 godiste) . , Neamanju Aleksandrova iz ReflexaUostalom vidjet cemo sta ces pricati za par godina za neke od ovih klinaca . Raspitaj se malo za Nemanju Aleksandrova .
A sto se tice DJENERALA , on sve pokazuje na parketu
manijak1

Post by manijak1 »

I siluje maloljetnice :D baš ko pravi đeneral :D
Razvalićemo Reflexa.I nemoj previše lajati poslije. :D
negativac

Post by negativac »

TO KRELAC:
Pa nemoj izmišljat molim te.... na zadnjem ep za juniore "talenti" su bili peti...tim uključivao mašinu za izgubljene lopte tripkovića, pa "najboljeg centra evrope" perovića zatim.... "umjetnika ranije poznatog kao Duvnjak"
.... kadeti "velesile" na posljednjem ep vrlo dobri deveti...ma rasulo a ti o medaljama i trofejima...Olimpijadu si gledao pretpostavljam....Dalje Vujanić je "zvezdino dete" koje je partizan oteo i luka bogdanović je "zvezdino dete"..koje je partizan oteo...avdalović je iz gacka i ja "ne mogu da verujem da imaš hrabrosti njega pominjati kao reprezentativca" s obzirom da ima kvalitet za trećeg playa....Perović je rodjen u Osijeku...Danilović nažalost u SA....možeš li nam spomenuti NBA statistike Čabarkape i Pavlovića(otjeranog iz Utaha)?....a i Rusconi je igrao u NBA.... i Miloš Babić....i Horacio Llamas...Koljević ? pa Vanjak mu je pravio "malu đecu" u Lištici....Dašić??? 7 TO protiv laškog...Nemanja Aleksandrov ima 50 kg..i djeluje potpuno izgubljeno....ko konzument hofmana..nema vas na mapi...a da li je moguće da će "Draža nakon što umro nije" ponovo krepati i to od infarkta....paradoks...makar da junački pogine u Jazinama.... on će opet jest sirov krompir da dobije temperaturicu.....DA LI PRIMJEĆUJEŠ KAKO SAM TE RASTURIO OVIM POSTOM.... UPRAVO SAM SKINUO DRES I STAO KRAJ KORNER ZASTAVICE..DOK MI SAIGRAČI GLANCAJU KOPAČKE...KOMŠILUK JE U DELIRIJUMU.......
Del Boy Trotter

Post by Del Boy Trotter »

Tripković Uroš 1986
Božović Slobodan 1979
Marković Miloš 1984
Samardžiski Predrag 1986
Erden Semih 1987
Borovnjak Dejan 1986
Veličković Novica 1986
Paunić Ivan 1987
Kovačević Maksim 1987
Đurković Marko 1987
Duvnjak Uros 1986
Nemoguće da će KK Bosna izaći na teren sa juniorima iz svog pogona, naravno ukoliko taj pogon uopšte i postoji :oops:
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

negativac wrote:TO KRELAC:
Pa nemoj izmišljat molim te.... na zadnjem ep za juniore "talenti" su bili peti...tim uključivao mašinu za izgubljene lopte tripkovića, pa "najboljeg centra evrope" perovića zatim.... "umjetnika ranije poznatog kao Duvnjak"
.... kadeti "velesile" na posljednjem ep vrlo dobri deveti...ma rasulo a ti o medaljama i trofejima...Olimpijadu si gledao pretpostavljam....Dalje Vujanić je "zvezdino dete" koje je partizan oteo i luka bogdanović je "zvezdino dete"..koje je partizan oteo...avdalović je iz gacka i ja "ne mogu da verujem da imaš hrabrosti njega pominjati kao reprezentativca" s obzirom da ima kvalitet za trećeg playa....Perović je rodjen u Osijeku...Danilović nažalost u SA....možeš li nam spomenuti NBA statistike Čabarkape i Pavlovića(otjeranog iz Utaha)?....a i Rusconi je igrao u NBA.... i Miloš Babić....i Horacio Llamas...Koljević ? pa Vanjak mu je pravio "malu đecu" u Lištici....Dašić??? 7 TO protiv laškog...Nemanja Aleksandrov ima 50 kg..i djeluje potpuno izgubljeno....ko konzument hofmana..nema vas na mapi...a da li je moguće da će "Draža nakon što umro nije" ponovo krepati i to od infarkta....paradoks...makar da junački pogine u Jazinama.... on će opet jest sirov krompir da dobije temperaturicu.....DA LI PRIMJEĆUJEŠ KAKO SAM TE RASTURIO OVIM POSTOM.... UPRAVO SAM SKINUO DRES I STAO KRAJ KORNER ZASTAVICE..DOK MI SAIGRAČI GLANCAJU KOPAČKE...KOMŠILUK JE U DELIRIJUMU.......
Ne mogu da vjerujem da se ti uopste upustas u raspravu ove vrste . Ja uopste nisam rekao da su oni prvaci Evrope u svim kategorijama na zadnjem prvenstvu . Sagledaj sliku malo sire , uzmi zadnjih pet-sest godina bice tio mnogo jasnije . Sto se tice Koljevica , vi bi bili sretni da imate igraca koji je upola kvalitetan kao on .Kako uopste mozes da uporedjujes ta dva igraca ? Ako se vec bavis konkretnim podacima :
Koljevic ima indeks uspjesnosti ove godine 18.7 dok Vanjak ima 11 .
Sto se tice Aleksandrova : Kukoc je nekada imao 50 kg dok je igrao u Evropi ,a znas li mozda sta je napravio u karijeri ? Kakve veze ima ko je gdje rodjen ? Da li to hoces da kazes da se rodjenjem postaje kosarkas ?
Uostalom pola ekipe za koju vjerovatno navijas ti je rodjeno u SiCG i USA ( Aleksic,Tomovic,Djoric,Parezanin i ona dva Amerikanca )
Sto se tice Cabarkape i Pavlovica ,mislim da bi trebao pogledati statistiku Drazena Petrovica , Kukoca , Divca i mnogih drugih igraca u njihovoj PRVOJ sezoni . Naravno ne mislim da se oni mogu porediti sa Drazenom ,Divcom , Kukocem
O kakvom infarktu ti pricas , mozda se bojis da tebe nesto ne strefi kad DJENERAL bude igrao u Sarajevu ?Pa on je igrao vise vaznih utakmica u karijeri nego kompletna jadranska liga zajedno .Prvak Evrope, prvak svijeta , prvak Spanije , MVP spanskog prvenstva,covjek koji je rasturio Amere u Indijanapolisu ... Sto se tice Reflexa - prosjek godina 20 , i mislim da oni prave ekipu za sledecu sezonu . Nije Ratko Radovanovic neki levat , oni su u Srbiji poznati po tome sto imaju dobru skolu za mladje kategorije i najbolji skauting .
Samo se ti raduj , igraj oko zastavice ! Ima ko ce se radovati na parketu i van njega , a to necete biti vi sigurno !!!
Lijepo je Dule Vujosevic rekao " na prvom mjestu EVROLIGA , na drugom SUPERLIGA ( SiCG) , a tek na trecem jadranska liga " . Hvala bogu prije par dana su se sastali direktori Zvezde i Partizana ( posle dugo vremena ) i razgovaralo se o jadranskoj ligi . Ako bog da sledece sezone ili one tamo cete igrati bez nasih klubova pa mozda nesto i osvojite . Ionako je posjeta na utakmicama katastrofalna , osim u Sarajevu i Sibeniku . Na utakmicu Cibone u Zagrebu sa Zvijezdom doslo 1500 gledalaca , Partizan -Bosna par stotina ...Sa druge strane posjeta na utakmicama prvenstva SiCG prosle godine , na utakmicama SUPERLIGE je bila izuzetna . Pune dvorane i u Leskovcu , Kraljevu , Novom Sadu ...
negativac

Post by negativac »

Mislim da stvarno nije umjesno porediti toni kukoča sa ovim napaćenim aleksandrovom...prvo, toni je u njegovima godinama već bio nosilac igre u timu koji je osvojio kup evropskih šampiona....dok nemanjić ima problema da ubaci 10 poena "leskovačkom prebrancu" TAKO DA JE POREDJENJE BAŠ CIRKUS.....drugo, veza sa mjestom rodjenja je pokazatelj da ti igrači nisu prošli prve košarkaške korake u partizanu ili nekom drugom "serpskome" klubu nego su dovedeni sa strane tako da priča o tome da partizan ili zvezda proizvode talente isto ne pije vode........Što se tiče "junaka" mikija opet izmišljaš...on NIKADA nije bio MVP španskog prvenstva..u sezoni kada je Barca osvojila titulu prvaka on je postizao 6 poena po utakmici a bio je najplaćeniji igrač tima i slučajno sam bio na utakmici Barce dok je on igrao i trebalo je da čuješ salvu zvižduka domaćih navijača kad je ulazio u igru...Ratko Radovanović je LEVAT strogi i primitivac(da ne pričam anegdote) koji kidnapuje djecu i natjera ih da potpišu 7 godišnji ugovor a oni žive u internatu dok on mlati lovu od odšteta...Dule Vujošević "ne mogu da verujem" da za ozbiljno uzimaš lika koji sa paspaljem, divcem,djordjevicem i danilovicem nije uspio biti prvak ex-yu i sad kao on neki autoritet...Partizan i Euroliga? do Prokoma plafon i maksimum...
horoz

Post by horoz »

.....DA LI PRIMJEĆUJEŠ KAKO SAM TE RASTURIO OVIM POSTOM.... UPRAVO SAM SKINUO DRES I STAO KRAJ KORNER ZASTAVICE..DOK MI SAIGRAČI GLANCAJU KOPAČKE...KOMŠILUK JE U DELIRIJUMU.......
:lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Bravo majstore!!!!!
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Dobro.
Dosta o politici.
Back to basketball.

--

Lasko - Partizan 80:49
Toliko o jakom Partizanu Laughing

Interesantno je ova ekipa Lashkog, ima slab skor ove godine u Goodyear ligi, no ima i dvije visoke pobjede protiv Partizana i Shirokog.

--
A o juniorima
, Partizan je izgubio jer nije igrao Milojevitj, chovjek koji je nevjerovatno uspjeshan da po utakmici se izbori za 15-20 prekrshaja protivnichke ekipe nad njim i da ih poentira. Tu je srzh. Cibona je dobila Partizan tek nakon produzhetaka i to kada je isti igrach (Milojevitj), dobio petu lichnu.
--
O Bosni,
po meni bi mali Delibashitj trebao igrati od pochetka, nek se kali.
maraDONa

Post by maraDONa »

kazu da je delibasic los :roll: :sad:
i ja sam doskora mislio da je M.Bajramovic ziheras koji se boji u vatru ubaciti mladje, ali nakon Bavcica* u startnoj petorci postaje ocigledno da je mali Danko u bosni uglavnom radi slavnog imena :roll:

daj boze da grijesim :-?

a ovaj lik sto govori u korist partizana upravu je kad govori o nepostojanju mladih igraca u kk bosni koji bi mogli nastaviti kad ovi stariji ne mognu

nemoamo ni jednog igraca ispod dvadeset god. a da iole dobro igra
Last edited by maraDONa on 27/10/2004 14:57, edited 1 time in total.
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Jedino E.Bavchitj, ima 20godina, nije losh.
maraDONa

Post by maraDONa »

prolupao sam totalno :-) :roll:
na njega sam i mislio 8)
flu, pozdrav ;)
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

negativac wrote:Mislim da stvarno nije umjesno porediti toni kukoča sa ovim napaćenim aleksandrovom...prvo, toni je u njegovima godinama već bio nosilac igre u timu koji je osvojio kup evropskih šampiona....dok nemanjić ima problema da ubaci 10 poena "leskovačkom prebrancu" TAKO DA JE POREDJENJE BAŠ CIRKUS.....drugo, veza sa mjestom rodjenja je pokazatelj da ti igrači nisu prošli prve košarkaške korake u partizanu ili nekom drugom "serpskome" klubu nego su dovedeni sa strane tako da priča o tome da partizan ili zvezda proizvode talente isto ne pije vode........Što se tiče "junaka" mikija opet izmišljaš...on NIKADA nije bio MVP španskog prvenstva..u sezoni kada je Barca osvojila titulu prvaka on je postizao 6 poena po utakmici a bio je najplaćeniji igrač tima i slučajno sam bio na utakmici Barce dok je on igrao i trebalo je da čuješ salvu zvižduka domaćih navijača kad je ulazio u igru...Ratko Radovanović je LEVAT strogi i primitivac(da ne pričam anegdote) koji kidnapuje djecu i natjera ih da potpišu 7 godišnji ugovor a oni žive u internatu dok on mlati lovu od odšteta...Dule Vujošević "ne mogu da verujem" da za ozbiljno uzimaš lika koji sa paspaljem, divcem,djordjevicem i danilovicem nije uspio biti prvak ex-yu i sad kao on neki autoritet...Partizan i Euroliga? do Prokoma plafon i maksimum...
Sto se tice razultata Partizana , i te generacije :
1987 titula prvaka SFRJ
1988 ucesce na final four
1989 osvajaci kupa Radivoja Koraca
1989 osvajacu kupa SFRJ

Sto se tice Gurovica tu si ipak u pravu , on je bio MVP all stars utakmice . Izvinjavam se , nije namjerno .

Sta je molim te leskovacki prebranac ? Zivo me interesuje .

Perovic je rodjen 1985 , znaci ima 6 godina kada je dosao u Partizan . Vjerovatno je vec u tih svojih 6 godina bio veliki talenat .

Ja stvrano jesam Zvezdas , ali nisam rekao niti mislim da Zvezda proizvodi talente . Od dolaska Sagadina Zvezda je sve svoje talente zaboravila sa Zmago dovodi nekakve igrace iz Slovenije ( Mirkovic , Subotic ) . Otjerao je Dozeta , Nesovica ,Bogdanovica ...

Ja inace prije svega volim kosarku . Volim da je gledam , volim da je igram sa prijateljima . Ti tvoji stavovi o kosarci , posebno o srpskoj pokazuju da ti kosarku ne volis . Uostalom kao sto rekoh sve ce se vidjeti na parketu , vidjet ce se ko ce u Beograd na zavrsnicu , vidjet ce se ko ce igrati u Evroligi , vidjet ce se ko ce igrati u evropskim kupovima , vidjet ce se gdje je mjesto kojoj reprezentaciji ... Tkodje ce se vidjeti gdje ce za par godina igrati taj Perovic , Aleksandrov ,Dasic , Tripkovic ...
negativac

Post by negativac »

Ehh, prvo ti namjerno ovdje barataš netačnim podacima jer kontaš niko ta ne prati...ali nije tako....pa pričaš o kadetima, juniorima, guroviću pa kitiš njihove učinke izmišljenim trofejima koje oni nikad nisu osvojili...ne volim košarku? ne,ne,ne ne volim šuplju i dizanje u nebo nekih solidnih(ali ništa drugo) igrača.....1988 partizan je na FF stigao kao apsolutni favorit ali ih je roknula glupost vujoševića....lako je sada glumit stručnjaka u vašoj komičnoj ligi sa timovima kao mornar, zdravlje, lavovi itd. gdje je glavni igrač miajlo grušanović koji ima 43 godine i krivu ruku...U to vrijeme je pored titule KEŠa najvažnije bila titula prvaka YU koju partizan sa fenomenalnim timom nije uspio osvojiti(pod vodstvom vujoševića) valjda si pratio ona finala sa Jugoplastikom koja su uvijek završavala kuknjavom vuleta i igrača....Zvezda pa dobro Sagadin je rijetko viđen idiot ali zvezda nije u posljednjih 20 godina uz časni izuzetak bobana jankovića i baneta prelevića ni imala dobrog igrača osim ako ne misliš da su srdjan dabić i jovo stanojević klase....Leskovački Prebranac? pa raspitaj se... kakav si ti ljubitelj SCG? molim te budi realan za Euroligu i za uleb kup... ne pretjeruj...vi ste daleko od evropskog klupskog vrha ali pravo dalekooooo....
to FLUID: Partizan je poražen od Zagreba...ne od Cibone......
Bosna:ne znam....meni ovaj tim izgleda kao prevara...Delibašić je stvarno loš ali barem zaslužuje minutažu kad je utakmica riješena kao npr. protiv partizana.
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

negativac wrote:Ehh, prvo ti namjerno ovdje barataš netačnim podacima jer kontaš niko ta ne prati...ali nije tako....pa pričaš o kadetima, juniorima, guroviću pa kitiš njihove učinke izmišljenim trofejima koje oni nikad nisu osvojili...ne volim košarku? ne,ne,ne ne volim šuplju i dizanje u nebo nekih solidnih(ali ništa drugo) igrača.....1988 partizan je na FF stigao kao apsolutni favorit ali ih je roknula glupost vujoševića....lako je sada glumit stručnjaka u vašoj komičnoj ligi sa timovima kao mornar, zdravlje, lavovi itd. gdje je glavni igrač miajlo grušanović koji ima 43 godine i krivu ruku...U to vrijeme je pored titule KEŠa najvažnije bila titula prvaka YU koju partizan sa fenomenalnim timom nije uspio osvojiti(pod vodstvom vujoševića) valjda si pratio ona finala sa Jugoplastikom koja su uvijek završavala kuknjavom vuleta i igrača....Zvezda pa dobro Sagadin je rijetko viđen idiot ali zvezda nije u posljednjih 20 godina uz časni izuzetak bobana jankovića i baneta prelevića ni imala dobrog igrača osim ako ne misliš da su srdjan dabić i jovo stanojević klase....Leskovački Prebranac? pa raspitaj se... kakav si ti ljubitelj SCG? molim te budi realan za Euroligu i za uleb kup... ne pretjeruj...vi ste daleko od evropskog klupskog vrha ali pravo dalekooooo....
to FLUID: Partizan je poražen od Zagreba...ne od Cibone......
Bosna:ne znam....meni ovaj tim izgleda kao prevara...Delibašić je stvarno loš ali barem zaslužuje minutažu kad je utakmica riješena kao npr. protiv partizana.
I dalje ne kontam za leskovacki prebranac !!! Mozda si mislio na rostilj , pljeskavicu , paprike , ali prebranac !!! I pored svega kakve to ima veze sa kosarkom ???
Sto se tice igraca iz Zvezde mozda nisi cuo za Vujanica , Tomasevica , Bogdanovica ,Tarlac . Ranije su kao juniori igrali i Stojakovic pa Vukcevic ... . SiCG liga je i pored Grusanovica koji igra sa 43 godine i dalje za klasu bolja od recimo lige BiH ( mislim da je svako poredjenje bespredmetno) . Zamisli superligu na kraju sa ekipama kao

Partizan , Zvezda ,Reflex,Buducnost,Hemofarm,Vojvodina ... Mislis da u okruzenju ima liga koja bi se mogla mjeriti s ovom ligom . Naravno evropske lige su nesto sasvim drugo . Pune su stranaca , tako da imas situaciju da u spanskoj ligi imas vise stranaca od domacih igraca ,iItalijanska je vec godinama jaka , grcka stagnira . Ne mislim ja da je nasa liga bolja od ovih ili da se moze takmiciti sa najjacim ekipama
, ali Zvezda je prije par godina igrala finale kupa Radivoja Koraca , Reflex prosle godine polufinale ULEB kupa . Ipak su to uspjesi za ekipe koje dolaze iz zemlje kao sto je to SiCG .
Kad smo vec kod solidnih igraca ko su po tebi recimo dobri igraci u ovoj jadranskoj ligi ? Stvarno me interesuje , jer ako vec smatras da su nasi klubovi losi , da su nam igraci nikakvi ( pardon solidni ) ko su po tebi dobre ekipe , a ko su dobri igraci ?
CPETEH

Post by CPETEH »

Хух, непријатно сам изненађен поразом Рефлекса :(, али, да будем објективан, морам одати признање Босни да је одиграла једну фантастичну утакмицу и да су надиграли Рефлекс у потпуности...:(

Све честитке....
negativac

Post by negativac »

EEEEE... LK... pa ti uporno istu priču.....Pa zar je tebi stvarno Dragan Tarlać dobar igrač? i on je karijeru počeo u Vojvodini(stalno te ispravljam).... Mislio sam na igrače koji su odigrali barem dvije seniorske sezone u CZ....Stojaković je sa 16 puhnuo u Grčku....sa 17 već nastupao za PAOK....Dušan Vukčević je bio junior Bosne i rodjen je u Sarajevu a i on je odmaglio u greece sa 18 godina....Vujanić i Bogdanović? koji su to njihovi seniorski učinci u CZ? Uporedi njhove učinke sa onima prelevića i jankovića pa ćeš shvatiti o čemu pričam....Svi timovi iz ove "superlige" koje si nabrojao su imali strance Brown ,House(par)....Friend,Freeman i Nesby(reflex) Kebu Stewart(vojv) Gerod henderson(hemofarm)...koji su gledali mečeve iz gledališta i palili bengalke jel de? Goodyear liga je ove sezone grozna(nikad gora).... ni jedan tim iz ove lige u EL nema ni 10% šansi da izbori top 16....a dobri igrači meni su.... Andres rodrigez, vladimir boisa, Marko Popović,Marko Tomas, Damir miljković, dejan Milojević,Žarko rakočević, Kyle Hill, Vonteego cummings...umorio sam se....
CPETEH

Post by CPETEH »

Ух, извињавам се што упадам, али ја бих само примјетио да је Тарлаћ одличан играч....
Мислим, није велика звијезда, али мало је тимова којима не би добро дошао.....
realna utopija

Post by realna utopija »

maraDONa wrote:a ovaj lik sto govori u korist partizana upravu je kad govori o nepostojanju mladih igraca u kk bosni koji bi mogli nastaviti kad ovi stariji ne mognu

nemoamo ni jednog igraca ispod dvadeset god. a da iole dobro igra
Pa ljudi do prije dvije godine bili smo zreli za gasenje, a vidi nas sad. Samo lakapo, tek ove godine je pocela sa pravim radom Bosnina skola kosarke, moracemo se strpit jos dvije, tri godine za nase talente.
manijak1

Post by manijak1 »

Magnifico :D :D Reflex bebe slabe za Bosnu :D .
Kako ti tumačiš :D tu nesretnu utakmicu :D ????
Altsa

Post by Altsa »

[quote="lajavi krelac"]
Raspitaj se malo za Nemanju Aleksandrova [/quote]

nije bilo potrebe da se raspitujemo, vidjeli smo sinoc jednu klasicnu tarabu. ako je on perspektiva onda je i Nenad Markovic takodjer perspektiva Bosne. :lol: :lol: :lol:
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

Kao prvo cestitke Bosni za pobjedu . Vidjelo se da su refleksovi igraci bili impresionirani atmosferom . Ipak su oni klub iz predgradja bez svojih navijaca , i najveci dio njih do sada nije igrao u takvim uslovima . Sto se "tarabe" tice , vrijeme ce pokazati svoje .7 poena i 5 skokova za jednog sedamnaestogodisnjaka nije lose . On sigurno jeste najperspektivniji igrac u svom uzrastu , on je jedan od rijetkih igraca u ovom uzrastu koji uopste igra ovakve utakmice . Znas kako kazu , ono sto te ne ubije - ojaca te . Vujosevic rece sinoc , mrtvi se broje na kraju , a do aprila , maja ima jos dugo .Ovakve utakmice mogu mladim igracima samo koristiti .
Sinoc se takodje vidjelo ko je ko u ovoj ligi - Gurovic : 20 poena , sut za tri 5/4 i sta znaci Milojevic za Partizan : 24 poena i cini mi se 17 skokova . Zvezda pobijedila Hemofarm u gostima ( nisu igrali Hukic , Topic i Aleksic )
Nesto kontam , pa Bosna nije igrala ni sa Cibonom , Olimpijom,Zvezdom,Zadrom,Partizanom . Sinoc su igrali stvarno dobro , ali pitanje je koliko ce moci protiv jacih klubova .
Ipak je prosjek godina igraca Relexa nesto malo vise od 20 ,a od Hemofarma su i kod kuce izgubili .
Sto se tice Markovica on i jeste perspektiva Bosne , bez njega je Bosna nista .Nekad davno sam procitao da Markovic nikada nije osvojio niti jedan trofej u klupskoj kosarci , je li to stvarno tako ?
Post Reply