Valentinovo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- The Nightwatchman
#51 Re: Valentinovo
morel se ikako dobit onih brezobraznijeh stvari preko tog valentina? 
-
callmethebreeeze
#53 Re: Valentinovo
word up.suspect_zero wrote:Yah glupog praznika![]()
-
fixer
#54 Re: Valentinovo
Pomoc
Zelim da napravim neku kolekciju pjesama, pa bih trebao Vasu malu pomoc. Moze li da mi preporucite po neku pjesmicu koja je po Vama prigodna za sutrasnji dan.
Bit cu Vam vjecno zahvalan
Zelim da napravim neku kolekciju pjesama, pa bih trebao Vasu malu pomoc. Moze li da mi preporucite po neku pjesmicu koja je po Vama prigodna za sutrasnji dan.
-
beautifullshinyb.
#55 Re: Valentinovo
ja sam muslimanka. slaviti valentinovo je isto kao slaviti dan nekog drugog sveca...(bez namjere da ikog, ne daj Boze, uvrijedim)...
toliko.
toliko.
- tranquil
#56 Re: Valentinovo
Evo zore, evo zoreeeee, Valentinovo jeeee, a ja po spletu okolnosti opet nisam s onom koju voliiiim!!!!!!!!Amazonka27 wrote:k vragu...tek sad vidjeh ovotranquil wrote:Sretan svim zaljubljenima Dan zaljubljenih.![]()
A i meni i njoj isto tako, iako sam baš danas odvojen od nje
znam da ćemo se vidjeti uskoro
Al' zato je tu Internet forum za javno razmjenjivanje virtuelnih čokolada, srcadi, ružičastih meda i drugih stvari koje bi u bilo kom drugom kalendarskom datumu bili pomalo neukusni, al' danas nam svi opraštaju zato što uprkos agresivnoj i neukusnoj komercijalnoj eksploataciji, uprkos religijskim preporukama i nepreporukama, danas je ipak još jedan naš dan.
Bejbe,
- HaHaHa2
#57 Re: Valentinovo
Evo jednafixer wrote:Pomoc![]()
- taxi_driver
#58 Re: Valentinovo
beautifullshinyb. wrote:ja sam muslimanka. slaviti valentinovo je isto kao slaviti dan nekog drugog sveca...(bez namjere da ikog, ne daj Boze, uvrijedim)...
toliko.
e nek si nam rekla!!
-
Officer Crabtree
#59 Re: Valentinovo
ko slavi valentinovo?
slavimo seks bez p'o muke
slavimo seks bez p'o muke
- jedna tamo
#60 Re: Valentinovo
Čmoljo, mužu moj, Sretno Valentinovo 
- Aurora Borealis
-
Officer Crabtree
#62 Re: Valentinovo
depra?
hajd u moje selo, pravimo pirinač
- Aurora Borealis
- Cholina_Lokica
#65 Re: Valentinovo
sretan vam sv. Valentin Incko 
- avantgarde
#68 Re: Valentinovo
Svim forumskim finim damama sretan dan zaljubljenih sa malo zakasnjenja i da se veceras
dobro provedu. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#70 Re: Valentinovo
sve je dobro dok se ne diže ruka na sebe
Sarajevo: Kao kod Rimljana.
Neki dan je opet naše Sarajevo doživjelo jedu žalosnu senzaciju. U noći od 27, na 28. I. ubilo se u sitne sate na putu u Gornjem Koševu dvoje mladih zaljubljenika: Zvonimir Voloder, katolik, i Dragica Dragić, srednjoškolka pravoslavne vjere. Ne bi to konačno za današnje vrijeme bilo ni posebno neobično. Ali, imalo su ipak neobične, ili bolje žalosno tipične okolnosti, u kojima se odigralo ovo samoubojstvo. Ta su se djeca; dobno spremila na svoj korak. Ostavili su cedulju sa adresom svojih roditelja i zamolili, da im se roditelje odmah obavijesti. A pomislili su i na senzaciju, koju će pobuditi njihovo »junaštvo«. Pa da novinski reporteri ne budu u dvoumici, kad se je odigrala njihova tragedija, napisala je Dragica pod cedulju: »Dva je sata po ponoći«. Tko da tu ne vidi razorni utjecaj filma! I još je nešto karakteristično. Mladi su samoubojice nijesu sentimentalni romantici. Oni su cinici. Ne žale za životom. Ne govore puno ni o ljubavi. No zato se samosvjesno rugaju životu. «Nitko nije kriv za našu smrt« pišu na listu, upravljenu šefu policije. »Mi smo uvidjeli, da za nas na ovom svijetu nema ništa, i mi se ubijamo nasmijani, i smijemo se cijelom svijetu... Mislili smo se uzeti i nitko nam nije smetao, ali smo uvidjeli, da je to glupost i cijeli život da je glupost. Zato se ubijamo i ostavljamo ovaj »lijepi svijet« drugima, neka uživaju«.
Dakle sasvim kao u doba kasnoga poganstva. Idu nasmijani u smrt poput Petronija i Eunike. Ne vjeruju ni u ovaj ni u drugi svijet. Život za njih nema smisla. Tipični predstavnici naše mlade generacije! A mi se samo pitamo, šta će nam svima donijeti, i narodu i državi generacija bez vjere u život? Veličinu svakako ne. A tko je za to kriv? Zvonimir Voloder i Dragica Dragić kažu «Nitko».
Godina 1932

Sarajevo: Kao kod Rimljana.
Neki dan je opet naše Sarajevo doživjelo jedu žalosnu senzaciju. U noći od 27, na 28. I. ubilo se u sitne sate na putu u Gornjem Koševu dvoje mladih zaljubljenika: Zvonimir Voloder, katolik, i Dragica Dragić, srednjoškolka pravoslavne vjere. Ne bi to konačno za današnje vrijeme bilo ni posebno neobično. Ali, imalo su ipak neobične, ili bolje žalosno tipične okolnosti, u kojima se odigralo ovo samoubojstvo. Ta su se djeca; dobno spremila na svoj korak. Ostavili su cedulju sa adresom svojih roditelja i zamolili, da im se roditelje odmah obavijesti. A pomislili su i na senzaciju, koju će pobuditi njihovo »junaštvo«. Pa da novinski reporteri ne budu u dvoumici, kad se je odigrala njihova tragedija, napisala je Dragica pod cedulju: »Dva je sata po ponoći«. Tko da tu ne vidi razorni utjecaj filma! I još je nešto karakteristično. Mladi su samoubojice nijesu sentimentalni romantici. Oni su cinici. Ne žale za životom. Ne govore puno ni o ljubavi. No zato se samosvjesno rugaju životu. «Nitko nije kriv za našu smrt« pišu na listu, upravljenu šefu policije. »Mi smo uvidjeli, da za nas na ovom svijetu nema ništa, i mi se ubijamo nasmijani, i smijemo se cijelom svijetu... Mislili smo se uzeti i nitko nam nije smetao, ali smo uvidjeli, da je to glupost i cijeli život da je glupost. Zato se ubijamo i ostavljamo ovaj »lijepi svijet« drugima, neka uživaju«.
Dakle sasvim kao u doba kasnoga poganstva. Idu nasmijani u smrt poput Petronija i Eunike. Ne vjeruju ni u ovaj ni u drugi svijet. Život za njih nema smisla. Tipični predstavnici naše mlade generacije! A mi se samo pitamo, šta će nam svima donijeti, i narodu i državi generacija bez vjere u život? Veličinu svakako ne. A tko je za to kriv? Zvonimir Voloder i Dragica Dragić kažu «Nitko».
Godina 1932
- nellington
#71 Re: Valentinovo
Sad samo riječi film dodaju facebook, death metal, emose i pišu isto... 80 godina poslije.komi wrote:Pa da novinski reporteri ne budu u dvoumici, kad se je odigrala njihova tragedija, napisala je Dragica pod cedulju: »Dva je sata po ponoći«. Tko da tu ne vidi razorni utjecaj filma!
...
Ne vjeruju ni u ovaj ni u drugi svijet. Život za njih nema smisla. Tipični predstavnici naše mlade generacije! A mi se samo pitamo, šta će nam svima donijeti, i narodu i državi generacija bez vjere u život?
- Truba
#72 Re: Valentinovo
obožavam sekine komentare

- Truba
#73 Re: Valentinovo
ima ali očito se ne kačiš za pozitivne komentareseka wrote:zivota ti, ima li ista pozitivno kod tebe
- muha_sa
#74 Re: Valentinovo
seko
staS ti vodje
kafane se i sanka fataj
kafane se i sanka fataj