Guzonjini sinovi:ponašanje djece bosansko-hercegovačke elite

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
nudis verbis

#51 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by nudis verbis »

minimal wrote:Pun mi je kurac ove price isto kao da se radi o kakvim Bogovima, sve su to ba pizde a u cijeloj prici smo mi najjadniji.
Mladi Brankovic ima i-pod, ovaj touarega itd. samo nabrajamo kao da se radi o kavim jebenim diktatorima... ne radi se ovdje o husseinu i njegovim sinovima pa da se tu imamo necega bojati. Sva ova socijalna prica se svaki dan razvlaci na desetine stranica i nestane u moru topica punih kuknjave i nepravde isto kao da je to sve u Bozjim rukama. Jeste u Bozjim rukama i nadam se da ce svako dobiti ono sto zasluzi pogotovo ovaj ljudski otpad koji nas svakodnevno dere i vodi u bijedu, ali? Ali sta je na nama, sta smo mi u mogucnosti uraditi, Brankovic nam je postala svaka druga rijec i gadi mi se vise cuti to ime, potreban nam je samo jedan dan da taj supak nestane sa politickog neba i ne samo on nego mnogi...a ne da svaki dan zapocinjemo dan sa vijestima na koje kukamo po cijeli dan do slijedeceg jutra i novih vijesti.
Jednom rijecju, demonstracije!!! :x :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :bih:
ja sam vas cito ovaj forum mislim zadnje dvije godine :P nisam imo vremena od posla registrirati se i aktivno ucestvovati

u naprdjivanju :-D upiso se tek neki dan :D manje posla zapravo nema posla nokako otkaz :sad:

al sam na SVAKU demonstraciju isao :x bas svaku koja je mogla znaciti pocetak izlaska iz ovog nam beznadja :x

i nikada bas nikada nisam bio zadovoljan brojem ljudi tamo :x :x

cekaju bosanci da Him se servira na tanjuru :x :x :x prosperitet postenje blagostanje

a mozda i onaj DRUGI svijet o kojemu vrli forumasi vaze :x :x pa da nam svima tamo bidne bolje :x

a brankovici i bakirovici i sajinovici i rejsovici da plate :x :x na tome drugom svijetu

jebeniji od ovoga tesko da more biti :x :x :x
starii

#52 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by starii »

Image
valter.ba

#53 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by valter.ba »

Treba im bas hebati mater definitivno ali kulturno ih oderati 8-). Nije meni frka sto ima guzonjinih sinova uvjek ih je bilo, ali ovo je citava armija kopiladi koji nemaju nikakve veze sa komunistickim sminkerima(bili su mi simpa :) ) Prof. Grebo je davno izmedju redova rekao kako treba rastjerati ovu bagru a ja ne smijem ponoviti zbog banovica. E onda udba i lagano, pitanje po pitanje: koliko si para imao do 92? koliko ti je stari ostavio? sta si zaradio? jesi platio porez? odakle ti onda milioni? Konfiskacija imovine za koju se ne moze dokazati porijeklo, ides na robiju a familija na stub srama !!! Sljedeci! Ljudi postavili bi tada ovu napacenu Bosnu na zdrave osnove a svaki sljedeci supak koji bi bio izabran od ovog mahnitog naroda bi se sigurno zapitao da li se isplati krasti od vlastitog naroda.
Troll_Happens

#54 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by Troll_Happens »

valter.ba wrote:Treba im bas hebati mater definitivno ali kulturno ih oderati 8-). Nije meni frka sto ima guzonjinih sinova uvjek ih je bilo, ali ovo je citava armija kopiladi koji nemaju nikakve veze sa komunistickim sminkerima(bili su mi simpa :) ) Prof. Grebo je davno izmedju redova rekao kako treba rastjerati ovu bagru a ja ne smijem ponoviti zbog banovica. E onda udba i lagano, pitanje po pitanje: koliko si para imao do 92? koliko ti je stari ostavio? sta si zaradio? jesi platio porez? odakle ti onda milioni? Konfiskacija imovine za koju se ne moze dokazati porijeklo, ides na robiju a familija na stub srama !!! Sljedeci! Ljudi postavili bi tada ovu napacenu Bosnu na zdrave osnove a svaki sljedeci supak koji bi bio izabran od ovog mahnitog naroda bi se sigurno zapitao da li se isplati krasti od vlastitog naroda.
Ma da je narod pametan ali valjda treba jos vremena proci da svi budu gladni pa ce ih ko lesinari potrgati... ali treba nasem covjeku malo vise da mu dodje iz dupeta u glavu...
Dok podrpaju sto jos mogu pa prije nego sto se ispare ih pohapat i svesti ih na isti prosjacki stap isto ko sto su oni ovu drzavu i narod doveli.... :twisted:
valter.ba

#55 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by valter.ba »

Samo jedno znam, bosanac moze durati ali kada mu pukne fiber ne gleda gdje udara :D . Pa mi smo se rokali sa silama pravim zato mi nije jasna nesvjest ovih zohara, pipssssssssssssssssssssssssssssssss ;-)
ciacco

#56 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by ciacco »

ev nesto sa moje strane. Licno poznajem vecinu osoba iz ovog teksta(jedna osoba mi je i jedan od najboljih jarana). To sto pisu za njega(jarana) nije istina.

Drugo, zavrsio sam PBG i te kecelje nisam obukao 4 godine(kao i 60% ucenika)..

Ako vas zanjima jos nesto, imate PM
IBM

#57 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by IBM »

ciacco wrote:ev nesto sa moje strane. Licno poznajem vecinu osoba iz ovog teksta(jedna osoba mi je i jedan od najboljih jarana). To sto pisu za njega(jarana) nije istina.

Hadzihafizbegovic je dobar, on definitivno ne spada u isti kos sa ovim ostalim. Druga je stvar sto neka stoka ne voli njegovog oca pa laju po novinama...
Alfons Kauders

#58 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by Alfons Kauders »

Air Ramiz wrote:
Alfons Kauders wrote:
Meni se cini da je fokus na djeci bosnjacke elite, dok se Dodik i Covic pominju tek usput.

Crni Aliju velis? Zato sto je napisao da je Alispahic bio jedan od njegovih najblizih saradnika? Pa zar nije? Bio je na celu najvaznijeg ministarstva na pocetku rata, odnosno na jednoj od najvaznijih funkcija u drzavi. Koliko ja znam, tu ga je postavio Alija, odnosno njegova stranka, ili su ga to komunjare podvalile dobrom dedi?
Sam si rekao da je fokus na djeci bosnjacke elite a ne na Aliji :-)
Jeste, tu se slazemo, ali pitao sam te ovo drugo. Ili se slazes, ili nemas argumenata, po obicaju...
ljubav_aha

#59 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by ljubav_aha »

shuriken wrote:a i komunisti su isti, zamisli, kcerka Durakoviceva odabrala akademsku karijeru. aaa sramote i ludilo skandala!
znam porodicu i rodbinu,od njih nisam cula ovakav komentar :!:
BarbaDue

#60 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by BarbaDue »

Znam da vam je svega dosta i da imate potrebu da se negdje istresete, ali...nezadovoljstvo se moze iskazati i na pristojan nacin.

@valter.ba, @minimal... opomena!
leo karan

#61 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by leo karan »

ciacco wrote:ev nesto sa moje strane. Licno poznajem vecinu osoba iz ovog teksta(jedna osoba mi je i jedan od najboljih jarana). To sto pisu za njega(jarana) nije istina.

vidi sinko, to sto je tebi i tvojoj generaciji normalno ne znaci da tako treba da bude citavom drustvu

ovdje se ne radi o tome koliko oni imaju i sta imaju. radi se o tome da su im roditelju seljacine i da ne znaju odgajati svoju djecu
roditelji pa onda automatski i djeca ne postuju autoritet nastavnika, profesora
sjecam se jednog svog skolskog druga iz osnovne, nosio puno novca sa sobom i trosio u skoli i oko skole na gluposti, dijete ko dijete
razrednik prvo njemu ocitao bikvicu pa onda i njegovom ocu, da to nije mjesto ni prilika za takvo ponasanje, ima djece koja ne mogu to priustiti i da to utice na psihu djece...i nije se vise desavalo
nas su nekada odgajali svi u drustvu, od vazaca autobusa do komsija. kad te tako naruzi i iskritikuje postidis se, i ne zoves tatu i ne uzmes kamen palicu ili noz da pokazes papku vozacu i klosaru komsiji...
ciacco

#62 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by ciacco »

leo karan wrote:

vidi sinko, to sto je tebi i tvojoj generaciji normalno ne znaci da tako treba da bude citavom drustvu

ovdje se ne radi o tome koliko oni imaju i sta imaju. radi se o tome da su im roditelju seljacine i da ne znaju odgajati svoju djecu
roditelji pa onda automatski i djeca ne postuju autoritet nastavnika, profesora
sjecam se jednog svog skolskog druga iz osnovne, nosio puno novca sa sobom i trosio u skoli i oko skole na gluposti, dijete ko dijete
razrednik prvo njemu ocitao bikvicu pa onda i njegovom ocu, da to nije mjesto ni prilika za takvo ponasanje, ima djece koja ne mogu to priustiti i da to utice na psihu djece...i nije se vise desavalo
nas su nekada odgajali svi u drustvu, od vazaca autobusa do komsija. kad te tako naruzi i iskritikuje postidis se, i ne zoves tatu i ne uzmes kamen palicu ili noz da pokazes papku vozacu i klosaru komsiji...

vidi ciko..ne znas momka i ne mozes govoriti tako o njemu...

njega su roditelji odgojili. Ja znam da on ima para, al i znam da se nikad nije rasipao s njima. Nije se jednom desilo da mi kaze da ne moze do grada jer mu starci ne daju para. 3 godine ga znam. Isao sam u tu skolu. Nikad nije molio za ocjenu, niti su mu roditelji dosli pa napali profesore
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#63 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by pape »

Air Ramiz wrote:
Jedan001 wrote:
Prije nekoliko tjedana u diskoteci je rođendansku zabavu organizirao sin Bakira Alispahića, nekadašnjeg ministra unutarnjih poslova, jednog od najbližih suradnika Alije Izetbegovića.
Uvijek sam Senada Avdica smatrao patoloskim slucajem. Na stranu tema o eliti i njihovoj djeci, na stranu naslov o bosnjackoj eliti iako se pominju i Dodik i Covic, interesantno je kako ovaj psiho slucaj uvijek na svakom mjestu, bez izuzetka pokusava ocrnit Aliju Izetbegovica. Primjer je citirana recenica. Covjek bi rekao da je do sada Alija imao miliona najblizih saradnika. Ali nista se ne moze bolje ni ocekivat od urednika Milosevicevih novina tamo nekad 90-ih.
Eh, ... kakav je god i koliko god da ga vi ne voljeli, ... taj isti Senad Avdic nam je u predratnim izdanjima SB lijepo pisao i graficki predstavljao sta nam se sprema sa okolnih brda. Ali, ... jel`, .... neki vizionari i njegovi najblizi suradnici su nam porucivali da rata nece biti, ... pa mi, ... `nako, ... fino i po istilahu, bezbrizno, ... neko po pivkanu, neko po mehkoj ljutoj i usput malo na koso, .... sta zna pjano Senad Avdic. :roll:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#64 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by pape »

Image

Zato nam sada vladaju seoske varalice, ... u skupim odijelima.
minimal

#65 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by minimal »

BarbaDue wrote:Znam da vam je svega dosta i da imate potrebu da se negdje istresete, ali...nezadovoljstvo se moze iskazati i na pristojan nacin.

@valter.ba, @minimal... opomena!
U pravu si naravno i postujem opomenu :thumbup: , ali u svemu tome i jeste problem sto se evo godinama iskazuje nezadovoljasvo na svim mogucim forumima u BiH a ne na cesti, puniha saka kamenica sa jos desetinama hiljada isto misljenika. Tako da je moj post ujedno bio i zadnji na navedeni topic. :bih:
Bosanac sa dna kace

#66 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by Bosanac sa dna kace »

BEGOVIMA

Ovamo, doli sa šiljteta! Doli
U puk i narod gdje pucaju rebra
Suha i mukom izmučena sebra,
Što s crnim hljebom samo smoči soli.

Ovamo! Čujte nevolje i boli
Onog što nikad sreće ružu ne bra,
Dok vi za oke svog zlata i srebra
Gradite londže... Doli! Doli! Doli!

Ako ste vjerni propisim' kurana,
Sunca što blista sred noći i dana,
Ovamo, gdje se lomi snaga muška

Nevoljnog brata, što rad suhe kore
Za draču hvata, stenje, vuče, ore,
Dok vas na šiljti mirno san ljuljuška.

1911.

ALEKSA ŠANTIĆ
Alfons Kauders

#67 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by Alfons Kauders »

Bosanac sa dna kace wrote:BEGOVIMA

Ovamo, doli sa šiljteta! Doli
U puk i narod gdje pucaju rebra
Suha i mukom izmučena sebra,
Što s crnim hljebom samo smoči soli.

Ovamo! Čujte nevolje i boli
Onog što nikad sreće ružu ne bra,
Dok vi za oke svog zlata i srebra
Gradite londže... Doli! Doli! Doli!

Ako ste vjerni propisim' kurana,
Sunca što blista sred noći i dana,
Ovamo, gdje se lomi snaga muška

Nevoljnog brata, što rad suhe kore
Za draču hvata, stenje, vuče, ore,
Dok vas na šiljti mirno san ljuljuška.

1911.

ALEKSA ŠANTIĆ
care moj bezi su bezi, djed je moj bio beg, i njegov djed, i njegov... :D

ovo nema veze s njima - ovo su, da prostis, balijska posla...
Alfons Kauders

#68 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by Alfons Kauders »

pape wrote:
Air Ramiz wrote:
Jedan001 wrote:
Prije nekoliko tjedana u diskoteci je rođendansku zabavu organizirao sin Bakira Alispahića, nekadašnjeg ministra unutarnjih poslova, jednog od najbližih suradnika Alije Izetbegovića.
Uvijek sam Senada Avdica smatrao patoloskim slucajem. Na stranu tema o eliti i njihovoj djeci, na stranu naslov o bosnjackoj eliti iako se pominju i Dodik i Covic, interesantno je kako ovaj psiho slucaj uvijek na svakom mjestu, bez izuzetka pokusava ocrnit Aliju Izetbegovica. Primjer je citirana recenica. Covjek bi rekao da je do sada Alija imao miliona najblizih saradnika. Ali nista se ne moze bolje ni ocekivat od urednika Milosevicevih novina tamo nekad 90-ih.
Eh, ... kakav je god i koliko god da ga vi ne voljeli, ... taj isti Senad Avdic nam je u predratnim izdanjima SB lijepo pisao i graficki predstavljao sta nam se sprema sa okolnih brda. Ali, ... jel`, .... neki vizionari i njegovi najblizi suradnici su nam porucivali da rata nece biti, ... pa mi, ... `nako, ... fino i po istilahu, bezbrizno, ... neko po pivkanu, neko po mehkoj ljutoj i usput malo na koso, .... sta zna pjano Senad Avdic. :roll:
sta zna ramiz sta je bila ona stara sb, mehka...:D sto prva objavi ljiljane, sto prva napisa da ce mostar proci ko vukovar, sto je citase ljudi koji su svoje pare trosili da kupe kalas i brane svoj prag pod tim istim ljiljanima... :D a ne da grade reisu mauzolej pod zastavom harama... :D sumnjam da je tada uopste bio na ovom svijetu... :D

ili jeste, ali je bio dobri mali komunjara, :D davio se klempetinom na sabahu i isao titovim stazama revolucije, pa krajem '92 ponovo pronadje svoj identitet... :D umjesto 1942... :D
Fair Life

#69 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by Fair Life »

Air Ramiz wrote:
Jedan001 wrote:Prije nekoliko tjedana u diskoteci je rođendansku zabavu organizirao sin Bakira Alispahića, nekadašnjeg ministra unutarnjih poslova, jednog od najbližih suradnika Alije Izetbegovića.
Image
IBM

#70 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by IBM »

A de mi samo reci, sto ti nisi ucestvovao u organizaciji otpora??ili recimo u nabavku oruzija za Armiju?
Alkos

#71 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by Alkos »

:shock: Vau, kakvo pitanje... :zoka:

Ucestvovao bih ja rado, da su mi bile ove godine i ova pamet i da sam bio dobar sa BI, Sajom, Cengom i ostalom ekipom...
sheilak

#72 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by sheilak »

Bez obzira na sve komentare koji govore u prilog potomstva kriminalaca na vlasti ( " neka ih", " taj mali je dobar , ne bi on to", " vi ste glasali za tate im "... ) ili skretanje teme na patriotizam, ja moram reci da je ovo sve jednostavno perverzno. Kada se napravi mali odmak od vatrene odbrane Bosnjastva ( i tzv. " elite " ) u oci bode obijesno ponasanje mladih prestolonasljednika. Necasno je i bez imalo obraza da mladici od 18 i nesto godina kupuju skupocjene igrackice, voze bijesna auta i " zabavljaju se " po restoranima za upper class ( citaj: skorojevice ) i bjelasnickim babinim apartmanima dok ljudi, od kojih oni i njihove mame i tate zive, doslovce padaju poput robovskih muha. Zar nije za kose nekom pocupati to sto djeca cjelokupnog mafijasko -politickog drzavnog kajmaka zive najluksuznijim zivotom dok ljudi mole da imaju " makar malo caja " ?!

Onima koji su glasali za ljude koji su konstantno na vlasti od '92. godine ( s izuzetkom nekih politicara ) , a za koje sumnjam da imaju isti mentalitet i nivo svijesti kao mjestani Gluhe Bukovice, porucila bih da nas ostalih nece jos dugo biti ovdje te da ce samo oni ostati sluziti svojim " vladarima " ( kako ih vole zvati ) i njihovom zlom sjemenu. Nadam se da cu to docekati da vidim.
JThomas

#73 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by JThomas »

sheilak wrote:Bez obzira na sve komentare koji govore u prilog potomstva kriminalaca na vlasti ( " neka ih", " taj mali je dobar , ne bi on to", " vi ste glasali za tate im "... ) ili skretanje teme na patriotizam, ja moram reci da je ovo sve jednostavno perverzno. Kada se napravi mali odmak od vatrene odbrane Bosnjastva ( i tzv. " elite " ) u oci bode obijesno ponasanje mladih prestolonasljednika. Necasno je i bez imalo obraza da mladici od 18 i nesto godina kupuju skupocjene igrackice, voze bijesna auta i " zabavljaju se " po restoranima za upper class ( citaj: skorojevice ) i bjelasnickim babinim apartmanima dok ljudi, od kojih oni i njihove mame i tate zive, doslovce padaju poput robovskih muha. Zar nije za kose nekom pocupati to sto djeca cjelokupnog mafijasko -politickog drzavnog kajmaka zive najluksuznijim zivotom dok ljudi mole da imaju " makar malo caja " ?!

Onima koji su glasali za ljude koji su konstantno na vlasti od '92. godine ( s izuzetkom nekih politicara ) , a za koje sumnjam da imaju isti mentalitet i nivo svijesti kao mjestani Gluhe Bukovice, porucila bih da nas ostalih nece jos dugo biti ovdje te da ce samo oni ostati sluziti svojim " vladarima " ( kako ih vole zvati ) i njihovom zlom sjemenu. Nadam se da cu to docekati da vidim.
izvini, taj je argument potpuno na mjestu...

glasali ste, sad gledajte...kad pogledaš roditelje, čudo bi bilo da je drukčije.

al neće ni to vazda...što neko reče, kamenica vrlo lako može zalutati prema nosu babinog princa, naročito kad se toliko bahatiš pred očima naroda koji hljeba nema da jede...eto i PBGS se budi, "vrati stan lopove"...banujte me slobodno, možda je i bolje...svakako sam islamofob i neprijatelj bošnjačkog nacionalnog bića...hajka na nedužnog brankovića i njegovu familiju, samo zato što je bošnjak...

i samo vas molim, nemojte govoriti da bi ja ili neko drugi radio isto na tom mjestu...nismo svi isti, ne bi ni valjalo da jesmo...
sheilak

#74 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by sheilak »

@JThomas

Ok, znam da stoji taj argument, ali na neki nacin ih i opravdava jer nismo svi glasali za njih! Oni koji su glasali za njih toleriraju ponasanje njihove djece , njihovo ponasanje, stite ih svojim tijelima i kidisu na one koji se samo i usude pitati " Pa sta se to desava?".
Air Ramiz

#75 Re: Guzonjini sinovi: Razuzdano ponašanje djece bošnjačke elite

Post by Air Ramiz »

Fair Life wrote:
Air Ramiz wrote:
Jedan001 wrote:Prije nekoliko tjedana u diskoteci je rođendansku zabavu organizirao sin Bakira Alispahića, nekadašnjeg ministra unutarnjih poslova, jednog od najbližih suradnika Alije Izetbegovića.
Image
Ovo je jos jedan dokaz da je Alija bio posten covjek. Da je htio uzet pare, uzeo bi ih ne bi ostavio traga pogotovo za Slobinu Bosnu.
Post Reply