ja sam vas cito ovaj forum mislim zadnje dvije godineminimal wrote:Pun mi je kurac ove price isto kao da se radi o kakvim Bogovima, sve su to ba pizde a u cijeloj prici smo mi najjadniji.
Mladi Brankovic ima i-pod, ovaj touarega itd. samo nabrajamo kao da se radi o kavim jebenim diktatorima... ne radi se ovdje o husseinu i njegovim sinovima pa da se tu imamo necega bojati. Sva ova socijalna prica se svaki dan razvlaci na desetine stranica i nestane u moru topica punih kuknjave i nepravde isto kao da je to sve u Bozjim rukama. Jeste u Bozjim rukama i nadam se da ce svako dobiti ono sto zasluzi pogotovo ovaj ljudski otpad koji nas svakodnevno dere i vodi u bijedu, ali? Ali sta je na nama, sta smo mi u mogucnosti uraditi, Brankovic nam je postala svaka druga rijec i gadi mi se vise cuti to ime, potreban nam je samo jedan dan da taj supak nestane sa politickog neba i ne samo on nego mnogi...a ne da svaki dan zapocinjemo dan sa vijestima na koje kukamo po cijeli dan do slijedeceg jutra i novih vijesti.
Jednom rijecju, demonstracije!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u naprdjivanju
al sam na SVAKU demonstraciju isao
i nikada bas nikada nisam bio zadovoljan brojem ljudi tamo
cekaju bosanci da Him se servira na tanjuru
a mozda i onaj DRUGI svijet o kojemu vrli forumasi vaze
a brankovici i bakirovici i sajinovici i rejsovici da plate