Lopovi prijete

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

IBM

#51 Re: Lopovi prijete

Post by IBM »

nosara wrote:
Bilo je gostiju i iz sda, znas ona partija, nekad i sad, saveznica rasinog sds-a... sve fini ljudi... :D

Znaci vjernik musliman=SDA jel?

p.s. sto izbjegavas temu o Cenicki?
IBM

#52 Re: Lopovi prijete

Post by IBM »

Vodenjak wrote:
IBM wrote: sta je miki, pogodila te ona tema o Lagumdziji jel de. znam znam :D
Momci, ne zamjerite, ali i ti i @sayonara ste malo previse balavi sa stazom na ovom forumu da bi znali koga sta pogodi... :-)

Vodenjak je o Lagumdziji toliko puta pisao i stosta napisao samo sto vi to, mladuncad, :D ne mozete znati jer vas tad nije bilo ni u povojima. Forumskim...
Ne mozete vi, iz vasih uskogrudih busija nikad iskritikovati ni Lagumdziju niti bilo koga drugog iz opozicije koliko to mozemo mi kojima je stalo da ta opozicija jednog dana zaista pocne da radi svoj posao.

Razlika je u tome sto vi po ljudima tipa Lagumdzije bespostedno pljujete svaki put kad Havaz hrakne, a mi ostali pokusavamo da kritikujemo njihov nerad ne bi li ih ucinili barem malo agilnijim! :wink:
Jah eto ti starosjedilac, sta mai? Kakav crni avaz ja sam na onoj temi citirao zvanicnu stranicu SDP-a a naslov sa "posudio" iz clanka E.Hadzovica iz Dana.

p.s. nekad davno na ovom forumu su pisali ljudi poput danas i lady midnight, ti im nisi do koljena ravan.
popajic

#53 Re: Lopovi prijete

Post by popajic »

A lopovi i dalje prijete...da se zna ko je gazda u gradu !
Kad prijete Bakiru kako li bi tek nama anonimusima?!
Zato Psssst...dobro je dok se ne puca... :run:
macan prvi

#54 Re: Lopovi prijete

Post by macan prvi »

@ Fair Life, svaka cast! :thumbup:

Ako iko iz ekipe 60 minuta cita ovaj forum (mIRCerka tvrdi da cita, a mIRCerka zna sta govori :wink: ) i ako im ista znace rijeci ohrabrenja njihovog vjernog gledaoca: 60 minuta je emisija koja daje nadu da je drugacija Bosna i Hercegovina moguca, koja otvoreno progovara o rak ranama bh. drustva, koja se ne boji reci istinu - kakva god da je ta istina, i emisija zbog koje niko ne moze reci da nije znao sta se dogadja...

Upravo zato Bakir Hadziomerovic i dobija ovakve prijetnje - i, da se razumijemo, one zasluzuju iskljucivo osudu i nista vise, a svako relativisanje te osude jednako je pritajenom podrzavanju!
macan prvi

#55 Re: Lopovi prijete

Post by macan prvi »

nikad_izvini wrote:
bos wrote:Lopovi prijete lopovima, mafija na ulicima i na TV-u i novinama.
Zanimljivo je da niko ne prijeti Šaji, Bakiru Jr, Čengićima. Jel nekad neko čuo da prijete Radončiću, Senadu H :skoljka: :dance:

Zanimljivo je sve to. Al doduše, svi su oni isti, jelde :skoljka: :dance:

:thumbup:
Fair Life

#56 Re: Lopovi prijete

Post by Fair Life »

macan prvi wrote:@ Fair Life, svaka cast! :thumbup:

Ako iko iz ekipe 60 minuta cita ovaj forum (mIRCerka tvrdi da cita, a mIRCerka zna sta govori :wink: ) i ako im ista znace rijeci ohrabrenja njihovog vjernog gledaoca: 60 minuta je emisija koja daje nadu da je drugacija Bosna i Hercegovina moguca, koja otvoreno progovara o rak ranama bh. drustva, koja se ne boji reci istinu - kakva god da je ta istina, i emisija zbog koje niko ne moze reci da nije znao sta se dogadja...

Upravo zato Bakir Hadziomerovic i dobija ovakve prijetnje - i, da se razumijemo, one zasluzuju iskljucivo osudu i nista vise, a svako relativisanje te osude jednako je pritajenom podrzavanju!
Image
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#57 Re: Lopovi prijete

Post by Latina »

popajic wrote:
Indirektno opravdavas ! :x
Tebi i slicnim istina uopste nije vazna.Kad neko iznese lazi onda se zvanicno prezentiraju demanti na svaku optuzbu.
Gdje su ti demanti?
Nema ih Bejticu niti ih moze biti.
Onaj ko brani najvece ratne profitere, najvece pljackase ove drzave zadnjih 15 god. ne moze biti puno drugaciji od njih samih.
Katastrofa sta se radi ! :x :x :x
Stani, polako. Smatram te pametnom osobom i pokusaj kao takav razmisliti sta mozes ocekivati od nekoga ko se bavio ratnim profiterstvom ? Rekla bih nista dobro. Mislim da se to ne radi tako. Ili ovakve informacije nemoj objavljivati, ili to cini na drugaciji nacin, ali nemoj ih prvo objaviti pa onda kukati na sav glas ( uz prigodne slogane "svi smo mi Bakir" etc... :roll: ) ! To je jedino sto mi smeta u citavoj sagi pod nazivom B. Hadziomerovic. Ako ne zna kako se to radi, neka prouci svijetle primjere istrazivackog novinarstva u svijetu.

Jos jednom : U potpunosti podrzavam raskrinkavanje kriminalaca, ali ne na nacin na koji to cini B. Hadziomerovic.
Fair Life wrote:MIslis li na "bjez' u stenaru."
A sta bi rekao na ovaj post ? Sta znaci nazvati ( bilo koga ) psima ? Kako to definises ? I sto je jos vaznije, kakvu reakciju ovo proizvodi kod onih koje je doticni tako nazvao ?

Najbolje je na daljinski ( pljuvanjem sa sigurne razdaljine ) rjesavati BiH probleme. :zzzz:
Fair Life

#58 Re: Lopovi prijete

Post by Fair Life »

Latina wrote:...
Fair Life wrote:MIslis li na "bjez' u stenaru."
A sta bi rekao na ovaj post ? Sta znaci nazvati ( bilo koga ) psima ? Kako to definises ? I sto je jos vaznije, kakvu reakciju ovo proizvodi kod onih koje je doticni tako nazvao ?

Najbolje je na daljinski ( pljuvanjem sa sigurne razdaljine ) rjesavati BiH probleme. :zzzz:
Jova Jovanovic Zmaj... "Kucina kuća" iliti stenara.

PS. Latinica ili Latina ??
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#59 Re: Lopovi prijete

Post by Latina »

Fair Life wrote: Jova Jovanovic Zmaj... "Kucina kuća" iliti stenara.

PS. Latinica ili Latina ??
:roll:

Aha, sada je i J.J.Z. na neki nacin relevantan u ovoj prici. Samo sto psima nikoga nije nazvao on, nego vi.

Sta reci ? :roll:
Mogly

#60 Re: Lopovi prijete

Post by Mogly »

Dobro je da postoji neko ko je konačno progovorio javno o ratnim profiterima u SA. Izetbegović mlađi je u istoj moralnoj ravni sa Gašijem i to je valjda jasno više i pticama. Ali i 60 minuta bi mogao podići nivo profesionalnosti, neka samo pogledaju kako to radi Denis Latin. Meni strašno smeta kada recimo Ariana izvali da Bosna ima najviše benzinskih pumpi u svijetu, površna izjava, krajnje glupa, neprovjerena. Da se Arijana malo potrudila, iznijela bi podatke recimo o tome na koji način se utvrđuje broj pumpi, pa uporediti normalne zemlje sa Bosnom, to bi bio argument za pamćenje i nešto bi naučili. Ovako, mrsko joj bilo da radi svoj posao i ja treba da njen prilog shvatim ozbiljno. Nije to samo sitnica, takve sitnice i prave razliku između argumentovanog priloga i medijske manipulacije. Što se prijetnji tiče, svako dijete može uputiti prijetnju sa untresable e-adrese ili ultra kartice, prema tome i to je politikantstvo.
Vodenjak

#61 Re: Lopovi prijete

Post by Vodenjak »

IBM wrote:
Vodenjak wrote:
IBM wrote: sta je miki, pogodila te ona tema o Lagumdziji jel de. znam znam :D
Momci, ne zamjerite, ali i ti i @sayonara ste malo previse balavi sa stazom na ovom forumu da bi znali koga sta pogodi... :-)

Vodenjak je o Lagumdziji toliko puta pisao i stosta napisao samo sto vi to, mladuncad, :D ne mozete znati jer vas tad nije bilo ni u povojima. Forumskim...
Ne mozete vi, iz vasih uskogrudih busija nikad iskritikovati ni Lagumdziju niti bilo koga drugog iz opozicije koliko to mozemo mi kojima je stalo da ta opozicija jednog dana zaista pocne da radi svoj posao.

Razlika je u tome sto vi po ljudima tipa Lagumdzije bespostedno pljujete svaki put kad Havaz hrakne, a mi ostali pokusavamo da kritikujemo njihov nerad ne bi li ih ucinili barem malo agilnijim! :wink:
Jah eto ti starosjedilac, sta mai? Kakav crni avaz ja sam na onoj temi citirao zvanicnu stranicu SDP-a a naslov sa "posudio" iz clanka E.Hadzovica iz Dana.

p.s. nekad davno na ovom forumu su pisali ljudi poput danas i lady midnight, ti im nisi do koljena ravan.
Nisam o stazu govorio da bi me se poredilo sa bilo kim @IBM!
Cilj mi je bio samo da kazem da sam u vise navrata davao i svoj stav po pitanju i SDP-a i Zlatka Lagumdzije. Uvijek kada se raspravljalo u granicama razuma pokusavao sam i ja da budem razlozan. Ali kad ti i slicni tebi idete djonom, onda samo dobijete nazad ono sto ste trazili.
Vidis, to je vrlo jednostavno ... Cak i za tebe bi trebalo da je tako.

A sto se tice tvog misljenja o meni i mom pisanju, drago mi je da mislis kako mislis.
Bilo bi zabrinjavajuce da je drugacije.
Ziv mi bio!
zlatiborka

#62 Re: Lopovi prijete

Post by zlatiborka »

macan prvi wrote:@ Fair Life, svaka cast! :thumbup:

Bakire novinaru nastavi hrabro dalje da raskrinkavas kriminal koji je unistio BiH, bilo koji i sa bilo cije strane koji nas gusi sa svih strana.

Rezi ih redom sve, narocito vladajuce jer oni imaju moc, nakrali su se i mnogi se pritajili ali imaju svoje isturene igrace koji za njih i dalje kupe lovu. Bakire, ja se nadam da citas ovaj forum, pruzam ti podrsku, istina je vrednija od svega.....

P.S. Moze li se samo malo sporije govoriti u prilozima, ne stizem cuti sve jer novinari tako brzo govore, samo mrvicu sporije,.....hvala....
lopta

#63 Re: Lopovi prijete

Post by lopta »

''60 minuta'' je daleko od savrsene emisije, ok govori o kriminalu Dodika, neka govori, govori o kriminalu federaciji, neka govori, govori o bilo kakvom kriminalu sve ok. Medjutim u politickim stvarima pretjeruju a ocigledno u korist SDP-a, a protiv SDA I SZBIH. Dakle da se razumijemo niko ne govori sto napada ove druge, nego sto ne napada i ove prve. O Gasiju sati i sati price, a nijednom nije govorio ko mu je odobrio izdavanje poslovnih prostora u opstini Centar. Takodje ima dosta licemjerstva recimo u jednoj od emisija pljuje po Tihicu najgore sto moze, u drugoj ga zove u emisiju i hvali ga, ista stvar i sa Silajdzicem i mnogim drugim. Jedini politicar kojega nikada ne napada, znaci nikad za nikad je Z.Lagumdzija i visoki kadrovi SDP stranke, sto automatski daje predznak emisiji ''sdp-ovih 60minuta'', a sve to iz budzeta naroda, a koliko narod vjeruje istom govore i rezultati izbora. Medjutim bez obzira na sve to, svaki poziv na nasilje, a narocito na ubistvo treba osuditi, kako na Bakira, tako i na bilo koga drugog od politicara ili cak njihove porodice, nazalost to prvi Bakir nije uradio u svojoj emisiji, a kamoli neko drugi.
Post Reply