nosara wrote:
Bilo je gostiju i iz sda, znas ona partija, nekad i sad, saveznica rasinog sds-a... sve fini ljudi...
Znaci vjernik musliman=SDA jel?
p.s. sto izbjegavas temu o Cenicki?
nosara wrote:
Bilo je gostiju i iz sda, znas ona partija, nekad i sad, saveznica rasinog sds-a... sve fini ljudi...
Jah eto ti starosjedilac, sta mai? Kakav crni avaz ja sam na onoj temi citirao zvanicnu stranicu SDP-a a naslov sa "posudio" iz clanka E.Hadzovica iz Dana.Vodenjak wrote:Momci, ne zamjerite, ali i ti i @sayonara ste malo previse balavi sa stazom na ovom forumu da bi znali koga sta pogodi...IBM wrote: sta je miki, pogodila te ona tema o Lagumdziji jel de. znam znam![]()
Vodenjak je o Lagumdziji toliko puta pisao i stosta napisao samo sto vi to, mladuncad,ne mozete znati jer vas tad nije bilo ni u povojima. Forumskim...
Ne mozete vi, iz vasih uskogrudih busija nikad iskritikovati ni Lagumdziju niti bilo koga drugog iz opozicije koliko to mozemo mi kojima je stalo da ta opozicija jednog dana zaista pocne da radi svoj posao.
Razlika je u tome sto vi po ljudima tipa Lagumdzije bespostedno pljujete svaki put kad Havaz hrakne, a mi ostali pokusavamo da kritikujemo njihov nerad ne bi li ih ucinili barem malo agilnijim!
nikad_izvini wrote:Zanimljivo je da niko ne prijeti Šaji, Bakiru Jr, Čengićima. Jel nekad neko čuo da prijete Radončiću, Senadu Hbos wrote:Lopovi prijete lopovima, mafija na ulicima i na TV-u i novinama.![]()
![]()
Zanimljivo je sve to. Al doduše, svi su oni isti, jelde![]()
macan prvi wrote:@ Fair Life, svaka cast!![]()
Ako iko iz ekipe 60 minuta cita ovaj forum (mIRCerka tvrdi da cita, a mIRCerka zna sta govori) i ako im ista znace rijeci ohrabrenja njihovog vjernog gledaoca: 60 minuta je emisija koja daje nadu da je drugacija Bosna i Hercegovina moguca, koja otvoreno progovara o rak ranama bh. drustva, koja se ne boji reci istinu - kakva god da je ta istina, i emisija zbog koje niko ne moze reci da nije znao sta se dogadja...
Upravo zato Bakir Hadziomerovic i dobija ovakve prijetnje - i, da se razumijemo, one zasluzuju iskljucivo osudu i nista vise, a svako relativisanje te osude jednako je pritajenom podrzavanju!

Stani, polako. Smatram te pametnom osobom i pokusaj kao takav razmisliti sta mozes ocekivati od nekoga ko se bavio ratnim profiterstvom ? Rekla bih nista dobro. Mislim da se to ne radi tako. Ili ovakve informacije nemoj objavljivati, ili to cini na drugaciji nacin, ali nemoj ih prvo objaviti pa onda kukati na sav glas ( uz prigodne slogane "svi smo mi Bakir" etc...popajic wrote:
Indirektno opravdavas !![]()
Tebi i slicnim istina uopste nije vazna.Kad neko iznese lazi onda se zvanicno prezentiraju demanti na svaku optuzbu.
Gdje su ti demanti?
Nema ih Bejticu niti ih moze biti.
Onaj ko brani najvece ratne profitere, najvece pljackase ove drzave zadnjih 15 god. ne moze biti puno drugaciji od njih samih.
Katastrofa sta se radi !![]()
![]()
A sta bi rekao na ovaj post ? Sta znaci nazvati ( bilo koga ) psima ? Kako to definises ? I sto je jos vaznije, kakvu reakciju ovo proizvodi kod onih koje je doticni tako nazvao ?Fair Life wrote:MIslis li na "bjez' u stenaru."
Jova Jovanovic Zmaj... "Kucina kuća" iliti stenara.Latina wrote:...A sta bi rekao na ovaj post ? Sta znaci nazvati ( bilo koga ) psima ? Kako to definises ? I sto je jos vaznije, kakvu reakciju ovo proizvodi kod onih koje je doticni tako nazvao ?Fair Life wrote:MIslis li na "bjez' u stenaru."
Najbolje je na daljinski ( pljuvanjem sa sigurne razdaljine ) rjesavati BiH probleme.
Fair Life wrote: Jova Jovanovic Zmaj... "Kucina kuća" iliti stenara.
PS. Latinica ili Latina ??
Nisam o stazu govorio da bi me se poredilo sa bilo kim @IBM!IBM wrote:Jah eto ti starosjedilac, sta mai? Kakav crni avaz ja sam na onoj temi citirao zvanicnu stranicu SDP-a a naslov sa "posudio" iz clanka E.Hadzovica iz Dana.Vodenjak wrote:Momci, ne zamjerite, ali i ti i @sayonara ste malo previse balavi sa stazom na ovom forumu da bi znali koga sta pogodi...IBM wrote: sta je miki, pogodila te ona tema o Lagumdziji jel de. znam znam![]()
Vodenjak je o Lagumdziji toliko puta pisao i stosta napisao samo sto vi to, mladuncad,ne mozete znati jer vas tad nije bilo ni u povojima. Forumskim...
Ne mozete vi, iz vasih uskogrudih busija nikad iskritikovati ni Lagumdziju niti bilo koga drugog iz opozicije koliko to mozemo mi kojima je stalo da ta opozicija jednog dana zaista pocne da radi svoj posao.
Razlika je u tome sto vi po ljudima tipa Lagumdzije bespostedno pljujete svaki put kad Havaz hrakne, a mi ostali pokusavamo da kritikujemo njihov nerad ne bi li ih ucinili barem malo agilnijim!
p.s. nekad davno na ovom forumu su pisali ljudi poput danas i lady midnight, ti im nisi do koljena ravan.
Bakire novinaru nastavi hrabro dalje da raskrinkavas kriminal koji je unistio BiH, bilo koji i sa bilo cije strane koji nas gusi sa svih strana.macan prvi wrote:@ Fair Life, svaka cast!![]()
Ako iko iz ekipe 60 minuta cita ovaj forum (mIRCerka tvrdi da cita, a mIRCerka zna sta govori) i ako im ista znace rijeci ohrabrenja njihovog vjernog gledaoca: 60 minuta je emisija koja daje nadu da je drugacija Bosna i Hercegovina moguca, koja otvoreno progovara o rak ranama bh. drustva, koja se ne boji reci istinu - kakva god da je ta istina, i emisija zbog koje niko ne moze reci da nije znao sta se dogadja...
Upravo zato Bakir Hadziomerovic i dobija ovakve prijetnje - i, da se razumijemo, one zasluzuju iskljucivo osudu i nista vise, a svako relativisanje te osude jednako je pritajenom podrzavanju!