znaci da ce se mnogima ostvariti zeljaupravnik wrote:a šta ti se ispuni ako reisu skineš onu tutu sa glave?sjenka wrote:ako strgnete maramu časnoj sestri ostvarit će vam se želja
zgrozena sam
-
ponosna_manjina
#51 Re: zgrozena sam
Last edited by ponosna_manjina on 21/01/2009 09:24, edited 1 time in total.
- HAVANA
#52 Re: zgrozena sam
El torrero wrote:Seljacki komentarupravnik wrote:a šta ti se ispuni ako reisu skineš onu tutu sa glave?sjenka wrote:ako strgnete maramu časnoj sestri ostvarit će vam se željaSta sad cekaju moderatori?
O vozdra građanine,gdje si bio sa komentarom prije spominjanja reisa?
Ništa me više ne može iznenaditi u ovoj zemlji,furka im bila
- upravnik
#53 Re: zgrozena sam
ovo je primjer jednog el torrerovog posta sa drugog topica...El torrero je napisao/la:
De ba glupane,sta ti je?Malo procitaj ustavne nadleznosti svakog gradskog i kantonalnog organa!!!Ne javljaj se samo onako da nabijes postova!!!
valjda bih trebao tako pisati, pa da ne bude "seljački"
i da, možda mu je bolje da se ne javlja samo onako, nabijanja postova radi
- El torrero
#54 Re: zgrozena sam
Kraalju,je li ti ovo buraz pa ga tako branis a?O vozdra građanine,gdje si bio sa komentarom prije spominjanja reisa?
Ništa me više ne može iznenaditi u ovoj zemlji,furka im bila![]()
- hakazvaka
#55 Re: zgrozena sam
prica se da ako posaljes sve mailove kojes primis tokom sedmice na sve adrese iz imenika, da u nedjelju neces morat na posaod2 wrote:ja sam cuo da ce te, ako zakljucas vrata od kuce lijevom rukom, udariti tramvajPonekad s'proljeca wrote:Meni prica jedna zena koja je katolik, da ako sretnes casnu sestru desice ti se neprijatna stvar toga dana!!!
u vezi teme, sto si zgrozena? po nekoj logici, nama (stanovnicima ovog usranog grada) bi to trebala biti kolko-tolko normalna stvar .. svaka tebi cast sto si ih zaganjala, ima nas jos normalnih dakle
- Skyfox
#56 Re: zgrozena sam
to je istina, ako samo dotaknes halje od casne u prolazu kao to je sreca, ali trganje... sokiran sam.Dile wrote:
ja koliko se sjecam prije je bilo kad samo uhvatis casnu sestru za suknju ono dohvatis i kao ispuni ti se zelja... i kad sam bila mala, mi smo uvijek kad sretnemo casnu pitali smijemo li da zamislimo zelju, i uvijek su nam dozvoljavale.
a ova djecurlija nevaspitana i njihovi roditelji stvarno ostavljaju bez komentara. sevap namlatiti i djecu i roditelje...
-
The 51st State
#57 Re: zgrozena sam
strasno, uzas, ih, uh, ne mozes povjerovati.....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#58 Re: zgrozena sam
ja se iskreno nadam da ovaj topik nije još jedno trolovanje ... s druge strane kad razmislim možda je i bolje da je trolovanje zbog časnih

- Truba
#59 Re: zgrozena sam
uz malu pomoć kolega saznao sam o kojim sestrama se radi
nažalost događaj nije izmišljen
i nema veze s nacionalizmom nego plod glupog praznovjerja...
elem sljedeći put kad vidim nešto slično tako ako ženska osoba dira časnu ima da ju isfatam za guzu i grudi... čuo sam da to donosi sreću muškarcima...

nažalost događaj nije izmišljen
i nema veze s nacionalizmom nego plod glupog praznovjerja...
elem sljedeći put kad vidim nešto slično tako ako ženska osoba dira časnu ima da ju isfatam za guzu i grudi... čuo sam da to donosi sreću muškarcima...
- HAVANA
#60 Re: zgrozena sam
El torrero wrote:Kraalju,je li ti ovo buraz pa ga tako branis a?O vozdra građanine,gdje si bio sa komentarom prije spominjanja reisa?
Ništa me više ne može iznenaditi u ovoj zemlji,furka im bila![]()
Od dva brata djeca a i draži mi njegov avatar od tvog
- Skyfox
#61 Re: zgrozena sam
@komi
pa jesu je bas grubo trgali ili sta???
- Vincent Raine
#62 Re: zgrozena sam
Cisti kretenluk!!! Ne dirajte sestre jer to nema veze s pamecu!
Nema srece guzovace!
Nema srece guzovace!
- Vincent Raine
#63 Re: zgrozena sam
Zar je bitno???Skyfox wrote:@komi
Zamisli da ti ja na sred ulice strgnem kacket s glave jer je eto to kao neka sreca. Garant bi se pobili. Medjutim, sestre se ne tuku pa je tesko govoriti o nekoj sili.......u tom kontekstu.
Ipak, kako nekom skinuti maramu bez upotrebe neke vrste sile!?
Kako se sestre osjecaju? Jesu li emotivno povrijedjene? Boje li se? To su prava pitanja..........
- Truba
#64 Re: zgrozena sam
ja se bojim tog praznovjernja
pa pogledajte mlade koke po tramvajima što čitaju ako i čitaju... poslušaj im priču...
pogledajte što domaći izdavači izdaju... što je najprodavanije od knjiga...
mi smo posebna zemlja zato bi kod nas trebali uvesti posebne zakone za ove slučajeve... ošinut po džepu
pa pogledajte mlade koke po tramvajima što čitaju ako i čitaju... poslušaj im priču...
pogledajte što domaći izdavači izdaju... što je najprodavanije od knjiga...
mi smo posebna zemlja zato bi kod nas trebali uvesti posebne zakone za ove slučajeve... ošinut po džepu
-
sjenka
#65 Re: zgrozena sam
Ma ja sam vjerujte jos uvijek u šoku
Mogu misliti kako su se te časne sestre osjećale, ali ja samo znam da meni neko proba skinuti moju mahramu s glave ( a nosim je vec 8 godina) pala bi nekome glava sa ramena
pa nek misli šta ko hoće
Može neko nešto nevoliti ( mahramu, krst, šlajer mjesec i zvijezdu itd.) to je svačije pravo, ali mislim u najmanju ruku da treba imati respect prema tome
Mogu misliti kako su se te časne sestre osjećale, ali ja samo znam da meni neko proba skinuti moju mahramu s glave ( a nosim je vec 8 godina) pala bi nekome glava sa ramena
pa nek misli šta ko hoće
Može neko nešto nevoliti ( mahramu, krst, šlajer mjesec i zvijezdu itd.) to je svačije pravo, ali mislim u najmanju ruku da treba imati respect prema tome
-
Mrs.Zurbrigen
#66 Re: zgrozena sam
sjenka wrote:Ma ja sam vjerujte jos uvijek u šoku
pa nek misli šta ko hoće
postovanje je kljucna rijec.
- neprilagodjena
#67 Re: zgrozena sam
Ma oni nemaju respekta ni prema kome

- to sam ja
#68 Re: zgrozena sam
Ja na sve ovo mogu samo reci
Vela Havle, Vela Luka, Veli Joze
Vela Havle, Vela Luka, Veli Joze
-
Mrs.Zurbrigen
#69 Re: zgrozena sam
a ko su oni? mladjarija?neprilagodjena wrote:Ma oni nemaju respekta ni prema kome![]()
-
drama
#70 Re: zgrozena sam
kockica_kockica wrote:drama wrote:ugrozenost hrvata??
ma daj kakva ugrozenost hrvata... ne drami zivota ti...
ovo su nevaspitana bezobrazna djecurlija koja na ulici se ponasa kao pustena s lanca...
ponasanje nadolazecih generacija je kriticno- al' to nije tema
ponasanje policije- strasno al' ni to nije poenta...
poenta je da je sarajevo jednonacionalni grad u kojem se nista ' drugo i drugacije ' ne postuje,
ako si pop il' mozda casna sestra, bolje ti je da prije izlaska iz crkve skines ' odijelo ' jer valja doc' do kuce
u muslimanskom gradu a tekbira se na svakom koraku
i ko najvise ispasta- hrvati
- to sam ja
#71 Re: zgrozena sam
drama wrote:kockica_kockica wrote:drama wrote:ugrozenost hrvata??
ovo su nevaspitana bezobrazna djecurlija koja na ulici se ponasa kao pustena s lanca...
poenta je da je sarajevo jednonacionalni grad u kojem se nista ' drugo i drugacije ' ne postuje,
ako si pop il' mozda casna sestra, bolje ti je da prije izlaska iz crkve skines ' odijelo ' jer valja doc' do kuce
- black
#72 Re: zgrozena sam
drama wrote:
- madner
#73 Re: zgrozena sam
Dramadrama wrote:kockica_kockica wrote:drama wrote:ugrozenost hrvata??
- kockica_kockica
#74 Re: zgrozena sam
drama wrote:kockica_kockica wrote:drama wrote:ugrozenost hrvata??
drama plizzzzz kakva ugrozenost???? to je djelo djecurlije koja je sve i svasta samo nije normalna... sve im je nakaradno od vrijednosti u zivotu pa nadalje...
svi smo mi ugrozeni od nacionalista separatista i kojecega drugog... zivimo u vremenu u kojem se svaka kretnja bazira na ne ili ugrozenosti ovog ili onog vremena...
ja mislim da je ova tema pitanje samo neodgoja djece koja hodaju ulicama grada, njihove nekulture, nepismenosti i da ne nabrajam vise... danas je to casna sutra ce to biti neki pop... prekosutra mozda ti i ja ili neko treci... ja jesam "hrvatica" barem me tako trpaju jer ja vise volim reci da sam katolkinja bosanka i moje misljenje je da ta djeca nisu nista bolja od njihovih roditelja...
-
sjenka
#75 Re: zgrozena sam
Dobro drama da sumiramo
jedna muslimaka u jednonacionalnom gradu kako ti kazes se zgrozila i fizički i verbalno na sav glas osudila trganje šlajera časnoj sestri s glave
Sad da ja tebe pitam
bil' ti to za mene učinio
Dobro drama da sumiramo
jedna muslimaka u jednonacionalnom gradu kako ti kazes se zgrozila i fizički i verbalno na sav glas osudila trganje šlajera časnoj sestri s glave
Sad da ja tebe pitam
bil' ti to za mene učinio