opet neki salto mortale
Sidran: Praljak je častan čovjek
- upravnik
#51 Re: Sidran: Praljak je častan čovjek
piše danas u oslobođenju (nepotvrđeno, kako sami kažu) da je sidran istupio iz sda i da će od sada nastupati kao nezavisni vijećnik????
opet neki salto mortale
opet neki salto mortale
-
Abacija
#52 Re: Sidran: Praljak je častan čovjek
U Iraku se dobije cipela u glavu a kod nas pljuje kada neko prekrsi moralni kodeks. Moralna matrica nije nista negativno nego je i te kako potrebna u sve i jednom drustvu. Kod nas se ta matrica gubi i zato nam se desava da se ratni zlocinci velicaju, kao sto to Sidran radi.exliberal wrote:
nekontam sta si htjeo da kazes to sto sam izostavio moralnu....?????
Da hoce Bogd'o biti vise moralnog pljuvanja...
-
Abacija
#53 Re: Sidran: Praljak je častan čovjek
Covjek se nikada ne moze ograditi od necijih zlocina, ali izgleda da ti to ne kontas. Skim si, takav si!BarbaDue wrote:Pricam ti o tome da je Avdo vjerovatno bio sa njim pravo dobar i da ne moze tek tako da se ogradi od njega, a kao sto sam rekaoAbacija wrote:Dobra polovina, losa polovina?!BarbaDue wrote:
Avdo je svima stavio do znanja u kakvom je odnosu sa Praljkom, na to ima puno pravo! Nego, zar se Avdo u intervjuu nije ogradio od one lose polovine Praljka?O cemu ti to pricas?
![]()
Ovdje se radi o moralnim nacelima, zar ti je to toliko tesko shvatiti? Uostalom, idi pa se dopisuj sa Dabicem, ti na to imas puno pravo.
on se je ogradio od njegovih zlocina.
Zamisli svog nekog prijatelja u takvim okolnostima pa mi odgovori?
- frakson
#54 Re: Sidran: Praljak je častan čovjek
A sta je to istina ... covjek je rekao stvari koje misli, ... ja sam roba na trzistu ko svaka duga ... nema vise patriotizma, sad je kapitalizam u pravom smislu rjeci ... a Praljak, ima sud ko za sve, pa bio on pravedan ili ne njegova je zadnja ma sta ko mislio o tome.
-
use your illusion
#55 Re: Sidran: Praljak je častan čovjek
Sta rece crni sidrane
-
nema me tamo
#56 Re: Sidran: Praljak je častan čovjek
Koliko ima istine u onom što je Damir Beljo napisao?
-
Heller
#57 Re: Sidran: Praljak je častan čovjek
Do 91 vjerovatno castan covjek i intelektualac. Nije bas sve crno i bijeli. Kasnije ratni zločinac. Toliko sam ja mogo skontat, a ni kasniji period nije bas crn i bijel.nema me tamo wrote:Koliko ima istine u onom što je Damir Beljo napisao?