Ali, stvarno su se pokazali zvijerima ti prodavaci.
Ima li gdje grijalica?
- sheilak
#51 Re: Ima li gdje grijalica?
A sto to suho zlato sutaju?
Prestala potreba, ha?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#52 Re: Ima li gdje grijalica?
Kapitalizam nema milosti. Birali smo, dobili smosheilak wrote:A sto to suho zlato sutaju?Prestala potreba, ha?
![]()
- Alhemicarkaa
#53 Re: Ima li gdje grijalica?
A kakve su im sad cijene? 
- Skyfox
#54 Re: Ima li gdje grijalica?
nisam gledao a koliko sam vidio ni bilo ko drugi u tom momentu iako je bilo krcato kupcima...
- arabela
#55 Re: Ima li gdje grijalica?
Eno juce oni cigani sto na mostu na Otoci prodaju carape i gace prodavali radijatore na struju i grijalice 
-
dlfo
#56 Re: Ima li gdje grijalica?
Prica mi jaran prekjucer:"Potukla se u srijedu dva lika u Robotu oko toga ko ce da otme mojoj staroj grijalicu."

- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#57 Re: Ima li gdje grijalica?
U stanu mi je oko 18 stepeni i meni- hladno! Zato imam jedno pitanje za sve one sa slicnim iskustvom: konvektor ili uljni radijator? Kvarcne ne dolaze u obzir. Zali Boze struje sto potrose. I gdje preporucujete da se kupe? (jer ova ludnica od cijena jos nije pala. Gledam evo u Robotu, radijatori koji su bili 88 km prije 15 dana sa oko 100 km...)
Hvala
Hvala
- burek_in_space
#58 Re: Ima li gdje grijalica?
Grijem po kucama!

- Cholina_Lokica
#59 Re: Ima li gdje grijalica?
sreca pa sii ti nagodan pa grijes i muske i zeMskeburek_in_space wrote:Grijem po kucama!![]()
- sheilak
#60 Re: Ima li gdje grijalica?
burek_in_space wrote:Grijem po kucama!![]()
U tepsiji?
Mislim da grijalice vise nisu u modi. Evo, nama pola radijatora toplo, pola hladno! Nadamo se i drugoj polovini do sutra.
- anjusha
#61 Re: Ima li gdje grijalica?
A ja fakat ozbiljno pitala...
- sheilak
#62 Re: Ima li gdje grijalica?
Oprosti na neozbiljnim odgovorima.
Mozda ce ih sada i biti jer ce se ljudi, najvjerovatnije opustiti, a poznavajuci trgovce, oni su vec narucili novu turu grijalica.
Mozda ce ih sada i biti jer ce se ljudi, najvjerovatnije opustiti, a poznavajuci trgovce, oni su vec narucili novu turu grijalica.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#63 Re: Ima li gdje grijalica?
Kako polasheilak wrote:burek_in_space wrote:Grijem po kucama!![]()
U tepsiji?![]()
Mislim da grijalice vise nisu u modi. Evo, nama pola radijatora toplo, pola hladno! Nadamo se i drugoj polovini do sutra.
- lejlasa
#64 Re: Ima li gdje grijalica?
Nikad ti se nece ugrijati cijeli radijator ako ne ispustis vazduh iz njega. Polako okreni ventil (sa strane na vrhu radijatora) i pusti neka vazduh izadje. Kad pocne curiti voda, tad je radijator "propuhan" i u roku od 2 minute bice cijeli vreo. Skoro svaki dan to moram raditi, jer mi je jedan radijator u kuci stalno pun vazduha.grunt wrote:Kako polasheilak wrote:burek_in_space wrote:Grijem po kucama!![]()
U tepsiji?![]()
- burek_in_space
#65 Re: Ima li gdje grijalica?
@ Dile
Ja samo sprovodim odluku Vijeca ministara!
@sheilak
Ne otkrivam poslovne tajne!
Ja samo sprovodim odluku Vijeca ministara!
@sheilak
Ne otkrivam poslovne tajne!
- Cholina_Lokica
#66 Re: Ima li gdje grijalica?
samo ti bureke po zakonu 
- anjusha
#67 Re: Ima li gdje grijalica?
anjusha wrote:U stanu mi je oko 18 stepeni i meni- hladno! Zato imam jedno pitanje za sve one sa slicnim iskustvom: konvektor ili uljni radijator?
Kvarcne ne dolaze u obzir. Zali Boze struje sto potrose. I gdje preporucujete da se kupe? (jer ova ludnica od cijena jos nije pala. Gledam evo u Robotu, radijatori koji su bili 88 km prije 15 dana sa oko 100 km...)
Hvala
-
sarajevo63
#68 Re: Ima li gdje grijalica?
Dok se narod snalazi i tuče za grijalice...i vadi se da će preživiti jer je i rat preživio, dok forumaši forumaju, šta li nam rade oni koji ne misle koliko koštaju grijalice, koji se ne tuku po robotima, koji su obezbijedili i praunuke... Bravo narode, fakat ste divni. Dok je ovakvog naroda oni nema da brigaju. Aplauz ne čujete.
- anjusha
#69 Re: Ima li gdje grijalica?
sarajevo63 wrote:Dok se narod snalazi i tuče za grijalice...i vadi se da će preživiti jer je i rat preživio, dok forumaši forumaju, šta li nam rade oni koji ne misle koliko koštaju grijalice, koji se ne tuku po robotima, koji su obezbijedili i praunuke... Bravo narode, fakat ste divni. Dok je ovakvog naroda oni nema da brigaju. Aplauz ne čujete.
Hvala na konstruktivnom odgovoru na moje pitanje. Jako mi je pomoglo. Poslusacu te.
-
sarajevo63
#70 Re: Ima li gdje grijalica?
Ako ti treba grijalica otfuraš se do manjeg mjesta i nađeš, sa nelopovskim cijenama koje su u Sarajevu. Konstruktivan smo mi narod. Možemo mi i bez grijanja. Ne se sekirati.anjusha wrote:sarajevo63 wrote:Dok se narod snalazi i tuče za grijalice...i vadi se da će preživiti jer je i rat preživio, dok forumaši forumaju, šta li nam rade oni koji ne misle koliko koštaju grijalice, koji se ne tuku po robotima, koji su obezbijedili i praunuke... Bravo narode, fakat ste divni. Dok je ovakvog naroda oni nema da brigaju. Aplauz ne čujete.
Hvala na konstruktivnom odgovoru na moje pitanje. Jako mi je pomoglo. Poslusacu te.
- anjusha
- Loulou
#72 Re: Ima li gdje grijalica?
Ja sam neki dan kupila konvektor (55 KM, u "Robotu"), i ok je. Možeš regulirati snagu (750W, 1250 W, pa i 2000Wanjusha wrote:U stanu mi je oko 18 stepeni i meni- hladno! Zato imam jedno pitanje za sve one sa slicnim iskustvom: konvektor ili uljni radijator? Kvarcne ne dolaze u obzir. Zali Boze struje sto potrose. I gdje preporucujete da se kupe? (jer ova ludnica od cijena jos nije pala. Gledam evo u Robotu, radijatori koji su bili 88 km prije 15 dana sa oko 100 km...)
Hvala
- sheilak
#73 Re: Ima li gdje grijalica?
Zgrada na Mojmilu, u kojoj zivi moja tetka, nije imala grijanja ni 2 dana nakon dolaska plina. Cijevi se smrzle ( radnici iz Toplana kazu da se to desilo jer je upravitelj zgrade pustio vodu iz cijevi ), plin nije mogao proci- tako nesto. Uglavnom, radili su dva dana, cijev u prizemlju je pukla, mislim da je nekom dole i stan bio poplavljen, i do jucer poslijepodne nismo uopste imali grijanja. Nakon toga, pocelo je, ali polovina radijatora je bila topla, pola hladna ( valjda dok se toplina nije prosirila - sorry, ne kuzim se u togrunt wrote:Kako polasheilak wrote:burek_in_space wrote:Grijem po kucama!![]()
U tepsiji?![]()
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#74 Re: Ima li gdje grijalica?
Treba ozraciti radijatore i sve ce bit OKsheilak wrote: Zgrada na Mojmilu, u kojoj zivi moja tetka, nije imala grijanja ni 2 dana nakon dolaska plina. Cijevi se smrzle ( radnici iz Toplana kazu da se to desilo jer je upravitelj zgrade pustio vodu iz cijevi ), plin nije mogao proci- tako nesto. Uglavnom, radili su dva dana, cijev u prizemlju je pukla, mislim da je nekom dole i stan bio poplavljen, i do jucer poslijepodne nismo uopste imali grijanja. Nakon toga, pocelo je, ali polovina radijatora je bila topla, pola hladna ( valjda dok se toplina nije prosirila - sorry, ne kuzim se u to), u kuhinji radijatori hladni. Sada su mlaki
, stan se nikako ne moze ugrijati, ali je barem ona manijacka studen ublazena.
- madner
#75 Re: Ima li gdje grijalica?
Taj nije ispustio vodu, da je ispustio ne bi se mogla zaledit