Agent Provocateur
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mmm....ovo bi bio i moj izbormadalen wrote:
Agent Provocateur
u mene same stojeljubav_aha wrote:"samostojece carape"
mišica wrote:u mene same stojeljubav_aha wrote:"samostojece carape"ne skidaju se
![]()
![]()
![]()
draga otresla me luda ...nemoj hatorit
![]()
jok bona moja jaranica ih tako vičeljubav_aha wrote:mišica wrote:u mene same stojeljubav_aha wrote:"samostojece carape"ne skidaju se
![]()
![]()
![]()
draga otresla me luda ...nemoj hatorit
![]()
![]()
o pa to si mozda slucajno dodala schtirku umjesto omeksivaca , ili je ipak u pitanju nesto drugo
Nemai m drugeljubav_aha wrote:ah pa tu vec imamo pomocnikato je izgleda cijela ideja ovi samostojecim a.k.a. samodrzecih carapa ,ne spadajucih carapa
![]()
misica,samo se nadajmo da ih znaju skinuti sa vrucom mastom
zaga ti to meni u ormar provirivala....zagazaga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ništa bez pomoći ne spada
koja je to potrosnja kalorijamišica wrote:Nemai m drugeljubav_aha wrote:ah pa tu vec imamo pomocnikato je izgleda cijela ideja ovi samostojecim a.k.a. samodrzecih carapa ,ne spadajucih carapa
![]()
misica,samo se nadajmo da ih znaju skinuti sa vrucom mastomvalja im skinut...one same spasti neće
ja zauzetaburek_in_space wrote:Ima li koja da bi dala da se provjeri ta teorija o samodrzhecim charapama?!![]()
zato ih valja dobro hraniti kaloričnom hranom.....ljubav_aha wrote:koja je to potrosnja kalorijamišica wrote:Nemai m drugeljubav_aha wrote:ah pa tu vec imamo pomocnikato je izgleda cijela ideja ovi samostojecim a.k.a. samodrzecih carapa ,ne spadajucih carapa
![]()
misica,samo se nadajmo da ih znaju skinuti sa vrucom mastomvalja im skinut...one same spasti neće
Nisam na tebe ni mislio mišice!mišica wrote:ja zauzetaburek_in_space wrote:Ima li koja da bi dala da se provjeri ta teorija o samodrzhecim charapama?!![]()
moje elmer provjerava
![]()
ma ja cu njemu dati gatorade,ima sve ,secer sol,elektrolite,da ne dehidrira,pitu ne znam napravitimišica wrote:zato ih valja dobro hraniti kaloričnom hranom.....ljubav_aha wrote: koja je to potrosnja kalorija
ja samo na startu da potvrdim da sam na sreću još udataburek_in_space wrote:Nisam na tebe ni mislio mišice!mišica wrote:ja zauzetaburek_in_space wrote:Ima li koja da bi dala da se provjeri ta teorija o samodrzhecim charapama?!![]()
moje elmer provjerava
![]()
![]()
Mene?walkabout wrote:zavirim na Lj & S - i koga nadjem
ma bjazi tamo, kontam neka trebawalkabout wrote:a koja si sad ti![]()
sudec po avataru, imacem nocnije mora![]()
a da nije ne do Bog menewalkabout wrote:zavirim na Lj & S - i koga nadjem