Kukasti krstovi po Titovoj?
- Pietje_Bel
#51 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Брацо Срби, цува вас Бог!!

- turban
#52 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Slabo pises cirilicu...Pietje_Bel wrote:Брацо Срби, цува вас Бог!!
- Pietje_Bel
#53 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Ma to ja sa Cirilic converterom.turban wrote:Slabo pises cirilicu...Pietje_Bel wrote:Брацо Срби, цува вас Бог!!
- turban
#54 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Mozes li to na Kineski...Pietje_Bel wrote:Ma to ja sa Cirilic converterom.turban wrote:Slabo pises cirilicu...Pietje_Bel wrote:Брацо Срби, цува вас Бог!!
- Zox
#55 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Neka je i 5 posto fašista, pa se treba boriti protiv toga. A sve ih je više i više. U petak sam lično prisustvovao nevjerovatnoj sceni.delete wrote:Vi ćete doći iz Republike Srpske kao što je došla vaša Svetlana iz Trebinja da nama Sarajlijama kažete da smo fašisti?d2 wrote:nakon desavanja za vrijeme queer festivala mislim da to nisi trebao ni pitati
cestitam ti prvi post, svijetla buducnost je pred tobom
Potpis: sarajlija generacijama
-
hali gali halid
#56 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
?Zox wrote:Neka je i 5 posto fašista, pa se treba boriti protiv toga. A sve ih je više i više. U petak sam lično prisustvovao nevjerovatnoj sceni.delete wrote:Vi ćete doći iz Republike Srpske kao što je došla vaša Svetlana iz Trebinja da nama Sarajlijama kažete da smo fašisti?d2 wrote:nakon desavanja za vrijeme queer festivala mislim da to nisi trebao ni pitati
-
delete
#57 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Zorane,Zox wrote:Neka je i 5 posto fašista, pa se treba boriti protiv toga. A sve ih je više i više. U petak sam lično prisustvovao nevjerovatnoj sceni.delete wrote:Vi ćete doći iz Republike Srpske kao što je došla vaša Svetlana iz Trebinja da nama Sarajlijama kažete da smo fašisti?d2 wrote:nakon desavanja za vrijeme queer festivala mislim da to nisi trebao ni pitati
Jeli se u Sarajevu desila Srebrenica? Koliko je isti procenat u dijelu odakle ove dirigovane poruke dolaze u Sarajevo?
- South Blue Mama
#58 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
The Nightwatchman wrote:Naj unaprijed krenimo redom i logicno
GDJE je lubenca, GDJE je lubenca
jel 's' da kaze GDE je pitao mene "lubenica, eno je TI u ormaruu GDJE si je i ostavio
na kaze uzme, rasjece napola, vadite kospe, vadite kospe, izvadio kosp, e mene "Zašto NISI sacekao da skupa odvojimo kospe
e kaze nisam mogao
ajde hhhmmmhhhhaa ispade, ajde opet hhhmmmhhhaa ispade, ajde pazi jednom hhhmmmhhha ispade
jel moguce da kaze meni svaki put hhhmmmhhhhaa ispadne jedan tebi hhhmmmhhhaaa ne ispadene
Da kaze
eee, hrmpalija ovoliki ustade kaze
e da vidimo cija majka crnu vunu prede
Moja majka, majka moja uopste dzemper ne nosi, nikad nije dzemper obukla
krene odozdo žičara, IDE žičara uuuuuuuuuuuu
stane, zaglavio se, Što je bilo. zaglavio se
ŽICE vuku ovamo Vuce zica, pufffff
tamnosmeđe zica i tako da su oni morate da preduzmu te mjere
@ Nightwatchman, nemoj vise molim te, (upiskicu se covjece) valja mi kuci na presvlacenje ako ovako nastavis, a podaleko mi je.
Ja blesava jutra majko draga
-
d2
#59 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
tek sad skontah da je ovo iz nadrealista 
- Bosanac sa dna kace
-
d2
#61 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
e lijepo smo se nasmijali jutros na ovoj temi i na onoj sto je spavala sa puno momaka pa je dala saaletu nakon 5 mjeseci
haj pa se vidimo popodne

haj pa se vidimo popodne
- Zox
#62 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Ne bih o tome, poduzete su mjere (bar mi je tako obećano) pa ne želim širiti negativni publicitet. Barem ne još.hali gali halid wrote: ?
-
delete
#63 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Zorane,Zox wrote:Ne bih o tome, poduzete su mjere (bar mi je tako obećano) pa ne želim širiti negativni publicitet. Barem ne još.hali gali halid wrote: ?
Nisi odgovorio da li se je u Sarajevu desila Srebrenica? Kažeš da u Sarajevu ima 5% fašista reci konkretno ko su oni?
-
Vozac
#64 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Delete, delete your self.delete wrote:Zorane,Zox wrote:Ne bih o tome, poduzete su mjere (bar mi je tako obećano) pa ne želim širiti negativni publicitet. Barem ne još.hali gali halid wrote: ?
Nisi odgovorio da li se je u Sarajevu desila Srebrenica? Kažeš da u Sarajevu ima 5% fašista reci konkretno ko su oni?
- Zox
#65 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
KAKVE DIRIGOVANE PORUKE???delete wrote:
Zorane,
Jeli se u Sarajevu desila Srebrenica? Koliko je isti procenat u dijelu odakle ove dirigovane poruke dolaze u Sarajevo?
Ja sam se ovdje rodio! Moj otac se ovdje rodio i branio je ovaj grad. Ja sam preživio opsadu. Da li mislis da me diskreditujes time sto me nazivas mojim imenom? Ako je tako, onda si prvi fašista u gradu.
Ja znam šta se desilo devedesetih, vjeruj mi. Ali, to nije NIKAKAV alibi za BILO KAKAV, BILO ČIJI fašizam danas. I ustaću protiv BILO ČIJEG fašizma, uvijek. Kao što je moj otac ustao protiv srpskog. A moj deda protiv njemačkog. Ne znam uopšte zašto diskutujem s nekim kome smeta poruka protiv fašizma, i koji koristi Srebrenicu kao alibi.
I ko fašizam mjeri OMJERIMA. Nevjerovatno!
Last edited by Zox on 24/12/2008 10:11, edited 1 time in total.
-
delete
#66 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Ne skreci sa teme vec reci konkretno ko su tih 5% fašista u Sarajevu sto ih spominjes da vidimo sta su to uradili.Zox wrote:KAKVE DIRIGOVANE PORUKE???delete wrote:
Zorane,
Ja sam se ovdje rodio! Moj otac se ovdje rodio i branio je ovaj grad. Ja sam preživio opsadu. Da li mislis da me diskreditujes time sto me nazivas mojim imenom? Ako je tako, onda si prvi fašista u gradu.
Ja znam šta se desilo devedesetih, vjeruj mi. Ali, to nije NIKAKAV alibi za BILO KAKAV, BILO ČIJI fašizam danas. I ustaću protiv BILO ČIJEG fašizma, uvijek. Kao što je moj otac ustao protiv srpskog. A moj deda protiv njemačkog. Ne znam uopšte zašto diskutujem s nekim kome smeta poruka protiv fašizma, i koji koristi Srebrenicu kao alibi.
Zox wrote:Neka je i 5 posto fašista, pa se treba boriti protiv toga. A sve ih je više i više. U petak sam lično prisustvovao nevjerovatnoj sceni.delete wrote:Vi ćete doći iz Republike Srpske kao što je došla vaša Svetlana iz Trebinja da nama Sarajlijama kažete da smo fašisti?d2 wrote:nakon desavanja za vrijeme queer festivala mislim da to nisi trebao ni pitati
Last edited by delete on 24/12/2008 10:15, edited 1 time in total.
- Pietje_Bel
#67 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Valjda misli na vehabije a ko ce drugi, nisu Zeljini Manijaci... ?delete wrote:Ne skreci sa teme vec reci konkretno ko su tih 5% fašista u Sarajevu sto ih spominjes da vidimo sta su to uradili.Zox wrote:KAKVE DIRIGOVANE PORUKE???delete wrote:
Zorane,
- slavkoimamodilera
#68 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Don't feed the troll!Zox wrote:KAKVE DIRIGOVANE PORUKE???delete wrote:
Zorane,
Last edited by slavkoimamodilera on 24/12/2008 10:14, edited 1 time in total.
-
d2
#69 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
prokleti pitari ! znao sam ! 
- The Nightwatchman
#70 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
pa ti spadaš u tih 5% samo što to ne kontašdelete wrote:Ne skreci sa teme vec reci konkretno ko su tih 5% fašista u Sarajevu sto ih spominjes da vidimo sta su to uradili.Zox wrote:KAKVE DIRIGOVANE PORUKE???delete wrote:
Zorane,
- vjesticanametli
#71 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
srbi ujedinite se vise nije bitno jeste li mujo ili haso
pozz sa srbske otoke 
- South Blue Mama
#72 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
@ delete
"hajd' ti malo hrkljusa, KAZNI SE naj ti je pametnije"
@ Pietje_Bel
mojne u Manijake dirati, jer ako ti ja dodjem bice zik zik
"hajd' ti malo hrkljusa, KAZNI SE naj ti je pametnije"
@ Pietje_Bel
mojne u Manijake dirati, jer ako ti ja dodjem bice zik zik
- The Nightwatchman
#73 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
ja sam mislio da si ti otisao i da dolazis tek popodned2 wrote:prokleti pitari ! znao sam !
- saibaba
#74 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Jake akcije u Pich.. materinu ..delete wrote:Da li ste vidjeli iscrtane kukaste krstove po Titovoj ulici to jeste znak kako neko baca kukasti krst u kantu za smeće kao i parole tipa "Smrt fašizmu". Isto ovo možete vidjeti i na web stranici "Udruženja Q" pod rubrikom "Ulične akcije": http://www.queer.ba/udruzenjeq/01122008Sarajevo.html
Predsjednica ovoga udruženja iz Sarajeva je Svetlana Đurić iz Trebinja, Republika Srpska, koja je također postala poznata po organizovanju "Queer festivala" za vrijeme mjeseca Ramaza.
Ko to treba da odbaci fašizam? Jeli Sarajlije?
Znak bolesti na džamiji?
Smrt fašizmu u Titovoj ulici u Sarajevu?
Da li to neko sa ovim parolama želi poslati poruku svijetu da su Sarajlije fašisti?
-
delete
#75 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Pietje_Bel wrote:
Valjda misli na vehabije a ko ce drugi, nisu Zeljini Manijaci... ?
Zeljini manijaci, vehabije? Jesu li to oni ubijali i masakrirali djecu po ulicama Sarajeva granatama?