pa nije stotinu-ali imas...sad da pocnem prepricavati subine...
evo...posla s momkom kad je pocela studirati,studirala arhitekturu-znaci duze

zavrsili-trebali se vjencati(imali datum)-on napravio drugoj dijete i ozenio tu drugu(i razveo se u medjuvremenu). ona tad 28 godina-9 godina hodala sa tom budalom. pa vise od godinu sama. pa onda sa nekom budalom kojem nije padalo na pamet da se zeni. pa onda izlasci sa ovim-onim...niko ozbiljan,ili molim te-trazi nesto mladje. pa onda na silu sa jednim sto je htio porodicu-trudila se...ali ,jebi ga,to je sve sto su imali zajednicko...nisu se slagali pa nisu.sad ona ima 36 i ne izgleda kao da ce se nesto novo desiti...a lijepa i pametna,i ima fin posao,ima i svoj stan (uz pomoc roditelja)...ima sve-ali nema covjeka s kojim moze zivjeti.
mozes ti sad pricati-te izbirljiva,te ovo-ono.ja je poznajem i znam da je skroz-naskroz normalna.
zivi u malom gradu-i sansa da sa 40 nadje normalnog lika-tamo gdje se svi znaju je nikakva.prije da joj se neka ozenjena budala nabacuje.
eto-nije 100 budala,jest 4-5 od kojih te jedan posteno zajebao.ona bi voljela imati dijete.mislim da ga nece imati-osima ako namjerno "slucajno"ne zatrudni i naravno bude samohrana majka-a mislim da nikad nece otici u krevet sa nekim tek tako-tako da i ta namjerna "slucajna" trudnoca otpada.
to sa tim drcnim zenama koje iz obijesti imaju dijete-mislim da pricas napamet.