a za hondu valja dobro zagrijat guzove pa trazit preko neta il telefona...hondini dzipovi su mi extra,i mitsu-ovi takodjer,al bas zbog servisa,dijelova i slicno vozim ssangyonga...japanci se ne kvare,al sta uradit kad se pokvari?zbog neke sitnice se mozes ganjat dugo vremena s nekim "servisima"
MItsubishi i Honda u Sarajevu?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
edoze
#51 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
i meni je cudno...u bosni nije problem salona,ne moraju se ni prodavat,nego ovlastenog servisa...da ljudi mogu nabavljat dijelove i popravljat auta,kad se pokvare...sto je i logicno...odes u pekaru,de mi 20 kifli i kuglu za golfa
a za hondu valja dobro zagrijat guzove pa trazit preko neta il telefona...hondini dzipovi su mi extra,i mitsu-ovi takodjer,al bas zbog servisa,dijelova i slicno vozim ssangyonga...japanci se ne kvare,al sta uradit kad se pokvari?zbog neke sitnice se mozes ganjat dugo vremena s nekim "servisima"
-
zippo
#52 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
boze zdravlja i najvjerovatnije ce leći hrv - honda.
nadam se da cu imati srece.
kazem ti dosada sam vozio 3 (u vlasnistvu) vrste auta, i ni sa jednim nisam imao problema.
jednostavno ne silujem auto, mjenjam tekućine redovno i rahat.
daleko od toga da nešto posebno pazim auto, ja sam njega kupio ne ono mene.
sacekacu slijedecu godinu da vidimo sta ce biti od ovih novuh zakona o uvozu ,
a i da vidimo na sta ce ovaj svjet liciti za par mjeseci.
nadam se da cu imati srece.
kazem ti dosada sam vozio 3 (u vlasnistvu) vrste auta, i ni sa jednim nisam imao problema.
jednostavno ne silujem auto, mjenjam tekućine redovno i rahat.
daleko od toga da nešto posebno pazim auto, ja sam njega kupio ne ono mene.
sacekacu slijedecu godinu da vidimo sta ce biti od ovih novuh zakona o uvozu ,
a i da vidimo na sta ce ovaj svjet liciti za par mjeseci.
- Tahta
#53 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
Ebo te golf
divi civic

divi civic

- VR6
#54 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
Slika interijera je od Civica Type-R - ima crveni logo Honde, a ispod je obicni Civic
Nije mi se svidio taj novi Civic iznutra previse, bar ne uzivo...
Nije mi se svidio taj novi Civic iznutra previse, bar ne uzivo...
- dottore
- Bakir1
#56 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
Ja vidim ovdje jedno veliko JDM pa tako da zaboravidottore wrote:ova mi se nova honda ne sviđa nikako
al ova
http://www.carpw.com/pictures/honda/JDM ... 2007_1.jpg
![]()
jeep je jedan ostalo su terenci.hondini dzipovi su mi extra,i mitsu-ovi takodjer,al bas zbog servisa,dijelova i slicno vozim ssangyonga...japanci se ne kvare,al sta uradit kad se pokvari?
za pajera ima dijelova a ima i majstora ne brini se
- chuchumbamayumbe
#57 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
...
Last edited by chuchumbamayumbe on 02/01/2009 19:34, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
#58 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
Ovo je terenac!

- Bakir1
#59 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
terenac je sve sto ima sasiju i reduktor kao i 2 kardana i podnicu 25 cm od zemlje
- olensoner
#60 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
kad ste se vec dotakli terenaca, da ne otvaram novu temu, interesuje me ima li iko iskustva sa odrzavanjem Jeep-a kod nas konkretno Grand Cherokee-a?
-
croatian
#61 Re: MItsubishi i Honda u Sarajevu?
ako hrvatska ima preko 10 salona i ovlastenih servisa mitshibushija i honde,onda moze imat i bih...evo ja sam prije zivio u zd,grad ima oko 100000 stan.a ima i salone i ovlastene servise od mitshibushija,honde,saab-a,skode.vw,opela,seata,mercedesa,forda,peugeota,hyunadai,chervolet,audi,fiata ,lancie.alfe(ova zadnja su svugdje skupa)renault,dacia bla,bla...i ostalih.sad neznam kakva im je prodaja ali nebi se bavili tim poslom da ne zaraduju.