opomena pred ban.portfast wrote:Eh.
Lijepi šerijat.
Organizovati javne vješanje kriminalaca uz direktan TV prenos. Isto važi i za rezanje ruku i nogu lopovima.
ko sljedeci spomene opet nesto slicno, ban bez opomene.
opomena pred ban.portfast wrote:Eh.
Lijepi šerijat.
Organizovati javne vješanje kriminalaca uz direktan TV prenos. Isto važi i za rezanje ruku i nogu lopovima.
Ja iz clanka ne skontah KAKO JE POLICAJKA POVRIJEDJENA...takodjer ne skontah da li uhvatise ove sto zbodose ovo dijete...atko wrote:Dok djeca djecu ubadaju nozem nasi policijski sluzbenici nadju za shodno da se izivljavaju nad onima koji su zasluzili opomenu ili manju novcanu kaznu za zajebanciju i neozbiljno ponasanje.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/081215007
Sta ce biti sutra ako pozuris da predjes preko pjesackog na crveno i pri tome te maloljetnik ubode nozem jos ce te policija mao izudarati i traziti da klecis a maloljetnik moze odsetati komotno
Slazem se ja da policija treba ostro reagovati i na zajebanciju, jer boje sprijeciti nego lijeciti ... ali profesionalno i shodno tezini djela a ne kako drot ustane tog jutra na lijevu nogu
Sto ti je demokratija...in33sa wrote:Ovo je sve vise i vise bizaran grad.
Maltretiraju decka jer je u sali uzeo komad svete svecane vrpce koju je beli Sveti Brankovic presjekao prilikom otvaranja hotela, a ubice im se setaju pred nosom...
Da je ova i ovakva policija samo instrument zastite mafijaske kriminalizirane vlasti, to znamo (sjetimo se samo slucaja iz Banjaluke, kada su djevojke dobile batine jer su rekle nesto ruzno o Svetom Dodiku) ali da ce ici ovako u krajnost, to je vec iznenadjujuce.
Sta je sljedece, pocijepas predizborni plakat sa kojeg neki Brankovic laze kao pas, i dobijes dvije godine robije. Napises ovakav post, i policija ti pokuca na vrata.
Uvesti jedno 6537. komada Grka i oko 6782. komada Francuza... i onda će oni odraditi sve za nas.......sarajevo63 wrote:I šta kontate da je pametno za učiniti?
Kome?zonbirile wrote:možda se ponavljam,ali mjesto jaja ,dobaciti im koktel,tek toliko da se podgrije atmosfera.
Ne treba nova zgrada, dovoljno je da svako u svom stanu pricuva po jednog maloljetnikamIRCerka wrote:Vidim opet u modi divljanje...
A zasto ne bismo uradili ono sto je stochar davno govorio
UZMIMO CIGLE I KANTE I KRENIMO NA NEKU ZGRADU-NE DA JE RUSIMO VEC DA JE OBNOVIMO!!!!
Ucinimo nesto, kad vec vlast odugovlaci, da se naprave zatvori za maloumnike, pardon maloljetnike, i zatvorimo ih!
Ili cemo opet reci " necemo mi raditi ono sto vlast koja je placena treba da radi"...
Zar niste culi za onu izreku AKO ZELIS DA TO BUDE DOBRO URADJENO, URADI TO SAM!
mozda za pocetak NE OKRETATI glavu, ako vidimo da nekog tako pokusavaju izrabiti!?sarajevo63 wrote:I šta kontate da je pametno za učiniti?
Opet filozofija.VjecitiStudent wrote:Ne treba nova zgrada, dovoljno je da svako u svom stanu pricuva po jednog maloljetnikamIRCerka wrote:Vidim opet u modi divljanje...
A zasto ne bismo uradili ono sto je stochar davno govorio
UZMIMO CIGLE I KANTE I KRENIMO NA NEKU ZGRADU-NE DA JE RUSIMO VEC DA JE OBNOVIMO!!!!
Ucinimo nesto, kad vec vlast odugovlaci, da se naprave zatvori za maloumnike, pardon maloljetnike, i zatvorimo ih!
Ili cemo opet reci " necemo mi raditi ono sto vlast koja je placena treba da radi"...
Zar niste culi za onu izreku AKO ZELIS DA TO BUDE DOBRO URADJENO, URADI TO SAM!
Što mačko ?delightful wrote:opomena pred ban.portfast wrote:Eh.
Lijepi šerijat.
ko sljedeci spomene opet nesto slicno, ban bez opomene.
portfast wrote:Hunkar wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/081214016
Pa dokle vishe?
Ocito je da cemo prije svi pomrijeti nego sto cemo docekati da nasa vlast nesto uradi. Pitanje: da li postoji ikakav nacin da se ovo koliko-toliko ublazi? Neka akcija gradjana ... ne protiv vlasti (ionako nema fajde), nego direktno protiv ovih miseva sto su se ufurali da su gangsteri i sl. ?
Misliš da je negdje bolje na zemaljskoj kugli ?
Taman. Lijepo od tebe sto si se potrudio da sakupis ove statistike.stochar wrote:portfast wrote:Hunkar wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/081214016
Pa dokle vishe?
Ocito je da cemo prije svi pomrijeti nego sto cemo docekati da nasa vlast nesto uradi. Pitanje: da li postoji ikakav nacin da se ovo koliko-toliko ublazi? Neka akcija gradjana ... ne protiv vlasti (ionako nema fajde), nego direktno protiv ovih miseva sto su se ufurali da su gangsteri i sl. ?
Misliš da je negdje bolje na zemaljskoj kugli ?
U Sarajevu, Banjoj Luci, Bijeljini, Mostaru i Tuzli od prvog januara prošle do početka novembra ove godine ubijeno je 57 ljudi... U cijelom Japanu koji ima populaciju od 127 miliona ljudi godišnje se desi 39 ubistava, u Velikoj Britaniji koja broji oko 60 miliona stanovnika godišnje bude ubijeno 68 ljudi, u 32-milionskoj Kanadi godišnje 165, 60-milionskoj Francuskoj 255, a samo u Sarajevu i Banjoj Luci koji skupa nemaju više od 700.000 stanovnika, u ovoj godini ubijeno je 16 ljudi! Kada se tome doda još osam ubistava koja su se u ovoj godini desila na području Istočnog Sarajeva, onda je ta brojka 24! (Start, novembar 2005.)
iako je tekst iz 2005., podaci i su i dalje 'u pet deka', i kod nas je broj ubistava u posljednjih nekoliko godina u porastu. sad malo izracunaj, pa skontaj ako se u jednom Japanu sa 127 miliona ljudi desi 39 ubistava godisnje, a samo u pet nasih gradova za 11 mjeseci se desi oko 60 ubistava! ili, u Britaniji koja ima 60 miliona stanovnika desi se 68 ubistava!
znaci, britanci imaju ubistvo na milion stanovnika (otprilike) a mi imamo 24 ubistva na 700.000 stanovnika (govorim o podacima za Sarajevo i BL). pa sad skontaj gdje je veca vjerovatnoca da te ukantaju...
portfast wrote:
Taman. Lijepo od tebe sto si se potrudio da sakupis ove statistike.
Da li ti podržavaš moj prijedlog o javnim egzekucijama kriminalaca sa izravnim TV prijenosom ?
Ništa buraz, hamburger u ruke i pred katedralustochar wrote:portfast wrote:
Taman. Lijepo od tebe sto si se potrudio da sakupis ove statistike.
Da li ti podržavaš moj prijedlog o javnim egzekucijama kriminalaca sa izravnim TV prijenosom ?
naravno! a u poluvremenu javnih smaknuca da se kamenuju neposlusne zene koje se nisu zeljele pokriti, dok se za djecu mogu priredjivati borbe nevjernika s lavovima i drugim divljim zivotinjama! odlicna alternativa trenutnom stanju! yeah!
na stranu ironija, ne podrzavam takve metode s javnim smaknucima, ali podrzavam da se maksimalno poostri kaznena politika koja je, u najmanju ruku preblaga i ohrabruje kriminal.
Indija. Studenti prava, muslimani, ispaštaju zbog onih hajvana što su napravili masakr u Bombaju.hali gali halid wrote:?zaratustra wrote:http://www.4shared.com/file/74740778/32 ... awst1.html