Koliko u vezi gledate samo sebe?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#51 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
Sto ne mogu ovog dobacivanja sa strana kad pricam o hrani. 
- Cholina_Lokica
#52 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
maloprije jela... procitala vase postove i sad moram opet...
stvarno ste zaista
stvarno ste zaista
- otherside
#53 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
misli pozitivno...sit čovjek je manje nervozanDile wrote:maloprije jela... procitala vase postove i sad moram opet...
stvarno ste zaista
- Cholina_Lokica
#54 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
ja sam haman uvijek gladna 
- madner
#55 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
Bolje i to nego da si debela 
- Cholina_Lokica
- madner
#57 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
Eh odjava, fin i ughodan vikend damama i da se najedu 
- Meshtar
#58 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
A koga drugog da gledam? 
- metal_rules_cura
#59 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
???? Hajde neka ti bude, bez uvrede!otherside wrote:po meni, ovdje svako donosi zaključke na osnovu svojih iskustava. tačno se vidi ko je nekad ispao levat, bez uvredemetal_rules_cura wrote:Po meni, ni blizu...
-
mamba
#60 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
quote="[Matrix]"]vecini zena koje sam dosad sreo imponira da su muskarci zainteresirani (u emotivnoj vezi) samo za same sebe
milsec valjda da oni time izricu svoju nezavisnot i gordost pa su time jos privlacniji (zaboga,on moze bez mene !)
Pokazalo se da zene uglavnom trckaraju za onim sto ne pokazuju nikavu naklonost prema njima,cak sta vise
znam dosta primjera gdje us djevojke u vezi sa osobama koje ih intimno,preziru.Jedan od takovih mi se neki
dan povjerio (bolje da nije) da zapravo ne osjeca nista prema djevocji s kojom izlazi ali da trenutno nema nista
pa "bolje ista nego nista" i sto je njemu manje stalo to je ona vise ubjedjena da je on "voli".Jadnica,nema pojma
sta taj "litle bandit" o njoj misli i osjeca.
grrr..
to više govori o tvom prijatelju, nego o toj jadnici... one night stand moze svako sebi priustiti, kada zagusti
, ali biti u vezi sa jadnicom/kom u za to je potrebno dvoje...
Ali to je pravilo tako da ona nije u zabludi nekog izuzetka,vec svjesno prihvata da se ona nish ne pita ,da ima
tutora za svaku misao i svako osjecanje.Istina ima i drugacijih cura,ali one su same i ostat ce same,njihova nezavinsnost
u misljenju i djelovanju priejeci muskarca da uspotastavi moc nad njima,da upravlja necim predviljivim .
Nije sve tako crno i bijelo, zaboga. Po tvojoj prici sve djevojke su jedno ili drugo
. Odnos moci uvijek postoji, ali u normalnoj vezi on stalno balansira. Cas je na jednoj, a cas na drugoj strani, a ne konstantno u necijem posjedu...
milsec valjda da oni time izricu svoju nezavisnot i gordost pa su time jos privlacniji (zaboga,on moze bez mene !)
Pokazalo se da zene uglavnom trckaraju za onim sto ne pokazuju nikavu naklonost prema njima,cak sta vise
znam dosta primjera gdje us djevojke u vezi sa osobama koje ih intimno,preziru.Jedan od takovih mi se neki
dan povjerio (bolje da nije) da zapravo ne osjeca nista prema djevocji s kojom izlazi ali da trenutno nema nista
pa "bolje ista nego nista" i sto je njemu manje stalo to je ona vise ubjedjena da je on "voli".Jadnica,nema pojma
sta taj "litle bandit" o njoj misli i osjeca.
grrr..
Ali to je pravilo tako da ona nije u zabludi nekog izuzetka,vec svjesno prihvata da se ona nish ne pita ,da ima
tutora za svaku misao i svako osjecanje.Istina ima i drugacijih cura,ali one su same i ostat ce same,njihova nezavinsnost
u misljenju i djelovanju priejeci muskarca da uspotastavi moc nad njima,da upravlja necim predviljivim .
Nije sve tako crno i bijelo, zaboga. Po tvojoj prici sve djevojke su jedno ili drugo
- Cholina_Lokica
#61 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
nisamBond_JaneBond wrote:da nisiDile wrote:ja sam haman uvijek gladna?
- BarbaDue
#62 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
nekad gledam sebe nekad nju, vise sebe nego nju

- BarbaDue
#63 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
ma jok, da je tako vidio bi je samo kad se brijem
znaci ponekad tek za 10tak dana

-
Kjajević Majko
#64 Re: Koliko u vezi gledate samo sebe?
Ne gledam sebe nikad, drugi paze na mene. 

?