Bajramski turnir

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Utokkha

#51 Re: Bajramski turnir

Post by Utokkha »

Fordas, jesi gledao utakmicu Travnik - Vrbanjuša? Nešto se Braco Hadžiosmanović previše čuo. Kako?
Pa zato što je komentator sjedio odmah blizu njega. Zvuk je hvatan preko njegovog mikrofona.
Žao mi je, ali večeras ste bili pravo loši, bez elana osim na početku i u par momenata kada se skandiralo Vedranu. Totalno indisponirani - možda zbog nedavnih dešavanja uoči utakmice u BL?
Osim toga, vidim da ste prisvojili sebi nešto što mi praktikujemo već duže vrijeme: prije početka utakmice svi ste uzvikivali AAAA. Ko je redovan na utakmicama, zna koliko se puta jug "ruga" istoku na prilike Sarajeva.

Slažem se za psovke, međutim ide vam nalaženje dlake u jajetu.
Nemojte samo kako vam nije bilo stalo do turnira. "Svi u napad jedan je Hase", zar ne?
lolo_lolo

#52 Re: Bajramski turnir

Post by lolo_lolo »

najbolje je ono,cekamo vas na vilsonovom :lol:
ja maloprije prolazim istim,nidje nikog :?

neka je sira javnost vidjela i cula ko poziva na to nasilje,zbadanje....

horde-svaka cast,iako je obavjest o dolasku bila samo par sati prije same utakmice,skupilo nas se duplo vise od manijaka

sto se tekme tice,tokom cijelog turnira,zeljo je pokazao da je nadmocna ekipa,doveli su svoje najbolje,pojacani zebom,koji je bas prekucao ovaj fudbal,ali ne vjerujem da je isto i na velikom terenu

nasi doveli neke omLadince,pojacanje dudom i hotom(nedo Bog da nas ovaj pojaca na polusezoni),uspjeh je i finale

edit
citam sad sastave timova
ovo je uscuplic bio
isti hota sa onom kosicom,a najlosiji je igrac bio danas,tako da i nije neka steta zbog promasaja

i jos da dodam,bravo na bacanju baklji na donji dio tribnine,odnosno na parter,medju svoje navijace
to vam ipak najbolje od ruke ide
Last edited by lolo_lolo on 01/12/2009 19:51, edited 1 time in total.
Petit_Beurre

#53 Re: Bajramski turnir

Post by Petit_Beurre »

lolo_lolo wrote:najbolje je ono,cekamo vas na vilsonovom :lol:
ja maloprije prolazim istim,nidje nikog :?

neka je sira javnost vidjela i cula ko poziva na to nasilje,zbadanje....

horde-svaka cast,iako je obavjest o dolasku bila samo par sati prije same utakmice,skupilo nas se duplo vise od manijaka

sto se tekme tice,tokom cijelog turnira,zeljo je pokazao da je nadmocna ekipa,doveli su svoje najbolje,pojacani zebom,koji je bas prekucao ovaj fudbal,ali ne vjerujem da je isto i na velikom terenu

nasi doveli neke omLadince,pojacanje dudom i hotom(nedo Bog da nas ovaj pojaca na polusezoni),uspjeh je i finale

edit
citam sad sastave timova
ovo je uscuplic bio
isti hota sa onom kosicom,a najlosiji je igrac bio danas,tako da i nije neka steta zbog promasaja
samo duplo više? ma bolan 25 puta, ne dva...
LSD

#54 Re: Bajramski turnir

Post by LSD »

Cafe Camargue wrote:našim seniorima i juniorima finale protiv zebe i četri panja je ipak plafon. čestitke zebi :thumbup:

samo je strašno kakvi su papci ovi štrumfovi... toliko psovki u "pjesmama" nemaju ni najzadrtije srpske grupe
al svakom svoje ;-)
Vjeruj mi da vam je svaka pjesma sa narodnjacko-seoskim melosom i napjevom...pravi teferić sviju mi,samo još onaj jeftini Kasio fali...još kad se sjetim obrada sevdalinki,onih retardiranih pjesmica tipa jazz.ba...ali eto vama je to špica :roll:
Old Sutherland

#55 Re: Bajramski turnir

Post by Old Sutherland »

Ma jok ba, sad je hit - leteći medvjedići :lol:

Zajko Zeba :thumbup:
Još da su se ovi naši papci iz uprave sjetili da pozovu Hotu to bi bilo pravo finale !

Braco: "Sram vas bilo kad vam najgluplji igrač (bućan, op.p.) da dva gola" :mrgreen:
Cafe Camargue

#56 Re: Bajramski turnir

Post by Cafe Camargue »

LSD wrote:
Cafe Camargue wrote:našim seniorima i juniorima finale protiv zebe i četri panja je ipak plafon. čestitke zebi :thumbup:

samo je strašno kakvi su papci ovi štrumfovi... toliko psovki u "pjesmama" nemaju ni najzadrtije srpske grupe
al svakom svoje ;-)
Vjeruj mi da vam je svaka pjesma sa narodnjacko-seoskim melosom i napjevom...pravi teferić sviju mi,samo još onaj jeftini Kasio fali...još kad se sjetim obrada sevdalinki,onih retardiranih pjesmica tipa jazz.ba...ali eto vama je to špica :roll:
sad da ja komentarišem vaše melodije i tekstove ne vodi nigdje. mislim, pjesme o medvjedićima, maslačcima, da ne idem dalje... zato i kažem, svakom svoje.
al brate, onakve pogane psovke može povest i pratit samo klošar i neko ko je asfalt tek odnedavno nagazio
mahta-hz

#57 Re: Bajramski turnir

Post by mahta-hz »

Horde ne zamarajte se glupostima. Uspjeh je sa ovim timom uci i u finale. Jedan prvotimac, dva igraca koja povremeno dobivaju priliku i ostatak juniori. :thumbup: Navijanje nije bilo na nivou, ali nije ni cudo. Ipak smo odigrali 24 utakmice ove sezone i raji je potreban odmor. Ipak postavljanje mikrofona na zapad je veoma prljav potez. :lol: :-)

P.S. Niko kad Tica sa CUM-a. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

#58 Re: Bajramski turnir

Post by LSD »

Cafe Camargue wrote:
LSD wrote:

al svakom svoje ;-)
sad da ja komentarišem vaše melodije i tekstove ne vodi nigdje. mislim, pjesme o medvjedićima, maslačcima, da ne idem dalje... zato i kažem, svakom svoje.
al brate, onakve pogane psovke može povest i pratit samo klošar i neko ko je asfalt tek odnedavno nagazio
Ja sam samo iznio svoje mišljenje i viđenje vaših pjesmica,kao što si i ti iznio svoje mišljenje u vezi nas...OK,poštujem.
Za mene ono vaše navijanje je džigara i to žešca...samo uprati melodije i na šta to sve vuce...pa fakat su to melodije sinana sakića, ljube aličića i slicnih izvođaca...kakav god da je text on ne može "pokriti" narodnjacko-folkerski melos...valja baš biti bolid pa unakaziti jednu lijepu sevdalinku ili još gore pokušati obraditi ionako retardiranu pjesmicu poput jazz.ba (to su vam još udarni hitovi)...medjvedici su zezancija iz crtanog i nije nikakva prerada,ona od Alise je svakako stara stvar i ne znam što se ikako pjeva,ali eto...svakom svoje,to se slažem ;-)
ultima_palabra

#59 Re: Bajramski turnir

Post by ultima_palabra »

al svakom svoje ;-)
zato vaša verzija jazz.ba naprosto pršti od elokventnih izraza i poziva na kulturno uzdizanje 8-) vama je na članskoj karti pisalo "sisaj ga željo" :roll:
I ono nekom priča o kulturi...
smurf

#60 Re: Bajramski turnir

Post by smurf »

ultima_palabra wrote:

al svakom svoje ;-)
zato vaša verzija jazz.ba naprosto pršti od elokventnih izraza i poziva na kulturno uzdizanje 8-) vama je na članskoj karti pisalo "sisaj ga željo" :roll:
I ono nekom priča o kulturi...

Ma oni se jos ibrete od Popaja na Zubanpolju pa valjda odatle i averzija prema crticima :D
Cafe Camargue

#61 Re: Bajramski turnir

Post by Cafe Camargue »

@LSD, nisam komentarisao vas kao vas, niti me interesujete.
vaše psovke su danas parale uši svakom normalnom insanu koji je gledao ovo finale BAJRAMSKOG turnira
tebi ako je to OK i ako želiš kontrom branit tu furku, onda je to tvoj poraz brate pa ti furaj"jebemo vam mater u pičku" i dalje.
LSD

#62 Re: Bajramski turnir

Post by LSD »

Cafe Camargue wrote:@LSD, nisam komentarisao vas kao vas, niti me interesujete.
vaše psovke su danas parale uši svakom normalnom insanu koji je gledao ovo finale BAJRAMSKOG turnira
tebi ako je to OK i ako želiš kontrom branit tu furku, onda je to tvoj poraz brate pa ti furaj"jebemo vam mater u pičku" i dalje.
Ja ne furam to niti sam neki pobornik psovki,ali brate nemoj samo gledati u manijake kad pricas o psovkama...ebo vam Željo mater i slicno ste pjevali vi i to redovno-nismo valjda mi sami sebi to pjevali hehe...identicne psovke dolaze i sa vaše strane...pa niste vi liga mladih lingvista pa da pazite na izražavanje...necemo se sad praviti ludi i naivni ;-)
Prema tome,kad vec pricas o psovkama sa tribina onda treba krenuti od sopstvene avlije.
Opet kažem,ja licno sam protivnik takvih psovki.
dobar_ti?

#63 Re: Bajramski turnir

Post by dobar_ti? »

A mikrofon je znaci u pitanju :lol:
ultima_palabra

#64 Re: Bajramski turnir

Post by ultima_palabra »

ćiro wrote:navijalo se za Sarajevo
nešto ne čuh taj dio, al hajd valjda je do mikrofona :lol:
elSaik

#65 Re: Bajramski turnir

Post by elSaik »

ćiro wrote:Samo ću navijanje prokomentarisati, navijalo se za Sarajevo i protiv Sarajeva (doduše primitivno i vulgarno), a samo u par navrata pomenut je i Željezničar. :lol:
Reče navijač grupe kojoj je udarna i glavna pjesma posvećena Želji. :-)
ultima_palabra

#66 Re: Bajramski turnir

Post by ultima_palabra »

ćiro wrote:
ultima_palabra wrote:
ćiro wrote:navijalo se za Sarajevo
nešto ne čuh taj dio, al hajd valjda je do mikrofona :lol:
Da odeš na lice mjesta možda bi i čuo, a ne da navijaš uz TV prijemnik.
ključna riječ 8-)
Joey Tribbiani

#67 Re: Bajramski turnir

Post by Joey Tribbiani »

Pitari se raspricali, garant uz kaficu...ma ja moze se, dao Zeljo 5 Bajrambankica.

Drago mi je sto hvalite Zebu, inace naseg momka, bivseg reprezentativca koji je bacio Corluku na usta pred sesnaestercom kod sjeverozapada na hadisonu. I da, igrao je za fks na malonogometnom turniru, i naravno pitici ga prozivali...momak se naravno nije odazvao.
2005

#68 Re: Bajramski turnir

Post by 2005 »

LSD wrote:Ja sam samo iznio svoje mišljenje i viđenje vaših pjesmica,kao što si i ti iznio svoje mišljenje u vezi nas...OK,poštujem.
Za mene ono vaše navijanje je džigara i to žešca...samo uprati melodije i na šta to sve vuce...pa fakat su to melodije sinana sakića, ljube aličića i slicnih izvođaca...kakav god da je text on ne može "pokriti" narodnjacko-folkerski melos...valja baš biti bolid pa unakaziti jednu lijepu sevdalinku ili još gore pokušati obraditi ionako retardiranu pjesmicu poput jazz.ba (to su vam još udarni hitovi)...medjvedici su zezancija iz crtanog i nije nikakva prerada,ona od Alise je svakako stara stvar i ne znam što se ikako pjeva,ali eto...svakom svoje,to se slažem ;-)
Sinan Sakić? haha! Ljuba Aličić? haha!
Momak ostavi se ti naših melodija i radije gledaj kako tvoja grupa funkcioniše, bolan što se zamaraš time šta mi pjevamo, izvedi neku cupi il' tako nešto umjesto što valjaš gluposti i nerviraš normalan svijet. :)
Molim Horde da prekinu bilo kakve rasprave što se tiče navijanja, zar mislite da ćemo jedni druge uvjeriti da smo bolje navijali od njih i obrnuto? :shock:

Što se tiče turnira, klasična mahala, totalni promašaj, ovo nije ni pravo Sarajevo ni pravi Željezničar, jer haman 2-3 igrača su tu iz prvog tima na ovom turniru.
Lijep pozdrav!
LSD

#69 Re: Bajramski turnir

Post by LSD »

2005 wrote:
LSD wrote:Ja sam samo iznio svoje mišljenje i viđenje vaših pjesmica,kao što si i ti iznio svoje mišljenje u vezi nas...OK,poštujem.
Sinan Sakić? haha! Ljuba Aličić? haha!
Momak ostavi se ti naših melodija i radije gledaj kako tvoja grupa funkcioniše, bolan što se zamaraš time šta mi pjevamo, izvedi neku cupi il' tako nešto umjesto što valjaš gluposti i nerviraš normalan svijet. :)
Molim Horde da prekinu bilo kakve rasprave što se tiče navijanja, zar mislite da ćemo jedni druge uvjeriti da smo bolje navijali od njih i obrnuto? :shock:

Što se tiče turnira, klasična mahala, totalni promašaj, ovo nije ni pravo Sarajevo ni pravi Željezničar, jer haman 2-3 igrača su tu iz prvog tima na ovom turniru.
Lijep pozdrav!
Mogli ste se komotno u kolo ufatiti sa onim melodijama,ovo ozbiljno kažem...samo vam je još to falilo da cirkus bude kompletiran...slijedeci put odredite jednog kao kolovođu da povede sa zviždanjem i maramicom,kad je bal nek i maskenbal.
dobar_ti?

#70 Re: Bajramski turnir

Post by dobar_ti? »

Jao anarhije...te doslo ih duplo vise, navijali nema dalje, al jbg. ovi strumfovi sa Hayata mikrofone stavili maksuz kod nase tribine :D iako su kamere i mikrofoni smjesteni na istocnoj strani. Jos jedna u nizu zavjera. Onda se javi neki koji i pohvali nastupe Hote na ovom turniru uz izrazavanje zelje da pojaca njihove redove na proljece, pa se kasnije ispravi uz jos goru opasku da postoji velika slicnost izmedju Hote i Uscuplica :-) Jedan se smije prozivanju navijaca Zelje da se nadju na Vilsonovom uz obrazlozenje da je malo prije napisanog posta prolazio vilsom, a nikog nije bilo :D

Nego jedno pitanje za admisnitraciju, kad ce te nam uvesti jednog rumenog smajlija?
AMU

#71 Re: Bajramski turnir

Post by AMU »

Grupa koja svoju omladinu edukuje da treba sve "da nas zbodu" i na cijem je celu onaj ko jest, nije vrijedna rasprave.
Jedno je navijacka subkultura, a sasvim drugo ono sto se trenutno desava na jugu. I sami ste toga svjesni.
HZ molim vas nemojte se raspravljati, nista ne postizete time.
UltrasNaBaterije
Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu

#72 Re: Bajramski turnir

Post by UltrasNaBaterije »

GDJE STE HORDASI SIMPATIZERI NAŠI! hahahahahahahahaha...

SEX NA TRIBINAMA, nek ste se malo na zemlju spustili, vidite i sami koliko vam akustika sjevera ide na mlin!!! ;-)

DA LI STE VI TA SMIJEŠNA SKUPINA SMJEŠTENA NA VRHU ZAPADA KOJA JE UVIJEK ISPRED NAS??? :lol: :lol: :lol: 8)

Boc, boc.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#73 Re: Bajramski turnir

Post by -LIBERO- »

@LSD,ti si neki expert za melodiku. Il' si zavrsio mozda muzicku akademiju?

O kakvim sinanima sakicima pricas i djigari :D . Grupa kojoj je svaka druga pjesma,i dan danas cisti plagijat ili glupa obrada iz crtanih filmova. :lol: :D

Al' najaci vam je vodja reketas ,i "mafioz" u usponu :lol:

Oni nama o orginalnosti i dzigari.....ajjj drzavo,i grade skim te dijelimo :lol: :lol: :lol:

A o skladbi "..sve cemo vas izbosti..." samo me cudi sto nista u pjesme poceli i pistolje ubacivati,cisto da budete vjerodostojni :dance: :mrgreen: :thumbup:
JokYouAre

#74 Re: Bajramski turnir

Post by JokYouAre »

Dovoljno je samo spomenuti proslave 2007, 20 godina postojanja obadvije navijacke grupe. Pite, uz narodnjake i krkanluk svoje proslavili. Manijaci uz rok i rave! Prepucavanje je inace suvisno, svako ce naravno svoje hvaliti i traziti "dlaku u jajetu" rivalu..
LSD

#75 Re: Bajramski turnir

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:@LSD,ti si neki expert za melodiku. Il' si zavrsio mozda muzicku akademiju?

O kakvim sinanima sakicima pricas i djigari :D . Grupa kojoj je svaka druga pjesma,i dan danas cisti plagijat ili glupa obrada iz crtanih filmova. :lol: :D

Al' najaci vam je vodja reketas ,i "mafioz" u usponu :lol:

Oni nama o orginalnosti i dzigari.....ajjj drzavo,i grade skim te dijelimo :lol: :lol: :lol:

A o skladbi "..sve cemo vas izbosti..." samo me cudi sto nista u pjesme poceli i pistolje ubacivati,cisto da budete vjerodostojni :dance: :mrgreen: :thumbup:
Eto jesam,muzicku sam akademiju završio...akademik eto :lol: :-)
A fakat jarane sve je NI NA NA i onda opet NANANNANA N NI NI pa yebig,hajmo malo realno...buraz,to su folk melodije :!: ...izvini ali tako je to...mislim,opet stvar ukusa...vjerovatno ljudi koji vm smišljaju pjesmice vole te melodije,tu ritmiku,tu vrstu muzike i taj zvuk - svakom svacije,u to ne ulazim puno....ali ne može se pobiti cinjenica da su sve te melodije folk...melodije za teferića,seoskih svadbi i tome slicno....samo još Casio fali da bude prava ćirilica.
Mislim,ovo je moje mišljenje i imam pravo da ga iznesem,kao što ima svako na ovom forumu...ako sam koga uvrijedio time,ja se odmah izvinjavam - to mi nije namjera uopšte....bez ljutnje ;-)
Post Reply