Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa s obzirom da ja bajram u ponedjeljak...ne bi bilo ok od vede i seje da nam dolaze brez bajramluka....
ja ne bih bio siguran u bilo kakav rezultat osim dobre tekme.......naravno navijam za seljake.....mislim da ce oni kakogod bit pobjednici u ovom duelu.....al volio bih da hoff (ne hop :p )dobije bar zbog onog papka hoenessa i moje raje koja navija za bavarce ..........
The__Doctor wrote:uuu jedva cekam bice ludnica na sportklubu
Na zalost Marjan nece prenositi tu tekmu
Ako si na njega mislio kad si govorio da ce biti ludnica
pa jesu li oni normalni treba brzo pisati redakciji da njega stave za komentatora pa ko ce se derati kada VEdo da gol tornaaaaaaaaaaadooooooooo bosanski tajfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
Valjda zato sto bi garib popizdio taj dan. Obicno radi 2. ligu u 6 pa onda tu tekmu 1. u pola 9 a u ovaj petak prenose i hokej u 2 sto obavezno Marjan radi. Iako nije nemoguce da se predomisli, lik je nevjerovatan...
A za tekmu, ako nista zbog besmisleno visoke kvote 4 treba na ove nase ici.
The__Doctor wrote:uuu jedva cekam bice ludnica na sportklubu
Na zalost Marjan nece prenositi tu tekmu
Ako si na njega mislio kad si govorio da ce biti ludnica
pa jesu li oni normalni treba brzo pisati redakciji da njega stave za komentatora pa ko ce se derati kada VEdo da gol tornaaaaaaaaaaadooooooooo bosanski tajfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
Odakle ti to da ce on prenositi Covjek mi licno rekao da ce prenositi na sportklub plus austrijance jer ih niko ne zna i da ga je sef definitivno stavio na tu utakmicu,ali da ce iducu prenositi hoffenhaima protiv salkea
[applaud] [smite]
Van mreže Van mreže
Poruka: 470
Pogledaj profil WWW Privatna poruka (Van mreže)
Odg: Komentator
« Odgovor #31 poslato: danas u 04:22:51 PM »
Odgovori sa citatom IZNENADJENJE,.,,,,IPAK JE DOSLO DO PROMENE.....MARJAN CE U PETAK IPAK BITI UZ VAS ,KOMENTARISUCI MEC Bayern-Hoffenheim,TAKO DA OVO JE ZA SVE NJEGOVE LJUBIMCE I LJUBITELJE BUNDES LIGE ,PRIJATNA VEST
Tipujte na Bayern, jer su im vec utuvili u glavu kako ih svi mrze i vec kazu da ce popizdit njemacka ako pobjedi hoffenheim a ako bude nerjeseno smjeskat ce se vecina a ako podjedi bayern nece se desiti nista. Bayern je opak kad imaju motiv vise za igrat.
burek_in_space wrote:
Odgovori sa citatom IZNENADJENJE,.,,,,IPAK JE DOSLO DO PROMENE.....MARJAN CE U PETAK IPAK BITI UZ VAS ,KOMENTARISUCI MEC Bayern-Hoffenheim,TAKO DA OVO JE ZA SVE NJEGOVE LJUBIMCE I LJUBITELJE BUNDES LIGE ,PRIJATNA VEST
ono sto ja mislim...sigurno je netko prije mene vec rekao.....covjek je kralj kraljeva...ova tekma ce jos vise dobiti na uzbudjenju...bez obzira, kajim tokom tekma bude isla, znam da cu uzivati u ovih sat i pol....
tekma....koliko god utrpa bayern, smatram da toliko isto mogu i seljaci ...(mada mislim da ce ljakse dati gol vise )