kockice,zasto se nisi udala?!kockica_kockica wrote:Bond_JaneBond wrote:ZAmisli facu tog nekog kad kazes, Sto bi l' se ti zenio?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zamisljam neke face pa se naglas smijem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zasto se nisi udala?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#51 Re: Zasto se nisi udala?
- burek_in_space
#52 Re: Zasto se nisi udala?
Jane,to ti hoces svasta da znas?!Bond_JaneBond wrote:Burek, to ti hoces da te kockica zaprosi?
- burek_in_space
#53 Re: Zasto se nisi udala?
To 'vako na slijepo kazhesh,a da me vidish...Bond_JaneBond wrote:Ne sekiraj se, ja te prositi necu, jedino ako totalno pobenavim
- burek_in_space
#54 Re: Zasto se nisi udala?
A shta ja znam,Herka si ti(procitah negdje
)..s vama vazda probleme imadoh! 
- burek_in_space
#55 Re: Zasto se nisi udala?
Al' se druzhim samo sa starijima od sebe!Bond_JaneBond wrote:nemoj se plashiti, necu ti nishta, mladji si..puno mladjievo odoh spavati da ti ne naudim kako
![]()
-
Zoya
#56 Re: Zasto se nisi udala?
Nisam to primjetila( do sad), a i da se dogodi samo cu se nasmijatibabyline wrote:a sta uradis kada na to upitno dignu obrvu ?Zoya wrote:Oguglala sam na ta pitanja. Prije sam se mogla izvlaciti na skolu, a posto vise shkolarac nisam, sada govorim da nije jos naisao pravi
-
teletrader
#57 Re: Zasto se nisi udala?
Pa jel to ova Bondie-Blondie voli djevojcice
)))?
Nego sada salu na stranu i jedno ozbiljno pitanje..
Djevojke koliko je vama ZAISTA do udaje?
Nemojte mi sada nekakvih izjava u stilu "pa eto da George Clooney otkrije svjetlo vjere,predje na Islam,preseli se na Brdakcije da zhivi i krene mi se udavarati e ONDA bi se udala" nego situacija, imate momka koji vam se svidja,zabavljate se jedno vrijeme i onda vas on BUB-zaprosi?
Je li vam jos do nekakvih izlazaka sa jaranicama,odlazaka na obdan na more,"gdje se pravo DOBRO provedete"...da li vam je sve to pomalo dosadilo ili mislite da bi vas udaja i sve sto ide uz to,sprijecila u pisanju doktorata iz atomske fizike (quote rika
?

Nego sada salu na stranu i jedno ozbiljno pitanje..
Djevojke koliko je vama ZAISTA do udaje?
Nemojte mi sada nekakvih izjava u stilu "pa eto da George Clooney otkrije svjetlo vjere,predje na Islam,preseli se na Brdakcije da zhivi i krene mi se udavarati e ONDA bi se udala" nego situacija, imate momka koji vam se svidja,zabavljate se jedno vrijeme i onda vas on BUB-zaprosi?
Je li vam jos do nekakvih izlazaka sa jaranicama,odlazaka na obdan na more,"gdje se pravo DOBRO provedete"...da li vam je sve to pomalo dosadilo ili mislite da bi vas udaja i sve sto ide uz to,sprijecila u pisanju doktorata iz atomske fizike (quote rika
-
teletrader
#59 Re: Zasto se nisi udala?
Pa meni bio bio dovoljan odgovor da li Bondie voli djevojcice ili postoji sansa da dodje "to'be"?babyline wrote:hej hej teletraderu sada i ti pitas previse
Udaje manje-vise,nemojte samo mene zvati da vam budem kum,posto je to prilicno skup "hobby"
- Furby
#60 Re: Zasto se nisi udala?
Neznam pitu napraviti 
-
teletrader
#61 Re: Zasto se nisi udala?
nema veze...Furby wrote:Neznam pitu napraviti
jesil citizen ili samo PR?
- Furby
#62 Re: Zasto se nisi udala?
Citizen, odakle se ti javljas? 
- otherside
#63 Re: Zasto se nisi udala?
sve mi je ovo što si naveo prilično jadan izgovor za izbjegavanje braka - jedan odgovor.teletrader wrote: Je li vam jos do nekakvih izlazaka sa jaranicama,odlazaka na obdan na more,"gdje se pravo DOBRO provedete"...da li vam je sve to pomalo dosadilo ili mislite da bi vas udaja i sve sto ide uz to,sprijecila u pisanju doktorata iz atomske fizike (quote rika?
ne, ne čekam klunija niti likove iz bajki, filmova ili rock zvijezde - drugi odgovor.
nije mi posebno stalo do udaje. voljela bih u ovom životu naći srodno biće pa makar i pred penziju
- Ekspanzi
#64 Re: Zasto se nisi udala?
bice bice.. pa kad udruzite peMzije i na more u septembru.. ihiii.. nigdje kraja sreciotherside wrote:sve mi je ovo što si naveo prilično jadan izgovor za izbjegavanje braka - jedan odgovor.
ne, ne čekam klunija niti likove iz bajki, filmova ili rock zvijezde - drugi odgovor.
nije mi posebno stalo do udaje. voljela bih u ovom životu naći srodno biće pa makar i pred penziju
-
teletrader
#65 Re: Zasto se nisi udala?
S druge strane AtlantikaFurby wrote:Citizen, odakle se ti javljas?
- Furby
- otherside
#67 Re: Zasto se nisi udala?
bolje biti sretan tek u penzionerskim danima nego vječno ženino magareEkspanzi wrote:bice bice.. pa kad udruzite peMzije i na more u septembru.. ihiii.. nigdje kraja sreciotherside wrote:sve mi je ovo što si naveo prilično jadan izgovor za izbjegavanje braka - jedan odgovor.
- Ekspanzi
#68 Re: Zasto se nisi udala?
otherside wrote:bolje biti sretan tek u penzionerskim danima nego vječno ženino magareEkspanzi wrote:bice bice.. pa kad udruzite peMzije i na more u septembru.. ihiii.. nigdje kraja sreciotherside wrote:sve mi je ovo što si naveo prilično jadan izgovor za izbjegavanje braka - jedan odgovor.
- otherside
#69 Re: Zasto se nisi udala?
skontaćeš...polako...možda pred peMzijuEkspanzi wrote:ne kontam
- Ekspanzi
#70 Re: Zasto se nisi udala?
nisam mislio da cu te tako pogoditi tom recenicomotherside wrote:skontaćeš...polako...možda pred peMzijuEkspanzi wrote:ne kontam
- Furby
#71 Re: Zasto se nisi udala?
It's Butters! 
-
debela
#72 Re: Zasto se nisi udala?
aaaa ovaj, kakve ovo veze ima sa brakom?teletrader wrote:Je li vam jos do nekakvih izlazaka sa jaranicama,odlazaka na obdan na more,"gdje se pravo DOBRO provedete"...da li vam je sve to pomalo dosadilo ili mislite da bi vas udaja i sve sto ide uz to,sprijecila u pisanju doktorata iz atomske fizike (quote rika?
- sheilak
#73 Re: Zasto se nisi udala?
Herr Flick, da li to govoris iz vlastitog iskustva?
-
debela
#74 Re: Zasto se nisi udala?
ma nisam ja to tako shvatila janebond. cini mi se da teletrader smatra da je curi vakat da se uda kad joj dosadi njeno drustvo i nacin zivota. ili jedno ili drugo, ne moze se nikako ukomponovati oboje
zato i pitam.
zato i pitam.
- tech10
#75 Re: Zasto se nisi udala?
Kazi:"Niko me nece," a onda onaj ko postavlja pitanje pocne da prebira po memoriji i nadje ti nekog plaho finog amidzicha taman za tebe, tako samo mozes profitirati i proshiriti network.