Izbor za MISS BIH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Gazz

Post by Gazz »

Ma gledala sam te missice kad je bilo ono njihovo predstavljanje prije izbora i kao i obicno bila sam zgrozena vidjenim Image , sam izbor nisam gledala, osim malo na kraju kad sam ugledala Njegicu i znala sam odmah da je ona ta :D the one...... :-) meni je preslatka, profinjena, djeluje nekako fino i njegovano, bas bas njegovano Image i kakve veze ima sto je Njegica Image ccc :-) :D :-)
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Meni je dobra bila Miss sharma :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Nisam gledao ali .........znam da je Grbavica 90 - 20 + 0 = zadovoljan :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Kakav si ti patriota :D ne gledas izbor za miss :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Nikakav :D i to što kažeš :D ali nije mi žao ...........jer ne gumo :D prenemaganja i vještačkih osmijeha :D :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Evo i Njege :D :D :D uzdanice nase :D

Image
Miss Bosnia and Herzegovina
Njegica Balorda
Height: 5'10" (1.78 m)
Home: Zvornika
Education: Student
Title: Miss BiH 2004
Last Placement: Never

A ovo je interesantno :D Miss chega???! :D :D
Image
Miss Curacao
Vanessa Van Arendonk*
Height: 5'6 (1.68 m)
Home: Willimted
Education: Tourism Student
Title: Miss Curacao Universe 2003
Last Placement: Top Twenty (2002)
Gazz

Post by Gazz »

:lol: :lol: :lol: :lol:

meni je ova miss kurackao :D bas takva :D

vidi nase Njegice, kako samo njeno ime govori mnogo o njoj :-) :D :-)
krava

Post by krava »

ma i nasa njegica da se ovako docera....
ista bi bila miss karakao
:D
Sašenka

Post by Sašenka »

Bruka cista Vedrana , Hajrija, Ajkuna :x

Njegica je kako god pogledate ljepsa od njih ili :sad:
nikita

Post by nikita »

Svake godine ista prica :-? narod jedva doceka neki izbor za bilo sta , da ima sa cime da ispira usta, a jos ako su to mlada ljepa zenska bica udri po programu maksimum, eto sa ove strane svi savrseni sjede, al im je paglu ofirati se , jer oni su garant pametniji od tukica koje se prijavljuju pa im je to ispod casti...

Kritikuje se sistem odbora, nacionalni plan se ispunjava, ili se ono guraju kroz krevete, ili dajdza potplatio ziri...
Sh.biz. nam je stvarno katastrofa, ali i publika ne zaostaje.

Niko ne razmislja da je jedno mlado bice sakupilo snage i zelje da izadje pred sud mahale i pokusa da se dokaze u ovom zivotu na neki svoj nacin , samim time i dalo sansu svima nama da je oblatimo kako nam je cejf ili onoliko koliko smo iskompleksirani.

Kod nas je sve *ebo ovo , *ebo ono , i nobelovac je nekada dozivio u Sarajevu da mu se dobaci na ulici " Alo pisac napise li se sta "
Tako da i oblast nekog uspjeha nema veze...kod nas se sve satre sa zemljom...sto li majku mu ?
sicky

Post by sicky »

BigusDickus wrote:Slazem se :D i ja mislim da bi puno bolje prosla neka sa ljepsim imenom :D :D

npr. Gazz :D ili Sicky :D :D , vec vidim voditelja kako najavljuje "Miss Bosnia&Herzegovina..." :D :D
Ooooooo dje si misteruImage nisam te namah prepoznala, nesto mi se dupla pred ocima od niskog pritiska :-)

Haha..trebale su missice smisliti sebi nickove...mozda bi bolje prosle...recimo kad bi se tamo pojavila neka sicky...odmah bi joj trazili ljekarsko uvjerenju da vide je li uopste sposobna za takmicenje
Image
:( :-)
Gazz

Post by Gazz »

sicky wrote:
BigusDickus wrote:Slazem se :D i ja mislim da bi puno bolje prosla neka sa ljepsim imenom :D :D

npr. Gazz :D ili Sicky :D :D , vec vidim voditelja kako najavljuje "Miss Bosnia&Herzegovina..." :D :D
Ooooooo dje si misteruImage nisam te namah prepoznala, nesto mi se dupla pred ocima od niskog pritiska :-)

Haha..trebale su missice smisliti sebi nickove...mozda bi bolje prosle...recimo kad bi se tamo pojavila neka sicky...odmah bi joj trazili ljekarsko uvjerenju da vide je li uopste sposobna za takmicenje
Image

zar tebi nije pao pritisak :? :roll:

mislila sam da nisi u stanju ni da tipkas :P 8-)

jesi'l bona cula nas pravi, prvi i jedini Mister horns&drums bojestaann :( :( :( jooojjjjj :(
Gazz

Post by Gazz »

sicky wrote:

Image

zar tebi nije pao pritisak :? :roll:

mislila sam da nisi u stanju ni da tipkas :P 8-)

jesil' bona cula nas pravi, prvi i jedini Mister horns&drums bojestaann :( :( :( jooojjjjj :(
Stitch__

Post by Stitch__ »

e :D ja cu vam samo nesh rec :D sve tri su uzivo prelijepe, :D a posebno njegica :D

kad se juce proshetashe redakcijom :D , jezik mi je do poda spao :D jos u kostimima po ovoj hladnoci :D MAMMMMMMMMA... :D
mala@

Post by mala@ »

Ako i po nacionalnom ključu - onda nam se Bog smilovao - Njegica je, mora se priznati, zasluženo miss. :)

Zamjerka je za onu treću, ipak mislim da je Aida trebala biti medju prve tri / čini mi se, cura iz Tuzle/.

Dejana, preslatka cura, možda i najsladja, ali, za jednu miss ima malih problema od struka pa nadole. :-?

Helem, ako ništ drugo, ono se ove godine nećemo brukati pred svijetom ( kad se samo sjetim one Jasmine :shock: :lol: )
ivy2383

Post by ivy2383 »

Stitch__ wrote:e :D ja cu vam samo nesh rec :D sve tri su uzivo prelijepe, :D a posebno njegica :D

kad se juce proshetashe redakcijom :D , jezik mi je do poda spao :D jos u kostimima po ovoj hladnoci :D MAMMMMMMMMA... :D
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Elizabeth_Bathory

Post by Elizabeth_Bathory »

Ne gledam ja taj izbor. To meni jadna manifestacija!
BigusDickus

Post by BigusDickus »

ivy2383 wrote:
Stitch__ wrote:e :D ja cu vam samo nesh rec :D sve tri su uzivo prelijepe, :D a posebno njegica :D

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Hajde, sta pjenis i ti bi isto reagovala :D :D :D
Fcuker

Post by Fcuker »

Priznajem da nisam neki maestro u pravopisu al sta cu kad sam rodjen i odrasto vani i nikad nisam imao prilike da se upoznam detaljno sa pravopisom Bosanskog jezika ...sve je bilo learning by doing ..al hvala Bogu pa imam oci i mogu prosuditi da smo imali puno ljepsih djevojaka nego li ova Njegica..

Izbor za Miss pratilo je i moje drustvo koje ne dolazi iz nasih krajeva i nemogu ti opisati kako su se hvatali za stomak vidjevsi ''sta je nama nasa Bosna dala'' !! Njegici svaka cast,lijepa jest al za Miss nije, bilo je puno ljepsih !! 2 x Emina i jednom Aida..i sigurno bi imali sansi u Pekingu !! Nego ovako cemo imati predstavnicu Repuplike Srpske(jer ona nece imati hrabrosti da kaze odakle je)i biti zadnja rupa na sviralu kao i uvijek !! :roll: Mislim da je dovoljna cinjenica da Miss Tele-Voting nije usla medju prve tri pa da skuzimo ko koga u ovoj zemlji vuce za nos!To je moj stav,i mislim da se vecina slazu da je nacionalni kjluc bio odlucujuca uloga u izboru...Al neka,nedaj se Bosno !! :x
stavrogin

Post by stavrogin »

izbor za miss kod nas mi je oduvjek sluzio kao barometar sa kakvom papankom ne zelim da izlazim.

odbiti bilo kakav interes vezan za papanku bez obzira na njen izgled je diploma mudrosti za svakog muskarca koji zna kako i sta sa zenama.
stavrogin

Post by stavrogin »

jos da dodam da je interes za izbor miss i euroviziju dobar detektor papanluka.

sto se ko vise interesuje za to - to od njih treba bjezati sto dalje.
damkan

Post by damkan »

Ma slazem se da je Njegica ok ...ali komotno je mogla da prode i Sandra Alidzic...(18god)..lijepa jest....konstrukcija kakva se trazi ..PRAva manekenka..
svaka joj cast

cuo sam provalu ,kaze"Njegica je za jednokratnu upotrebu"..
mislim da treba da smrsa jos najmanje 5 kg ....
ali je extra .... :-D

voditelj mi se zgadio ...fuujj ..sto vam je rec hrvatska kvaliteta" :D :(
to nama i treba , jer mi nemamo nasih boljih voditelja od njemu slicnih ..

Jest da ce biti lijepo kad se procita Miss BiH Njegica Bal.....,a ne daj Boze da bi morali citati (Ajkuna,Rosuljas,Devleta...) nemam nista protiv imena ali je malo smijesno ...sveka cast svima ...

Moglo je ba i bolje , al hajd........

pozdrva svima

I sretno Njegice////////
i sretno Sandra!!!!!!1
damkan

Post by damkan »

Ma slazem se da je Njegica ok ...ali komotno je mogla da prode i Sandra Alidzic...(18god)..lijepa jest....konstrukcija kakva se trazi ..PRAva manekenka..
svaka joj cast

cuo sam provalu ,kaze"Njegica je za jednokratnu upotrebu"..
mislim da treba da smrsa jos najmanje 5 kg ....
ali je extra .... :-D

voditelj mi se zgadio ...fuujj ..sto vam je rec hrvatska kvaliteta" :D :(
to nama i treba , jer mi nemamo nasih boljih voditelja od njemu slicnih ..

Jest da ce biti lijepo kad se procita Miss BiH Njegica Bal.....,a ne daj Boze da bi morali citati (Ajkuna,Rosuljas,Devleta...) nemam nista protiv imena ali je malo smijesno ...sveka cast svima ...

Moglo je ba i bolje , al hajd........

pozdrva svima

I sretno Njegice////////
i sretno Sandra!!!!!!
Stella-xxx

Post by Stella-xxx »

procitala sam sve odgovore i tek sada skontala da je samo dvoje-troje spomenulo onu malu iz njemacke,eminu,koju je onaj fuj voditelj najavio kao djevojku koja dolazi iz mjesta koje se zove njemacka

ma dajte,sada sam very,very :x i very,very :sad: jer i ove godine smo zadnji na listi
Post Reply