orkan wrote:...Fair Life, kako "živi" i egzistira Italija ?
Da li u Italiji ima kriminalaca ?
Da li je ta zemlja Islamska ili Rimokatolička ?
Ko je Beloruskoni ?
Ko je Al Capoone ?
Upučuješ li njima takve "dobronamjerne" kritike ?
Zašto si se okomio na Muslimane ?
Vi ste uglavnom perverzni u svakome smislu ali ti si prevršio svaku mjeru tolerancije !
Iz svakoga posta blješti mržnja.
Danas sam u prvi momenat pomislila da si dobronamjernik sa posebno oštrim kriterijima.
Koliko je vrijeme odmicalo shvatila sam da si zlonamjernik i to patološki.
Bilo bi poželjno da se izseliš sa našega medija i odeš u svoj svijet zauvijek.
U Kolumbiji je jos gore !
Da li smo mi na Venecijanskom ili Sarajevo-x forumu ? Da li sam ja Italijan ili Bosanac ? Od kritike Italije ili Paragvaja nikom od nas ni u dzep ni iz dzepa. Sve kritike uputi redakcijama listova iz kojih sam pozajmio tekstove i njima pricaj o "subjektivizmu" i 'jedinstvu po cijeni neiznosenja istine". Odredjujes cijenu ne poznavajuci vrijednost.
Od kritike nema bolje namjere !
I ova glupost:
"Zašto si se okomio na Muslimane ?"
Vidis li ti da su postovi samo u skladu sa navedenom temom - Stjepan Kljuic.
Ako se kritikuje Sajinovic Saja, znaci li to da patoloski mrzim muslimane. Ti si promasena investicija za politiku.
Sve biseri od dijagnoza:
"Vi ste uglavnom perverzni u svakome smislu ali ti si prevršio svaku mjeru tolerancije !
Iz svakoga posta blješti mržnja"
I zapamti da onaj ko je bio politicki aktivan, pogotovo na mjestu predsjednika Predsjednistva jedne drzave, ziv ili mrtav, njegovo djelo podlijeze kritici pozitivnoj ili negativnoj. Tako je u svijetu. Zasto bi kod nas cinili izuzece?
SDA stranka iza sebe nema nista drugo sto bi istakla kao svoju vrijednost osim "lika i djela Prvog u Nas" . Otud taj grcevit samoodbranbeni gard.
Citiraj me gdje i kojom recenicom ja vrijedjam jedan narod - Muslimane, kako ti kazes. Ja kazem Bosnjake !