Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
-
#51 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Kako se zove onaj sto je napravio parodiju nove himne.
zemljo sa dva entita
i bez broj kantona
tako nekako ide, ima li to na youtube
zemljo sa dva entita
i bez broj kantona
tako nekako ide, ima li to na youtube
-
Sike_
#52 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Nije losa, odlicna je
Medjutim ja bi nju na evroviziju poslo, a za himnu trazio novo/staro rijesenje?
- Zwanziger
#53 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Ma ja ba, boli te kurac, sta ti ko mozeKENJAC wrote:Nikad necu imati drugu himnu nego HEJ SLOVENI! I jos nesto, i dan danas se sa ponosom izjasnjavam ko Jugosloven! Imam sliku druga Tita u dnevnom boravku i "Crveni pasos" ispod! I sta mi ko moze?Admir_1984 wrote:i ja istoJazz_Junkie wrote:Jedina himna koju priznajem.![]()
ja priznam samo ovu himnu
Nikoga ne vrijedja, ne spominje ni jedan narod, ne znam u cemu je problem.
Posto se ne mozemo dogovoriti pjevajmo onda o nasim dobrim konjima, volovima i tako to...
- Brunello
- bushido
#55 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Brunello wrote:samo ovo i nista vise:
http://de.youtube.com/watch?v=756CY6ya1 ... re=related
APSOLUTNO FANTASTICNO
-
bos
#56 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Sta je ovo majku mu, nije ni titin rodjendan, nije nikakva godisnjica i opet davite s ovim temama...
- lopta
#57 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Kidnapovana i primorana da bude na tenku???!!!location wrote:Ali u to vrijeme petokraka je bila "kindapovana" i bila je primorana da bude na tenku. Nebi ja nikada da se vrati himna ili zastava il' bilo sta drugo iz tih vremena. Sve je to bilo ubijeno 91'. Jeste da ova plavo zuta ne prestavlja nista, ali i ona mi je nekako draga. Draza nego ljiljani.
Moram opet
Samo cetniku moze petokraka biti draza nego ljiljani.
-
#58 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Cool ja sam chetniklopta wrote:Kidnapovana i primorana da bude na tenku???!!!location wrote:Ali u to vrijeme petokraka je bila "kindapovana" i bila je primorana da bude na tenku. Nebi ja nikada da se vrati himna ili zastava il' bilo sta drugo iz tih vremena. Sve je to bilo ubijeno 91'. Jeste da ova plavo zuta ne prestavlja nista, ali i ona mi je nekako draga. Draza nego ljiljani.
![]()
![]()
![]()
Moram opet
![]()
![]()
![]()
-
bos
#59 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Cuj "Bosnjakastan"...ne vjerujem.
Gdje zive ovi ljudi...
Gdje zive ovi ljudi...
- zgembo_sa
- saibaba
#61 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Nisi ti si samo neimformisana osoba koja se trudi da predstavi sebe kao nekog "širokih Vidika"...location wrote:Cool ja sam chetniklopta wrote:Kidnapovana i primorana da bude na tenku???!!!location wrote:Ali u to vrijeme petokraka je bila "kindapovana" i bila je primorana da bude na tenku. Nebi ja nikada da se vrati himna ili zastava il' bilo sta drugo iz tih vremena. Sve je to bilo ubijeno 91'. Jeste da ova plavo zuta ne prestavlja nista, ali i ona mi je nekako draga. Draza nego ljiljani.
![]()
![]()
![]()
Moram opet
![]()
![]()
![]()
Samo cetniku moze petokraka biti draza nego ljiljani.. Ljijani za mene predstavljaju Aliju koji je isto zelio da proda Bosnu za parce Bosnjakastana.
U tim tvojim stavovima možeš imati jedino podršku Radovana Karadžića..
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#62 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
location wrote:Cool ja sam chetniklopta wrote:Kidnapovana i primorana da bude na tenku???!!!location wrote:Ali u to vrijeme petokraka je bila "kindapovana" i bila je primorana da bude na tenku. Nebi ja nikada da se vrati himna ili zastava il' bilo sta drugo iz tih vremena. Sve je to bilo ubijeno 91'. Jeste da ova plavo zuta ne prestavlja nista, ali i ona mi je nekako draga. Draza nego ljiljani.
![]()
![]()
![]()
Moram opet
![]()
![]()
![]()
Samo cetniku moze petokraka biti draza nego ljiljani.. Ljijani za mene predstavljaju Aliju koji je isto zelio da proda Bosnu za parce Bosnjakastana.
E sad ga i ti Usr* i to pravo.
Niti sam Alijin poklonik,niti simpatizer a jos uvijek imam zastavu sa ljiljanima ,jer to je za mene jos uvijek nasa zastava,sve dok se ne nadje neko bolje rjesenje od ove
-
susc_ovjek
#63 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Da vidis malo dalje od nosa znao bi da su ti sa petokrakom na celu tamanili cetnike i ustasse vise nego iko i da selopta wrote:Kidnapovana i primorana da bude na tenku???!!!location wrote:Ali u to vrijeme petokraka je bila "kindapovana" i bila je primorana da bude na tenku. Nebi ja nikada da se vrati himna ili zastava il' bilo sta drugo iz tih vremena. Sve je to bilo ubijeno 91'. Jeste da ova plavo zuta ne prestavlja nista, ali i ona mi je nekako draga. Draza nego ljiljani.
![]()
![]()
![]()
Moram opet
![]()
![]()
![]()
cetnicima ledilo go*** u guzici kad bi se petokraka spomenula.
Enivej, neki ne kontaju da pravno gledajuci smo mi (BiH) izdajnici domovine iz himne "Hej slaveni..."
- pojedinac
#64 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Sve dok je i oni ne staviše na kapu.susc_ovjek wrote:cetnicima ledilo go*** u guzici kad bi se petokraka spomenula.
E, tad im se go*** odledilo pa sačekaše pogodan trenutak da dobro naoružani završe davno započeti posao.
-
#65 Re: Hej Slaveni - nova/stara himna koja ce ujediniti BiH?
Slazem se ja sa vama i postujem vasa misljenja, ali mene libo racku. Odrastao uz tu zastavu i himnu, jos nista nije bilo priblizno tome. Da ljiljani imaju tradicije, ali vise za mene ima tradicije ono pod cim sam zivio nego ljiljani. Da nije bilo rata mozda i nebi znao sta su ljiljani.
Jedna si jedina, je super himna i to se nebi treblo mjenjati. Sa textom ili bez, jedno te isto. Dobra melodija. Zastava, neka je plava dobro je
Jedna si jedina, je super himna i to se nebi treblo mjenjati. Sa textom ili bez, jedno te isto. Dobra melodija. Zastava, neka je plava dobro je