d2 wrote:nego ima li hairlija sposobnih da izvedu taj mega sex
(sad ce sax pasti od prometa)
ubode se s vremena na vrijeme pa i bude mega
@misica: sve bi mi mega svaki put, ali... hhhhhhhhhhhhhhh
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hhhd2 wrote:de ti dile pojasni meni jesi ti musko ili zensko, prvo si pisala u zenskom rodu a maloprije mi odgovaras u muskom.
hvala
e bogumi moj hairlija zna kako izgleda moje megaDile wrote:d2 wrote:nego ima li hairlija sposobnih da izvedu taj mega sex
@misica: sve bi mi mega svaki put, ali... hhhhhhhhhhhhhhh
mythbusters - BUSTED !Dile wrote:hhhd2 wrote:de ti dile pojasni meni jesi ti musko ili zensko, prvo si pisala u zenskom rodu a maloprije mi odgovaras u muskom.
hvala
zeMsko
ne radi mi slovo a na tastaturi, pa koristi on-screen keyboard, pa nekad odgovorim u muskom rodusorry
masaala, da kucnem u drvomišica wrote:e bogumi moj hairlija zna kako izgleda moje megaDile wrote:d2 wrote:nego ima li hairlija sposobnih da izvedu taj mega sex
@misica: sve bi mi mega svaki put, ali... hhhhhhhhhhhhhhh.....a za to hhhhhhhh....ja ne znam
ahaahahahDile wrote: @d2
hell, prokockala sam jedinu sansu da promjenim spolja i moj dugi prst...
dzaba sad, provaljena sam... ne mEre me 100 voda opratd2 wrote:ahaahahahDile wrote: @d2
hell, prokockala sam jedinu sansu da promjenim spolja i moj dugi prst...
i to besplatno i to zacas i to bez ikakvih mogucih posljedica - NEVJEROVATNO !
ako se odlucis ipak da promjenis samo posalji PM pa cu te ponovo pitati
ooojjjj suze me zaliseSantos wrote:Nekad plako sto ga moram vadit standardna nemoj u me,sad placem da ga izvadim da ga trehnem vani.Nekad bila ona stara ,bolje mu je svugdje nego u gacama,a sad da ne sampi ko zna bil i znao dal ga imam.A mega,pa bolje ga zveknut jednom kako treba nego mrljat samo to sedmicno malo brate.3 puta Mega sedmicno i dosta.Malo crno vino,malo predigra,ugodjaj pa i sexi ves i onda mega sex sa mega orgazmom.
Pošto sam ja kriva za umetanje stranog elementa - burek - u priču, samo da izjavim da je svaka sličnost sa tvojom visosti sasvim slučajna.burek_in_space wrote:Zamolio bih sve forumashe da mene ne mijeshaju sa ovim burekom kojeg tako rado pominju.Ja sam jedno fino i chestito cheljade!
![]()
![]()
![]()
Kakav ba shareni,samo kvalitetno meso dolazi u obzir!Julianna wrote:Pošto sam ja kriva za umetanje stranog elementa - burek - u priču, samo da izjavim da je svaka sličnost sa tvojom visosti sasvim slučajna.burek_in_space wrote:Zamolio bih sve forumashe da mene ne mijeshaju sa ovim burekom kojeg tako rado pominju.Ja sam jedno fino i chestito cheljade!
![]()
![]()
![]()
Osim ako ni ti isto nisi šareni
Zna burek znanje..nema štaburek_in_space wrote:Kakav ba shareni,samo kvalitetno meso dolazi u obzir!Julianna wrote:Pošto sam ja kriva za umetanje stranog elementa - burek - u priču, samo da izjavim da je svaka sličnost sa tvojom visosti sasvim slučajna.burek_in_space wrote:Zamolio bih sve forumashe da mene ne mijeshaju sa ovim burekom kojeg tako rado pominju.Ja sam jedno fino i chestito cheljade!
![]()
![]()
![]()
Osim ako ni ti isto nisi šareni
![]()
![]()
d2 wrote:lol bureče
burek je moj drugJulianna wrote: Zna burek znanje..nema šta
Burek je 2XMEGA pitacJulianna wrote:Hahahah...ali ima i drugih jela osim sarmemišica wrote:ma pusti ih draga kakvi god su ipak su našiJulianna wrote:Sve sami Bosanci ovdje, šta da se još kaže![]()
![]()
.......
... burek na primjer
Hahaha i ja kažem, ali niko me ne kontamiki4 wrote:Burek je 2XMEGA pitacJulianna wrote: Hahahah...ali ima i drugih jela osim sarme... burek na primjer
da nisi mislila na MEGa kobasice možda? ili.....Julianna wrote:Hahaha i ja kažem, ali niko me ne kontamiki4 wrote:Burek je 2XMEGA pitacJulianna wrote: Hahahah...ali ima i drugih jela osim sarme... burek na primjer
šareni ili onaj sa većim (sjecanim) komadima?Julianna wrote:Ne nego baš na burek![]()
Joj slavko ti čini se imaš nekih Crnogorskih gena!slavkoimamodilera wrote:Jedan vala meni dosta... ko ce to nesto gurat tamo vamo, znojit se bezze dvaput... mrsko brate, mrsko...