Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

taragona muci

#51 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by taragona muci »

Da se meč održavao u americi,švabo bi ladno izgubio,a ovako.........ali dobro,zato njihovi bokseri nikada ne boksuju izvan Njemačke.
skojotovski

#52 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by skojotovski »

steta sto Ado u zadnjoj nije ranije zarafalao i zujana poslao na pod!
realno, mislim da je zujan bio bolji...
Last edited by skojotovski on 26/06/2011 00:05, edited 2 times in total.
BASS

#53 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by BASS »

Težak meč.
Da je Felix izazivač sumnjam da bi dobio.
Irac je srčan,malo je reć.Ali opet Adnan precizniji.
jutarnji

#54 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by jutarnji »

Jedva, a je onog Irca sivonje, sta je ono onako mahnito? Il` njega sastavio il` zid, onaj ne pada.
Prvi put gledam prenos boksa na federalnoj tv, mora se priznati da je komentator nevidjen biser.
"...organizacija meca je kakva se rijetko moze vidjeti u profesionalnom boksu" :lol: :lol: :lol:
smoki_choko

#55 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by smoki_choko »

taragona muci wrote:Da se meč održavao u americi,švabo bi ladno izgubio,a ovako.........ali dobro,zato njihovi bokseri nikada ne boksuju izvan Njemačke.
veceg svabe od adnana nema u cijeloj svabiji :lol:
bingov buraz

#56 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by bingov buraz »

taragona muci wrote:Da se meč održavao u americi,švabo bi ladno izgubio,a ovako.........ali dobro,zato njihovi bokseri nikada ne boksuju izvan Njemačke.
Ne bi izgubio!
Catic je u Americi bio bolji od De La Hoye pa izgubio.
BASS

#57 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by BASS »

jutarnji wrote: "...organizacija meca je kakva se rijetko moze vidjeti u profesionalnom boksu" :lol: :lol: :lol:
:lol: ma dobro možda je govorio u kontekstu evrope :) iskreno nisam ni slušao šta pričaju,meč je bio toliko zanimljiv.
Allen_

#58 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by Allen_ »

bingov buraz wrote:Pravi boks...zao mi Irca :|

Catic :thumbup:

Vrhunski komentatori na novoj :thumbup:
pohvala komentatorima na novoj
jutarnji

#59 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by jutarnji »

BASS wrote:ma dobro možda je govorio u kontekstu evrope iskreno nisam ni slušao šta pričaju,meč je bio toliko zanimljiv.
Ma je dobar mec, al` eto meni bilo zanimljivo onu dvojicu likova slusati. :lol:
Onaj Irca ubi Adnana, oni obijaca u glas, kakvo trosenje snage, bespotrebno, po rukavacima, bla, bla..
A eno nam i sina Edina, rodila ga majka, utrca u ring.
BASS

#60 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by BASS »

A posebno o Džeki :) pa felix je za džeku Bolt.
taragona muci

#61 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by taragona muci »

smoki_choko wrote:
veceg svabe od adnana nema u cijeloj svabiji :lol:
Hahahahahaha baš.........još od ranijih vremena i mečeva tzv.njemačkih zvijezda kao što su Henri Maske,Sven Otke,Darijus Mihaljčevski,Artura Abraham odnosno onih koji nastupaju pod njihovom licencom,je poznato da redovno dobijaju mečeve u Njemačkoj bez obzira kako odboksovali,tako da je samo važno da ostanu na nogama.Očigledno da koruptivni metod nije samo karakterističan za naše podneblje,i ostali vole taj način :D
just principe

#62 Re: Felix Sturm

Post by just principe »

Allen_ wrote:
bingov buraz wrote:Pravi boks...zao mi Irca :|

Catic :thumbup:

Vrhunski komentatori na novoj :thumbup:
pohvala komentatorima na novoj

nisam gledao na Novoj jer zatamne, ali citam na drugom forumu da je krivo komentatorima sto je Adnan pobjedio, jel to istina :roll:

p.s.. Dajte preimenujte temu u Adnan Catic alias FElix Sturm ili samo Boks , ovako glupo izgleda :roll:
BASS

#63 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by BASS »

Hahahahahaha baš.........još od ranijih vremena i mečeva tzv.njemačkih zvijezda kao što su Henri Maske,Sven Otke,Darijus Mihaljčevski,Artura Abraham odnosno onih koji nastupaju pod njihovom licencom,je poznato da redovno dobijaju mečeve u Njemačkoj bez obzira kako odboksovali,tako da je samo važno da ostanu na nogama.Očigledno da koruptivni metod nije samo karakterističan za naše podneblje,i ostali vole taj način
Jaro,to ne stoji.
Protivnik jest bio dobar,dostojan.Ali Adnan je ipak objektivno bio bolji.Tačka.
Plus uvijek i svugdije je pravilo da izazivač ako hoće da preuzme titulu mora da pokaže punoo bolje od branioca.To večeras nije bio slučaj i nema smisla pričati o "Njemačkoj korupciji"
rufas

#64 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by rufas »

Vec odavno je poznato da se ovakvi mecevi namjestaju.
Irac dominirao,catic parirao sve da se ne dignu ulozi na kladionicama.
Zadnjih dvadesetak sekundi catic ga polomi.
Nidje veze.
Zivjeli 8-)
bingov buraz

#65 Re: Felix Sturm

Post by bingov buraz »

just principe wrote: nisam gledao na Novoj jer zatamne, ali citam na drugom forumu da je krivo komentatorima sto je Adnan pobjedio
Laž,nekoliko puta su ponovili da ko god pobijedi nece biti nezasluženo.
Last edited by bingov buraz on 26/06/2011 00:21, edited 1 time in total.
psydelija

#66 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by psydelija »

dobar mec, bez puno kalkulacija... pun drame, narocito je ekstra zadnjih pola minute 12 runde bilo...

irac je na prvi pogled ostecen, ali samo za laike... njegova veca pokretljivost i mlacenje adnana od predela testisa, preko leve plecke do potiljka, tj. svuda je mlatio, ali najmanje tamo gde treba...
irac jeste bio pokretljiviji, ali sveukupno ne bolji... u 2-3 navrata je irac bio u fazi nogdauna, adnan ni jednom.
real, da je adnan bio izazivac, ovaj mec nebi dobio...

cestitke od srca, adnane!!!

ps. kako mi ovaj aksel sulc ide na tuki sa komentarom pa to je strasno... nadam se da ako ovo ponovi pred adnanom da ce mu ckupi razbiti.... eeeej, najdefanzivniji teskas u istoriji i covek koji je izgubio od 20 godina starijeg boksera (dz. formen) se nasao da drzi ekspertize o boksu...
pajseru jedan, nadam se da ce ti ovo zadnja "ekspertiza" biti!
psydelija

#67 Re: Felix Sturm

Post by psydelija »

bingov buraz wrote:
just principe wrote: nisam gledao na Novoj jer zatamne, ali citam na drugom forumu da je krivo komentatorima sto je Adnan pobjedio
narocito svabski komentatori i co komentator aksel sulc (covek koji je bio bokser u pokusaju)...
toliko zlobe i nerealnosti odavno nisam cuo... strasno! :x :x :x mamu im fasisticku, perfidne demokrate!!!

adnane, pogledaj reakcije komentatora i co kometatora sa sat1, za meca i nakon, i bice ti jasno zasto moras da promenis boksersko ime u adnan catic, zanci ADNAN CATIC... boksaj za nemacku, samo vrati ime!
Last edited by psydelija on 26/06/2011 00:33, edited 1 time in total.
jutarnji

#68 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by jutarnji »

Da sam na njegovom mjestu, mene bi komentari na sat1 i nekim znj tv kanalima toliko zabrinili da bih
istog momenta uplatio godisnji na Karibima :D .
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#69 Re: Felix Sturm

Post by -LIBERO- »

bingov buraz wrote:
To su rekli naon hvalospjeva upucenih ircu cijelo vrijeme. Najinteresantnije je sto su vec otvoreno poceli navijati za irca dok su se zagrijavali..ma dok su u svlacionici bili i pokazivali ih kako se spremaju i koncentrisu.

Jako pristrasni su bili,narocito onaj "strucni" konsultant...na svaki udarac irca ovacije,uzvici,uzdasi..a kada ga Felix udara samo konstatacija tipa evo i on uzvraca udarce :-)

Irac jeste bio dobar,ali vise varijanta fajterskog nastupa izaso se potuci (prosto receno :D ),Felix ga namjerno pustio prve dvije runde ,kontao je da ce ovaj ispuhati..i tek onda krece da boksa. Fazon je u tome bio sto Adnanovo umaranje ovog irca nije upalilo do krja,ovaj je bio bas spreman i izdrzljiv ko zivotinja..respekt za momka ,stvarno je srcan.

Realno ,kvalitetnije i direktnije,kao i cisce bokserskim zargonom receno,udarce je plasirao Adnan,narocito sto se mec primicao kraju.

Al' najsmijesnije mi je ova dvojica na NOVAtv,nesto tipa i evo ga desno oko Felixa je nateceno,sada je pukla i arkda (ISTINA) a na drugoj strani ovaj irac sav plav i natecen ,ispod oba oka mu plavi otoci,skoro se sve zatvorilo....naravno to i ne spominju :lol:

Razumio bih ja da je to bio neki hrvatski borac,realno je da si pristrastan toliko kad je tvoj bokser u pitanju,ali ovako otvoreno i pristrasno navijati,skikati,urlikati za irca..jako cudno.

Sem ako nema veze sa nekim drugim stvarima,ali necu o tome jer bi previse otisli u pricu o nacionalizmu,religiji i slicno..sto ne zelim.

Dobra borba,fajterska prava.. :thumbup:
burekodsira

#70 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by burekodsira »

a jeste li gledali komentar "doktorice" tacnije ono sto je iskazala licem i pokretom tjela... izgledala mi je iznervirano jer su komentari onog voditelja/komentatora bili takvi da je i ona nezeljeno bacena u njihov kos contra adnana pa je ostala iznervirana na kraju priloga

:bih:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#71 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by -LIBERO- »

Ma ne ti si dobro cuo,svi ostali (vecina)nisu... ;-)
da me licno znas,il' da si barem upratio moje postove na raznim temamam ovoga foruma,vidio bi da sam ti ja daleko od neke price tipa:"nacionalni ponos,nas je pa makar "..i sl. Cisto ovo kazem da ne mislis da sam zbog toga ovako odreagovao na onu dvojicu neprofesionalnih voditelja (il' sta su vec)

Ne ,nije me briga,ali smjesno bi bilo praviti se da nisu otvoreno bili pristrasni i navijacki raspolozeni ,a realno gledano,jednostavno su trebali biti profi..nista vise.
I ako je parola sa tvoje strane "sa me gabri" ,zasto onda ulazis uopste u polemiku oko komentara na racun te dvojice delegata iz studija NOVA tv??
bingov buraz

#72 Re: Felix Sturm

Post by bingov buraz »

-LIBERO- wrote:
bingov buraz wrote:
To su rekli naon hvalospjeva upucenih ircu cijelo vrijeme. Najinteresantnije je sto su vec otvoreno poceli navijati za irca dok su se zagrijavali..ma dok su u svlacionici bili i pokazivali ih kako se spremaju i koncentrisu.

Jako pristrasni su bili,narocito onaj "strucni" konsultant...na svaki udarac irca ovacije,uzvici,uzdasi..a kada ga Felix udara samo konstatacija tipa evo i on uzvraca udarce :-)

Irac jeste bio dobar,ali vise varijanta fajterskog nastupa izaso se potuci (prosto receno :D ),Felix ga namjerno pustio prve dvije runde ,kontao je da ce ovaj ispuhati..i tek onda krece da boksa. Fazon je u tome bio sto Adnanovo umaranje ovog irca nije upalilo do krja,ovaj je bio bas spreman i izdrzljiv ko zivotinja..respekt za momka ,stvarno je srcan.

Realno ,kvalitetnije i direktnije,kao i cisce bokserskim zargonom receno,udarce je plasirao Adnan,narocito sto se mec primicao kraju.

Al' najsmijesnije mi je ova dvojica na NOVAtv,nesto tipa i evo ga desno oko Felixa je nateceno,sada je pukla i arkda (ISTINA) a na drugoj strani ovaj irac sav plav i natecen ,ispod oba oka mu plavi otoci,skoro se sve zatvorilo....naravno to i ne spominju :lol:

Razumio bih ja da je to bio neki hrvatski borac,realno je da si pristrastan toliko kad je tvoj bokser u pitanju,ali ovako otvoreno i pristrasno navijati,skikati,urlikati za irca..jako cudno.

Sem ako nema veze sa nekim drugim stvarima,ali necu o tome jer bi previse otisli u pricu o nacionalizmu,religiji i slicno..sto ne zelim.

Dobra borba,fajterska prava.. :thumbup:
Necu ulaziti u rasprave ali imam potpuno suprotno misljenje,uostalom i meni je islo na zivce sa onim otezanjem ulaska u ring,vrlo potcjenjivacki prema izazivacu a mislim da je tako i usao u borbu,na svu srecu to mu se nije osvetilo.Veliki sampion je Catic i ne trebaju mu neke gluposti da bacaju mrlju na karijeru,npr. da izgubi od realno vrlo losijeg borca.
BASS

#73 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by BASS »

Adnan je Kasnio zato što je Irac kasnio.
Ircu bili pustili uvodnu muziku,3-4 minute trešti nešto road to Dublin,on se šeće po svlačionici.Nije se vidilo to na ftv-u,bile reklame.
Po meni,logičan potez uzvratiti.
burekodsira

#74 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by burekodsira »

to su psiholoski trikovi i borbe bile. prvo je irac odugovlacio sa ulaskom, jeli mu na pocetku dva puta ulazna pjesma pustana dok nije uso... i naravno da se to treba kontrirati - sve je to psihologija

Image
:thumbup: :bih: :thumbup:
BASS

#75 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?

Post by BASS »

Ovaj podolski se može zadefterit pod bosance kad ga ovako pogledaš :)
Post Reply