PREVARA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

vratnik

#51 Re: PREVARA

Post by vratnik »

mišica wrote:
vratnik wrote:
amalia wrote:
Nisu jos 40-te, ali nije ni daleko. I nisam rekla u mojim godinama, vec u moj svjetu.
Ja sam sretno udata majka 3 djece koja vec 10 godina nema potrebe da hvata krivine.

Cheers!
a ni vremena.
:mrgreen:
ako se želi vrijeme se uvijek ima to je samo glupi izgovor da nešto ne štima u vezi :skoljka: :thumbup:
ovo je bila sala mala posto zena ima troje djece, sto je izazov samo po sebi, tako da samo ona zna koliko ima vremena. Sto se prevare tice, pa ne znam bas... Puno se to cesce desava nego sto bi to mi zeljeli priznati.. Za idealiste (i ove s puno vremena, hehe) je to dokaz da nesto ne stima, posto da stima ne bi se jel'te ni desavalo, ali u zivotu nije sve crno/bijelo.. Vecinom je sareno, izmedju.. Muskarci varaju zato sto instinktivno zele da oplode sto vise zenki (kako jebeno jednostavna bica :( ), zene zato sto im fali paznje, ili cega vec. Ima tu svasta.. Ja se ne bih ni u sta smio zakleti.. Dobro, razmisljati o prevarama nakon sest mjeseci je presmijesno (pa kamo ona faza zaljubljenosti, kad imamo samo oci jedno za drugo?!).. Vjerovatno je i samo razmisljanje o prevari smijesno.. (i u tom slucaju sigurno dokaz da nesto ne stima). Prezirem ljude koji ukljucuju trece u prevaru (postoje cak i agencije koje nude alibi za osobe sklone sveranju :-) ).
Ali prevara koja se desi neplanski... ( i bas tako to mislim, desi, neplanski, kao proizvod divne veceri, paznje, plesa, necega) Protiv takve vrste prevare niko od nas nije osiguran.. Muskarci su svakako podlozni (vidi gore razlog) a i zene su sve blize.. Kad mi postanemo kreteni koji zadnjih sest godina veze lezimo na kaucu i koji slatke rijeci koristimo samo kad partnericu molimo da nam donese pivu.. Ne cudi onda kad zena sretne nekog ko joj ponovo pokaze da je ona jedina na svijetu i sasvim sigurno najprivlacnija i zavrsi u krevetu s njim. (makar mene ne bi zacudilo, a ne bi mi bilo ni bolesno da vam pravo kazem..).
Odoh zeni kupit cvijece da ne bi nekom drugom palo na pamet.. :run:
dnaxy

#52 Re: PREVARA

Post by dnaxy »

vjesticanametli wrote:pa trazi drugu .................koliko godina treba da nekog vodas za rukicu :?
pa nije to tako lako.osjecaji su u pitanju....................
Rambo-Amadeus

#53 Re: PREVARA

Post by Rambo-Amadeus »

amalia wrote:
saale wrote:
amalia wrote:Ja mislim da Sale ima 17 godina (odoka) i da mu je ovo prva cura, i on njoj prvi momak. :D
Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.
OKI IDU I U MOM ALI NE UVIJEK, PA JEBOTE NEZAVRSIM SA SVAKOM CUROM U KREVETU, A KOJE SU TO TVOJE GODINE 40-TE :lol: :lol: :lol:

Nisu jos 40-te, ali nije ni daleko. I nisam rekla u mojim godinama, vec u moj svjetu.
Ja sam sretno udata majka 3 djece koja vec 10 godina nema potrebe da hvata krivine.

Cheers!

ali imas vremena i interesa za forum????????????????????????????????????????????

ccc, u sta se ovaj svijet pretvara :shock: :cry: :roll:
Aurora Borealis

#54 Re: PREVARA

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 23/11/2010 00:21, edited 1 time in total.
Aurora Borealis

#55 Re: PREVARA

.
dnaxy

#56 Re: PREVARA

Post by dnaxy »

Aurora Borealis wrote:
dnaxy wrote:
vjesticanametli wrote:pa trazi drugu .................koliko godina treba da nekog vodas za rukicu :?
pa nije to tako lako.osjecaji su u pitanju....................
A daaj, pa da zheli drugu, ne bi chovjek bio tu gdje jeste. Nego kazhem ti ja, pod ruku i maticharu, hodzi, papi.. samo zheni. :)
:D
kad bi to sve tako lako bilo :D
amalia

#57 Re: PREVARA

Post by amalia »

Rambo-Amadeus wrote:
amalia wrote:
saale wrote: OKI IDU I U MOM ALI NE UVIJEK, PA JEBOTE NEZAVRSIM SA SVAKOM CUROM U KREVETU, A KOJE SU TO TVOJE GODINE 40-TE :lol: :lol: :lol:

Cheers!

ali imas vremena i interesa za forum????????????????????????????????????????????

Sve je stvar dobre organizacije. Ja se za 8 godina otkad imam djecu nikad nisam pozalila na nedostatak vremena.
I ne umre se kad se dobiju djeca, ne brini :-) :-)
shipak

#58 Re: PREVARA

Post by shipak »

dnaxy wrote: svaka mi cast..od toga sebi mogu puno da kupim. gdje je njena cast da postuje moje zelje?opet kazem hajvan.vjerujem da je prevarim da bi ja opet bio kriv sto sam to uradio,a ona bi bila cista jer to je njena zelja i to se treba postovat.mrzim tu licemjernost u svemu tome.PS:i da je prevarim,to nebi imalo nikakve veze sa tim da ja nju ne volim.
nisi mi više fin. ja mislila et vidi što se vole, a ispade da ti samo čekaš brak s njom radi :dance: hehe. baš mi je žao.

gdje ide ovaj svijet :shock: :shock:
dnaxy

#59 Re: PREVARA

Post by dnaxy »

amalia wrote:

Sve je stvar dobre organizacije. Ja se za 8 godina otkad imam djecu nikad nisam pozalila na nedostatak vremena.
ja vidi se :D od 2004 god. 153 post-a na forumu :D :D :D :D
amalia

#60 Re: PREVARA

Post by amalia »

dnaxy wrote:
amalia wrote:

ja vidi se :D od 2004 god. 153 post-a na forumu :D :D :D :D
E sad ispade forum mjerilo :D . Forumam samo kad na poslu nemam sta raditi, a to je haman pa nikad :lol:

Cheers!
dnaxy

#61 Re: PREVARA

Post by dnaxy »

shipak wrote:
dnaxy wrote: svaka mi cast..od toga sebi mogu puno da kupim. gdje je njena cast da postuje moje zelje?opet kazem hajvan.vjerujem da je prevarim da bi ja opet bio kriv sto sam to uradio,a ona bi bila cista jer to je njena zelja i to se treba postovat.mrzim tu licemjernost u svemu tome.PS:i da je prevarim,to nebi imalo nikakve veze sa tim da ja nju ne volim.
nisi mi više fin. ja mislila et vidi što se vole, a ispade da ti samo čekaš brak s njom radi :dance: hehe. baš mi je žao.

:D neka nisam :D fakat da se volimo,inace nebi bili gdje jesmo...............
nemoj bit smjesna.nije brak otic u trgovinu pa se vratit,tako da mislim da nece niko cekat brak radi :dance:
callmethebreeeze

#62 Re: PREVARA

Post by callmethebreeeze »

Aurora Borealis wrote:@ saale: iskljuchi Caps Lock, ispada kao da vichesh.

Mislim da si dobio odgovor na svoje pitanje. Dakle - porazmisli se nad sobom. Chim mislish na druge, neshto ne shtima. A ako vec ne shtima, red bi bio da i drugu stranu upoznash s tim. Razgovarajte. Inache je svako suprotno ponashanje odraz tvoje nezrelosti. A vjerujem da mozhesh bolje do toga.

EDIT: Znam samo da bih se ja osjecala odvratno da sam s nekim, a zhelim i mislim na druge i o drugima. To je laganje osobe koja tebi poklanja povjerenje, koja te mozhda voli, i zhivi za tebe.
Isto tako bih se osjecala izdano i povrijedjeno da saznam da je osoba s kojom sam u vezi, u mislima s drugim djevojkama. To znachi da mu nisam dovoljna, da neshto ne ide. I znak da je potrebno krenuti odvojenim putevima.
nije isto misliti i govna jesti.
:D :run: :bih:
Rambo-Amadeus

#63 Re: PREVARA

Post by Rambo-Amadeus »

Aurora Borealis wrote:
Rambo-Amadeus wrote: ali imas vremena i interesa za forum????????????????????????????????????????????

Kakve veze ima forum i prevara, i interes i vrijeme za iste?

pa znam ba...ali 3 djece i forum???? i onda se muskarcima prigovara za neodrastanje...

pa onda cu ja imati potpuno legalno pravo bez prava drugih da mi prigovaraju da i s 50 idem na flipere, u diskoteke i slicna mjesta...

cuj 3 djece i forum, do kad mislis posjecivati ovo, mozda i kad budes imala 9 unuka???...odrasti zeno...ili se prebaci na neke specijalizirane forume, tipa uređenje stambenog prostora, odgoj i zdravstvo djece i sl.. cuj ona s 3 djece dosla da se bavi temama k'o s kim i kada spava...

e svasta... :-?
dnaxy

#64 Re: PREVARA

Post by dnaxy »

Rambo-Amadeus wrote:
Aurora Borealis wrote:
Rambo-Amadeus wrote: ali imas vremena i interesa za forum????????????????????????????????????????????

pa znam ba...ali 3 djece i forum???? i onda se muskarcima prigovara za neodrastanje...

pa onda cu ja imati potpuno legalno pravo bez prava drugih da mi prigovaraju da i s 50 idem na flipere, u diskoteke i slicna mjesta...

cuj 3 djece i forum, do kad mislis posjecivati ovo, mozda i kad budes imala 9 unuka???...odrasti zeno...ili se prebaci na neke specijalizirane forume, tipa uređenje stambenog prostora, odgoj i zdravstvo djece i sl.. cuj ona s 3 djece dosla da se bavi temama k'o s kim i kada spava...

na kojem si ti tripu? :D
Aurora Borealis

#65 Re: PREVARA

.
callmethebreeeze

#66 Re: PREVARA

Rambo-Amadeus wrote:
Aurora Borealis wrote:

ccc. zena ce ti pomisliti da je varas, a ti igras flipera.
:D :D :D
amalia

#67 Re: PREVARA

Post by amalia »

Rambo-Amadeus wrote:
Aurora Borealis wrote:

Jesi ti neki ogranicen tip. Pa ako imam 3 djece, nemam 100 godina. Nisam ja nista starija od mnogih drugih na ovom forumu. I svako ko shvata ovaj podforum ozbiljno....nemam rijeci za takve ljude :lol: :lol: :lol:
Aurora Borealis

#68 Re: PREVARA

.
callmethebreeeze

#69 Re: PREVARA

da se malo uozbiljimo; ja bih svima predlozio da ne moralizuju ako nemaju vlastita iskustva. fino je imati stavove, biti moralan, :D ali ne treba biti preglasan jerbo se insan moze naci u situaciji da sve to posere. pa onda zna biti tesko durati sa samim sobom.

na osnovu vlastitog iskustva ja samo mogu reci da je bitno raditi na vezi, ciniti sve da ne dodje do zasicenja, i ne uzimati partnera zdravo za gotovo. i najvaznije od svega; ne lagati, ni sebe, ni partnera.
Last edited by callmethebreeeze on 28/10/2008 15:59, edited 2 times in total.
vjesticanametli

#70 Re: PREVARA

Post by vjesticanametli »

:shock: ma da naravno udata si idi u kuhinju i uhvati se djece .................da da naravno ipak on moraaaaaaa biti u pravu

pa nije umrla ako se udala i rodila djecu...................koje su bobe u pitanju
Aurora Borealis

#71 Re: PREVARA

.
meri

#72 Re: PREVARA

Post by meri »

[quote][/quote]Jesi ti neki ogranicen tip. Pa ako imam 3 djece, nemam 100 godina. Nisam ja nista starija od mnogih drugih na ovom forumu. I svako ko shvata ovaj podforum ozbiljno....nemam rijeci za takve ljude :lol: :lol: :lol:

nek si mu rekla.... joj njega.... cccc.....
shipak

#73 Re: PREVARA

Post by shipak »

dnaxy wrote:
shipak wrote:

:D neka nisam :D fakat da se volimo,inace nebi bili gdje jesmo...............
nemoj bit smjesna.nije brak otic u trgovinu pa se vratit,tako da mislim da nece niko cekat brak radi :dance:
znam ja šta je brak
tebi je najbolje idi, spavaj s nekom, da vidiš malo kako je, a ne, Bože sačuvaj zato što ti nije dovoljno stalo do tvoje cure, pa se vrati njoj i čekaj i dalje brak iz kojih hoćeš razloga. hajde brzo :run: s foruma i u potragu za beznajčajnom avanturom :-) :) . pitam se samo kako bi to shvatila tvoja voljena. valjda kao izraz ljubavi
amalia

#74 Re: PREVARA

Post by amalia »

callmethebreeeze wrote:da se malo uozbiljimo; ja bih svima predlozio da ne moralizuju ako nemaju vlastita iskustva. fino je imati stavove, biti moralan, :D ali ne treba biti preglasan jerbo se insan moze naci u situaciji da sve to posere. pa onda zna biti tesko durati sa samim sobom.

na osnovu vlastitog iskustva ja samo mogu reci da je bitno raditi na vezi, ciniti sve da ne dodje do zasicenja, i najvaznije od svega, ne uzimati partnera zdravo za gotovo. i najvaznije od svega; ne lagati, ni sebe, ni partnera.
Ja bih rekla da se slazem s tobom, al' ne smijem, sta je udata i majka 3 djece imam pricati o seksu. Ja sam soje "odradila" :D :D
callmethebreeeze

#75 Re: PREVARA

amalia wrote:
callmethebreeeze wrote:da se malo uozbiljimo; ja bih svima predlozio da ne moralizuju ako nemaju vlastita iskustva. fino je imati stavove, biti moralan, :D ali ne treba biti preglasan jerbo se insan moze naci u situaciji da sve to posere. pa onda zna biti tesko durati sa samim sobom.

na osnovu vlastitog iskustva ja samo mogu reci da je bitno raditi na vezi, ciniti sve da ne dodje do zasicenja, i najvaznije od svega, ne uzimati partnera zdravo za gotovo. i najvaznije od svega; ne lagati, ni sebe, ni partnera.
Ja bih rekla da se slazem s tobom, al' ne smijem, sta je udata i majka 3 djece imam pricati o seksu. Ja sam soje "odradila" :D :D
ma je ne znam da li bi vi zene, recimo, ti i ova aurora, uopste trebale imati pravo glasa.
:D :run: :D

p.s ja se, naravno, samo zajebavam.
Post Reply