ovo je bila sala mala posto zena ima troje djece, sto je izazov samo po sebi, tako da samo ona zna koliko ima vremena. Sto se prevare tice, pa ne znam bas... Puno se to cesce desava nego sto bi to mi zeljeli priznati.. Za idealiste (i ove s puno vremena, hehe) je to dokaz da nesto ne stima, posto da stima ne bi se jel'te ni desavalo, ali u zivotu nije sve crno/bijelo.. Vecinom je sareno, izmedju.. Muskarci varaju zato sto instinktivno zele da oplode sto vise zenki (kako jebeno jednostavna bicamišica wrote:ako se želi vrijeme se uvijek ima to je samo glupi izgovor da nešto ne štima u vezivratnik wrote:a ni vremena.amalia wrote:
Nisu jos 40-te, ali nije ni daleko. I nisam rekla u mojim godinama, vec u moj svjetu.
Ja sam sretno udata majka 3 djece koja vec 10 godina nema potrebe da hvata krivine.
Cheers!
![]()
Ali prevara koja se desi neplanski... ( i bas tako to mislim, desi, neplanski, kao proizvod divne veceri, paznje, plesa, necega) Protiv takve vrste prevare niko od nas nije osiguran.. Muskarci su svakako podlozni (vidi gore razlog) a i zene su sve blize.. Kad mi postanemo kreteni koji zadnjih sest godina veze lezimo na kaucu i koji slatke rijeci koristimo samo kad partnericu molimo da nam donese pivu.. Ne cudi onda kad zena sretne nekog ko joj ponovo pokaze da je ona jedina na svijetu i sasvim sigurno najprivlacnija i zavrsi u krevetu s njim. (makar mene ne bi zacudilo, a ne bi mi bilo ni bolesno da vam pravo kazem..).
Odoh zeni kupit cvijece da ne bi nekom drugom palo na pamet..