Veza preko interneta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tuzlachina

Post by Tuzlachina »

rezultat AOL messengera je danas mala curica Stella ...nema je ljepse ...
ROCK ON !!!
:D
Tesnim

Post by Tesnim »

bug wrote:
Tesnim wrote:aaa ja znam slucaj osobe koja je bila u vezi preko neta vise od 6 godina, a nikad se nisu vidjeli face to face za to vrijeme i onda su se vjencali...

wooooow :-)
ma, wow, bravissima :D ne mislis li da su za tih 6 godina svakako izgubili kontakt :D sa realnoscu? :D zamisli kakvu ce geekersku djecu napravit :D:D
ja bih to zakonom zabranjivala :D
isprika :D za direktnost :oops: :D
pa hajde ti napravi nacrt zakona, pa cemo izglasati :)
luciferino

Post by luciferino »

Tesnim wrote:
bug wrote:
Tesnim wrote:aaa ja znam slucaj osobe koja je bila u vezi preko neta vise od 6 godina, a nikad se nisu vidjeli face to face za to vrijeme i onda su se vjencali...

ma, wow, bravissima :D ne mislis li da su za tih 6 godina svakako izgubili kontakt :D sa realnoscu? :D zamisli kakvu ce geekersku djecu napravit :D:D
Kod mene je bilo tako samo nije 6 godina nego godinu. Valjda neću imati geekersku djecu. :(
Tesnim

Post by Tesnim »

luciferino wrote:
Tesnim wrote:
bug wrote: ma, wow, bravissima :D ne mislis li da su za tih 6 godina svakako izgubili kontakt :D sa realnoscu? :D zamisli kakvu ce geekersku djecu napravit :D:D
Kod mene je bilo tako samo nije 6 godina nego godinu. Valjda neću imati geekersku djecu. :(
ma nemojte je prepadati ..... ma kakvu geekersku djecu...pusti ti njih :D
odanamajka

Post by odanamajka »

Internet je cudo.... Mi smo se vjencali puno prije masovnog koristenja neta, al sam sigurna da je net bio ovako zastupljen prije nekoliko godina, moj muz bi vjerovatno ostao "nezenja" :D
Ako je moguce da jedni druge pitamo za misljenje o najintimnijim stvarima, a neznamo se, zasto onda i ta ljubav ne bi bila moguca :-D SRETNO
anais_nin

Post by anais_nin »

Tesnim wrote:
bug wrote:

uh sto ga bug-ica opuca :D slatko i okrutno :D

cudimo se mi, cudimo....jer smo naucili na sve ODMAH i SADA :D
ali nekada prije to cekanje, cak i to visegodisnje, nije bilo tako neobicno :D
znam cak za jednu pricu iz 80tih, o jednom paru koji se tako, ja mislim preko nekog casopisa, poceo dopisivati....on je domaci proizvod, ona Rumunka ili Madjarica, sjeticu se....uglavnom godinu dana je bilo bez "oci u oci" i samo rukom pisana pisma :D zamislite koliko je strpljenje to zahtjevalo :D uglavnom pomenuti par je u braku vec preko 20 godina, i sada zive u Kanadi, imaju dvoje klinaca :D

u "davniju istoriju" ne bih ni zalazila :D "pisama podrske" vojnicima na ratistu, posebno tokom drugog svjetskog rata, koja su cesto prerastala u nesto sasvim drugo :D nije Internet izmislio "ljubav na slijepo" :D
tempora

Post by tempora »

Eeee koliko brakova samo broji ovaj forum od vremena moga mandata :roll: , a koliko jos bracne emigracije :D i krasne djecice. :)

Steta samo sto se neki nisu pojavili ranije jer Arslan bi recimo bio krasna partija.Razloge, ne bih da iznosim. 8-)
Saian

Post by Saian »

pausenclown wrote:sve je moguce :D svijet je pun cuda 8-) zasto ne bi mogla i veza preko zice :D :oops:
kad mislis pozitivno, otvorenog si :oops: srca :D spreman da primis :D i das :oops: ljubaF :oops: :D

magnifique! :D:D
jel ovo macca :D :D :D, sjo pa mosh i pod pravim nickom biti sentimentalna, sta fali, nije to slabost :D :D
Saian

Post by Saian »

bug wrote: zamisli kakvu ce geekersku djecu napravit :D:D

a taaako, pa koji to chat client u cobolu pisan tvoji nadjose tako davno vec
:D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pausenclown wrote:ah da :D zanimaju me ovi parovi koji su se nasli na forumu :D:D
imena na sunce :D sta krijete ako su se vec usrecili :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

ma ko je to radoznao :D
Irm@

Post by Irm@ »

hmmm... neki dan ja kod nene i djeda i sad prebacujem tv stanice na tv-u... i naletim na DM SAT...i neka tamo pjesma kaze nena ostavi... i sad cita ona omne poruke sto lete u dnu ekrana... kaze: "e moj momce kakav li si kad curu trazis preko televizije" :-D i ja njoj ispricam (dugo je trajalo vjerujte mi :-D ) da i preko interneta se ljudi spajaju (dok sam prvo razjasnila sta je internet :D ... kaze ona:"e pa kad su se ljudi nalazili i prije tog interneta i vjencavali jos zive skupa... sto ne bi i sad... neka napreduje tehnologija...ali nist ne moze zamijeniti onaj sjaj u ocima kad se dvoje ljudi sretnu lice u lice..." :)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

tempora wrote:Eeee koliko brakova samo broji ovaj forum od vremena moga mandata :roll: , a koliko jos bracne emigracije :D i krasne djecice. :)

Steta samo sto se neki nisu pojavili ranije jer Arslan bi recimo bio krasna partija.Razloge, ne bih da iznosim. 8-)
:roll: Ali, .... Arslan ne zna postaviti karnise, a bogami ni store, ... :roll: :oops:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Irm@ wrote:hmmm... neki dan ja kod nene i djeda i sad prebacujem tv stanice na tv-u... i naletim na DM SAT...i neka tamo pjesma kaze nena ostavi... i sad cita ona omne poruke sto lete u dnu ekrana... kaze: "e moj momce kakav li si kad curu trazis preko televizije" :-D i ja njoj ispricam (dugo je trajalo vjerujte mi :-D ) da i preko interneta se ljudi spajaju (dok sam prvo razjasnila sta je internet :D ... kaze ona:"e pa kad su se ljudi nalazili i prije tog interneta i vjencavali jos zive skupa... sto ne bi i sad... neka napreduje tehnologija...ali nist ne moze zamijeniti onaj sjaj u ocima kad se dvoje ljudi sretnu lice u lice..." :)
Odavno ne procitah nesto ljepse :)
Tesnim

Post by Tesnim »

Irm@ wrote:hmmm... neki dan ja kod nene i djeda i sad prebacujem tv stanice na tv-u... i naletim na DM SAT...i neka tamo pjesma kaze nena ostavi... i sad cita ona omne poruke sto lete u dnu ekrana... kaze: "e moj momce kakav li si kad curu trazis preko televizije" :-D i ja njoj ispricam (dugo je trajalo vjerujte mi :-D ) da i preko interneta se ljudi spajaju (dok sam prvo razjasnila sta je internet :D ... kaze ona:"e pa kad su se ljudi nalazili i prije tog interneta i vjencavali jos zive skupa... sto ne bi i sad... neka napreduje tehnologija...ali nist ne moze zamijeniti onaj sjaj u ocima kad se dvoje ljudi sretnu lice u lice..." :)

wow kakvu romanticnu nanu imas... :D
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

Arslan wrote:ich will nicht deine liebe, ich will nur dein wort.. :D :D
wenn du mir was kochst, können wir darüber reden... :D

jedna od mojih kolegica je nasla momka preko interneta. i to preko jednog od onih datingportala. parship i kako se jos sve zovu. i eto sad su vec par godina skupa, i sve super funkcionise.

meni su ti datingportali pomalo suspektni. mislim, to je isto kao da si zaljepim cedulju na celo na kojoj stoji: trazim muskarca. ne znam...
orange

Post by orange »

Tesnim wrote:
orange wrote:Tuspas jos jedne koja se upecala preko neta :)

Chatali 3 mjeseca nako ko raja al ko i malo vise od raje, on privremeno bio vani a ja ovdje u Sarajevu, onda se on vratio u svoj grad (isto u Bosni, pardon u Hercegovini), dosao, vidjeli se, zaljubili i evo nazdravlje vec 5 godina sve super funkcionise... :)

"Hepi end" planiran za prvomajske praznike insallah :)
cestitam :) i puno srece ti zelim :-D
Hvala puno, i tebi sve najbolje! :) Odmah si mi draga cim rece da si Herka ;)
maccarona

Post by maccarona »

anais_nin wrote:
pausenclown wrote:ah da :D zanimaju me ovi parovi koji su se nasli na forumu :D:D
imena na sunce :D sta krijete ako su se vec usrecili :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

ma ko je to radoznao :D

ja se vamo sva u uho pretvorila :oops: al dzaba :oops: niko ni da gukne :oops:
neka neka :roll: ja kad se udam za forumasa :D necu ni ja vama nista reci :x :roll: :D :D :D

(necu vam ni reci :oops: kad mi nareda djece, smedjih poklona u ves korpi, par bora oko ociju, bijelu grivu i prazan pogled u jednu hebenu tacku :( :lol: :lol: ) :-) :-)
maccarona

Post by maccarona »

Saian wrote: jel ovo macca :D :D :D, sjo pa mosh i pod pravim nickom biti sentimentalna, sta fali, nije to slabost :D :D
ššššššš:D:D:D posljedice punog mjeseca :D:D on me smeksa :oops:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

joj sta ja znam parova koji su se upoznali preko neta :D Jedno 5-6 sigurno :oops:
ja ne vjerujem u vezu preko neta, ali u poznanstvo uz pomoc neta i te kako. :D Ipak, najvazniji je onaj trenutak" lice u lice" :D
Last_one

Post by Last_one »

Znam ja masu nekih parova.....negdje su veze bile ok (uspjesne) ali bilo je i glupih situacija.....ma svega u Bozijoj basti.......samo opusteno....

P.S. Posto trenutno nemam momka, ......mozda ga pocnem traziti i po sa-x......stoga...... :D :D :D :D
Tesnim

Post by Tesnim »

orange wrote:
Tesnim wrote:
orange wrote:Tuspas jos jedne koja se upecala preko neta :)

Chatali 3 mjeseca nako ko raja al ko i malo vise od raje, on privremeno bio vani a ja ovdje u Sarajevu, onda se on vratio u svoj grad (isto u Bosni, pardon u Hercegovini), dosao, vidjeli se, zaljubili i evo nazdravlje vec 5 godina sve super funkcionise... :)

"Hepi end" planiran za prvomajske praznike insallah :)
cestitam :) i puno srece ti zelim :-D
Hvala puno, i tebi sve najbolje! :) Odmah si mi draga cim rece da si Herka ;)
ma nek ima neko ko voli hercegovke :)...... mogli bismo otvoriti jednu temu vezano za to :)

sjetih se onog vica
A: znas li ti gdje bosanka drzi pare
B: pa gdje?
A: pa pod jastukom

A: a znas li gdje hercegovka?
B: jok ja
A. na stolu i kaze muzu "uzmi ako smijes" :D :D :D
maccarona

Post by maccarona »

jah :D naces :D

meni jos nikad niko nije PP poslao :( da se upoznamo i tako to :(
a jos me i uzivo vidio nije :? :roll: :lol: :D :D :D
SaraLe

Post by SaraLe »

abondanzieri wrote:
Daphna wrote:
Zakazali mi atributi :roll:
Deder ti nama pokazi te svoje atribute,mozda se nesto i bude dalo srediti :D
E maccoo :) da smo nas dvije pokazivale atribute, sta mislis koliko bi ponuda imale :oops: :D :-)
maccarona

Post by maccarona »

:D

na samom pocetku mog forumanja :D sam samo jednu obicnu recenicu napisala :D "nista prije braka" :D i dobila u 3 minute 5 poruka :D:D
tako da sam onda odlucila da igram ulogu neozbiljne ogranicene prostakuse :D koja se samo pali na cipele i mrke :D:D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

maccarona wrote::D

na samom pocetku mog forumanja :D sam samo jednu obicnu recenicu napisala :D "nista prije braka" :D i dobila u 3 minute 5 poruka :D:D
tako da sam onda odlucila da igram ulogu neozbiljne ogranicene prostakuse :D koja se samo pali na cipele i mrke :D:D
nego, jesu li ponudili bracnu luku, ili su samo htjeli da te upropaste prije braka:oops:
Post Reply