ROCK ON !!!
Veza preko interneta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Tuzlachina
rezultat AOL messengera je danas mala curica Stella ...nema je ljepse ...
ROCK ON !!!

ROCK ON !!!
-
Tesnim
pa hajde ti napravi nacrt zakona, pa cemo izglasatibug wrote:ma, wow, bravissimaTesnim wrote:aaa ja znam slucaj osobe koja je bila u vezi preko neta vise od 6 godina, a nikad se nisu vidjeli face to face za to vrijeme i onda su se vjencali...
wooooowne mislis li da su za tih 6 godina svakako izgubili kontakt
sa realnoscu?
zamisli kakvu ce geekersku djecu napravit
:D
ja bih to zakonom zabranjivala
isprikaza direktnost
![]()
-
luciferino
Kod mene je bilo tako samo nije 6 godina nego godinu. Valjda neću imati geekersku djecu.Tesnim wrote:pa hajde ti napravi nacrt zakona, pa cemo izglasatibug wrote:ma, wow, bravissimaTesnim wrote:aaa ja znam slucaj osobe koja je bila u vezi preko neta vise od 6 godina, a nikad se nisu vidjeli face to face za to vrijeme i onda su se vjencali...
sa realnoscu?
isprikaza direktnost
![]()
-
Tesnim
ma nemojte je prepadati ..... ma kakvu geekersku djecu...pusti ti njihluciferino wrote:Kod mene je bilo tako samo nije 6 godina nego godinu. Valjda neću imati geekersku djecu.Tesnim wrote:pa hajde ti napravi nacrt zakona, pa cemo izglasatibug wrote: ma, wow, bravissimane mislis li da su za tih 6 godina svakako izgubili kontakt
sa realnoscu?
isprikaza direktnost
![]()
-
odanamajka
Internet je cudo.... Mi smo se vjencali puno prije masovnog koristenja neta, al sam sigurna da je net bio ovako zastupljen prije nekoliko godina, moj muz bi vjerovatno ostao "nezenja"
Ako je moguce da jedni druge pitamo za misljenje o najintimnijim stvarima, a neznamo se, zasto onda i ta ljubav ne bi bila moguca
SRETNO
Ako je moguce da jedni druge pitamo za misljenje o najintimnijim stvarima, a neznamo se, zasto onda i ta ljubav ne bi bila moguca
- anais_nin
Tesnim wrote:pa hajde ti napravi nacrt zakona, pa cemo izglasatibug wrote:ma, wow, bravissimaTesnim wrote:aaa ja znam slucaj osobe koja je bila u vezi preko neta vise od 6 godina, a nikad se nisu vidjeli face to face za to vrijeme i onda su se vjencali...
sa realnoscu?
isprikaza direktnost
![]()
uh sto ga bug-ica opuca
cudimo se mi, cudimo....jer smo naucili na sve ODMAH i SADA
ali nekada prije to cekanje, cak i to visegodisnje, nije bilo tako neobicno
znam cak za jednu pricu iz 80tih, o jednom paru koji se tako, ja mislim preko nekog casopisa, poceo dopisivati....on je domaci proizvod, ona Rumunka ili Madjarica, sjeticu se....uglavnom godinu dana je bilo bez "oci u oci" i samo rukom pisana pisma
u "davniju istoriju" ne bih ni zalazila
- Saian
jel ovo maccapausenclown wrote:sve je mogucesvijet je pun cuda
zasto ne bi mogla i veza preko zice
![]()
![]()
kad mislis pozitivno, otvorenog sisrca
spreman da primis
i das
ljubaF
![]()
magnifique!:D
- Irm@
hmmm... neki dan ja kod nene i djeda i sad prebacujem tv stanice na tv-u... i naletim na DM SAT...i neka tamo pjesma kaze nena ostavi... i sad cita ona omne poruke sto lete u dnu ekrana... kaze: "e moj momce kakav li si kad curu trazis preko televizije"
i ja njoj ispricam (dugo je trajalo vjerujte mi
) da i preko interneta se ljudi spajaju (dok sam prvo razjasnila sta je internet
... kaze ona:"e pa kad su se ljudi nalazili i prije tog interneta i vjencavali jos zive skupa... sto ne bi i sad... neka napreduje tehnologija...ali nist ne moze zamijeniti onaj sjaj u ocima kad se dvoje ljudi sretnu lice u lice..." 
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
tempora wrote:Eeee koliko brakova samo broji ovaj forum od vremena moga mandata, a koliko jos bracne emigracije
i krasne djecice.
![]()
Steta samo sto se neki nisu pojavili ranije jer Arslan bi recimo bio krasna partija.Razloge, ne bih da iznosim.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Odavno ne procitah nesto ljepseIrm@ wrote:hmmm... neki dan ja kod nene i djeda i sad prebacujem tv stanice na tv-u... i naletim na DM SAT...i neka tamo pjesma kaze nena ostavi... i sad cita ona omne poruke sto lete u dnu ekrana... kaze: "e moj momce kakav li si kad curu trazis preko televizije"i ja njoj ispricam (dugo je trajalo vjerujte mi
) da i preko interneta se ljudi spajaju (dok sam prvo razjasnila sta je internet
... kaze ona:"e pa kad su se ljudi nalazili i prije tog interneta i vjencavali jos zive skupa... sto ne bi i sad... neka napreduje tehnologija...ali nist ne moze zamijeniti onaj sjaj u ocima kad se dvoje ljudi sretnu lice u lice..."
-
Tesnim
Irm@ wrote:hmmm... neki dan ja kod nene i djeda i sad prebacujem tv stanice na tv-u... i naletim na DM SAT...i neka tamo pjesma kaze nena ostavi... i sad cita ona omne poruke sto lete u dnu ekrana... kaze: "e moj momce kakav li si kad curu trazis preko televizije"i ja njoj ispricam (dugo je trajalo vjerujte mi
wow kakvu romanticnu nanu imas...
- mrs. zurbrigen
wenn du mir was kochst, können wir darüber reden...Arslan wrote:ich will nicht deine liebe, ich will nur dein wort..![]()
jedna od mojih kolegica je nasla momka preko interneta. i to preko jednog od onih datingportala. parship i kako se jos sve zovu. i eto sad su vec par godina skupa, i sve super funkcionise.
meni su ti datingportali pomalo suspektni. mislim, to je isto kao da si zaljepim cedulju na celo na kojoj stoji: trazim muskarca. ne znam...
-
orange
Hvala puno, i tebi sve najbolje!Tesnim wrote:cestitamorange wrote:Tuspas jos jedne koja se upecala preko neta
Chatali 3 mjeseca nako ko raja al ko i malo vise od raje, on privremeno bio vani a ja ovdje u Sarajevu, onda se on vratio u svoj grad (isto u Bosni, pardon u Hercegovini), dosao, vidjeli se, zaljubili i evo nazdravlje vec 5 godina sve super funkcionise...
"Hepi end" planiran za prvomajske praznike insallahi puno srece ti zelim
- maccarona
anais_nin wrote:pausenclown wrote:ah dazanimaju me ovi parovi koji su se nasli na forumu
imena na suncesta krijete ako su se vec usrecili
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ko je to radoznao
ja se vamo sva u uho pretvorila
neka neka
(necu vam ni reci
-
mamica papucarka
joj sta ja znam parova koji su se upoznali preko neta
Jedno 5-6 sigurno
ja ne vjerujem u vezu preko neta, ali u poznanstvo uz pomoc neta i te kako.
Ipak, najvazniji je onaj trenutak" lice u lice" 
ja ne vjerujem u vezu preko neta, ali u poznanstvo uz pomoc neta i te kako.
-
Last_one
Znam ja masu nekih parova.....negdje su veze bile ok (uspjesne) ali bilo je i glupih situacija.....ma svega u Bozijoj basti.......samo opusteno....
P.S. Posto trenutno nemam momka, ......mozda ga pocnem traziti i po sa-x......stoga......

P.S. Posto trenutno nemam momka, ......mozda ga pocnem traziti i po sa-x......stoga......
-
Tesnim
ma nek ima neko ko voli hercegovkeorange wrote:Hvala puno, i tebi sve najbolje!Tesnim wrote:cestitamorange wrote:Tuspas jos jedne koja se upecala preko neta
Chatali 3 mjeseca nako ko raja al ko i malo vise od raje, on privremeno bio vani a ja ovdje u Sarajevu, onda se on vratio u svoj grad (isto u Bosni, pardon u Hercegovini), dosao, vidjeli se, zaljubili i evo nazdravlje vec 5 godina sve super funkcionise...
"Hepi end" planiran za prvomajske praznike insallahi puno srece ti zelim
Odmah si mi draga cim rece da si Herka
sjetih se onog vica
A: znas li ti gdje bosanka drzi pare
B: pa gdje?
A: pa pod jastukom
A: a znas li gdje hercegovka?
B: jok ja
A. na stolu i kaze muzu "uzmi ako smijes"
- maccarona
na samom pocetku mog forumanja
tako da sam onda odlucila da igram ulogu neozbiljne ogranicene prostakuse
-
mamica papucarka
nego, jesu li ponudili bracnu luku, ili su samo htjeli da te upropaste prije braka:oops:maccarona wrote:![]()
na samom pocetku mog forumanjasam samo jednu obicnu recenicu napisala
"nista prije braka"
i dobila u 3 minute 5 poruka
tako da sam onda odlucila da igram ulogu neozbiljne ogranicene prostakusekoja se samo pali na cipele i mrke