Novi Fitness Centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
black

#51 Re: Novi Fitness Centar

Post by black »

kao i sve u sarajevu..sad ce sva shminka da se sjati.. jer to je cool i in mjesto..k'o na filmovima :mrgreen: sad ce malogradjani da navale..samo kompletna budala moze dati 1500 za takvo nesto
madner

#52 Re: Novi Fitness Centar

Post by madner »

Objesi li se slika neka na ulazu kad postanem clan, ili moram raji u Centralu prepricavat kako sam dao 1500 kermi da dizem zeljezo? :D
Lippenbekenntnis

#53 Re: Novi Fitness Centar

Post by Lippenbekenntnis »

callmethebreeeze wrote:
Lippenbekenntnis wrote:Kome god je preskupo neka ide kod ovog iz "Svecke" na Tai Chi.. :D

Prvi cas dzaba a uz tok poklon paketic.. :D
imas deset posto od zarade za ovo. a moze da te vodim na muziku i meso na bazene, to je pravo dijasporski i niskokaloricno.
:D

pecenje..yeah... :D plus zaliti pivom..uff..znas koja sam dama.. :D :D
callmethebreeeze

#54 Re: Novi Fitness Centar

Post by callmethebreeeze »

madner wrote:Objesi li se slika neka na ulazu kad postanem clan, ili moram raji u Centralu prepricavat kako sam dao 1500 kermi da dizem zeljezo? :D
mozda ce stampati majice:

"this torso is worth 1500 km".
callmethebreeeze

#55 Re: Novi Fitness Centar

Lippenbekenntnis wrote:
callmethebreeeze wrote:
Lippenbekenntnis wrote:Kome god je preskupo neka ide kod ovog iz "Svecke" na Tai Chi.. :D

Prvi cas dzaba a uz tok poklon paketic.. :D
imas deset posto od zarade za ovo. a moze da te vodim na muziku i meso na bazene, to je pravo dijasporski i niskokaloricno.
:D

pecenje..yeah... :D plus zaliti pivom..uff..znas koja sam dama.. :D :D
proteini i ugljikohidrati.
:D :run: :bih:
ProbuseniDolar

#56 Re: Novi Fitness Centar

Post by ProbuseniDolar »

Par pitanja ...

1. Da li postoje fitnes i BB licencirani treneri?
2. Da li postoji nutricionist?
3. Da li postoji prva pomoc?
4. Da li su u cijenu ukljuceni sauna, masaza, dzakuzi ... ?

Jedino uz sve potvrdne odgovore bih dao tolike pare . Mada sumnjam da je ista od ovoga dostupno ... :-D
maxell_sarajevo

#57 Re: Novi Fitness Centar

Post by maxell_sarajevo »

Zivio fitness centar Mojmilo 30KM mjesecno zeljeza ima koliko zelis :mrgreen:
Jara

#58 Re: Novi Fitness Centar

Post by Jara »

ne upratih sve...
Moze li se u bazen bez pretplate, ono odes kad zelis i platis ulaz? Ako da, pošto je?
Gdje to ima taj či?
edin_Basket

#59 Re: Novi Fitness Centar

Post by edin_Basket »

mozes u teretanu u centralu preko puta nekog bazena
tai chi drzi neki zajebani lik, zovu ga calme, nosa kracu trenerku, trci po alipasinom, do otoke, pa se onda vrati nazad do vilsa. Kad sve to zavrsi trci do vrela bosne. Dole je za 5 minuta, nasloni se na vehabiju, isteze se i jede pecene dvd, a ova neka nova zemska znaci da napravi dobro pecenje za 1500KM, eto, to sam ja skonto
karanana

#60 Re: Novi Fitness Centar

Post by karanana »

meni nije jasno koja je razlika izmedju clanarine od 250 maraka i fitness clanarine od 1200 maraka. sta dobijem za clanarinu od 250 maraka?
MELBOURNE_SARAJEVO

#61 Re: Novi Fitness Centar

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

[quote="karanana"]meni nije jasno koja je razlika izmedju clanarine od 250 maraka i fitness clanarine od 1200 maraka. sta dobijem za clanarinu od 250 maraka?[/qu te

pa da bi postao clan platis 250 marona a stim neces nista moci i u fisu je tako a i u zetri u vecini teretana je tako a onda platis jos extra da bi koristio bazen, saunu i teretanu
callmethebreeeze

#62 Re: Novi Fitness Centar

a mozel' se samo platiti clanirana, bez da se daje ostatak? onda bi se insan mogao faliti po gradu da je clan najzajebanije teretane, a nista ne bi slagao.
:D :run: :bih:
Jara

#63 Re: Novi Fitness Centar

Post by Jara »

to je kao upisnina, je l?
MELBOURNE_SARAJEVO

#64 Re: Novi Fitness Centar

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

Jara wrote:to je kao upisnina, je l?
da tako je :thumbup:
karanana

#65 Re: Novi Fitness Centar

Post by karanana »

i ja mislim da cu samo dati 250 za clansku karticu, tek da mogu reci da sam clan. ionako znam da ne bih otiso 3-4 puta u godini da bildam koliko sam lijen, tako da cu uzeti samo ovu clanarinu. mozda imaju kafic u tom novom cudu pa cu se tamo vrtiti i probati pokupiti trebe koje dolaze i odlaze sa fitnesa.
RIZVA

#66 Re: Novi Fitness Centar

Post by RIZVA »

ima dzabaluka trenirati i u sali centra "king fahd",sprave nove,kvalitetne,samo treba ispuniti aplikaciju u centru i gargaj
ja.neron

#67 Re: Novi Fitness Centar

Post by ja.neron »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Uclanio sam se u novi fitness centar preko puta centrala i samo mogu reci ..napokon nesto wow u nasem gradu ostao sam bez texta kad sam usao,nesto sto je ovom gradu falilo i te kako i eto ga...Jeste zara za nase uslove ali za pare koje platis vrijedi definitivno....Iznenadio sam se sinoc koliko je djevojaka bilo puno vise nego muskaraca :D :D :D
a Dijana na fitnesu nije loša ha ha ;-) ;-) ;-)
ja.neron

#68 Re: Novi Fitness Centar

Post by ja.neron »

Code: Select all

1. Da li postoje fitnes i BB licencirani treneri?
postoji Dijana ova što radi tamo na fitnesu ima licencu
Krigla_Sa

#69 Re: Novi Fitness Centar

Post by Krigla_Sa »

Sjoooo cijene :-) Dodje li i Beckham tamo da trenira :)
:run:
Panthera

#70 Re: Novi Fitness Centar

Post by Panthera »

Svaki veci grad u zapadnoj hemisferi ove nam lijepe zemlje ima ovakve centre i treba ih pozdraviti.
Ovo nije za sportiste, nije ni za neku pretjeranu relaksaciju, razlog postojanja je pokazivanje socijalnog statusa i neka vrsta socijalnog povezivanja na shatro zdrav nacin...trendovsko sranje..ali sigurno bolje od cigareta rakija droga a vjerovatno i besposlicarskih kafa..

E sad hocete pravi sport...ovo nije izbor...
Cure hocete da se utegnete...zetra aerobiok tai bo pilates trcanje planine skijanje plivanje sex zdrava hrana baci cigarete alkohol i sva sranja etc...

Muski hocete sport klubova i sportova ko u prici i tu cete upoznati pravu raju..a ako nisi frajer ma nece ti ni taj centar pomoc...

A te shatro mace sto dolaze u excluzivni centar su tu iz jednog razloga...da budu vidjenje i eventualno nadju sponzora...kakv sport ba.com shminke i lakova na njima ko za tv kamere da se spreme, oprema obicno hebozovnih pink boja (ili trendovskih) i hajd se ti sad oznoji... :lol: :lol: :lol:

Sad sarkazam na stranu, meni je drago stho se otvorilo ovakvo jedno mjesto i stho je ovaj bosansko vele selo bar malo osvjezeno pa makar i ovakvom iluzijom...

Ipak imam bar 100 ako ne i 1000 boljih nacina da potrosim 1500 + tri puta toliko\, stho treba da bi bio "inn" na takvom mjestu...za pocetak masaze, oprema za sve sportove kojim se bavim, putovanja, zabava, bazeni skijanjae....ma hajde
kEN0

#71 Re: Novi Fitness Centar

Post by kEN0 »

elmer wrote:Pa nereče koliko love košta mjesečna članarina ?

Koliko je skupo za naše uslove ?

Ma na kraju kad sve sabereš bitno je da ima dovoljno gvožđa, a žene ionako samo smetaju kada treniraš odvlače pažnju :-D
bas , samo smetaju!

a ove cijene su preskupe, mislim ako ces trenirati dovoljno je 15tak sprava i zeljeza i niko ti ne treba ... ha ja, a to imamo na vilsonovom setalistu za 40km ;]
campa_xxx

#72 Re: Novi Fitness Centar

Post by campa_xxx »

Ja sam cuo da je ona Hana animator gore :lol: :lol: :lol: :lol:
nokia6170

#73 Re: Novi Fitness Centar

Post by nokia6170 »

evo vam informacija iz prve ruke friska od veceras:

dakle upisnina je 250 KM koja se odmah placa,a potom se potpisuje ugovor na godinu dana sa mjesecnim obrocnim otplatama po 120 KM..putem naloga u banci.

u tu cijenu je uracunato non stop koristenje svakim danom: bazen, sauna i fitness sala. Masaza nije uracunata.

dakle jeste mozda skupo ovako kad se odmah gruhne cifra...medjutim otidjite na terme jednom sedmicno to vas dodje vec 5o-tak maraka, pa plus da idete u teretanu to je isto oko 50-70 KM, pa plusa sauna....tako da tom racunicom se isplati uzeti ovo...pogotovo za one koji se aktivno bave fitnesom i zele pun ugodjaj sve na jednom mjestu.

a da je sminka unutra, to jeste. dakle, znate vrlo dobro za sta placate 120 KM. sad jel do faljenja drugima ili sminkanja i proseravanja...objekat ispunjava sve svjetske kriterijume.

p.s. i upravu je onaj sto rece da ima vise zena..i to pravo finih zena:) da li su tu da animiraju ili privuku ja ne znam, al neka ih:)
Chairman

#74 Re: Novi Fitness Centar

Post by Chairman »

Koliki je bazen i mogu li se dionice kvalitetno plivati? Dubina, duzina sirina?
Baltazar_khan

#75 Re: Novi Fitness Centar

Post by Baltazar_khan »

Jel može neko izbaciti kakve fotografije unutrašnjosti, sprava i tih ostalih fazona, da vidimo kako izgleda to sve?
Post Reply