ja nisam rrekla vidi Zlatku nosa, ali ne vidim niti jedan jedini njegov rezultat, pa da kažem, e vala baš znam da bi nam bilo dobro. Njegov vrlii prijatelj Selver Oruč kojem je dao zemlju gdje je stigao ima pola radnika neprijavljenih, zulum pravi i nikom ništa. Od mojih poreza se plaća FTV koja je njegova skoro vlastita agencija. Sjedio je cijeli rat u ulici Mehmeda Spahe, u tuđem stanu, odakle mu sad vile i nekoliko stanova? Da li je platio porez i kako ih je zaradio? Za naše prilike imam dobru platu (u privatnoj firmi i pod pritiskom svakodnevnih rezultata), pa sam jedva kupila stan na kredit. O alžirskoj grupi sad i neću. I kako da ne mislim da bi bilo gore? Imao je dvije godine vlasti, pa kaže da je kriv koalicioni partner za to što ništa nije uradio. Sutra bi mu bio kriv predhodnik i loše nasljeđe, a kineski gigant neprijavljenih radnika bi vjerovatno ušao i u moj stan a ne bi plaćao hipoteku. MOjne, bolan, te šuplje, pa nismo kreteni da ne vidimo, i nije to vidi Zlatku nosa, nego vidi Zlatku obraza, kojeg nema. Vama kad se daju argumenti za Zlatka, vi ih jednostavno preskočite i nastavite pjesmu da je narod lud, a Zlatko dobar, pošten i lijep

. Kada budete ovdje imali Zapatera čija je partija prije pobjede smijenila dva predsjednička kandidata zbog jako malih aferima, koji živi u stanu i školuje djecu u državnoj školi, javite se i niko vam neće reći ništa za komunjare. Ali imate čovjeka koji ostavku kao moralni čin ne poznaje niti priznaje niti sporvodi. Prije je bar nudio kad izgubi, sad je i to prestao