Bradavice (na rukama)
Moderator: anex
-
miki27A
#51 Re: Bradavice (na rukama)
Ja sam imala jednu bas na desnom kaziprstu, izmedju prvog i drugog zglavka, s unutrasnje strane, i smetalo mi je kad sam pisala (a pisala sam puno jer na FF prof vjeruju samo u diktiranje). Dojadilo meni, odem dermatologu gore na Kosevo i doktorica genij mi prvo proba spaliti, a usput joj sklizne taj neki instrument uzareni i zakaci me i pored nokta desnog. Naravno da nije nista rekla, nije se rijesila bradavice jos je samo i uspjela da mi je rasiri na drugo mjesto (bradavice su zarazne, pa vi vidite, a na rukama se najcesce pojavljuju nakon rukovanja sa osobom koja ih ima). Na kraju odem u opstu bolnicu, kod dr. Dujse, on fino zabije iglu u korijen prsta, da lokalnu anesteziju i iskruzi cijelu bradavicu, tri konca, dvije sedmice i evo vec 3 godina kako se nije vratilo. Nigdje drugo nisam imala bradavica.
- Beči
#52 Re: Bradavice (na rukama)
Hahahahahahahahahaha e vidiš , mislila sam da samo ja to radila sa noktaricom..IlijaLadin wrote:ja evo koristim warzin.
par dana, ali ne vidim pomak... dugo vremena sam, kako siječem nokte, onako 'obradio' i bradavicu na kažiprstu lijeve ruke. dosadilo mi...
sad nešto kontam da je sasiječem noktaricom i onda preko nanesem warzin... možda bi bilo efikasnije
Inače imala sam jednu na dlanu , dok nisam kupila warzin pokušavala sam sa noktaricom , međutim svaki put bi nova narasla , ali kad sam je sasjekla i stavila preko warzin uspjelo je
- Michun
#53 Re: Bradavice (na rukama)
Joooj, sto se igrate...rak koze da dobijete.
Bradavica je virus koji nosite u tijelu i ne mozete ga odsjeci
Koristite kreme, idite na spaljivanje i sl.
Bradavica je virus koji nosite u tijelu i ne mozete ga odsjeci
Koristite kreme, idite na spaljivanje i sl.
- Irm@
#54 Re: Bradavice (na rukama)
vidjela sam neki dan reklamu za neki proizvod koji smrzava bradavice Wartner se zove..pa eto ako moze nekome pomoci super 
- zeleni xy
#55 Re: Bradavice (na rukama)
Najbezbolnije i najefikasnije uklanja bradavice biljka "Rosopas", nekoliko dana nanositi "žuti" sok iz biljke na bradavice i sigurno nestaju i nikad se ne vraćaju.
Lijepo u prirodu izaći, pronaći biljku i presaditi je u vazu pa na balkon da je na dohvat ruke.
Lijepo u prirodu izaći, pronaći biljku i presaditi je u vazu pa na balkon da je na dohvat ruke.
- Tranquilizer
#56 Re: Bradavice (na rukama)
warzin ne radi, bar kod mene, mazano jedno 2 mjeseca i ništa

- neprilagodjena
#57 Re: Bradavice (na rukama)
Pa odete kod doktora i pitate da vam ih sprzi
(sem ako su na licu i ocnim kapcima i jeziku) bolje nego da ih mazete svim i svacim i na kraju opet nista.
-
SarajevoBH
#58 Re: Bradavice (na rukama)
smiju li se prziti bradavice na licu,tacnije kod nosa?
- adda_sa
#59 Re: Bradavice (na rukama)
gdje je kupila taj warzin?roki wrote:kupi sebi Warzin 10ml.Djevojka mi je sa tim mazala bradavicu na ruci i za mjesec dana je potpuno nestala a bila je povelika
- decko_sa_kovaca
#60 Re: Bradavice (na rukama)
Ja sam imao malo vecu bradavicu na kaziprstu. Koristio sam Acetocaustin. 0,5 ml te otopine je 21 km ,meni je uklonilo bradavicu za nesto vise od mjesec dana
-
kudrilo
#61 Re: Bradavice (na rukama)
Vidim da nije tema toliko aktivna, ali haj
Uglavnom, ja sam imao prije par godina bradavicu na prstu i nema šta joj nisam radio, mazao je, luk stavljao, stvarno nema šta nisam. U to vrijeme sam znao i gluposti raditi kad mi dosadi, pa sam je onda ja znao rezati, čupati i sl. Uglavnom, spala je (mislim od one medne rose), nakon toga se pojavio kao neki mali plik, ali on ne raste i miruje,dakle već par godina mi na tom mjestu stoji kao neki plik, ili možda bolje rečeno neka vrsta ožiljka.
Da li vi imate ikakve tragove na mjestu gdje su vam bile bradavice, ili ste imali sličnu situaciju?
Uglavnom, ja sam imao prije par godina bradavicu na prstu i nema šta joj nisam radio, mazao je, luk stavljao, stvarno nema šta nisam. U to vrijeme sam znao i gluposti raditi kad mi dosadi, pa sam je onda ja znao rezati, čupati i sl. Uglavnom, spala je (mislim od one medne rose), nakon toga se pojavio kao neki mali plik, ali on ne raste i miruje,dakle već par godina mi na tom mjestu stoji kao neki plik, ili možda bolje rečeno neka vrsta ožiljka.
Da li vi imate ikakve tragove na mjestu gdje su vam bile bradavice, ili ste imali sličnu situaciju?
- vjesticanametli
#62 Re: Bradavice (na rukama)
krio zakon ha terapija ha kuhinja idi doktoru koji radi sa tecnim azotom
http://www.stetoskop.info/Krioterapija- ... ontent.htm
sprzi i zavrsi
http://www.stetoskop.info/Krioterapija- ... ontent.htm
sprzi i zavrsi
- p206
#63 Re: Bradavice (na rukama)
zna li neko gdje ima kupiti ovaj Warzin? prije nekih 10-ak godina mi je pomogao, a sad ga nema nigdje u apotekama po Sarajevu