a evo ga maji hrcak..Dobro i nije maji ali je razlicit. Vidis mu usiju i nosa:

Moderator: anex

Koliko se ismija. Kaze, pusti neku nesto ma bjezi to je glavno mojne pokusavati da definiras u momentima kad krene navala inace mozes se probuditi na podu par sati kasnije ...botanicar wrote:a po nogicama bi i zakljucio da je kineski hrcak....ako nema crnu krestu preko ledja nije........a imam istogzenka je ...nekad kad je uzmem gnjavim prepadnem stavim u dodir s drugim hrckom il nesto sl kad je jace stisnes pusti neku neznam ni ja sta je...al to smrdiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
pazi se toga
Starac_Foco wrote:Mora da je pufnica rezultat intenzivnog druzenja tate praseta i mame hrckice...
Ljubav ne poznaje granice...
Mushu wrote:Starac_Foco wrote:Mora da je pufnica rezultat intenzivnog druzenja tate praseta i mame hrckice...
Ha ha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idemo ga kupiti zlato moje, samo reci gdje i kad?
Hrchci nisu bas brzi kao sto zamisljas. Mozda si ih malkice pomijeshao sa mishevima koji znaju biti brzi kao metak. Hrchci nece bjezati i obicno se ne otimaju. Moj prastari hrcak nije bjezao nego bi samo njuskao okolo i obozavao je zavlaciti se izmedju jastuka (imitacija tunela). Naravno, morash biti pazljiv da ne sjednes na njega i ne napravish palacinku. A najsladji su kada pocnu trpati hranu u vrechice na obrazima, pa se napushu. Kada malo bolje razmislim...jos su sladji kada grickaju hranu i koriste one malecke shapice koje lice na ruke. Inace ih mozes vrlo lako uzeti u ruku, a vidjala sam kako ih drze za kozu na vratu, mada se meni licno takvi hvatovi ne svidjaju.Ma salim se... ljubomoran sam sto i ja nemam sta tako, sladak stvor skroz, ne mozes ga ni uslikati koliko je u pokretu. To srce kuca jedno 200 puta u minuti. Zato i ne mogu da zive duze od par godina. Nego meni ovo nije jasno. Ako nema repa - kako ga uhvatis da ga uzmes u ruku? Ili izvadis iz kaveza, ili sta ja znam? Kad je ovako malo a vizljasto. Za sta se hvata/drzi? Ili se mora pripitomiti malo, da ne bjezi? Ali opet, ako je malo ovako nema sanse da se ne plasi kad trebas da je uzmes u ruku... ne znam kako pitomo da je.
A gdje? Ja bih ga kupila..E samo da ti onako off javim da ce onaj mali perzijaner izgleda kod mene...Aj majko ne mogu da im odolimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..Tacno me treba upucatikockica_kockica wrote:Mushu wrote:Starac_Foco wrote:Mora da je pufnica rezultat intenzivnog druzenja tate praseta i mame hrckice...
Ha ha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danasodmah....
vidi ih kako su sjaaaaatkiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
luciferino wrote:Hrchci nisu bas brzi kao sto zamisljas. Mozda si ih malkice pomijeshao sa mishevima koji znaju biti brzi kao metak. Hrchci nece bjezati i obicno se ne otimaju. Moj prastari hrcak nije bjezao nego bi samo njuskao okolo i obozavao je zavlaciti se izmedju jastuka (imitacija tunela). Naravno, morash biti pazljiv da ne sjednes na njega i ne napravish palacinku. A najsladji su kada pocnu trpati hranu u vrechice na obrazima, pa se napushu. Kada malo bolje razmislim...jos su sladji kada grickaju hranu i koriste one malecke shapice koje lice na ruke. Inace ih mozes vrlo lako uzeti u ruku, a vidjala sam kako ih drze za kozu na vratu, mada se meni licno takvi hvatovi ne svidjaju.Ma salim se... ljubomoran sam sto i ja nemam sta tako, sladak stvor skroz, ne mozes ga ni uslikati koliko je u pokretu. To srce kuca jedno 200 puta u minuti. Zato i ne mogu da zive duze od par godina. Nego meni ovo nije jasno. Ako nema repa - kako ga uhvatis da ga uzmes u ruku? Ili izvadis iz kaveza, ili sta ja znam? Kad je ovako malo a vizljasto. Za sta se hvata/drzi? Ili se mora pripitomiti malo, da ne bjezi? Ali opet, ako je malo ovako nema sanse da se ne plasi kad trebas da je uzmes u ruku... ne znam kako pitomo da je.
Predlazem da krampusu poklonimo jednog hrckica prije nego sto mu srce pukne od ljubomore.
danasMushu wrote:Ha hakockica_kockica wrote:[quote="MushuMora da je pufnica rezultat intenzivnog druzenja tate praseta i mame hrckice...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()