Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post Reply

Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP-a (ne glasaju oni koje SDP nikako ne interesira)

SDP je moj izbor bez obzira na Lagumdziju
79
58%
Glasat cu za SDP kad Lagumdzija ode (sa pozicije predsjednika)
49
36%
Ako Lagumdzija ode necu vise Glasati za SDP
8
6%

Total votes: 136

klixober

#51 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by klixober »

Vozdra raja wrote:
Gandalf wrote: Hiljade razloga će naći da ne glasaju za SDP a niti jedan valjan zbog čega stalno izabirati nacionaliste .
Jal nacionalisti jal komunisti, isti djavo! Isto govno samo drugo pakovanje! :wink:
Image
Vozdra raja :-)

#52 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by Vozdra raja :-) »

Onda ti gledaj 60 Minuta, e to ti je reci objektivnost i istinoljubivost! :D
nigdje.nikog

#53 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by nigdje.nikog »

komeba wrote:
nigdje.nikog wrote:
komeba wrote:@nigdje.nikog za koga ces glasati?
Ne, necu glasati za nacionalnu stranku kako to "bihac_4_ever_lagumdzija" pretpostavlja.
Jednostavno ne glasam vec godinama ni za koga i znacajno povecanje broja nas politickih apstinenata jasno sve govori.
Ne pitam za koga neces glasati,nego za koga ces..
Jeste dosadni...
Nije bitno za koga cu ja glasati, pitanje je

KAKVA JE TO STRANKA KOJA SE ZBOG JEDNOG COVJEKA ODRICE TRECINE CLANSTVA !?!?!

ah da, zaboravio sam, slogan je "ZA COVJEKA!"
klixober

#54 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by klixober »

Kako nije bitno...bitno je,bitno.U anketi svakako glasaju i ljudi koji vec imaju svoje stranke,ali biraju opciju 2,jasno zasto.Ljudi koji su osnovali SDU i NS sada trebaju da guraju svoje stranke i da se prestanu baviti sdp-om.Odlucili su,napravili taj korak,osnovali sopstvenu stranku,sada to neka guraju do kraja...
mostarac

#55 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by mostarac »

nigdje.nikog wrote:Ja se izvinjavam, nisam maloprije dobro izracunao.

Ako je (kako stvari stoje u ovom momentu) 68% stalno uz SDP a 29% ce se prikljuciti ako Lagumdzija ode, to znaci da:
- stranka s njim na tronu gubi 30%, odnosno
- dobiva 43% njegovim silaskom s trona!

Ovo su bogami ozbiljni indikatori !

Ali za ozbiljnu stranku.
u tih 30 % moras ubrojati i one koji ce glasati za ostale stranke i koji nikad nece glasati za SDP pa da je predsjednik ne znam ko, jer ovo nije forum ljudi naklonjenih SDP-u, nego opsti forum i svi oni koji nece glasati nikad za sdp izabrali su ti opciju 2 tako da ti je racunica skroz pogresna jer da bi imao makar malkice relevantno istrazivanje trebao si dodati i opciju "nisam glasac sdp-a".
Moze se reci da sdp gubi 10% glasaca zbog Lagumdzije sto jeste mnogo, al svakako da SDP-u ulica nece smjenjivati predsjednika. Eto ti glasaci imaju sad priliku da izaberu nasu stranku pa cemo viditi kako ce da biraju. Suplja je prica da neko nece da glasa zbog Lagumdzije, a pogotovo je suplja na lokalnim izborima.
Mislim da si ciljano postavio anketu da udaras po Lagumdziji i SDP-u a pogotovo sto je anketa postavljena tako da rezultati ne mogu biti drugaciji i usmjerena je totalno u jednom pravcu.
Danas je u Mostaru Zeljko Komsic rekao odlicno. Ljudi ne trosite se i nista vise ne objasnjvajte. Kome 18 godina nije bilo dovoljno da shvati zasto treba da glasa i zbog cega treba da glasa na izborima i zasto je SDP jedina ozbiljna alternativa i zasto bas SDP-u dati glas onda taj nece skontati ni dalje.
Dakle SDP je problem, a Lagumdzija je zrtva te funkcije. Sutra da Zeljko dodje na Zlatkovo mjesto avaz bi poceo da ga naziva ustasom i cetnikom i mrziteljem bosnjaka, dnevni vecernji list bi ga nazivali balijom i turcinom isto kao i nezavisne novine i glas srpske, sto znaci da nije problem ni u Zlatku Lagumdziji ni u Zeljku Komsicu, problem je u SDP-u kao alternativi ovim banditima koji preko svojih medija blate funkciju SDP-a. Sutra da Zlatko ne bude vise predsjednik SDP-a niko ga ne bi spomenuo, ali bi zrtva bio novi predsjednik jer bitno je drzati SDP pod vodom, a predsjednik je personifikacija partije i on dodje nesto kao kolateralna steta u obracunu bandita i mafije sa SDP-om.
Ko to do sada nije vidio i shvatio ni bog dragi mu ne moze pomoci.
kakav lagmudzija kakvi bakraci. on je najmanji problem
nezavisni

#56 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by nezavisni »

nigdje.nikog wrote:
... a uz to se odrice i velikog broja potencijalnih glasaca! Fakat cudno!
mostarac

#57 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by mostarac »

nigdje.nikog wrote:
komeba wrote:
nigdje.nikog wrote: Ne, necu glasati za nacionalnu stranku kako to "bihac_4_ever_lagumdzija" pretpostavlja.
Jednostavno ne glasam vec godinama ni za koga i znacajno povecanje broja nas politickih apstinenata jasno sve govori.
Ne pitam za koga neces glasati,nego za koga ces..
Jeste dosadni...

Ovo ti je suplja totalno i kome ga bola ti valjas? Mislis li ti da je neko budala? Pa ovdje imas masu ljudi koji ni u ludilu ne bi glasali za SDP i naravno glasali su za opciju 2. De nadji zivota ti forum sa malo manjim IQ u njegovih clanova pa mu prosipaj ovakve supljake. Cuj trecine clanstva. Pa nije ti ovo grupa SDP na facebook pa da mozes reci evo svi su socijaldemokrati. Na ovom forumu imas bar 6-7 fasista sa certifikatom i oni su ti glasali za opciju 2, a taj ne bi glasao za SDP da mu pistolj na celo prislonis. zato ne obmanjuj ljude i da ti se obratim na tvoj nacin

KAKAV SI TI COVJEK KAD SVJESNO ZELIS LJUDE DA NAPRAVIS BUDALAMA I LAZES IH U LICE I JOS MISLIS DA ONI TO NE VIDE?
cyprus

#58 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by cyprus »

Ja nemam ništa posebno protiv Lagumdžije.
nezavisni

#59 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by nezavisni »

mostarac wrote:

Ako je (kako stvari stoje u ovom momentu) 68% stalno uz SDP a 29% ce se prikljuciti ako Lagumdzija ode, to znaci da:

Ali za ozbiljnu stranku.
u tih 30 % moras ubrojati i one koji ce glasati za ostale stranke i koji nikad nece glasati za SDP pa da je predsjednik ne znam ko, jer ovo nije forum ljudi naklonjenih SDP-u, nego opsti forum i svi oni koji nece glasati nikad za sdp izabrali su ti opciju 2 tako da ti je racunica skroz pogresna jer da bi imao makar malkice relevantno istrazivanje trebao si dodati i opciju "nisam glasac sdp-a".
Moze se reci da sdp gubi 10% glasaca zbog Lagumdzije sto jeste mnogo, al svakako da SDP-u ulica nece smjenjivati predsjednika. Eto ti glasaci imaju sad priliku da izaberu nasu stranku pa cemo viditi kako ce da biraju. Suplja je prica da neko nece da glasa zbog Lagumdzije, a pogotovo je suplja na lokalnim izborima.
Mislim da si ciljano postavio anketu da udaras po Lagumdziji i SDP-u a pogotovo sto je anketa postavljena tako da rezultati ne mogu biti drugaciji i usmjerena je totalno u jednom pravcu.
Danas je u Mostaru Zeljko Komsic rekao odlicno. Ljudi ne trosite se i nista vise ne objasnjvajte. Kome 18 godina nije bilo dovoljno da shvati zasto treba da glasa i zbog cega treba da glasa na izborima i zasto je SDP jedina ozbiljna alternativa i zasto bas SDP-u dati glas onda taj nece skontati ni dalje.
Dakle SDP je problem, a Lagumdzija je zrtva te funkcije. Sutra da Zeljko dodje na Zlatkovo mjesto avaz bi poceo da ga naziva ustasom i cetnikom i mrziteljem bosnjaka, dnevni vecernji list bi ga nazivali balijom i turcinom isto kao i nezavisne novine i glas srpske, sto znaci da nije problem ni u Zlatku Lagumdziji ni u Zeljku Komsicu, problem je u SDP-u kao alternativi ovim banditima koji preko svojih medija blate funkciju SDP-a. Sutra da Zlatko ne bude vise predsjednik SDP-a niko ga ne bi spomenuo, ali bi zrtva bio novi predsjednik jer bitno je drzati SDP pod vodom, a predsjednik je personifikacija partije i on dodje nesto kao kolateralna steta u obracunu bandita i mafije sa SDP-om.
Svasta! Ako neko poslije toliko poraza SDP-a misli da je problem u narodu onda svaka cast. Ako moj potencijalni glas SDP-u nije vazan, onda bas i mene briga za SDP. Rezultati su, u svakom slucaju, najbolje mjerilo.
mostarac

#60 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by mostarac »

nezavisni wrote:
mostarac wrote:

Ali za ozbiljnu stranku.
Svasta! Ako neko poslije toliko poraza SDP-a misli da je problem u narodu onda svaka cast. Ako moj potencijalni glas SDP-u nije vazan, onda bas i mene briga za SDP. Rezultati su, u svakom slucaju, najbolje mjerilo.
Ja mislim da je ovdje zeljko 200% u pravu iz sljedecih razloga

1. I ptice na grani znaju stavove SDP-a o svim, apsolutno svim pitanjima u ovoj zemlji koje se ticu njene buducnosti i buducnosti njenih gradjana i sve to je ponovljeno 100 puta
2. Ako je nekom lijepo sa ovima onda SDP tu ne moze nista
3. Pitanje je sta ti ocekujes da ti SDP prica i objasni jos jer SDP je postao papagaj i ponavlja se sto sa programima sto sa faktima i rezultatima, sto sa ukazivanjima na postojece stanje
4. Ja stvarno vise ne razumijem i ne shvatam sta SDP vise treba nekome da objasnjava i sta vise nekome nije jasno po pitanju SDP-a jer SDP je potpuno jasno i crno na bijelo iznio stavove o svemu sto se dogadja u drustvu Bosne i Hercegovine i mislim da nikoga nema kome je to nepoznato
5. Ako i nakon 18 godina covjek ne moze da shvati da put sa tri nacionalna tora ne vodi nigdje i put u kojem je nepotizam i kriminal glavna smjernica, kako onda tom covjeku objasniti, kako, jer ako neko ne zeli da cuje i ne zeli da slusa onda ti apsolutno nemas nikakve sanse da mu objasnis
6. Tipican primjer mostara je taj da se svi kunu u jedinstven grad, al kad dodju izbori svako izabere svoj tor. Kako nekome ko i pored svega opet glasa za torove objasniti da torovi nisu put do jedinstvenog mostara? Nikako, apsolutno nikako.
7. Ako ti mislis da je buducnost tebe i tvoje djece u drzavi obiljezenoj nacionalnim torovima, drzavi u kojoj ni cenifa nije jedinstvena, u drzavi u kojoj je avaz najjaca novinska kuca, u drzavi u kojoj su invalidi najtrofejniji sportisti, u drzavi u kojoj je normalno da premijer kaze da on zna da je kupio stan zakonski, al ne zna kako, u drzavi u kojoj imas tri predsjednika, u drzavi u kojoj himna nema rijeci, u drzavi sa 14 vlada... onda ti bujrum imas izbor i glasaj za ove sto su do sada vladali ili nemoj nikako glasati sto ti dodje na isto.
Last edited by mostarac on 29/09/2008 02:04, edited 1 time in total.
klixober

#61 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by klixober »

nezavisni,ti mora da pravo dobro zivis i da ti je lijepo ovdje,kad je Lagumdzija problem i jedini razlog zasto neces glasati za SDP :-)
Ja u te price vise ne vjerujem...imao sam takva dva primjera,dva prijatelja s kojima sam se godinama svadao jer su glasali za SDA.Kleli su se u sve i svasta da bi glasali za SDP,ali im je samo Lagumdzija mrzak i radi njega nece...hvalili su uvijek sve koji se suprostavljaju Lagumdziji,ali...osnovao se SDU,ja ocekujem od njih fa glasaju za SDU,ali ne...nastavili da glasaju za SDA..sada se osnovala NS i napokon sam ocekivao da ce glasati NS obzirom na njene osnivace koje su uvijek hvalili...ali jedan prijatelj mi rece da nece glasati za NS jer ga je Bojan Bajic razocarao(nije me ni zanimalo koji su razlozi jer znam da je suplja),a drugi kaze da nece glasati za NS zbog Fdila Sere :lol: :lol:
Od tada vise apsolutno ne vjerujem ljudima kada kazu da bi glasali za SDP da nema Lagumdzije jer znam da je to samo izgovor.
nikad_izvini

#62 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by nikad_izvini »

xy2000 wrote: Mislim da je maliciozno ljude nazivati idiotima, pogotovo zato jer se mišljenjem ne slažu s tobom, a zbog takvih stavova rukovodstva (eliminisati sve koji ne razmišljaju identično), tj. Zlatka L. i njegovih klimoglavaca, SDP je sletio sa 300 000 na 120 000 glasova. U pravu si za Švedsku-to je uređena zemlja, tamo bi lider tipa Lagumdžije, odavno, tj. nakon prvog izbornog debakla, podnio neopozivu ostavku i prestao se baviti politikom (vidjeti pod socijalisti Francuske i socijaldemokrati Danske). Smiješna je tvrdnja da je SDP jedina građanska stranka koja može napraviti koliko-toliko normalnu državu. Niko ovdje ne može napraviti državu normalnom, SDP je imao vlast na svim nivoima, pa ja ne vidim da je i tada bilo išta normalno u ovoj državi. Simpatije, stranačko članstvo ili glasačko opredjeljenje nisu argumenti, već emocije, a emocijama se država ne može izgraditi, nego samo radom, radom i radom...
SDP je je izgubio cijelih 180.000 glasova zbog Zlatka i njegovih klimoglavaca :D :D :-D :-D

-Raja je glasala za SDP zbog toga što nije htjela da glasa za SDA i time ih kaznila.
-Drugi razlog "gubljenja" glasova je AVAZ/Fahro kampanja pro i contra.Činjenica je da Fahro može bez ikakvih problema da uvede na BIH, na velika vrata, Miroslava Miškovića-prvog Slobinog biznismena i finansijera.Niko se nije počešao.Ako to mogu, a mogu, mogu da im skinu 50.000-ak hiljada glasova glat.Ovo ostalo je glasalo za SDP samo zašto što nije HTJELO da glasa za SDA.
-Treći razlog je izručenje alžirske grupe i opet je Avaz u pitanju.To što je ministar policije bio Harisov čovjek, to što je 7-8-9 stranaka bilo na vlasti, to što su ameri postavili ULTIMATUM(koji se kao nije smio uzeti u obzir)nije smetalo našem glupom narodu da uz čitanje Avaza skonta da su "svi oni isti", al da su ove komunjare izručile alžirce.
nezavisni wrote:A mene bi zanimalo odkud nekom pravo da mene (a i druge) naziva idiotom samo zato sto smatram da bi SDP bio bolji bez Lagumdzije? I jos bi me zanimalo kako ja (kao stranacki neopredjeljen) mogu glasati za stranku cije su pristalice toliko agresivne da na bilo kakvu kritiku ili pomen neke druge opcije odmah vrijedjaju? I jos me zanima, ako je ideja jedina vazna, a ne ljudi (kao sto to ovdje neki tvrde), zasto je onda problem sto neki ljudi glasaju za SDA (ili SBiH ili nesto trece) zbog ideje? Po cemu je to jedino i iskljucivo ideja SDP-a prava, a sve ostale lose? I kako to da za Lagumdziju nije problem agresivnost, bahatost (i svasta nesto), a npr. kod Dodika je to problem? I jos, ako je jedino ideja socijaldemokratije ono sto valja, zasto onda ne glasati za SNSD, pa i to je socijaldemokratska stranka, zar ne?
:roll: :roll: Još da si upućen, to bi baš bilo lijepo.Oni imaju socijaldemokratiju samo u nazivu ;-) Pročitaj malo prije nego što se počneš provaljivati :D
Nagradno pitanje: jel snsd u uniji socijaldemokrata, jel ih oni priznaju :?:

Ovi upućeni komentatori su mi najjači :skoljka:

nigdje.nikog wrote:
Ne, necu glasati za nacionalnu stranku kako to "bihac_4_ever_lagumdzija" pretpostavlja.
nigdje.nikog wrote:
Jeste dosadni...

Jel ne glasaš ili nije bitno ;-) Bitno je, jer ako ne glasaš automatski si dao glas SDA-ZaBiHga BiH.Znači, više si ti i takvi kao ti krivi za stanje u BiH od Lagumdžije.
Ako pak glasaš, onda lažeš, nisi SDP-ovac i postavlja se pitanje zašto si pokrenuo temu.Kako god, ne valja.Dobro neko primjeti, nađi malo "gluplji forum" :skoljka:

Čuj odriču se trećine glasača :skoljka: :skoljka: :Nije nebuloza, nije nebuloza :run:
nikad_izvini

#63 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by nikad_izvini »

nezavisni wrote: Svasta! Ako neko poslije toliko poraza SDP-a misli da je problem u narodu onda svaka cast. Ako moj potencijalni glas SDP-u nije vazan, onda bas i mene briga za SDP. Rezultati su, u svakom slucaju, najbolje mjerilo.
Moram još jednom da repliciram.Nije problem u narodu al ti Mišković kupuje nekretnine i posluje po Sarajevu a Slobin čovjek :roll: Nije problem u narodu a cijene hrane ko u BEČU a narod šuti :-) Nije problem u narodu al nema domaće proizvodnje i kutija Ronhila ti jeftinija u BiH nego u HR :?: Nije problem u narodu al biraju političare koji im mrtvi hladni kažu da je nafta poskupila tako drastično zato što država ima naftnih rezervi za oko 5-10 DANA :shock: Nije problem u narodu al normalno prihvata da nam je propao ENERGOPETROL(jedina kompanija takve vrste u REGIJI, ako ne i u svijetu) :D
Kuc-kuc, ima li koga :skoljka: :run:

Doduše, možda si kakav babin sin jal si avanzovo u ratu pa ti dobro ;-)
Last edited by nikad_izvini on 29/09/2008 02:15, edited 1 time in total.
Jara

#64 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by Jara »

komeba wrote:
Vozdra raja wrote:
Gandalf wrote: Hiljade razloga će naći da ne glasaju za SDP a niti jedan valjan zbog čega stalno izabirati nacionaliste .
Jal nacionalisti jal komunisti, isti djavo! Isto govno samo drugo pakovanje! :wink:
Image
:lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

#65 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

I ono malo glasova sto SDP dobije, dobije ne svojom zaslugom, vec zaslugom Bakira Hadziomerovica koji je presutio mnoge lopovluke SDP-a i koji svaku istinu u ovoj drzavi skrece u SDP-ovu korist! Ja mislim da kada Zlaja ne bi imao Bakira, da ne bi dobili ni ono malo glasova sto naprose od izbora do izbora!
mostarac

#66 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by mostarac »

Vozdra raja wrote:I ono malo glasova sto SDP dobije, dobije ne svojom zaslugom, vec zaslugom Bakira Hadziomerovica koji je presutio mnoge lopovluke SDP-a i koji svaku istinu u ovoj drzavi skrece u SDP-ovu korist! Ja mislim da kada Zlaja ne bi imao Bakira, da ne bi dobili ni ono malo glasova sto naprose od izbora do izbora!

samo se ti nemoj sekirati za SDP. Idi nek ti reis kaze kako ces glasat, a i u avazu ce ti to lijepo objasnit.

#67 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

mostarac wrote:
Vozdra raja wrote:I ono malo glasova sto SDP dobije, dobije ne svojom zaslugom, vec zaslugom Bakira Hadziomerovica koji je presutio mnoge lopovluke SDP-a i koji svaku istinu u ovoj drzavi skrece u SDP-ovu korist! Ja mislim da kada Zlaja ne bi imao Bakira, da ne bi dobili ni ono malo glasova sto naprose od izbora do izbora!

samo se ti nemoj sekirati za SDP. Idi nek ti reis kaze kako ces glasat, a i u avazu ce ti to lijepo objasnit.
A ti nastavi da gledas 60 minuta! Oni su vrlo objektivni i nepristrasni! Siguran sam ja da ti to tako mislis!
nikad_izvini

#68 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by nikad_izvini »

Vozdra raja wrote:
A ti nastavi da gledas 60 minuta! Oni su vrlo objektivni i nepristrasni! Siguran sam ja da ti to tako mislis!

Gdje ti živiš :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

#69 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

To je moja stvar gdje zivim! Ali gdje god da sam, s Bosnom sam, ovako ili onako!
cyprus

#70 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by cyprus »

Vozdra raja wrote:To je moja stvar gdje zivim! Ali gdje god da sam, s Bosnom sam, ovako ili onako!
I ja sam sa Tibetom. Velike fajde imaju od mene :D

FREE TIBET :D :D
nigdje.nikog

#71 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by nigdje.nikog »

NECU DA GLASAM ZA ONE KOJI NE SILAZE S BINE.
BEZ OBZIRA KOJE BOJE BILI, STA GOVORILI I KAKO IM SE STRANKA ZVALA!

ImageImage
nigdje.nikog

#72 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by nigdje.nikog »

mostarac wrote: KAKAV SI TI COVJEK KAD SVJESNO ZELIS LJUDE DA NAPRAVIS BUDALAMA I LAZES IH U LICE I JOS MISLIS DA ONI TO NE VIDE?
Ne galami, neces time nista postici.
A ljudi imaju sta da vide - SAMO AKO SU PROGLEDALI !

Image
(sad se malo promjenilo, ali odnos ostaje otprilike isti, trecina nas ceka da trondzija sidje !)
d2

#73 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by d2 »

Ja mislim da Mevludin Duvancic utice na ljude i okrene im mozak naopako pa glasaju za SDP umjesto za neke druge.
Sve je to zavjera, zemlja takodje nije okrugla.
zgembo_sa

#74 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by zgembo_sa »

Ja mislim da anketa na ovom forumu ne vrijedi puno, jer uzorak nije reprezentativan (iako je vecina clanova socijaldemokratske orijentacije). Ali ono sto je indikativno i sto niko ne moze osporiti, je konstantan pad broja glasova za SDP na vec nekoliko izbora za redom. Zakljucke izvucite sami.

Ova prica "narod je kriv" me podsjeca na onu scenu iz nadrealista kad radnici na televiziji novom direktoru ljutito vicu "mijenjaj nas"... Ako ne mozemo promijeniti vjecite vodje, promijenimo narod :D
nosara

#75 Re: Uticaj Lagumdzije na poziciju SDP - izmjerimo

Post by nosara »

Ovi naci-sovinisti su se stvarno prepali!

Skoro svaki dan pljuvacka tema o SDP-u na forumu. Halo, KOS-ovci, ne trosite vrijeme da ocrnite SDP, nego gledajte svoja posla!

Sto je najgore koliko god se trudili, puse svaki put. Ova anketa je, cak i ovako tendeciozna, pokazala da barem inteligencija zna ko im prodaje muda pod bubrege. Ja licno bih prestao glasat za SDP, kad bi se u bakirovim i haretovim snovima, nekako uspjelo u uklanjanju Zlatka. I sta cemo sad?

Opet, i pored svega, najgori su otpadnici, koji su napustili SDP jer nisu mogli zgrabit zeljenu funkciju unutar partije!
Slabe, ionako malobrojno, gradjanski orijentisano biracko tijelo.

Dakle, i sa Lagumdzijom i bez Lagumdzije, SDP! (mada necu dat glas u ovoj anketi)
Post Reply