Avdic Senad? Sta mislite o njemu?
-
LudoALudjiJA
Monsignor wrote:Vidim milion razlicitih komentara, sto losih sto dobrih u korist ili protiv Avdica.
Da pokusam suziti polemiku na dva lika prilicno razlicitih i kontraverznih imagea. Kojem bi dali svoj glas?
Senad Avdic vs. fatmir alispahic ??????
aman, jesi nepristrasan, Avdica velikim slovom, a Alispahica malim
a tvoje pitanje...crnjak bi bio kad bi covjek zaista morao dati glas ijednoj od dvije tako negativne licnosti...
-
Prenj
Crnjak je porediti deklarisanog fasistu sa novinarom, jer Senad Avdic je i pored svega ovdje napisanog ipak samo (bolji ili losiji, kako vec ko misli) novinar, za razliku od Fatmira cije su ambicije puno vece.LudoALudjiJA wrote:aman, jesi nepristrasan, Avdica velikim slovom, a Alispahica malim
a tvoje pitanje...crnjak bi bio kad bi covjek zaista morao dati glas ijednoj od dvije tako negativne licnosti...
-
kame
LudoALudjiJA, Senada Avdica bi trebalo vratiti u skolu. Prvenstveno zbog predmeta Etika koji ocito nikada nije savladao.
I to postavit mu prof. dr. Rasima Muminovica pa da mu on predaje. Jedno 5 godina. U cetiri oka, po kazni.
Prenj, nismo svi kao ti. Nekima se svidja ni Fatmir Alispahic ni Senad Avdic.
I to postavit mu prof. dr. Rasima Muminovica pa da mu on predaje. Jedno 5 godina. U cetiri oka, po kazni.
Prenj, nismo svi kao ti. Nekima se svidja ni Fatmir Alispahic ni Senad Avdic.
-
LudoALudjiJA
Prenj,Prenj wrote: Crnjak je porediti deklarisanog fasistu sa novinarom, jer Senad Avdic je i pored svega ovdje napisanog ipak samo (bolji ili losiji, kako vec ko misli) novinar, za razliku od Fatmira cije su ambicije puno vece.
vodis ljubav
ja takve izbore uvijek zaobidjem, jer u njima sta god da odaberes, svrstas se na losu-pogresnu stranu
nisam od tih
-
BigusDickus
A ti predstavljas tacno sta u BIH novinarstvu, pa se osjecas pozvanim da o tome prosudjujes?Sting wrote:Ovaj Avdic je postao dezurna luda BiH novinarstva.
-
Sting
pa recimo onog koji zna citati i razmisljati i zar se treba pripadati BiH novinarstvu pa znati da je Avdic opicen covjek? mislim jesi ti glup ili sta pa postavljas tako blesava pitanja?BigusDickus wrote:A ti predstavljas tacno sta u BIH novinarstvu, pa se osjecas pozvanim da o tome prosudjujes?Sting wrote:Ovaj Avdic je postao dezurna luda BiH novinarstva.
kakve veze ima pripadnost ili ne novoinarstvu sa tim sto je avdic opicen covjek koji je vjerojatno na platnom spisku nekih koji i nisu omiljeni u bih. naravno za to nemamo dokaza ali ne mogu vjerovati da je toliko opicen da pise toliko bljuvotina o bosni ili o svojoj naciji a da ga ne placa vojislav seselj?
inace svaki put ga se sjetim kad dodjem u trafiku da uzmem novine i pogledam tamo stoji hrpa neprodane slobodne bosne i ruka mi krene prema njoj ali se zaustavi na zadnjem avazu i uzme ga.
-
BigusDickus
Dobro, prihvaticu onda sve ovo skupa kao samo tvoje misljenje. Imas sva prava na to, slobodna zemlja.Sting wrote:pa recimo onog koji zna citati i razmisljati i zar se treba pripadati BiH novinarstvu pa znati da je Avdic opicen covjek? mislim jesi ti glup ili sta pa postavljas tako blesava pitanja?BigusDickus wrote:A ti predstavljas tacno sta u BIH novinarstvu, pa se osjecas pozvanim da o tome prosudjujes?Sting wrote:Ovaj Avdic je postao dezurna luda BiH novinarstva.
kakve veze ima pripadnost ili ne novoinarstvu sa tim sto je avdic opicen covjek koji je vjerojatno na platnom spisku nekih koji i nisu omiljeni u bih
Ja se jednostavno ne slazem s tobom, zato sto se do sada Senad Avdic visestruko dokazao i kao novinar i kao patriota, bez obzira sta mu raznorazni mafijski lobiji pokusavaju prisiti...
-
Sting
nece nikad. onu stetu koju je avdic napravio bosni i hercegovini na medjunarodnom planu nisu napravili cijeli timovi beogradske politike i politike express u vrijeme milosa obilica. ne bi ja zalio da je to bila istina ali ljudi bozji pa zar ima jos neko ko tom vjeruje kad napise senzacionalno?Prenj wrote:Sting,
vise ce nevolja 'svojoj' naciji napraviti fasista Fatmir Alispahic, nego Senad Avdic, kad smo se vec opet dohvatili poredjenja.
uglavnom kao rezultat toga svaki chetnik sirom svijeta uvijek ce vrlo rado citirati dezurnu ludu u bih avdica kada mu nedostaje argumenata. sve i jedan medijski pljuvac bosnjaka ili bih koji ima krajnji cilj istrijebljenje bosnjaka ce vrlo rado citirati avdica.
ne znam samo da li je taj ludak svjestan sta on radi i da postaje sve vise i vise emir kusturica. samo jos mu nedostaje da promijeni ime svojih pljuvackih novina u slobodna srbija i da preseli u beograd.
Last edited by Sting on 22/09/2004 12:09, edited 1 time in total.
-
Prenj
OK, citiraj barem jedan slucaj kada je neko vani citirao clanak 'Slobodne Bosne'.Sting wrote:bojim se da nece nikad; onu stetu koju je avdic napravio bosni i hercegovini na medjuanrodnom planu nisu napravili cijeli timovi beogradske politike i politike express u vrijeme milosa obilica. ne bi ja zalio da je to bila istina ali ljudi bozji pa zar ima jos neko ko tom vjeruje kad napise senzacionalno?Prenj wrote:Sting,
vise ce nevolja 'svojoj' naciji napraviti fasista Fatmir Alispahic, nego Senad Avdic, kad smo se vec opet dohvatili poredjenja.
Fatmirove fobije su vec stigle do Austrije, kako ti sam tvrdis.
- manijak1
Pa
nije tako .
Jesi li čitao Slobodnu Bosnu prije agresije ili ti je bilo mrsko kao nekad Oslobođenje
prevrtati ?
Skoro 90 posto prijeratnih članaka se obistinilo na najgori mogući način.
Jesi li čitao Slobodnu Bosnu prije agresije ili ti je bilo mrsko kao nekad Oslobođenje
Skoro 90 posto prijeratnih članaka se obistinilo na najgori mogući način.
- manijak1
Dani su Dani
u trenutku sadašnjosti
- manijak1
-
Ralfson
Nije senco, Munja je!!
Elem, u svakom slucaju, iako je ugled Senada Avdica malo "poljuljan" ja ga ipak podrzavam u nekim stavovima... Pa zamislite samo kako bi izgledalo nase novinarstvo da su nam svi listovi tipa Walter, Ljiljan, Avaz, a da nase interese brane tipovi poput Alispahica pa kako bi to samo izgledalo... Inace, ako na jednoj strani imamo SB, filmski produkcije, oskare, pivo a na drugoj Walter, Fatmira, bule i ostale u svakom slucaju biram ovu prvu...
- manijak1
Munja
kako tužba
?
-
iskreni_i_fini
Nije mi jasno kako uopste neko pravi uporedu Senad-Fatmir. Njegove provokacije su cista zaj... na racun papaka, i svaka reakcija ide samo njemu u prilog. Senade oni ti ga puseee...