Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baltazar_khan

#51 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Baltazar_khan »

Slavija izgubila, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D :D :D
alfablue

#52 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by alfablue »

Baltazar_khan wrote:Slavija izgubila, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D :D :D
I to su vodili 1-0 do 57' i pred sami kraj primili drugi
Posusje-Slavija 2-1
ZELJO- celik 1-0
Baltazar_khan

#53 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Baltazar_khan »

alfablue wrote:
Posusje-Slavija 2-1
ZELJO- celik 1-0
Nek ste i vi pobijedili, fino je to kad 2 sarajevska kluba pobjeđuju.

Kome sad idete u goste?
alfablue

#54 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by alfablue »

Baltazar_khan wrote:
alfablue wrote:
Posusje-Slavija 2-1
ZELJO- celik 1-0
Nek ste i vi pobijedili, fino je to kad 2 sarajevska kluba pobjeđuju.

Kome sad idete u goste?
svinjski-ZELJO
Sarajevo-Sloboda
ero_sa_onog_svijeta

#55 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by ero_sa_onog_svijeta »

alphonse kauders wrote:Sloboda je klub sa najviše saopštenja za javnost po sezoni na svijetu. Svaki poraz - sapoštenje, ode igrač iz kluba nakon što mu je istekao ugovor - saopštenje, vani oblačno - saopštenje..
Sloboda jednostavno ima seljačku upravu i to je to, nema to veze s Tuzlom jer i dalje mislim da je Tuzla najbosanskiji i najotvoreniji grad u BiH, odnosno ima daleko manje papaka i nacionalista po glavi stanovnika nego Sarajevo..
Čak što više, ja bih rekao da Sarajevo ih ima najviše po glavi stanovnika, al eto

Čuj sudija ih pokrao, a Borac imao samo jednu šansu iz koje je dao gol.

Ne znam, nisam vidio al opet, još malo pa će slobodaa davati saopštenja kad im igrač dobije proljev, i nekog će optužiti za to i reći će , Kome to smeta Sloboda? :mrgreen:
The 51st State

#56 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by The 51st State »

ero_sa_onog_svijeta wrote:
alphonse kauders wrote:Sloboda je klub sa najviše saopštenja za javnost po sezoni na svijetu. Svaki poraz - sapoštenje, ode igrač iz kluba nakon što mu je istekao ugovor - saopštenje, vani oblačno - saopštenje..
Sloboda jednostavno ima seljačku upravu i to je to, nema to veze s Tuzlom jer i dalje mislim da je Tuzla najbosanskiji i najotvoreniji grad u BiH, odnosno ima daleko manje papaka i nacionalista po glavi stanovnika nego Sarajevo..
Čak što više, ja bih rekao da Sarajevo ih ima najviše po glavi stanovnika, al eto

Čuj sudija ih pokrao, a Borac imao samo jednu šansu iz koje je dao gol.

Ne znam, nisam vidio al opet, još malo pa će slobodaa davati saopštenja kad im igrač dobije proljev, i nekog će optužiti za to i reći će , Kome to smeta Sloboda? :mrgreen:
skutorija i raja koja tone, bas lijepo...
Elvo

#57 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Elvo »

Da vidim sta ce poslje iduceg kola saopstiti,kada se osvetimo na AFH ´tu za kup i dobro im guzove poderemo :thumbup: :thumbup:
elSaik

#58 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

Dajte ljudi, dosta lizanja na ovoj temi... vidim po parolama i transovima da su "najbosanskiji" i "najotvoreniji" grad u BiH... :roll:

Što se onih drugih kompleksaša tiče, opet tri prsta, opet yebavanje Markala, i onda se čude što dobijaju po nosu ili glavi, zavisi kako koji. I kad ćete više naučiti da se nepojavljujete bez dobre zaštite pred Grbavicom. Nije meni zbog vas, nego ne volim krv gledati. :roll:
Fordas

#59 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Fordas »

Sto li tako nekad na Kosevo ne dodju bez jake pratnje, da mi je znati? :roll:
Epitop

#60 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Epitop »

elSaik wrote:Dajte ljudi, dosta lizanja na ovoj temi... vidim po parolama i transovima da su "najbosanskiji" i "najotvoreniji" grad u BiH... :roll:

Što se onih drugih kompleksaša tiče, opet tri prsta, opet yebavanje Markala, i onda se čude što dobijaju po nosu ili glavi, zavisi kako koji. I kad ćete više naučiti da se nepojavljujete bez dobre zaštite pred Grbavicom. Nije meni zbog vas, nego ne volim krv gledati. :roll:
Izgleda da je večina Manijaka ko ti, jači ste na riječima nego na djelima.
Mobile_Disco

#61 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Mobile_Disco »

elSaik wrote:Dajte ljudi, dosta lizanja na ovoj temi... vidim po parolama i transovima da su "najbosanskiji" i "najotvoreniji" grad u BiH... :roll:

Zato sto vas se ne bojimo misu mali.. A dodji ti nenajavljen u Zenicu pa ces vidjet sta ce ti se desit.. 3 prsta, Markale.. ponavljas se ko papagaj.. Zasto bjezite u svom gradu MISEVI?

Vidimo se.. nadam se da necete bjezati.. Ajd sad MRS!
campa_xxx

#62 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by campa_xxx »

Nisam za ova prepucavanja na relaciji Sa - Ze ali ovo je stvarno jadno...

Image

Isto tako ono navijanje na Grbavici danas "Zenica je srce Srbije"...Po meni to je isto kao da navijas "Ovo je Srbija"...
Toliko od mene, ne zelim da ulazim u daljnju raspravu... :run:
Last edited by campa_xxx on 29/09/2008 00:35, edited 1 time in total.
LSD

#63 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by LSD »

Mobile_Disco wrote:

Zato sto vas se ne bojimo misu mali.. A dodji ti nenajavljen u Zenicu pa ces vidjet sta ce ti se desit.. 3 prsta, Markale.. ponavljas se ko papagaj.. Zasto bjezite u svom gradu MISEVI?

A gdje si ti danas bio junace? jesi li ti taj rodoljub koji diže 3 prsta i psuje Markale? ko bolan bježi od vas,jesi li dobar?
P.S.dolazio sam ja licno i još mnogi u zenicu NENAJAVLJENO i šta sad?? šta mi se to desilo?
primitivci zenicki :x opet ste danas pokazali poznato lice primitivizma.
ploska

#64 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by ploska »

Mobile_Disco wrote:

Ma ko to bjezi od vas jadovi jadni,hajde sad furaj s ovog foruma i prosipaj te price sa svojim kompleksasima u Zenici...Razguli pojest ce te mrak..
Oi

#65 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Oi »

ploska wrote:Ma ko to bjezi od vas jadovi jadni,hajde sad furaj s ovog foruma i prosipaj te price sa svojim kompleksasima u Zenici...Razguli pojest ce te mrak..
bilo je bjezanja ;-)
edin_Basket

#66 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by edin_Basket »

mobilna diskoteka, sta ima
ti si bas neki dosadan momak, svugdje te ima osim gdje tvoji "junaci" dolaze, mozes tako tipkat cijelu noc, nista se nece promijenit dok iz glava ne izbijete gluposti i papanluk

PS-a sto me nerviraju iz fksloboda sa onim sapostenjima, fakat, u svakom ista recenica-nekom smeta sloboda, neko nam ne da da budemo prvi, kradu, pljackaju, ubise nas, mi vise necemo da igramo u ovo ligi
ma idi brate u kantonalnu, nece nikom smetat ako osvojis kup ili budes 4.
dino84

#67 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by dino84 »

campa_xxx wrote:Nisam za ova prepucavanja na relaciji Sa - Ze ali ovo je stvarno jadno...

Image

Isto tako ono navijanje na Grbavici danas "Zenica je srce Srbije"...Po meni to je isto kao da navijas "Ovo je Srbija"...
Toliko od mene, ne zelim da ulazim u daljnju raspravu... :run:
Ovo je auto iz kolone robijasa koji se kretao u koloni,nisam htio nista pisati dok nisam provjerio,uostalom vidi se celikov sal pozadi.Fino je to rasvijetljeno vec na ovom topicu http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=500
Ne znam sta su htjeli sa nasim salom,vjerovatno ga zapaliti,sta ce drugo.I celikov sal je danas na sjeveru zapaljen,nista novo.

Na ftv dnevniku je bio prilog o neredima.O nasim navijacima ne treba trositi rijeci,svi znaju da nismo cvjecke,nista novo.Ali sto se tice Markala,nemojte se praviti budale Zenicani,fino se na kraju priloga vide trojica mladica iz kombija kojeg vracaju prema Zenici i koji dizu tri prsta te jasno da ne moze biti jasnije vicu "jebemo vam Markale".Onaj treci je zamalo ispao,valjda se trudio da ga kamera sto bolje uhvati.

Na sjeveru danas isto dosta raje od onih 50-ak robijasa dize tri prsta,ne zato sto su cetnici naravno,nego da dignu zivac raji.Imam svoje oci,pa vidim.

I sad cete vi reci,pa to je izolovan slucaj,kao i na utakmici reprezentacije kad se isto desilo,troprstasenje plus zapaljen sal sa ljiljanima i pretucen navijac svoje reprezentacije.Jednostavno,ta famozna tri prsta su postala kod vas neizbjezan dio cisto provokatorskog fazona.Dok to ne raskrstite sami sa sobom,stalno ce biti papagajskih ponavljanja.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#68 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by -LIBERO- »

Hajde pustite vise tu pricu,sta je bilo bilo je....

Nego,susjedi :D ,ima li ikakve sanse da vi izvucete bod Zrinjskom u Mostaru,nemate pojma kako bih to cijenio od vas :D
nikad_izvini

#69 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by nikad_izvini »

-LIBERO- wrote:Hajde pustite vise tu pricu,sta je bilo bilo je....

Nego,susjedi :D ,ima li ikakve sanse da vi izvucete bod Zrinjskom u Mostaru,nemate pojma kako bih to cijenio od vas :D
Još se nadate :roll: :D
nikad_izvini

#70 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by nikad_izvini »

Mobile_Disco wrote:

Znaš, barem u Sarajevu, gostovanje Čelika nije baš neki događaj :D To što ste zaganjali nekakvu djecu koja su zakamenjala kolonu zaista ne znači ništa osim da volite čoporativno da bijete par ljudi ili jednog navijača BiH reprezentacije i pritom dižete tri prsta.To vam je domet.Doduše, na dnevniku ste imali takve face da se ne čudim više :D Go seljak sa rumenim licem i kovrdžavom kosom :D
Idi sa svojim drugovima seljacima, tamo ti i jeste mjesto :D
slucajan

#71 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by slucajan »

Malo mi je dosadno na poslu, pa napravih jednu, mnogi ce se sloziti, mjerodavniju tabelu Premijer lige, nego je ova ukupna nakon 8. kola. Jer ima klubova koji su igrali 3 utakmice kuci i 5 u gostima, kao i obrnuto, pa mozda ukupna tabela malo zavarava, narocito ova pozicija FK Sarajeva... dok mi ovakva tabela koju sam ja napravio, vraca mrvicu optimizma :D

Racunao sam izgubljene bodove kuci (u prvoj koloni) i dodavao im osvojene u gostima (u drugoj koloni)...

Pa tabela izgleda ovako:

1. Zrinjski_____0___+__9_____= 9
2. Siroki______0____+__4____= 4
3. Slavija_____-2___+__5_____= 3
4. Sarajevo___-3___+__5_____= 2
5. Sloboda____-3___+__4_____= 1
6. Borac______-2___+__3_____= 1
7. Zvjezda____-2___+__2_____= 0
8. Celik_______0___+__0_____= 0
9. Leotar______0___+__0_____= 0
10. Orasje_____-2__+__1_____= -1
11. Zeljeznicar_-5__+__1_____= -4
12. Laktasi____-5__+__1_____= -4
13. Modrica___-4___+__0_____= -4
14. Posusje____-6__+__1_____= -5
15. Travnik____-8__+__1_____= -7
16. Velez______-8__+__0_____= -8

:thumbup:
Peppers

#72 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Peppers »

Hajde malo da pisemo u utakmicama, dosta o primitivcima iz smogograda.

Zeljo je los. U najvecoj je krizi u novjijoj historiji. Danas pored jednog gola propustili su jos cetiri 1000000 % sanse, sto mozemo zahvaliti neefikasnosti napadaca. Celik - ako smo mi u krizi, ja ne znam kako da nazovem njihovu igru. U Zelji danas najbolje odigrali Mulalic, Bekric i Simic, dok se kod Celika najbolje pokazao golman Tripić.
bato99

#73 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by bato99 »

da nam ne bi zatvorili jedini temu o premier ligi radi prepucavanja i vrijeđanja manijaka i robijaša ( pa zar niko da napiše nijednu riječ kakva ja utakmica bila ) evo parova sljedećeg kola
9 . kolo : 4 i 5 10.

široki brijeg - travnik
slavija - zvijezda
zrinjski - željezničar
čelik - posušje
leotar - modriča
borac - velež
orašje - laktaši
sarajevo - sloboda

tabela

zrinjski 7 6 0 1 14:10 18
slavija 8 4 3 1 12:7 15
široki brijeg 7 4 1 2 14:5 13
sloboda 8 4 1 3 9:5 13
zvijezda 8 3 3 2 11:8 12
čelik 8 4 0 4 6:10 12
laktaši 8 3 2 3 13:11 11
orašje 8 3 2 3 10:8 11
sarajevo 8 3 2 3 11:10 11
modriča 8 3 2 3 9:8 11
željezničar 8 3 2 3 6:7 11
posušje 8 2 4 2 11:10 10
borac 8 3 1 4 8:12 10
leotar 8 3 0 5 7:13 9
travnik 8 1 2 5 8:15 5
velež 8 1 1 6 6:13 4

pogledajte parove 9 kola , ovo će biti po mom mišljenju sve pobjede domaćina
cappy_tempo

#74 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by cappy_tempo »

nije mi jasno sta se sloboda i onaj njihov trener digli ovoliko,ljudi kontaju da su manchester utd pa se lafo zale nesta.trener im je govorio sta fali sto skakic opet sudi sarajevo i sad laprda nesto pokradeni,presmjesno lafo politika unistava slobodu kao nekom od politicara stalo do sporta i klubova u bih.nek istupe iz lige nece nikom nedostajat taman da gostujuci navijaci ne stoje u onom wc-u na tusnju.sad ce izjaniti od sarajeva i rece sudija nas pokrao bili previse vruce-hladno,horde zla su preglasno navijale pa nismo culi svoje navijace,navijac sa zapada mi je reko "jebem ti mater" pa sam bio psihicki povrijdjen i hocemo da se utakmica ponisti,ma jednostavno rece presmjesno i travnik isto sa ovim izjavam presmjesno(bio sam na utakmici travik-sarajevo)
elSaik

#75 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

Sloboda dobila Želju koji je dobio Čelika koji je dobio Sarajevo koje je dobilo Zrinjskog koji je dobio Laktaše koji su dobili Veleža koji je dobio Leotara koji je dobio Široki koji je dobio Borca koji je dobio Orašje koje je dobilo Travnika koji je uzeo bod Posušju koje je dobilo Slaviju koja je dobila Modriču koja je dobila Zvijezdu koja je dobila Želju ... čini vam se da se vrtimo u krug? Pa da, moglo bi se reći...

Liga nam je nakaradna do bola, svako svakog dobija a niko pojma nema...
Locked