Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kEN0 wrote:pa valjda da dobije ovaj tkz. "bad look" ...
Jaaaaoooo sad cu sebi pucat u koljeno...
OVO
je german style... ono crveno je TAS style...
a dobro bolan, znam sta je german style, ima frajer neki tik garant i stavio je german style, mozda fura da je ovo njegovo german style, uostalom sta me boli briga...
govorio si za lajsnu i ja sam ti sugerirao zasto je stavio lajsnu preko farova..
Član 2.
Pravo učešća na Utrci imaju svi građani Bosne i Hercegovine koji posjeduju vozačku dozvolu «B« kategorije i koji su blagovremeno prijavljeni za Utrku. Na Utrci mogu učestvovati i strani državljani na osnovu Općeg Pravilnika za STREET RACE CUP.
Po zakonima svih europskih i vecine svjetskih zemalja maloljetna osoba sa manje od 18 godina ne moze polagati vozacki i ne moze voziti auto iz istih razloga zasto ne moze glasati na izborima, ili kupiti alkohol i cigarete.... niti bili vlasnik registriranog oruzja...
A taj razlog je sljedeci: zato sto ta osoba (maloljetnik, starije dijete... bez uvrede) nije dovoljno zrela, ni psihicki ni fizicki ni emotivno ... da se koristi potencijalnim oruzjem za ubistvo, bez obzira bio to pistolj ili auto.
Nemojte me hvatati za detalje, mozda se moze na Grenlandu polagati sa 17,5 godina, ali tamo ima par hiljada auta na citavom ostrvu.
ajoooj, neeeee, nikako, ovaj moj post bio na temu: maloljetni vozaci.
Sorry, ne znam zasto to mislis, nisam te citirila, slucajno moj post ispao poslije tvog, bez ikakve namjere.....
Ali kad smo kod golfova 2, meni jos zao mog, cesto bih ga rado vratila umjesto novog Clia. Narocito uzbrdo.
A izgleda(o) skroz kao ocuvana kanta, a 1,8 130 ks....
pa ovako, tog golfa, kad se vracam sa mora, uz Ivan usaltam u cetvrtu poslije one prve lakat krivine i ne spustam ispod stoje do vrha.... mjestimicno 110, 120.... a nikad nisam forsirala ono do daske da auto krepaje. I nije fabricki model, nego radjen, ali u fabrici.
Bilo nekad, sad se patim sa Cliom, treca cetvrta.... 70-80.... ponekad 90.... a na par mjesta cak i 60
I sad ce komentari o glupom zensku
Malo me je auta uspjelo preci uz Ivan, da uzmem Ivan kao neko mjerilo.
Je Ivan je dobar, posebno to navlacenje cetvrtom brzinom s rijetkim autima bi uspjelo...
dottore to je trka i tu vaze druga pravila. I na autoslalom trkama znaju maloljetnici voziti, no u javnom saobracaju ne mogu. Sta bi trebali na trci postovati i ogranicenje brzine? I ne vidim vezu ovog decka sa tim u petici? Ak si ti onaj lik koji mislim da jesi, i ti si na youtube stavljao klipove kako pijan divljas po mahali. Sa cim bi onda tebe trebali povezati?! Ovdje se svi prave neki svetci.
A zenicki vo.zac, bolje idi nauci kako se mjenja sijalica na autu...
VR6 wrote:Je Ivan je dobar, posebno to navlacenje cetvrtom brzinom s rijetkim autima bi uspjelo...
dottore to je trka i tu vaze druga pravila. I na autoslalom trkama znaju maloljetnici voziti, no u javnom saobracaju ne mogu. Sta bi trebali na trci postovati i ogranicenje brzine? I ne vidim vezu ovog decka sa tim u petici? Ak si ti onaj lik koji mislim da jesi, i ti si na youtube stavljao klipove kako pijan divljas po mahali. Sa cim bi onda tebe trebali povezati?! Ovdje se svi prave neki svetci.
A zenicki vo.zac, bolje idi nauci kako se mjenja sijalica na autu...
ok vjerujem da u svijetu ima maloljetnih vozača F1, i drugih takmičenja. Ali ovo je Street race, i imate pravilnik u kojem ste napisali da vozač mora imati vozačku!!
onda mjenjajte previlnik!!!
Ivan je fino mjerilo
i meni je Ivan mjerilo, u onu lakat krivinu udjem drugom s malo vise obrataja i onda kad se ispalim stigne me samo pokoja mrcina tipa audi il benga....
kad kupujem auto uvijek kontam mozel uz Ivan 4-tom!
Do kada će MUP nijemo gledati na ovakve primjere kršenja zakona!?
Zaustavljaju jadne radnike u starim autima, koji rade od prvog do prvog da prežive, da im uzmu 10 maraka barem, a na ovakvo grubo kršenje zakona niko ne reaguje. Pomozi Bože, ako te ima.
ako mislis na ovog crnog golfa,jednostavno pitanje
Zasto ???
Zato što se odlicno uklapa u komplet paket mladog seljobera, dodaj Cristiano Ronaldo frizuru, Djogani sound i jos tri klonirana mu havera (sa kloniranim frizuricama) u autu i kako valjaju izmedju ostalih auta uz melos zvukove ''rodit ces mi sina'' pravcem RTV Dom - Ilidza.
Jos da ne zaboravim svrsavanje na kvazi sport zvani street race i kako je glavna fela tamo.
edit;
Vidim da mislis na crnog golfa, potpuno nebitno. Napucan golf je laid wagon za kokice iz tekstilne skole.
Ivan je fino mjerilo
i meni je Ivan mjerilo, u onu lakat krivinu udjem drugom s malo vise obrataja i onda kad se ispalim stigne me samo pokoja mrcina tipa audi il benga....
kad kupujem auto uvijek kontam mozel uz Ivan 4-tom!
ne mora on ici 4. uz ivan, bitno je da moze povuci, ja fiestu mogu u 4. ubaciti na ivanu, ali ide ko mrtva krava. a dok sam nekada imao 190E 3. je isao ko lud, ali 4. vec nije mogla, bude premalo obrtaja pa se gusi. jednostavno takav mjenjac, 5. nije mogao ispod 100-110 km/h ugusi se auto.