Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fixer wrote:ja, ali ne onih na glavi. haj ne budi jad. uslikaj nam ta dva mutanta
da si bio malo taktičniji možda smo mogli i pregovarat, 'vako zdra'o
ti zaista mislis da je meni stalo da vidim tvoje nesto.... dream on. dajes si previse znacaja, a ja forum smatram kao zezanciju... i barem mi takvih stvari ne fali u zivotu, a i oni koji me znaju posvjedociti ce da nisam ljubitelj grudi...
za slike guze bi te vec molio preklinjao, sta molio
lolita_xx wrote:i da, niciji izgled nisam komentarisala, niti mi je bilo ciji izgled bitan
Iskreno rečeno lolita, stvarno si me u par navrata neprijatno iznenadila svojim komentarima. pretpostavljam da ti do mog mišljenja nije uopće stalo (a i zašto bi) ali ne vidim čemu ta potreba da se bilo ko degradira, naročito kada se u toj degradaciji skoro pa očigledno pokušava podcrtati vlastita promocija.
lolita_xx wrote:i da, niciji izgled nisam komentarisala, niti mi je bilo ciji izgled bitan
Iskreno rečeno lolita, stvarno si me u par navrata neprijatno iznenadila svojim komentarima. pretpostavljam da ti do mog mišljenja nije uopće stalo (a i zašto bi) ali ne vidim čemu ta potreba da se bilo ko degradira, naročito kada se u toj degradaciji skoro pa očigledno pokušava podcrtati vlastita promocija.
kad sam ja nekoga degradirala?
ja se pokusavam promovisati?
uredu draga... to je tvoje misljenje i respect...
meni promovisanje na forumu i za sire mase uospte nije potrebno... to sto se zezam sa ljudima s kojima se licno 'poznajem' je druga stvar
naravno svako to shvati drugacije, sto mene uopste ne zanima
lolita_xx wrote: kad sam ja nekoga degradirala?
meni promovisanje na forumu i za sire mase uospte nije potrebno... to sto se zezam sa ljudima s kojima se licno 'poznajem' je druga stvar
lolita, nije mi bila namjera da te prozivam u nekom negativnom smislu, na mene si ostavila simpa dojam. kažem ti prijateljski....ti kako hoćeš.
lolita_xx wrote: kad sam ja nekoga degradirala?
lolita, nije mi bila namjera da te prozivam u nekom negativnom smislu, na mene si ostavila simpa dojam. kažem ti prijateljski....ti kako hoćeš.
ok, ja ti kazem da postujem tvoje misljenje... ali ja ne vidim gdje sam ja uospte pokusala da bilo gdje nekog degradiram, ili da sebe promovisem?
ili da sam komentarisala neciji izgled? sve sto sam rekla nije se uopste odnosilo na fizicki izgled, koji je meni stvarno nebitan.
iskreno ti si meni simpa, a pored toga smatrala sam te i smatram te inteligentnom djevojkom, pa me iznenadilo malo kako si shvatila moj komentar... al nebitno...
da si bio malo taktičniji možda smo mogli i pregovarat, 'vako zdra'o
ti zaista mislis da je meni stalo da vidim tvoje nesto.... dream on. dajes si previse znacaja, a ja forum smatram kao zezanciju... i barem mi takvih stvari ne fali u zivotu, a i oni koji me znaju posvjedociti ce da nisam ljubitelj grudi...
za slike guze bi te vec molio preklinjao, sta molio