Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

sarajevo63

#51 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by sarajevo63 »

Ima l ko kakvu slčicu s akcije?
dushmanka_sa

#52 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by dushmanka_sa »

Uslikam ja kasnije fasadu Doma sindikata. :-D :run:
vjesticanametli

#53 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by vjesticanametli »

Hodidjed wrote:
vjesticanametli wrote:ne mogu oni obrisati koliko mi mozemo nasvrljati :mrgreen:
Onda svaki put idi pa plati kaznu unaprijed za svrljanje :D
aha hocu :mrgreen:

SEMIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ukloni ciku s kitom sa skole na mojmilu :x
Hodidjed

#54 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by Hodidjed »

E fakat, trebali bi postavljati slike grozomornih gradskih grafita sa navedenom tacnom lokacijom, pa da vidimo "kada ce se ko sjetiti da to otkloni/prekreci".
Sta kazete?
Hodidjed

#55 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by Hodidjed »

mIRCerka wrote:"Nas zadatak je da osvjestimo nase sugradjane"...to ce OIA da radi...
Ja sam "osvijesten" od rodjenja: Nikada u zivotu nigdje nisam nista nasarao jer sam to uvijek smatrao vandalizmom (sto ustvari i jeste), a ne isticanjem sebe i svojih ideja na javnom mjestu.
bosanska rijec

#56 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by bosanska rijec »

vjesticanametli wrote:ne mogu oni obrisati koliko mi mozemo nasvrljati :mrgreen:
kazu da su vjestice ruzne, hmmm, da bar nisu ovoliko glupe. :zzzz:
zlatiborka

#57 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by zlatiborka »

bosanska rijec wrote:
Ne diraj vjesticu, prava je lafica, a ako ti ne prepoznajes ironiju u njenom postu glup/a si ti..... :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#58 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by mIRCerka »

bosanska rijec wrote:
? cemu vrijedjanje sugovornika?
zastoqsviram

#59 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by zastoqsviram »

mIRCerka wrote:
bosanska rijec wrote:
? cemu vrijedjanje sugovornika?
ma ne vrijedja on, on se samo nabacuje, onako bosanski...
bosanska rijec

#60 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by bosanska rijec »

vjesticanametli wrote: Semiha gdje je zid, Je li smrdiha gdje je?
Kad se neko ponasa ovako primitivno po ko zna koji put kao i ovaj primjer : ponizavajuci jednu zenu, zbog njenog imena nazivajuci je "smrdiha" ili zbog prezimena Ceric napisati "keric" i kad k tome dodamo maloumni komentar "ne mogu oni izbrisati koliko mi mozemo nasvrljati" ,Samo ovako primitivne osobe mogu pisati ovakve gluposti. Ironiju, duhovitu ironiju , ne pisu primitivci, niti znaju.
Da i ovo gore sto sam napisala, nije bilo vrijedjanje nego konstatacija.
dushmanka_sa

#61 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by dushmanka_sa »

bosanska rijec wrote:
kad se neko ponasa ovako primitivno po ko zna koji put kao i ovaj primjer : ponizavajuci jednu zenu, zbog njenog imena nazivajuci je "smrdiha" ili zbog prezimena Ceric napisati "keric" i kad k tome dodamo maloumni komentar "ne mogu oni izbrisati koliko mi mozemo nasvrljati" ,Samo ovako primitivne osobe mogu pisati ovakve gluposti. Ironiju duhovitu ironiju ne pisu primitivci, niti znaju.
Ti garant radiš u semihinom uredu i platu primaš za čitanje naših postova. Baš fino.
bosanska rijec

#62 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by bosanska rijec »

dushmanka_sa wrote:
bosanska rijec wrote:
kad se neko ponasa ovako primitivno po ko zna koji put kao i ovaj primjer : ponizavajuci jednu zenu, zbog njenog imena nazivajuci je "smrdiha" ili zbog prezimena Ceric napisati "keric" i kad k tome dodamo maloumni komentar "ne mogu oni izbrisati koliko mi mozemo nasvrljati" ,Samo ovako primitivne osobe mogu pisati ovakve gluposti. Ironiju duhovitu ironiju ne pisu primitivci, niti znaju.
Ti garant radiš u semihinom uredu i platu primaš za čitanje naših postova. Baš fino.

dobar zakljucak, svaka cast :thumbup: sto si mi takA pametna :)
mIRCerka

#63 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by mIRCerka »

Hmm, bosanska rijeci, gdje si da branish druge kad su prozvani, ili se samo SVOJA STRANKA i njeni clanovi smiju braniti?

Fakat ne mogu poltronstva....
dushmanka_sa

#64 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by dushmanka_sa »

bosanska rijec wrote:

Hvala Bogu, ne kao ti. Ako ništa, nisam poltron. 'ajd sad prošetaj dalje. Naša vještica je i lijepa i pametna. A svi smo mi VJEŠTICA baš kao što smo bili DENIS kad ste nas ignorisali.
bosanska rijec

#65 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by bosanska rijec »

mIRCerka wrote:Hmm, bosanska rijeci, gdje si da branish druge kad su prozvani, ili se samo SVOJA STRANKA i njeni clanovi smiju braniti?

O kakvom ti i cijem ti poltronstvu pises, molim te ?

Prozivajte koga hocete ,mozda i ja u svom gradu prozivam gradske oce....

ali nedozvoljavam da mi neko soli pamet i pise o toboznjoj ironiji kad se u stvari radi o primitivizmu i nekulturi.

Pogotovo sto se jos sluzi na jedan ovako nekulturan nacin imenima ljudi i izvrcuci ih , na jedan ruzan i primitivan nacin.
I u mom gradu je slucaj sa pisanjem, svrljanjem po zidovima tek ofarbanih zgrada i umjesto da oni koji ovdje dodju da procitaju pozitivne poruke, kako ovo sprijeciti i uticati na druge kako da im grad bude ljepsi, ono same gluposti i primitivizam . Nabasate samo na preslikanu slike nekulture , kao na ulicama i fasadama.
Ne znam ali vjestica rece jednom da je u AmeriKi pa onda jos i vise cudi ova :zzzz:
bosanska rijec

#66 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by bosanska rijec »

dushmanka_sa wrote:
bosanska rijec wrote:

Hvala Bogu, ne kao ti. Ako ništa, nisam poltron. 'ajd sad prošetaj dalje. Naša vještica je i lijepa i pametna. A svi smo mi VJEŠTICA baš kao što smo bili DENIS kad ste nas ignorisali.
:lol: :lol: :lol:
zlatiborka

#67 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by zlatiborka »

bosanska rijec wrote:
mIRCerka wrote:Hmm, bosanska rijeci, gdje si da branish druge kad su prozvani, ili se samo SVOJA STRANKA i njeni clanovi smiju braniti?

ali nedozvoljavam da mi neko soli pamet i pise o toboznjoj ironiji kad se u stvari radi o primitivizmu i nekulturi.

Pogotovo sto se jos sluzi na jedan ovako nekulturan nacin imenima ljudi i izvrcuci ih , na jedan ruzan i primitivan nacin.
I u mom gradu je slucaj sa pisanjem, svrljanjem po zidovima tek ofarbanih zgrada i umjesto da oni koji ovdje dodju da procitaju pozitivne poruke, kako ovo sprijeciti i uticati na druge kako da im grad bude ljepsi, ono same gluposti i primitivizam . Nabasate samo na preslikanu slike nekulture , kao na ulicama i fasadama.
Ne znam ali vjestica rece jednom da je u AmeriKi pa onda jos i vise cudi ova :zzzz:
Vjestica zivi u Sarajevu ali cesto putuje poslovno.

Svako ima svoj stil pisanja, pa i ona, ako je tebi to primitivno i nekulturno prijavi je moderatorima i reci da te duboko vrijedja sto forumasica @vjestcanametli pogrdno naziva istaknute vjerske i politicke lidere.... :x

ili samo IGNORE..... :run:
Last edited by zlatiborka on 19/09/2008 12:16, edited 1 time in total.
uvjek dobar gost

#68 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by uvjek dobar gost »

http://www.banksy.co.uk/menu.html

Pošto se ja ne pitam... naš grad nema ovakvih grafita, ne samo da se ne pitam već ih i ne znam praviti-crtati..

Što se tiče ove prepirke.. koja je aktuelna... nemam ništa lijepo niti afirmativno reći za uzvišenog Reisa efendiju Cerića, a ni za plemenitu majku Semihu gospođu Borovac...
zastoqsviram

#69 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by zastoqsviram »

vidis "rijeciti", ovde ti je na ovom forumu sve uvezano, ko u politici, prava mahala, svi za jednoga, jedan ni za jednoga...
ko nam u druga takne iz mjesta je naj...
bosanska rijec

#70 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by bosanska rijec »

zlatiborka wrote:
bosanska rijec wrote:

Vjestica zivi u Sarajevu ali cesto putuje poslovno.

Svako ima svoj stil pisanja, pa i ona, ako je tebi to primitivno i nekulturno prijavi je moderatorima i reci da te duboko vrijedja sto forumasica @vjestcanametli pogrdno naziva istaknute vjerske i politicke lidere.... :x

ili samo IGNORE..... :run:
Pad kulturnih, moralnih i svakih drugih vrjednosti je nezaustavljiv. Tako je i stil pisanja vecine prihvatljiv i u skladu s vremenom. :oops:
mIRCerka

#71 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by mIRCerka »

bosanska rijec wrote:

Znas ti dobro o cemu ja pricam :D

A sto se tice Semihe i REisa, i Samira Cele, od RULJE nek ne ocekuju nista drugo.

MI JOS UVIJEK NISMO DOBILI NI IZVINJENJE ZA ONO RULJA NI INFORMACIJU ZA NAPAD NA ZGRADU KANTONA. Kad nas inace ignorisu, nek nastave ...
I jos nesto BJ, bolna je cinjenica da je nama koji smo vecinski ispod ili na granici 30 godina starosti toliko uslo pod kozu da vise NE MOZE. Trpiti se ne moze..ne vise... Ne kazem ja da odobravam "smrdiha" termin, ali fakat JA NEMAM OBRAZA VISE RAJI BRANITI makar takav ventil...
mIRCerka

#72 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by mIRCerka »

I jos nesto, imate temu KULTURA dijaloga, pa tamo filozofirajte, ovo je tema o UKLANJANJU 1000m2 grafita za 50.000 KM budzetskih sredstava.
vjesticanametli

#73 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

ooooooooooooooooooo vidi vidi sto se smrdiha zadala pa opet angazovala svoja potrckala po forumu :lol: :lol: :lol:
slusaj ja nisam u americi vec u sarajevu...........i imam pravo da stoku zovem i smrdiha i keric dok god oni kroje kapu i meni i mom djetetu jel ti jasno..................prijavi me i ek me banuju a to sto ti ne kontas ironiju je tvoj problem......... :evil: a sad odjebi od vjestice u troskoku semihina slugo :evil: i okrecitu ono ruglo s cunom na skoli na mojmilu :x

a vama raja puMo hvOOLa ide tura pica i soka u kafani kod mime :D
mIRCerka

#74 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

Post by mIRCerka »

vjesticanametli wrote:ooooooooooooooooooo vidi vidi sto se smrdiha zadala pa opet angazovala svoja potrckala po forumu :lol: :lol: :lol:
slusaj ja nisam u americi vec u sarajevu...........i imam pravo da stoku zovem i smrdiha i keric dok god oni kroje kapu i meni i mom djetetu jel ti jasno..................prijavi me i ek me banuju a to sto ti ne kontas ironiju je tvoj problem......... :evil: a sad odjebi od vjestice u troskoku semihina slugo :evil: i okrecitu ono ruglo s cunom na skoli na mojmilu :x

a vama raja puMo hvOOLa ide tura pica i soka u kafani kod mime :D
dobro te je vise sa skolom na Mojmilu, dosadna si ko vashka. MOJMILO NIJE SARAJEVO! I NECE BITI dok se ne makne u ovaj rejon
Image
vjesticanametli

#75 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada

aaaaaaaa u pravu si :evil: nista onda.........nacrtacemo na bascarsiji istog ciku :evil:
Post Reply