Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
-
sarajevo63
#51 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Ima l ko kakvu slčicu s akcije?
- dushmanka_sa
#52 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Uslikam ja kasnije fasadu Doma sindikata.

- vjesticanametli
#53 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
aha hocuHodidjed wrote:Onda svaki put idi pa plati kaznu unaprijed za svrljanjevjesticanametli wrote:ne mogu oni obrisati koliko mi mozemo nasvrljati
SEMIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ukloni ciku s kitom sa skole na mojmilu
- Hodidjed
#54 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
E fakat, trebali bi postavljati slike grozomornih gradskih grafita sa navedenom tacnom lokacijom, pa da vidimo "kada ce se ko sjetiti da to otkloni/prekreci".
Sta kazete?
Sta kazete?
- Hodidjed
#55 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Ja sam "osvijesten" od rodjenja: Nikada u zivotu nigdje nisam nista nasarao jer sam to uvijek smatrao vandalizmom (sto ustvari i jeste), a ne isticanjem sebe i svojih ideja na javnom mjestu.mIRCerka wrote:"Nas zadatak je da osvjestimo nase sugradjane"...to ce OIA da radi...
-
bosanska rijec
#56 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
kazu da su vjestice ruzne, hmmm, da bar nisu ovoliko glupe.vjesticanametli wrote:ne mogu oni obrisati koliko mi mozemo nasvrljati
- zlatiborka
#57 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Ne diraj vjesticu, prava je lafica, a ako ti ne prepoznajes ironiju u njenom postu glup/a si ti.....bosanska rijec wrote:kazu da su vjestice ruzne, hmmm, da bar nisu ovoliko glupe.vjesticanametli wrote:ne mogu oni obrisati koliko mi mozemo nasvrljati
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#58 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
? cemu vrijedjanje sugovornika?bosanska rijec wrote:kazu da su vjestice ruzne, hmmm, da bar nisu ovoliko glupe.vjesticanametli wrote:ne mogu oni obrisati koliko mi mozemo nasvrljati
- zastoqsviram
#59 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
ma ne vrijedja on, on se samo nabacuje, onako bosanski...mIRCerka wrote:? cemu vrijedjanje sugovornika?bosanska rijec wrote:kazu da su vjestice ruzne, hmmm, da bar nisu ovoliko glupe.vjesticanametli wrote:ne mogu oni obrisati koliko mi mozemo nasvrljati
-
bosanska rijec
#60 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Kad se neko ponasa ovako primitivno po ko zna koji put kao i ovaj primjer : ponizavajuci jednu zenu, zbog njenog imena nazivajuci je "smrdiha" ili zbog prezimena Ceric napisati "keric" i kad k tome dodamo maloumni komentar "ne mogu oni izbrisati koliko mi mozemo nasvrljati" ,Samo ovako primitivne osobe mogu pisati ovakve gluposti. Ironiju, duhovitu ironiju , ne pisu primitivci, niti znaju.vjesticanametli wrote: Semiha gdje je zid, Je li smrdiha gdje je?
Da i ovo gore sto sam napisala, nije bilo vrijedjanje nego konstatacija.
- dushmanka_sa
#61 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Ti garant radiš u semihinom uredu i platu primaš za čitanje naših postova. Baš fino.bosanska rijec wrote:kad se neko ponasa ovako primitivno po ko zna koji put kao i ovaj primjer : ponizavajuci jednu zenu, zbog njenog imena nazivajuci je "smrdiha" ili zbog prezimena Ceric napisati "keric" i kad k tome dodamo maloumni komentar "ne mogu oni izbrisati koliko mi mozemo nasvrljati" ,Samo ovako primitivne osobe mogu pisati ovakve gluposti. Ironiju duhovitu ironiju ne pisu primitivci, niti znaju.vjesticanametli wrote: Semiha gdje je zid, Je li smrdiha gdje je?
-
bosanska rijec
#62 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
dushmanka_sa wrote:Ti garant radiš u semihinom uredu i platu primaš za čitanje naših postova. Baš fino.bosanska rijec wrote:kad se neko ponasa ovako primitivno po ko zna koji put kao i ovaj primjer : ponizavajuci jednu zenu, zbog njenog imena nazivajuci je "smrdiha" ili zbog prezimena Ceric napisati "keric" i kad k tome dodamo maloumni komentar "ne mogu oni izbrisati koliko mi mozemo nasvrljati" ,Samo ovako primitivne osobe mogu pisati ovakve gluposti. Ironiju duhovitu ironiju ne pisu primitivci, niti znaju.vjesticanametli wrote: Semiha gdje je zid, Je li smrdiha gdje je?
dobar zakljucak, svaka cast
-
mIRCerka
#63 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Hmm, bosanska rijeci, gdje si da branish druge kad su prozvani, ili se samo SVOJA STRANKA i njeni clanovi smiju braniti?
Fakat ne mogu poltronstva....
- dushmanka_sa
#64 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Hvala Bogu, ne kao ti. Ako ništa, nisam poltron. 'ajd sad prošetaj dalje. Naša vještica je i lijepa i pametna. A svi smo mi VJEŠTICA baš kao što smo bili DENIS kad ste nas ignorisali.bosanska rijec wrote:
dobar zakljucak, svaka caststo si mi takA pametna
-
bosanska rijec
#65 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
O kakvom ti i cijem ti poltronstvu pises, molim te ?mIRCerka wrote:Hmm, bosanska rijeci, gdje si da branish druge kad su prozvani, ili se samo SVOJA STRANKA i njeni clanovi smiju braniti?
Prozivajte koga hocete ,mozda i ja u svom gradu prozivam gradske oce....
ali nedozvoljavam da mi neko soli pamet i pise o toboznjoj ironiji kad se u stvari radi o primitivizmu i nekulturi.
Pogotovo sto se jos sluzi na jedan ovako nekulturan nacin imenima ljudi i izvrcuci ih , na jedan ruzan i primitivan nacin.
I u mom gradu je slucaj sa pisanjem, svrljanjem po zidovima tek ofarbanih zgrada i umjesto da oni koji ovdje dodju da procitaju pozitivne poruke, kako ovo sprijeciti i uticati na druge kako da im grad bude ljepsi, ono same gluposti i primitivizam . Nabasate samo na preslikanu slike nekulture , kao na ulicama i fasadama.
Ne znam ali vjestica rece jednom da je u AmeriKi pa onda jos i vise cudi ova
-
bosanska rijec
#66 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
dushmanka_sa wrote:Hvala Bogu, ne kao ti. Ako ništa, nisam poltron. 'ajd sad prošetaj dalje. Naša vještica je i lijepa i pametna. A svi smo mi VJEŠTICA baš kao što smo bili DENIS kad ste nas ignorisali.bosanska rijec wrote:
dobar zakljucak, svaka caststo si mi takA pametna
- zlatiborka
#67 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Vjestica zivi u Sarajevu ali cesto putuje poslovno.bosanska rijec wrote:O kakvom ti i cijem ti poltronstvu pises, molim te ?mIRCerka wrote:Hmm, bosanska rijeci, gdje si da branish druge kad su prozvani, ili se samo SVOJA STRANKA i njeni clanovi smiju braniti?
ali nedozvoljavam da mi neko soli pamet i pise o toboznjoj ironiji kad se u stvari radi o primitivizmu i nekulturi.
Pogotovo sto se jos sluzi na jedan ovako nekulturan nacin imenima ljudi i izvrcuci ih , na jedan ruzan i primitivan nacin.
I u mom gradu je slucaj sa pisanjem, svrljanjem po zidovima tek ofarbanih zgrada i umjesto da oni koji ovdje dodju da procitaju pozitivne poruke, kako ovo sprijeciti i uticati na druge kako da im grad bude ljepsi, ono same gluposti i primitivizam . Nabasate samo na preslikanu slike nekulture , kao na ulicama i fasadama.
Ne znam ali vjestica rece jednom da je u AmeriKi pa onda jos i vise cudi ova :zzzz:
Svako ima svoj stil pisanja, pa i ona, ako je tebi to primitivno i nekulturno prijavi je moderatorima i reci da te duboko vrijedja sto forumasica @vjestcanametli pogrdno naziva istaknute vjerske i politicke lidere....
ili samo IGNORE.....
Last edited by zlatiborka on 19/09/2008 12:16, edited 1 time in total.
- uvjek dobar gost
#68 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
http://www.banksy.co.uk/menu.html
Pošto se ja ne pitam... naš grad nema ovakvih grafita, ne samo da se ne pitam već ih i ne znam praviti-crtati..
Što se tiče ove prepirke.. koja je aktuelna... nemam ništa lijepo niti afirmativno reći za uzvišenog Reisa efendiju Cerića, a ni za plemenitu majku Semihu gospođu Borovac...
Pošto se ja ne pitam... naš grad nema ovakvih grafita, ne samo da se ne pitam već ih i ne znam praviti-crtati..
Što se tiče ove prepirke.. koja je aktuelna... nemam ništa lijepo niti afirmativno reći za uzvišenog Reisa efendiju Cerića, a ni za plemenitu majku Semihu gospođu Borovac...
- zastoqsviram
#69 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
vidis "rijeciti", ovde ti je na ovom forumu sve uvezano, ko u politici, prava mahala, svi za jednoga, jedan ni za jednoga...
ko nam u druga takne iz mjesta je naj...
ko nam u druga takne iz mjesta je naj...
-
bosanska rijec
#70 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Pad kulturnih, moralnih i svakih drugih vrjednosti je nezaustavljiv. Tako je i stil pisanja vecine prihvatljiv i u skladu s vremenom.zlatiborka wrote:Vjestica zivi u Sarajevu ali cesto putuje poslovno.bosanska rijec wrote:O kakvom ti i cijem ti poltronstvu pises, molim te ?mIRCerka wrote:Hmm, bosanska rijeci, gdje si da branish druge kad su prozvani, ili se samo SVOJA STRANKA i njeni clanovi smiju braniti?
Ne znam ali vjestica rece jednom da je u AmeriKi pa onda jos i vise cudi ova :zzzz:
Svako ima svoj stil pisanja, pa i ona, ako je tebi to primitivno i nekulturno prijavi je moderatorima i reci da te duboko vrijedja sto forumasica @vjestcanametli pogrdno naziva istaknute vjerske i politicke lidere....![]()
ili samo IGNORE.....
-
mIRCerka
#71 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
Znas ti dobro o cemu ja pricambosanska rijec wrote:O kakvom ti i cijem ti poltronstvu pises, molim te ?mIRCerka wrote:Hmm, bosanska rijeci, gdje si da branish druge kad su prozvani, ili se samo SVOJA STRANKA i njeni clanovi smiju braniti?
Ne znam ali vjestica rece jednom da je u AmeriKi pa onda jos i vise cudi ova
A sto se tice Semihe i REisa, i Samira Cele, od RULJE nek ne ocekuju nista drugo.
MI JOS UVIJEK NISMO DOBILI NI IZVINJENJE ZA ONO RULJA NI INFORMACIJU ZA NAPAD NA ZGRADU KANTONA. Kad nas inace ignorisu, nek nastave ...
I jos nesto BJ, bolna je cinjenica da je nama koji smo vecinski ispod ili na granici 30 godina starosti toliko uslo pod kozu da vise NE MOZE. Trpiti se ne moze..ne vise... Ne kazem ja da odobravam "smrdiha" termin, ali fakat JA NEMAM OBRAZA VISE RAJI BRANITI makar takav ventil...
-
mIRCerka
#72 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
I jos nesto, imate temu KULTURA dijaloga, pa tamo filozofirajte, ovo je tema o UKLANJANJU 1000m2 grafita za 50.000 KM budzetskih sredstava.
- vjesticanametli
#73 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
ooooooooooooooooooo vidi vidi sto se smrdiha zadala pa opet angazovala svoja potrckala po forumu
slusaj ja nisam u americi vec u sarajevu...........i imam pravo da stoku zovem i smrdiha i keric dok god oni kroje kapu i meni i mom djetetu jel ti jasno..................prijavi me i ek me banuju a to sto ti ne kontas ironiju je tvoj problem.........
a sad odjebi od vjestice u troskoku semihina slugo
i okrecitu ono ruglo s cunom na skoli na mojmilu
a vama raja puMo hvOOLa ide tura pica i soka u kafani kod mime
slusaj ja nisam u americi vec u sarajevu...........i imam pravo da stoku zovem i smrdiha i keric dok god oni kroje kapu i meni i mom djetetu jel ti jasno..................prijavi me i ek me banuju a to sto ti ne kontas ironiju je tvoj problem.........
-
mIRCerka
#74 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
dobro te je vise sa skolom na Mojmilu, dosadna si ko vashka. MOJMILO NIJE SARAJEVO! I NECE BITI dok se ne makne u ovaj rejonvjesticanametli wrote:ooooooooooooooooooo vidi vidi sto se smrdiha zadala pa opet angazovala svoja potrckala po forumu![]()
![]()
![]()
slusaj ja nisam u americi vec u sarajevu...........i imam pravo da stoku zovem i smrdiha i keric dok god oni kroje kapu i meni i mom djetetu jel ti jasno..................prijavi me i ek me banuju a to sto ti ne kontas ironiju je tvoj problem.........a sad odjebi od vjestice u troskoku semihina slugo
i okrecitu ono ruglo s cunom na skoli na mojmilu
![]()

- vjesticanametli
#75 Re: Počelo uklanjanje grafita s gradskih fasada
aaaaaaaa u pravu si
nista onda.........nacrtacemo na bascarsiji istog ciku