200€ povratnaUmjetnik a wrote:a turkish airlines iz sarajevacampa_xxx wrote:Belgrade -> Istanbul 11 Oct 08
poletanje: 16:10 - Belgrade (BEG) terminal 2
sletanje: 18:40 - Istanbul (IST) terminal I
Jat Airways (JU 420)
tip aviona: Boeing 737-300
Istanbul -> Belgrade 12 Oct 08
poletanje: 12:00 - Istanbul (IST) terminal I
sletanje: 12:35 - Belgrade (BEG) terminal 2
Jat Airways (JU 421)
tip aviona: Boeing 737-300
POVRATNA KARTA KOSTA OKO 360 KM ILI OKO 180 €....
Turska - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin_tz
#51 Re: Turska - BiH
- elixiaboy
#52 Re: Turska - BiH
Jel ikako igrao Ibisevic ove zadnje 2 utakmice? Ima strasnu formu u Bundesligi. Nije mi jasno sto Muslimovic igra a on ne igra.
- abondanzieri
#53 Re: Turska - BiH
I Muslimovic igra u odlicnoj formi u grckoj ligi,a uz to se puno bolje snalazi u reprezentaciji od Ibisevicaelixiaboy wrote:Jel ikako igrao Ibisevic ove zadnje 2 utakmice? Ima strasnu formu u Bundesligi. Nije mi jasno sto Muslimovic igra a on ne igra.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#54 Re: Turska - BiH
Cini mi se da Muslimovic ima bolju efikasnost u nastupima u reprezentaciji od vecine drugih igraca. Nesto u smislu 14 nastupa i 8 golova. Nemozes u repku samo zato sto te krenulo pa da se oprobas i na tom nivou. Mozda u prijateljskoj ali ne i zvanicnoj. Inace zna li neko gdje se moze naci statistika svih reprezentativaca u reprezentativnim utakmicama. Stranica NSBiH po starom pravilu ne radi.abondanzieri wrote:I Muslimovic igra u odlicnoj formi u grckoj ligi,a uz to se puno bolje snalazi u reprezentaciji od Ibisevicaelixiaboy wrote:Jel ikako igrao Ibisevic ove zadnje 2 utakmice? Ima strasnu formu u Bundesligi. Nije mi jasno sto Muslimovic igra a on ne igra.
-
zemo_online
#56 Re: Turska - BiH
bosna me razocarala toliko u fudbalu da ni rezultat od 7:0 ne moze to da popravi.
-
Malaa
#57 Re: Turska - BiH
nednaxy wrote:Jel nama treba viza za tursku?
- Murat Sabanovic
#59 Re: Turska - BiH
test01 wrote:bosna me razocarala toliko u fudbalu da ni rezultat od 7:0 ne moze to da popravi.
odavno bolji komentar nisam procitao
- Bihac_4_ever
#60 Re: Turska - BiH
Trebali bismo igrti sa dva napadaca protiva Turaka,Dzeko,Ibisevic,Misimovic,Salihovic moraju igrati 
- zecko_kupuz
#61 Re: Turska - BiH
Ćiro je nedavno nahvalio Vasilića, Jahića je kritikovao. Također reče da nije zadovoljan igračima iz domaće lige. Sada, dvadesetak dana prije utakmice, već otpisuje Štilića (koji sasvim solidno igra), Jurića, Jahića i Vasilića. Ukoliko bude izostanaka, kaže da će zvati igrače iz PL-a
. Čovjek mi nije jasan uopšte
. U timu ostavlja jednog Krunića koji standardno sjedi na klupi Moskve. Opet se spominje Bartolović koji ne može sastaviti dvije dobre tekme u Hajduku. Majko mila
!
-
palermo
#62 Re: Turska - BiH
Pa ako izvuče dobar rezultat u Turskoj ( neriješeno ili pobijedi) onda vala nije ni bitno jel nam jasan ili nije. Uostalom, čini mi se da je posve nebitno ko će sjediti na tribinama, najvažnije je da se ovo jezgro od 14,15 fudbalera pomalo ocrtaje.zecko_kupuz wrote:Ćiro je nedavno nahvalio Vasilića, Jahića je kritikovao. Također reče da nije zadovoljan igračima iz domaće lige. Sada, dvadesetak dana prije utakmice, već otpisuje Štilića (koji sasvim solidno igra), Jurića, Jahića i Vasilića. Ukoliko bude izostanaka, kaže da će zvati igrače iz PL-a. Čovjek mi nije jasan uopšte
. U timu ostavlja jednog Krunića koji standardno sjedi na klupi Moskve. Opet se spominje Bartolović koji ne može sastaviti dvije dobre tekme u Hajduku. Majko mila
!
- spreca
#63 Re: Turska - BiH
Ma sve ce biti u redu, Ciro je obecao da ce pozvati Dodulina da navija za BiH i to ce nam pomoci da pobjedimo 
-
pravo_brz
#64 Re: Turska - BiH
test01 wrote:bosna me razocarala toliko u fudbalu da ni rezultat od 7:0 ne moze to da popravi.
Bosna me nikad u životu neće razočarati. Narod možda, zemlja nikad!
-
Elvo
#65 Re: Turska - BiH
zna li ko mozda u kojem se gradu protiv belgije igra tekma? tema je malo off topic,ali imaju jeftine karte za brisel,ali nisam siguren,jel tamo tekma.
-
Dado dijasporitus
#66 Re: Turska - BiH
pravo_brz wrote:test01 wrote:bosna me razocarala toliko u fudbalu da ni rezultat od 7:0 ne moze to da popravi.
Bosna me nikad u životu neće razočarati. Narod možda, zemlja nikad!
Kakva je to zemlja bez naroda
- Edin H.
#67 Re: Turska - BiH
Ma ako je jeftino uzmi na rizik, ali nije jos odluceno.Elvo wrote:zna li ko mozda u kojem se gradu protiv belgije igra tekma? tema je malo off topic,ali imaju jeftine karte za brisel,ali nisam siguren,jel tamo tekma.
Velika je sansa da ce ipak biti Brisel, jer i sa Spanijom i sa Armenijom igraju tamo.
-
Abacija
#68 Re: Turska - BiH
Ciro ga je otpisao zato sto Stilic, bar kako sam ja stvorio sliku o njemu na osnovu informacija iz medija, nije jos mentalno sazreo da igra za reprezentaciju. To se ocigledno vidi iz njegovog ponasanja:
"Kako on moze igrat' lopte a ja ne mogu? Hocu lopte, hocu, hocu, hocu..."
"Kako on moze igrat' lopte a ja ne mogu? Hocu lopte, hocu, hocu, hocu..."
-
Abacija
#69 Re: Turska - BiH
Jeste li vas dvojica pobjegli iz onog filma "Prozac nation"?Murat Sabanovic wrote:test01 wrote:bosna me razocarala toliko u fudbalu da ni rezultat od 7:0 ne moze to da popravi.
odavno bolji komentar nisam procitao
- sjever
#70 Re: Turska - BiH
Mislim da imam dobar osjećaj u vezi sa ovom tekmom, nešto mi govori da bi bogli utrpati 2 komada i to Muslimović, Džeko 
-
Dado dijasporitus
#71 Re: Turska - BiH
sjever wrote:Mislim da imam dobar osjećaj u vezi sa ovom tekmom, nešto mi govori da bi bogli utrpati 2 komada i to Muslimović, Džeko
Mislim da u tome nece biti problema. Pitanje je samo koliko ce ih Turci utrpati
- sjever
#72 Re: Turska - BiH
Hahahaha jah, pa dobro i mi i oniDado dijasporitus wrote:sjever wrote:Mislim da imam dobar osjećaj u vezi sa ovom tekmom, nešto mi govori da bi bogli utrpati 2 komada i to Muslimović, Džeko
Mislim da u tome nece biti problema. Pitanje je samo koliko ce ih Turci utrpati
-
Dado dijasporitus
#73 Re: Turska - BiH
Evo sastava
Ćiro opet pozvao Papca
Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Blažević, objavio je spisak od 19 igrača na koje računa za predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za SP 2010. godine.
Potpuno neočekivano na spisku se ponovno našlo ime Saše Papca, koji je već dva puta Ćiri uvalio korpu, a podsjetimo da se izbornik kleo svim i svačim kako onog Škota više neće zvati.
Pozvao sam Papca zato jer želim da igra za svoju zemlju. Još jednom ga pozivam da se pridruži svojim kolegama i pomogne nam u obrani. Nadam se da će se staviti na raspolaganje, objasnio je Ćiro svoju odluku.
Na izbornikov spisku su se našli sljedeći igrači: Kenan Hasagić, Goran Brašnić, Safet Nadarević, Džemal Berberović, Saša Papac, Emir Spahić, Ivan Radeljić, Elvir Rahimić, Dario Damjanović, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Mladen Bartolović, Senijad Ibričić, Sejad Salihović, Admir Vladavić, Samir Muratović, Edin Džeko, Vedad Ibišević i Zlatan Muslimović.
Za razliku od prijašnjih okupljanja Ćiro je procijenio da mu ne trebaju usluge Branislava Krunića, Sanela Jahića, Semira Štilića, Marija Jurića, Saida Huseinovića i Velibora Vasilića.
Ćiro opet pozvao Papca
Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Blažević, objavio je spisak od 19 igrača na koje računa za predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za SP 2010. godine.
Potpuno neočekivano na spisku se ponovno našlo ime Saše Papca, koji je već dva puta Ćiri uvalio korpu, a podsjetimo da se izbornik kleo svim i svačim kako onog Škota više neće zvati.
Pozvao sam Papca zato jer želim da igra za svoju zemlju. Još jednom ga pozivam da se pridruži svojim kolegama i pomogne nam u obrani. Nadam se da će se staviti na raspolaganje, objasnio je Ćiro svoju odluku.
Na izbornikov spisku su se našli sljedeći igrači: Kenan Hasagić, Goran Brašnić, Safet Nadarević, Džemal Berberović, Saša Papac, Emir Spahić, Ivan Radeljić, Elvir Rahimić, Dario Damjanović, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Mladen Bartolović, Senijad Ibričić, Sejad Salihović, Admir Vladavić, Samir Muratović, Edin Džeko, Vedad Ibišević i Zlatan Muslimović.
Za razliku od prijašnjih okupljanja Ćiro je procijenio da mu ne trebaju usluge Branislava Krunića, Sanela Jahića, Semira Štilića, Marija Jurića, Saida Huseinovića i Velibora Vasilića.
-
klixober
#74 Re: Turska - BiH
Pogrijesio je 100% sto se tice Stilica.Momak je do sada u svim takmicenjima za Lech dao 4 gola sto je veoma dobro za veznjaka.Takode sto se tice Jahica greska jer stopera skoro pa nemamo.
-
Dado dijasporitus
#75 Re: Turska - BiH
Neznam da Jahica, ali imamo barem 3 golgetera koji su u top formi trenutno pa nevjerujem da je Stilic toliki gubitak.komeba wrote:Pogrijesio je 100% sto se tice Stilica.Momak je do sada u svim takmicenjima za Lech dao 4 gola sto je veoma dobro za veznjaka.Takode sto se tice Jahica greska jer stopera skoro pa nemamo.