Auto je super ali ovaj tip sto sipa gorivo je kritican , treba mu face lift.
Vidi mu usiju
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ma to je DoradO, ne vrijedjaj bolanwhow wrote:
Vidi mu usiju
a čiko je tipičan vlasnik AUDIJA A6,hehehe,čudi me što nema neke plavuše poredEdin H. wrote:Ma to je DoradO, ne vrijedjaj bolanwhow wrote:
Vidi mu usiju![]()
Inace auto super izgleda, mnogo bolje nego vlasnik, stoga sve najbolje
jelde...bolje da je uzeo auto "Veliki zid motors"a čiko je tipičan vlasnik AUDIJA A6,hehehe,čudi me što nema neke plavuše pored
jaooooo bona, jebo ga tiBeg_Babic wrote:jelde...bolje da je uzeo auto "Veliki zid motors"a čiko je tipičan vlasnik AUDIJA A6,hehehe,čudi me što nema neke plavuše pored![]()
![]()
![]()
,pih kakav audi i to jos A6 ,cuj to,bolji je hover pih jedno 100 puta
![]()
![]()
a čiko je tipičan vlasnik AUDIJA A6
ahhaaa,sad imam predstavu kako izgledasimao sam ja a6,2.5 tdi, 150 ks, plave boje sportline
d2 wrote:pricajte vi sta hocete ja bih rado ovo vozio pa makar svi zamnom vikali - papak, papak, samo zatvorim prozore pa vi vicite
Beg_Babic wrote:a čiko je tipičan vlasnik AUDIJA A6ahhaaa,sad imam predstavu kako izgledasimao sam ja a6,2.5 tdi, 150 ks, plave boje sportline![]()
![]()
ja bi radije u ovomelolita_xx wrote:d2 wrote:pricajte vi sta hocete ja bih rado ovo vozio pa makar svi zamnom vikali - papak, papak, samo zatvorim prozore pa vi vicite

uuu ti bi da se furas na Reisa???!!Qler wrote:ja bi radije u ovomelolita_xx wrote:d2 wrote:pricajte vi sta hocete ja bih rado ovo vozio pa makar svi zamnom vikali - papak, papak, samo zatvorim prozore pa vi vicitepa nek vicu sta hoce
Beg_Babic wrote:znam da nisu ista klasa i da se ne mogu porediti,ali za te pare moj bi izbor bio
![]()
![]()
![]()
SMG II po mogucnosti
QFTValbon_1 wrote:Jednom BMW...zauvjek BMW![]()
Sve je rečeno, previše bi bilo još od mene neštoBeg_Babic wrote:znam da nisu ista klasa i da se ne mogu porediti,ali za te pare moj bi izbor bio
![]()
![]()
![]()
SMG II po mogucnosti
krenemo li se tuspasiti prece topik na 50 stranamadner wrote:Jel ovo neko izabrao BMW ispred Mercedesa?
Marketing je cudo, BMW je bio i ostao kanta sa cetri tockaBeg_Babic wrote:krenemo li se tuspasiti prece topik na 50 stranamadner wrote:Jel ovo neko izabrao BMW ispred Mercedesa?![]()
![]()
madner wrote:Marketing je cudo, BMW je bio i ostao kanta sa cetri tockaBeg_Babic wrote:krenemo li se tuspasiti prece topik na 50 stranamadner wrote:Jel ovo neko izabrao BMW ispred Mercedesa?![]()
![]()
![]()
Doduse sa poprilicno dobrim motorima.