diže se dva puta, a bude stara po nekoliko godina, naravno da se promjeni u međuvremenu nešto
Možda su neki od servisa u toku ovih godina i zatvoreni
Moderators: _BataZiv_0809, anex
.romeomoraprezivjeti wrote:E ovaj slo burner ti je avlijaner,samoprozvani strucnjak za turbine.esso_sa wrote:Slo Burner wrote:ESo ti bas napisa gomilu nevjerovatnih gluposti
Sta cu, glup sam... Valjda sto sam imao nekih iskusava sa ljudima o kojima pricam i vidio kako rade al eto, najbolje da ne pametujem vise i pustim da covjek sam probere gdje ce raditi reparaciju
poslano s moga Sonija Ze:-D
Slo Burner wrote:.romeomoraprezivjeti wrote:E ovaj slo burner ti je avlijaner,samoprozvani strucnjak za turbine.esso_sa wrote:
Sta cu, glup sam... Valjda sto sam imao nekih iskusava sa ljudima o kojima pricam i vidio kako rade al eto, najbolje da ne pametujem vise i pustim da covjek sam probere gdje ce raditi reparaciju
poslano s moga Sonija Ze:-D
pa ne treba klepit, jel cujete da se turbina salje postom tj. busem iz lukavicecorsa wrote:I ja to kontam...muha_sa wrote:zar nije bliže otic u Hotonj kod Gabeljica neg klepit u Užice
Ja radio kod njih, i deseti dan crkla, sta sad?srcemoje wrote:MOGU VAM SAMO RECI DA U TURBO SERVISU BIJELJINI REPARIRAM TURIBNE VEC 12 GODINA . URADIO SAM PREKO 100TURBINA U TURBO SERVISU . I JAKO SAM ZADOVOLJAN SA LJUDIMA JER SU KOREKTNI I POSTENI ,BILO JE RAZLICITIH PROBLEMA KOJE SMO RESAVALI ZAJEDNO SVE I UZ POSTOVANJE I RAZUMEVANJE.
A gdje ono ti radis turbine, nisi se odavno reklamirao???Slo Burner wrote:Jovice jesi mi dobar, kakav si ?
Ja care radim kod sebekonektovan wrote:A gdje ono ti radis turbine, nisi se odavno reklamirao???Slo Burner wrote:Jovice jesi mi dobar, kakav si ?
Pa kad je stiskaš na 'ladno, nisu oni krivi.konektovan wrote:Ja radio kod njih, i deseti dan crkla, sta sad?srcemoje wrote:MOGU VAM SAMO RECI DA U TURBO SERVISU BIJELJINI REPARIRAM TURIBNE VEC 12 GODINA . URADIO SAM PREKO 100TURBINA U TURBO SERVISU . I JAKO SAM ZADOVOLJAN SA LJUDIMA JER SU KOREKTNI I POSTENI ,BILO JE RAZLICITIH PROBLEMA KOJE SMO RESAVALI ZAJEDNO SVE I UZ POSTOVANJE I RAZUMEVANJE.
Moze malo vise informacija??? Jesi li legalac il' ilegalac?Slo Burner wrote:Ja care radim kod sebekonektovan wrote:A gdje ono ti radis turbine, nisi se odavno reklamirao???Slo Burner wrote:Jovice jesi mi dobar, kakav si ?)
Radis turbine 12 ili 14 godina??????? Ako radis 14 godina, ja bih donio jednu, ako moze?!srcemoje wrote:MOGU VAM SAMO RECI DA U TURBO SERVISU BIJELJINI REPARIRAM TURIBNE VEC 12 GODINA . URADIO SAM PREKO 100TURBINA U TURBO SERVISU . I JAKO SAM ZADOVOLJAN SA LJUDIMA JER SU KOREKTNI I POSTENI ,BILO JE RAZLICITIH PROBLEMA KOJE SMO RESAVALI ZAJEDNO SVE I UZ POSTOVANJE I RAZUMEVANJE. LJUDI KAKVI UZICE IDETE DAJE TE PARE U SRBIJU STA JE SA NASIH KVALITETNIH SERVISA LJUDI RADE TURBINE VEC 14 GODINA U BIJELJINI MEDU BI ZA 14 GODINA NAUCIO DA URADI TURBINU . SADA ISPADE DA JEDNO U UZICAMA ZNAJU DA RADE TURBINE, PA NIJE TO SVEMIRSKI BROD
VAM SAMO RECI DA U TURBO SERVISU BIJELJINI REPARIRAM TURIBNE VEC 12 GODINA . URADIO SAM PREKO 100TURBINA U TURBO SERVISU . I JAKO SAM ZADOVOLJAN SA LJUDIMA JER SU KOREKTNI I POSTENI ,BILO JE RAZLICITIH PROBLEMA KOJE SMO RESAVALI ZAJEDNO SVE I UZ POSTOVANJE I RAZUMEVANJE. LJUDI KAKVI UZICE IDETE DAJE TE PARE U SRBIJU STA JE SA NASIH KVALITETNIH SERVISA LJUDI RADE TURBINE VEC 14 GODINA U BIJELJINI MEDU BI ZA 14 GODINA NAUCIO DA URADI TURBINU . SADA ISPADE DA JEDNO U UZICAMA ZNAJU DA RADE TURBINE, PA NIJE TO SVEMIRSKI BROD..... http://www.turbo-sistem.com