Ne znam za Mercedes, ali u manjim BMW-ima kvaliteta materijala i nije nešto posebno. Ja sam sjedio u novom M3 i tvrdim da Toyota Avensis 1.6 koju sam vozio unutra ima bolje materijale. Koliko god da volim BMW, treba biti realan.Qler wrote:pa zar ti to ne govori o kvaliteti auta. ako je najskuplja skoda jeftinija od najjeftinijeg mercedesa. ima tu u mercedesu i porez na ime, ali ipak je to prevelika razlika u cijeni. honda mazda toyota su odlicna auta, ali kada bih imao pare uvijek bi prije kupio mercedesa ii bmw-a nego hondu ili toyotu. koliko god su oni dobri covjek mora biti praaaavo subjektivan pa da kaze da je kvaliteta materijala i sama izrada ista ili bolja u jednoj toyoti nego u mercedesu.
a dobro je poznat podatak o kolicini inovacija u toyoti i u mercedesu.
Isto tako, ja ne bih potcjenjivao Lexus jer je LS po mnogima danas najbolje auto na svijetu, izuzevši Rolls Royce i Bentley naravno. Mnogi se slažu da je LS danas bolje auto od S-klase, tim prije što je većina inovacija na S-klasi samo marketinški trik, evo vidjeli ste ovaj klip ovdje, ja sam se isto tako uvjerio na Fifth Gearu da je i onaj Night vision smeće, tj. ne radi.
Sve u svemu, BMW i Mercedes najjači, Lexus jaaako blizu. Samo za Lexus vrijedi kao i za Audi, tj. nema istorije. Vidite Audi je prije 15-20 godina pravio aute za mase, tako je A 80 bio klon Passata lubeničara, a sad bi da su bolji od prve lige.
@ Better Man
Mercedes precjenjen
Uljepšao si mi dan. Francuzi su najbolji.