babanovac wrote:Evo linka za sanjare krova svog (poput mene).
Dodat na ovo jos toliko za gradjevinsku , komad obronka Treskavice i prikljucke i dobijes, po mojoj racunici, 84 m2.
http://www.countryplans.com/keller.html
Nije lose, al' kad odes u Makarsku na ljeto, onda ti zavidni komsija poturi pozar i ode $10.000 dok si rek'o keks.
Ja sam jedno vrijeme bila zagrijana za izgradnju montaznih vikendica , jer cijena kvadrat a im je jeftina a ekoloski veoma su zdrave, em zimi toplije od ovih betonskih kuca, em se brze zagrije, jedino sto im je rok trajnja od 30-50.g. Al' sto neko rekao, pa sta..." I Sunce poslije mene moze prestat sijati"...sto se ne bi kuca rusila?
Ja znam da je ova ZGRADA koju smo zamislili nas par jos uvijek samo imaginarna, jos uvijek je samo san, ali ako ne pokrenem nesto i ne ustanem i ostace....ne volim pesimiste, citav zivot su bili u mom okruzenju i sve sto sam do sada stekla, stekla sam kasno, jer sam njih slusala....sad slusam sebe i ide mi...
Dakle....
Ovo jeste ozbiljno, ja jesam ozbiljna a nadam se i ostali....zelim da uspijemo, ali korak po korak, jer i ja hocu da vidim cijelu situaciju kako gdje sta....koga, cega....zelim da upoznam sve ljude koji hoce ucestvovati , ne bih da mi komsija bude nocni obijac banki, placenik...i sl. Treba razmisljat o svemu, mene je to zivot i naucio, uostalom odkud znate ko sam ja

Mozda sam juce odrobijala 15.g. u zatvoru.