A narod odmah prihvati modne trendove.Vidi ovu mrs.Pa i sesiric u tonu !
Ja glupan kupio sivi t-shirt.Nikako da upratim sta je aktuelno.
ja mogu predloziti da svi oni koji ne prestaju pricati o bogobojaznosti i svojoj VJERI pocMu ici u dzamije i crkve, pocMu se baviti SVOJIM POSLOM a politiku ostave POLITICARIMA. A narodu zelim da im plata bude 20 maraka a hljeb sto, pa im mozda onda dodje iz d u g KOLIKO JE SATI.Zux wrote:Koliko god ove reakcije ovih debila, na farbanje trotoara zvucale besmisleno i idiotski, pa cak stavise i smijesno (smjesnije cak od Hame i Gileta na bilijaru), ovo je vrlo perfidno i smisljeno i ustvari samo nastavak price i propagande koja se intezivno sprovodi u zadnjih mozda mjesec dana. Da podsjetim: prvo, onaj isprdak od covjeka Srdjan Dizdarevic tvrdi kako je Sarajevo etnicki ocisceno, pa na to se jos nadoda Lajcak zvani "gdje mi je kompas" sa tvrdnjama da je Sarajevo model etnickog ciscenja. Pa neki dan bas na HRT-u na vijestima u udarnom terminu upravo prilog o ovim zelenim trotoarima i razgovor sa vrlim Vinkom Puljicem, koji kaze kako je katolickoj crkvi receno da pare za obnovu svoje zgrade u Titovoj moze dobiti samo ako istu ofarba u zeleno. Elem vrlo perfidna politika sa svih strana kojoj je cilj pokazati kako je Sarajevo etnicki cisto. Niko ni prstom da mrdne ta dokaze i pokaze da to nije tako, samo sutnja, ocito i njima odgovara da se "kuha". FUJ
A tu smo znaci - bilo je i kod tebe seksa na javnom mjestumIRCerka wrote: ja mogu predloziti da svi oni koji ne prestaju pricati o bogobojaznosti i svojoj VJERI pocMu ici u dzamije i crkve, pocMu se baviti SVOJIM POSLOM a politiku ostave POLITICARIMA. A narodu zelim da im plata bude 20 maraka a hljeb sto, pa im mozda onda dodje iz d u g KOLIKO JE SATI.
Do tad, ne kupujte kamen za pete, TARITE SE PO ULICI!
I meni smeta plava boja mog nickamIRCerka wrote: A moj ti ne smeta a?
predizborna kampanja na bosanski načinZux wrote:Koliko god ove reakcije ovih debila, na farbanje trotoara zvucale besmisleno i idiotski, pa cak stavise i smijesno (smjesnije cak od Hame i Gileta na bilijaru), ovo je vrlo perfidno i smisljeno i ustvari samo nastavak price i propagande koja se intezivno sprovodi u zadnjih mozda mjesec dana. Da podsjetim: prvo, onaj isprdak od covjeka Srdjan Dizdarevic tvrdi kako je Sarajevo etnicki ocisceno, pa na to se jos nadoda Lajcak zvani "gdje mi je kompas" sa tvrdnjama da je Sarajevo model etnickog ciscenja. Pa neki dan bas na HRT-u na vijestima u udarnom terminu upravo prilog o ovim zelenim trotoarima i razgovor sa vrlim Vinkom Puljicem, koji kaze kako je katolickoj crkvi receno da pare za obnovu svoje zgrade u Titovoj moze dobiti samo ako istu ofarba u zeleno. Elem vrlo perfidna politika sa svih strana kojoj je cilj pokazati kako je Sarajevo etnicki cisto. Niko ni prstom da mrdne da dokaze i pokaze da to nije tako, samo sutnja, ocito i njima odgovara da se "kuha". FUJ
I ispod napisat: Ovo je Turskacalendula wrote:Rješenje problema:
Na svakih stotinjak metara staviti logo "HAJNEKEN"-a i uzeti pare od dotične kompanije za reklamu.
Upravo tako kolega. Evo direktan dokaz da je ugrozavanje pocelo mnogo prije devedesetihZux wrote:Koliko god ove reakcije ovih debila, na farbanje trotoara zvucale besmisleno i idiotski, pa cak stavise i smijesno (smjesnije cak od Hame i Gileta na bilijaru), ovo je vrlo perfidno i smisljeno i ustvari samo nastavak price i propagande koja se intezivno sprovodi u zadnjih mozda mjesec dana.
Cccccccc zasto ti je svaka bana vrijedna?olduser wrote:pa ovo PTSP puca navelko..
zelena boja - provokacija![]()
![]()
ebo im ja mater ustasko-cetnicku...![]()
![]()
moze krst iznad mostara, al zeleni trotoar je ipak provokacija..
dabogda se u grobu okretali i oni i djeca im...
zajedno s njima i balije iz vrha vlade koje na sve ovo samo sute..
Nidje veze...Alfons Kauders wrote:hm... ovo me podsjeca na frku oko obnove unitica... kada je arhitekta, inace cini mi se katolik, tuzio vlasnike zato jer su ugradili plava stakla umjesto zelenih... jebiga, zelena prestali proizvodit... treba naci njegovo ime pa ga prijavit ko teroristu amerikancima...
jebote koje psihopate...
da li taj materijal treba da se TRUNI?[Matrix] wrote:Nije to farba,to je spec materijal(inace izumljen u Izraelu,hehe) protiv klizanja i poledice.Zasto zelene boje,trava je svuda na dunjaluku zelene boje.![]()
Biciklisticke staze su svuda u EU crvene boje ,isti materijal.Ja se slazem da se dodaju i neke umjetncike slikarije(ako je moguce i etnicko-nacionalne) ali
onda ce reci da svi gaze po svetim simbolima njihovih-nasih naroda i narodnosti.
vjerovatno nije predvidjen da se hoda na njemu u sandalama i cipelama, nego ono prije nego sto krocis na travu izujes se i onda se nece trunitimIRCerka wrote:da li taj materijal treba da se TRUNI?[Matrix] wrote:Nije to farba,to je spec materijal(inace izumljen u Izraelu,hehe) protiv klizanja i poledice.Zasto zelene boje,trava je svuda na dunjaluku zelene boje.![]()
Biciklisticke staze su svuda u EU crvene boje ,isti materijal.Ja se slazem da se dodaju i neke umjetncike slikarije(ako je moguce i etnicko-nacionalne) ali
onda ce reci da svi gaze po svetim simbolima njihovih-nasih naroda i narodnosti.
spor je vodjen oko plave boje koja nije ista kao u orginalna nijansa... ne izvrci bezveze istinu... uvijek bila plava stakla na unitic-uAlfons Kauders wrote:hm... ovo me podsjeca na frku oko obnove unitica... kada je arhitekta, inace cini mi se katolik, tuzio vlasnike zato jer su ugradili plava stakla umjesto zelenih... jebiga, zelena prestali proizvodit... treba naci njegovo ime pa ga prijavit ko teroristu amerikancima...
jebote koje psihopate...
a i ti mircerka zaorala stiklama, priglavke na noge sljedeci put kad krenes u setnju (one od merino vune, nemoj od pramenke, gruba je)....mIRCerka wrote: da li taj materijal treba da se TRUNI?
AHA EVO GA PRVI FORUMSKI SRPSKO MUSLIMANSKI SUKOB!kockica_kockica wrote:spor je vodjen oko plave boje koja nije ista kao u orginalna nijansa... ne izvrci bezveze istinu... uvijek bila plava stakla na unitic-uAlfons Kauders wrote:hm... ovo me podsjeca na frku oko obnove unitica... kada je arhitekta, inace cini mi se katolik, tuzio vlasnike zato jer su ugradili plava stakla umjesto zelenih... jebiga, zelena prestali proizvodit... treba naci njegovo ime pa ga prijavit ko teroristu amerikancima...
jebote koje psihopate...