Ne kazem da zavise od tih para,nego da im savez nece isplacivati da bi sebi isplatio plate.Iluzorno je ocekivati da cemo bojkotom reprezentacije njih otjerati iz saveza.To je kao da nam smeta trenutno stanje u BiH i ocekujemo da ce Dodik,Spiric ili Brankovic otici tj. da nece imati sebi za plate ako mi ne budemo placali poreze.Bosanac in Lederhosen wrote:Ja mislim da nasi igraci koji zaradjuju svoje pare u inostranim ligama toliko nezavise od NS-para. Oni imjau drugu racunicu. Njima je vazno da igraju u repki...komeba wrote:Oni ce uvijek imati za plate,a jedino sto se moze desiti izostankom nekih sponzora i navijaca na utakmicama je da se igracima smanje ili ukinu premije.
Ja volim BiH bez obzira sto je vode idioti i navijam za reprezentaciju bez obzira sto savez vode idioti.Meni je puno bolje da na svakoj utakmici razapnemo neki transparent protiv F/N saveza,da uzvikujemo parole,nego da ne idemo na utakmice uopste.Puno bolje je ono sto su Fanaticosi uradili na Malti-razapeli transparent i navijali za reprezentaciju,nego da ih nije bilo uopste.